Звездни Цивилизации

четвъртък, 27 април 2017 г.

КОНТРОЛ
Ако сте чели статията Съществуват ли рептили и сред нас ли са, сигурно помните откъса за рептилското съзнание. Ето го и него:

Не е нужно да си рептил, за да имаш репилско съзнание. Все едно да си роден в България, но си живял в Япония, тогава е нормално да си попил тяхната култура, техните идеи, да имаш японско самосъзнание, нали? Рептилското съзнание е доста модерно сега, котира се успешно на пазара на поп-културата, Hollywood, политиката и др. Всъщност от край време се промъкват подобни идеи в обществото и проводник винаги са известните, хората с власт, защото те са купени и продадени отдавна, а подобни щуротии няма как да дойдат на ум на обикновените хора.

Програмирането на обществото да приема нетипични идеи е всъщност много лесно. Хората сме по-наивни от зайци. Например:

България през 1980 година. Хората са дружелюбни, приятелствата са инстински. Марийка на 15г. не ходи облечена като евтина проститутка и вместо да ходи на чалга дискотеки, си учи уроците и играе зад блока с приятелите си.

България през 2014г. Марийка на 15г има тежък махморлук след снощното парти в най-яката дискотека. Трудно си спомня какво точно е станало и какво е правила. С приятелите си не играе на дама зад блока, а пушат заедно.
Как става тази промяна в обществото ли? Ами тука се намесва поп културата, модата и американските звезди. Кажи речи за 15 години обществото в една страна може да се промени токова много и толкова неусетно, че свят да ти се завие. Това е нормално, защото методите на Елита за програмиране на масите са изпипани и обиграни отдавна. Ние не сме експеримент а една от многото жерви.

Обаче какво е типично за рептилското съзнание и рептилските идеи?

Основното е смяната на партиерхалното общество с матриерхално. Може би звучи елементарно, но всъщност това е фундамента на обществените отношения и обществените роли.
Всяко общество си има фундаментални градивни еденици. Такава е семейството. Ролите в семейството следва да бъдат много важни. Когато ролите се разменят, целият обществен строй се променя. Тъй като жените са носители главно на ИН енергия, а мъжете главно на ЯН такава, то проявленията също ще бъдат корено различни. Например Ян апсект е отдаването на енергия, създаването, изграждането на неща, докато ИН аспект е приемането, пасивността и др. Тоест това което се случва и сега, обществото ни е станало консуматорско, което е ИН апспект. Белег, че от патриерхално общество, сме станали матриерхално. Но защо ще попитате? Ако сте прочели книгата която препоръчах по-горе - "Произход и история на империите Орион и Сириус", то вече знаете, че основната империя в глалактиката ни е Орион. Тези сладурчета там са рептили и си имат кралица. Обществото там е матриерхално и тъй като имат контрол над нас, доста силно изявен- нашето общество също се применя. Ако Ви интересуват подробности около това- прочетете книгата. Аз ще гледам просто да Ви дам някои ориентира. Например матриерхата е много интересно нещо и както всичко женско- логика няма. Уж жените са по-слабият пол, а контролират всичко що мърда, само че не със сила, а с мрънкане, натякване, оплакване, манипулиране и други женски похвати. Парадокс е, че ако мъж удари жена, всички ще се възмутят, ама ако жена удари мъж- няма проблем, освен че мъжа ще бъде малтретиран, те дори ще му се подиграват. Жените искат равни права /уж/, ама ако не и равни задължения. Примери много. Отново Ви препоръчвам книжката, ако можете да е намерите!
Виждате, че с всеки изминал ден хората се променят, променят се и нагласите им, мисленето им, често то дори отсъства и всички са започнали да взимат решения по инерция. Това е програмиране. По-лошото е, че много не издържат и полудяват. Лудоста е широко понятие и често може да остане скрита за дълго време, но определено много хора са откачили. Нека оставим това на страна, по-важното е, че всички са програмирани да вземат решения по даден образеш, нещо като шабон на решенията. Механизма е прост. Засаждаш дадена идея в главата на някого и при дадена ситуация, тя влияе на решението. Например: Показваш филм, в който черните винаги са лоши, белите винаги са богати и добри, а азиатците винаги са много умни, то стереотипа вече е насаден. След това при реална ситуация, ако се срещнете случайно с черен, ще сте по-предпазливи отколкото ако срещнете бял. Това разбира се е много опростен вариант, тъй като те използват медиите, новини, филми, музика, фейсбук и още много похвати да формират обществените нагласи, да инсталират стереотипи и др. Така се получава едно по-хумугенизирано общество, лесно предвидимо и се знае как най-лесно може да се разсейва и държи приспано. Например така:

