Звездни Цивилизации

петък, 28 април 2017 г.

Немезис  и  Нибиру -  денят на  пречистванетоНибиру е известна с много имена като -   Планетата  Х, Немезида,  Черното слънце, Червеният дракон,  Мардук, разрушителя ( унищожителя ) Луцифер и още много други имена дадени и от древноста до сега.

Но какво знаем точно за  Нибиру!

Първите  улики  и следи за   Нибиру и неините жители  Анунаките  откриваме в  Библията

Genesis 06:04

4 се намираха исполините на земята в тези дни , а също и след това, когато синът на Бог дойде при човешките дъщери, и те им раждаха децата им.

Те бяха гиганти  идващи от  Нибиру.

Това са гиганти, които са споменати в Битие 6: 4

Тази планета заедно с други астероиди и кафяво джудже пресичат нашата слънчева система в елиптична орбита на няколко хиляди години.

При всяко  нейно  идване,земята помни, земетресения и бедствия се оформили на  нашата планета   и света ставал променен, разруха и смърт носела тя но и пречистване от злото.

Нашият свят е изпълнен с важни останки  и Артефакти оставени по земята или под водата  от предишното и разрушително идване на  Нибиру която тя унищожила предишните древни цивилизации  на  Земята.

Някои останки, показват внезапна  и унищожителна  катастрофа ,потоп които засегнал цялата  планета и нейните жители.

Старейшините ни казват , включително и  шумерски таблици  и надписи  че Нибиру се връщат отново и отново. Следващото му посещение ще има за нашата планета същия ефект като при предишното му идване, огромни природни  и космически катаклизми ще се стоварят върху света.

Цялата работа е да се знае точно кога е следващия път.

Ние трябва да признаем и да признаем признаците за завръщане на Нибиру, а те се виждат  вече всеки ден в продължение на няколко години, във всички нарушения в Слънчевата ни  система. (Solar Свръхактивността, затопляне на  планетите, промяна на наклона на пръстените на Сатурн, и др.)

Всички тези факти могат да бъдат проверени без никакво затруднение на официалните сайтове.

 Но това  също означава доколко  Нибиру навлиза  и какви промени ще донесе в Слънчевата ни система  и на  Земята, а гравитационите и смущения вече се усещат от всички планети в Слънчевата ни система  дори  и от Слънцето което  бива    енергийно изсмукано  от   кафявото джудже на   системата  Немезис със седемте планети от която по голямата е  Нибиру. Немезида е  звезда вампир тя изсмуква енергията  на близките звезди а това число е нашето Слънце.


Въпреки това, тези смущения показват със сигурност, че голямо небесно тяло, идващо извън Слънчевата система се доближава до Слънцето,и  се нарушава балансът,   създават  се  гравитационни полета  на  електромагнитни смущения. в цялата ни Слънчева  система и на нейните планети.Но нищо не казва със сигурност, че това е Нибиру!

Въпреки това, голям астероид наистина съществува отвъд Плутон, това е сигурност. Това са математически и научни изчисления, които може да се каже, че. Както бе случаят с откриването на Нептун. Въпреки, че няма изображение на астероида е разкрита от органите по гражданската и военната света, изчисленията бяха ги публикува. Оценките на тези изчисления се използват да се разбере, че това може да има много по-голям размер, отколкото на земята, а над него се движи към слънцето.

Настоящата обща изображение няколко места в мрежата или в момента да казва на планетата Нибиру с всички комети и метеорити, които следват.

Нибиру гравитират около Кафяво джудже (Little Sun)

Този комплект се състои от кафяво джудже, Нибиру и клъстер на астероиди би не директно част от нашата слънчева система.Но все пак в по-близо сега все повече.

В този образ, Нибиру не би директно пресече орбитата на Земята, но наближава Юпитер точно преди да се върне към външната страна на нашата слънчева система .

При приближаването му  последните няколко години към нашата Слънчева система, то би нарушило баланса на нашите гравитационни полета, които могат да предизвикат земетресения и други природни бедствия в Слънчевата система, а оттам и на земята.

Това е възможната причината, поради която е нарушена цялата ни слънчева система. Гравитационни и магнитни полета може да действат в опозиция на планети като магнит желязо, гравитационни смущения.

Най-голямото мълчание се прави по този въпрос от всички граждански и военни органи на Земята.

Това може да се обясни по два начина, връщането на Нибиру е утопия, а така и граждански и военни органи нямат какво да кажат по този въпрос, освен да откажат  че  това, което е реално и в този случай те не може да направят нищо, и го отричат да не стане паника по целият свят.

Как биха могли да кажат на света, че краят е близо, то тогава ще стане огромна паника по целият свят бунтове, граждански   размирици палежи, убийства, самоубства дори,  цяла икономика ще рухне пълен фалит на всичко. затова най вероятно те изчакват до последният момент когато природните катаклизми се засилят и станат още по разрушителни за света и населените места.


Гравитационните смущения  ще станат още по силни когато Нибиру още повече ни доближи към  Слънцето.  Тя сега е някъде  между огромната орбита на   Плутон, някъде в пояса  Кайпер и   наближава орбитата на Нептун и след това ще навлезне  още повече   към вътрешноста на  Слънчевата ни система   където са планетите ни гиганти като  Нептун,  Уран, Сатурн    и   Юпитер. а после ще се навлезне в астероидният пояс и след това идва ред на по малките планети в слънчевата ни система които са близо до слънцето ни. тогава  Земята ще се разтресе от гравитационните  смущения на системата Немезис и Нибиру, тогава метеоритни   бомбардировки ще ударят земята, тогава земните полюси ще се сменят а земята ще навлезне в ново измерение на съществуване. Също при идването на  кафявото джудже Немезис нейната енергийна плазма ще ни поразява, огромни енергийни заряди ще ни удрят заедно с нашето слънце и цялата  електрическа мрежа  ще се срине край с електрониката всичко ще спре да работи и ще изгори.

Слънцето привлича към себе си всички  обекти, като астероиди, комети дори  планетоиди и звезди, затова те не могат да останат извън  Слънчевата ни система затова  нашето Слънце ги привлича като магнит към себе си.

Когато  Нибиру  се завърне тя ще донесе със себе си огромен рояк от метеорити, астероиди, комети и огромен червен прах идващ от Немезис затова небето на    Земята вече се оцветява в различен цвят на места това е от Немезида която ни доближава. Системата Немезис носи със себе си огромен  боклук от астероиди опашката и е огромна и като навлезне  Слънчевата ни система  всичко това ще се насочи към  вътрешните планети а след това към нас.

Въпросът,  който  трябва  да си зададем, е дали това се случва,  наистина, трябва да се събудим, защото света какъвто го познаваме сега ще се измени тотално. а  когато  Немезида и  Нибиру ни доближат още повече  времето на Земята ще бъде  изключително  трудно  за цялото човечество.

Ние виждаме всеки ден, че нашата планета страда  от гравитационите смущения от наближаващата  система Немезис

Земетресенията стават, по-чести, силни и разрушителни.

Времето е напълно полудя нанасяйки тежки поражения по света  дъждове, наводнения, урагани  пожари  вулкани и земетресения, аномалиите също се засилват дори градушки,  и сняг в пустините също и сняг посред пролет. Цялата  земя  усеща  смущенията  от  наближаващите обекти.

Планета ни е в голяма беда а световният елит, правителствата  и НАСА много добре го знаят това те още преди години започнаха да строят подземни бункери и градове да се спасят когато  тази мини система   Немезида и Нибиру ни доближат още повече  , повъхноста на  Земята ще бъде нещо кошмарно   всички природни стихии дори и космически ще се обединят да поразят  Земята с ужасяваща сила  , света ще се пречисти по този начин.

А  сега тези воени конфликти по света, е просто едно отклоняване на вниманието на човечеството  към нещо друго, така те прикриват и приближаващият  катаклизъм с  Нибиру , хората да не разберат наистина какво се случва по света. ще  станат страшни граждански рзмирици а воените са готови за изваредна ситуация.

