Звездни Цивилизации

петък, 7 април 2017 г.

Хипнотерапевтът Хелън Билингс: За извънземните и отвличанията на хораПреди известно време американското списание UFO Magazine публикува интервю с известния американски лекар-хипнотерапевт Хелън Билингс. Тогава д-р Билингс бе випускник на Института по хипнотерапия в Santa Rosa и завършваше курсовете за усъвършенстване на лекари в Института по хипнотерапия и психо-физиология в Лафайет.

Публикуваме превода на интервюто с нея с незначителни съкращения.

Сред другите въпроси, репортерът пита Хелън Билингс следното:

– Имало ли е сред вашите пациенти хора, които са контактували с НЛО и техните екипажи?

– Разбира се, имаше, – казва Хелън. — Но често човек, преживял контакт с НЛО и извънземни, помни само началото и края на събитието: появата на НЛО и неговото кацане, излизането на съществата, приближаването им, а след това само вижда как НЛО се изстрелва нагоре и изчезва в небето. Често, между тези събития минават няколко часа, но човекът дори не знае за това и няма представа за онова, което му се е случило в тези изпаднали от живота му часове.

Една от първите ми клиенти беше 35-годишна чиновничка, заемаща много висока длъжност в армията. Често я тревожеха смътни спомени от далечното детство за срещата и с някакъв странен обект. След продължителен предварителен разговор с нея разбрах, че психиката и е здрава и уравновесена, и че с нея може да се работи.

Подложих тази жена на дълбока хипноза, в резултат на което тя се върна в своите 12 години. Това 12-годишно момиче видяло как над дома им изведнъж се появява огромен НЛО, който се оказал извънземен космически кораб, и в следващия момент тя вече била на борда на кораба, заобиколена от няколко същества без косми, високи не повече от един метър, със сива кожа и големи очи. Те я ​​съблекли гола и я сложили на масата. Момичето нямало сили да се съпротивлява, тя не можела да помръдне, и се чувствала много страшно.

По време на сеанса тя плачеше силно, а след това се молеше да я пуснат, след което крещеше на похитителите си, че ще ги убие. С една дума, тя се прояви като човек, който преживява драматичен епизод от детството си и си спомня за него. В това състояние тя прекара най-малко 20 минути, и когато се успокои, аз я върнах в реалността.На въпрос за състоянието на самочувствието и тя каза, че се чувства добре и попита какво всъщност се е случило с нея. Оказа се, че тя не си спомня нищо. Но останаха веществени доказателства: по време на хипнозата записах на филм всичко, и плача и виковете й, и отговорите й на въпросите ми.

Аз разказах за този случай на няколко специалисти, уфолози и психотерапевти. Тяхното мнение беше почти единодушно: тази дама наистина е отвличана като дете от сивите извънземни, под хипноза човек не може така да се преструва и така да изобразява страх, болка, гняв.

Репортерът пита д-р Билингс дали някой от нейните клиенти е бил засегнат от „програмата за хибридизация“, за която се твърди, че се извършва от извънземни.

– Да, разбира се – каза тя. – Жертвите са предимно жени. Няколко от моите клиентки знаеха , че са бременни, а след това изведнъж се оказваше, че плодът е изчезнал от корема им и никакво медицинско обяснение за това няма.

Някои от тези случаи са документирани и от лекарите. Един от тях заслужава специално внимание.

Дъщерята на моя пациентка беше в петия месец на бременността и знаеше, че ще роди близнаци. Бременността минаваше трудно, а и здравето на бременната жена не беше много добро, така че тя бе под постоянния надзор на лекарите. И изведнъж по време на поредното посещение в клиниката, тя научава, че един от ембрионите е… изчезнал! В същото време, сякаш магически, здравето й се подобри значително.

В определения ден тя ражда съвсем нормално дете. Но какво се е случило с второто? Отговор на този въпрос лекарите нямали. А уфолози смятат, че бащата на второто дете е извънземен, който в крайна сметка е прибрал детето си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар