Звездни Цивилизации

неделя, 16 април 2017 г.

Никола Тесла подслушвал разговори на извънземни

https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjixdCkyqnTAhVCnBoKHaJmAn4QjhwIBQ&url=http%3A%2F%2Fnepoznato.energetika-bg.com%2F2017%2F03%2Fnikola-tesla-podslushval-razgovori-na-izvanzemni%2F&psig=AFQjCNErpDc240X9mUT8pYSw8MMk448cvA&ust=1492452850253726

Има безброй причини, поради които името на гениалния изобретател Никола Тесла се свързва с изключително строги държавни тайни, невероятни  интриги и почти магическото съвършенство на ума му. Едва ли в историята на света има и друг толкова известен учен, чиято популярност да граничи с подобна мистика.

Tесла искал да разговаря с извънземните?

Шварц разказва: „Teсла чувал как извънземните се свързват  помежду си. Той не разбирал извънземния език, но подсъзнателно чувствал, че това е поздрав. След това изобретателят бива обсебен от идеята да създаде толкова мощен радиоприменик, за да може да го използва постоянно за  слушане на извънземните и дори да говори с тях. Tесла показвал своите огромни антени на  метеорологичните си устройства, въпреки че за тази цел те служили само в началото, а след това ги създавал само за да слуша  какво се случва в космоса. Трябва да се отбележи, че изследванията на сърбина  в тази област съвпадат с началото на „извънземната инвазия“ в Америка. Още през 1890 г. в САЩ се разгръща първата вълна с  доклади за мистериозни „летящи чинии“, които могат да висят над земята и да летят с  невероятна скорост.

Няма коментари:

Публикуване на коментар