А.   нова световна воина  се планира от световният елит ония илюминати който не зачитат човешкият живо и всичко живо на  Земята.  А хората продължават да търпят  ужасите и геноцида си ръководен от  илюминатският елит и техните извънземни господари като рептилите, сивите  и тези от Сириус  Б и Алфа  Дракон. Те  планират   Нов  Световен   Ред, най вероятно може да го създадат когато катаклизма още повече ни доближи когато нещо ни застраши от космоса като астероид или фалшива извънземна инвазия и тогава цялото  земно човечество да се обедини в едно световно правителство, също световният елит планират да се скрият под  земята или на луната и Марс, но те са обречени бункерите им подземни ще бъдат техни гробници.  знаете ли че славянските народи най вече   Балканите ще бъдат спасителна  точна на добронамерени раси да ни спасят когато наближат   огромните катаклизми след първата фаза от бедствията те ще спасят тези които са оцелели високо планината, преди да се обърнат земните полюси, Немезис също прегрява земното ядро казано е от древните ни народи от  миналото че   това тяло ще прегрява земята тотално, ледниците ще се топят океана ще ври и кипи, а ливадите и горите ще горят като факли.

Богатите и добре образовани мъже вече са построили Fallout приюти  и бункери   в опит да избяга от съдбата на човечеството. което е обречено  ако остане на повърхноста на  Земята когато започнат огромните природни бедствия с идването на   Немезис още наричана  разрушителя.

Световният елит, заедно  с НАСА и  корумпираните медиите и правителства по света   ни държат в неведение да не разберем какво става наистина по света и това което ни застрашава. НАСА  и различни медии пускат новини на някоя си дата за край на света или астероид  ще удари земята, така се контролират хората чрез страх, но също така човечеството няма да разбере истината за бъдещата  Нибиру катастрофа, минава дадена дата която някои написал че идва краят на света както беше 2012 и след това нищо не става и хората си казват  нищо не ни застрашава  само глупости се пише, това цели елита да свикнете че нищо не ви застрашава да си живеете живота мирно и щастливи в тази робска система създадена от тях, а когато наистина настъпят  катастрофалните бедствия,  хората неподготвени ще ги обхване страх и отчаяние, никои няма да бъде подготвен за тях а жертвите ще бъдат много повече това се цели с тези фалшиви дати за край на света.

Немезис и  Нибиру все повече ни доближава а  земята вече страда от нейният разрушителен ефект.

Завръщането на  Нибиру се споменава дори и в Библията , признаците в небето като едни от  знаменията  за завръщането  на  Исус   Христос,

Предполага се че това се отнася  за  Нибиру която се завръща  да пречисти този свят  от злото.

Намираме този знак, наред с другото, в Евангелието от Матея, глава 24 стих 29

Последните времена

29 А веднага след скръбта на ония дни, слънцето ще потъмнее, луната няма да даде светлината си, звездите ще паднат от небето и небесните сили ще се разклатят.

Този стих може да се  обясни с преминаването на Нибиру в земната орбита и ще падне на нашата планета много метеорити, придружаващи   огромната опашка  на   Нибиру.

Но следващия стих, се каза, че завръщането на Исус Христос на земята, ще бъде в  едно и също време, както и преминаването на Нибиру!

30 Тогава знака на Човешкият Син ще се яви на небето, всички земни племена скърбят, като видят Човешкия син идещ на небесните облаци със сила и голяма слава.

Грабването на Църквата трябва да се появи и в този момент по време на преминаването на Нибиру.

31 Ще изпрати Своите ангели със силен тръбен глас и те ще съберат избраните Му от четирите ветрища, от единия край на небето до другия.

Дали грабването не свързано с  извънземна евакуация на избрани оцелели от първата фаза от катаклизмите на  Земята, а  хора тогава  да се качат на корабите на извънземните когато бедствията на Земята станат  пагубни за всеки които е оцелял. на Земята.

Но ако е така, Нибиру се случва при висока скорост, където са хората « на Annunaki »

Те са може би отчасти във всички тези НЛО-та са все по-видима на земята и на небето, особено около слънцето.

Ако Нибиру идва,

Така че това е краят на света  , какъвто го познаваме!

Ако това е Нибиру, което се случва, тогава единствената възможност която  трябва да бъдат спасени хората,  и това няма да бъде чрез изграждане на Fallout приюти, или създаване на разпоредби за по-дълго време.

Единственият начин да се спасим е чрез взимането ни на  космически кораби  от добронамерени извънземни същества.

Но някои  избрани също тогава  ще си променят телата ще започнат да излъчват светлина   Немезис  изпраща мощни енергии към земята и телата на  някои се изменят те  ще свикнат без храна няма да усещат ни студ ни глад ни болести а тези с ниски вибрации хора те просто ще загинат, имуната им система ще се срине а слънцето ще ги изгори, в огнена пещ  ще бъдат.


Единственият начин да се спасим,

Е да имаме вяра!
.

Бог ни казва в генезиса на света от началото на всичко, което трябва да се случи в последните времена и Исус Христос ние потвърдихме и повтаряме в Евангелията. Всичко е писано!

ПРОМЕНИ   ВЪЗМОЖНИ

Военни конфликти,   атентати , граждански  войни , унищожителни природни бедствия, смущения в електрическите мрежи и електрониката, метеоритни навлизания в земната атмосфера   икономически фалити, всичко това е на път да стане с  наближаването на Нибиру.


В същото време на финансова и икономическа криза ще създаде голям размер напрежението между държавите.

Някои държави като Северна Корея, може да  удари  САЩ. Иран също така очакваме удари по  Израел.

Светът няма да устои на изкушението да реши икономическите и финансовите проблеми в Първата световна война.

Това следва да се извършва по-скоро в мъки на планетата, а времето, което ще се дължи на влошаване, причинени от приближаването на Нибиру или  още мини системата  Немезис заедно със седемте планети.


Времето, в което живеем, и че ще се влоши и то много и също  не трябва да ни плаши  това , или да  не загубим вяра, защото Исус Христос се завръща, за да ни спаси.

Той ни е обещал, и спази обещанието си!

Ние все още ще знаят много трудности и проблеми преди завръщането на нашия Господ.

Завръщането на  Христос идващ от небесата това всъщтност  е   Нибиру,  -  Немезида  тя  ще бъдат видяна от всеки на  Земята когато още повече ни доближи.


Ние знаем, че всички тези неща трябва да се случат. Трябва да приемем и да се подготвят да се изправим пред случващото се без страх и отчаяние.

Само вярата  и знанието затова което  предстои ни подготвя за бъдещите катастрофални събития които наближават.

Би било добре да   прочетем  глава 24 от Евангелието на Матей.

 Това са последните времена.

Времето изтича   за този свят всеки му е отредено как да преживее сегашните събития дали да премине през смъртта  или   ще бъде спасен и взет от корабите на извънземните раси когато му дойде времето.


Признаците за  предстоящата  катастрофа вече са на лице огледайте се планетата ни се изменя, всичко ще рухне не остава много време, всички прикриват този факт да не стане паника по рано от предвидимото, бедствията стават все по унищожителни, и не всичко е ХААРП, играчката на световният елит,  ХААРП се използва да бъде подчинена и наказана някоя страна ако не подчини. Немезис и  Нибиру също се прикрива като масово се пръска с кемтрейлс до слънцето  така те скриват видимостта на обектите, но също засега  Немезис трудно може да се види с просто око, това е мъртва звезда тя се наблюдава засега само с инфрачервен телескоп също бива заснемана от фотоапарати и камери.


Наближава  Божият гняв, чистача на  вселената ни наближава да пречисти всяко зло от този свят, трябва да  си простим на себе си затова което сте сторили приживе  защото не остава много време  до фаталните и пагубни събития  които ще  ударят целият свят.

Имаме много малко време преди завръщането на Нибиру  а след това последни малки  усилия и животът ни ще се промени завинаги!

Няма коментари:

Публикуване на коментар