Поп културата е идеално средство за прокарване на манипулации и разсейване на обществото от иначе важни теми. Например чрез фейсбук те разбират точно какво движи хората, съставят профил на всеки, дори по-нагло- всеки сам си съставя профила. Дори името е нагло Face BOOK. Ето малко по темата:


Забелязахте ли как някак си изведнъж за последните 2-3 години „Фейсбук” стана неизменна част от нашето ежедневие. Какво реално предизвика тази тотална лайфстайл хегемония? Телевизии, радио, вестници, политици, шоумени и музиканти правят постоянно безплатна реклама на този изцяло комерсиален сайт, което е пълен нон-сенс и противоречи изцяло на пазарната логика – едва ли от „Фейсбук” им привеждат пари за рекламата ?

Да, правят го, защото им e наредено да го правят...от много високо ниво...така са казали отгоре, както обича да казва страдалия и препатил българин...

Забележете, че все повече музикални изпълнители и онлайн търговци вместо официален сайт поддържат официална „Фейсбук” страница. Това е така, защото големият брат на „Фейсбук” – „Гугъл” ще ги възнагради и ще премести резултата им на по-предни страници, дори ако изберат друг домейн и  дори той да е платен. Същото важи и за политиците, но при тях този процент е по-ограничен, тъй като „PR”-екипите им отчитат, че ограниченият брой на приятелите от 5000 души ще отблъсне останалата част от електората им посредством чувството за елитарност на тези, избраните в тесния кръг. За това към „Фейсбук” залитат второстепенни политици, които нямат достатъчно ефирно и печатно покритие в мейнстрийм медиите.

Всичко това се случва по този точно определен начин, защото „Фейсбук” е най-голямата разузнавателна система за събиране на лични данни и визуално профилиране на световното население, разработена и приложена в действия от разузнавателната общност на САЩ и техните партньори от НАТО, за да обслужва глобалните интереси на техните Илюминати господари. Не ви го казваме само ние и Джулиан Асанж (кой ли беше тоя?) ви го казва...

„Фейсбук” е система, в която обикновеният user няма почти никакви права освен доброволно да се самопрофилира и да бъде манипулиран според собствените си консуматорски нагласи! Тъжно, но истина...


Няколко прости примера, за да разберете кои стоят зад „Фейсбук” и какви са техните истински цели.
По официални данни „Фейсбук” има 900 млн. потребители, като се очаква до края на годината да достигне 1 млд. уникални потребители. При 1.9~млд. човека, ползващи Интернет за 2012г., това означава, че почти всеки втори ползвател на световната мрежа си има профил (снимково досие), който реално обогатява банката с лични данни на „Фейсбук”. За мен това е чудо, което би накрало  Ерик Артър Блеър с ужас да пренапише две най-известни свои произведения, ако беше жив.
В това няма нищо случайно. Винаги, когато търсим истинските цели, трябва да се насочим към финансирането. Основателите са просто пионки и публични лица, които са първи са успели да изпълнят необходимите параметри на концептуалните възложители, за да получат заделените парични и материални фондове.
Тук трябва да забравим PR-мита за бледния юноша Зукерман и теориите за световната еврейската конспирация. Противно на общественото мнение в средите на конспиративните теоретици евреите просто често им се налага да играя някои от главните и противоречиви роли в пиесата, но повярвайте ми те не са тези които пишат сценария:) ...

Зукерман е само един от многобройните колежанчета-компютърни програмисти ала Хари Потъровци, които пишат добри алгоритми за търсене, тагване и профилиране в преобладаващо графична среда.
„Фейсбук” успя, защото успя в най-чист вид да изкристализира рептилската менталност за „mind” контрол посредством манипулацияа на търсенето и консумацията на таргетираната група - ние, световното човешко население – за тях просто популация(стадото във фермата). Наблюдавайте природата - от това няма нищо по-просто. За този метод на познание са се сетили преди хилядолетия древните кабалисти. За тях с прекопирането и вкарването на природни модел в човешкия свят, общество и взаимоотношения е следване на божията мъдрост и се отблагодарява с божията власт:). Простото подражаване на природни модели винаги е по-печеливша стратегия, когато времето те притиска ... А и Майката Земя винаги е била максимално снизходителна към чедата си, въпреки че някога се държат като гниди...
Какво правят нилските крокодили? Обикалят ли в жегата на арабската пустиня по цял ден, за да преследват антилопи, които никога няма догонят, докато се дехидратират самоубийствено? Не. Стоят си на хладно във водата и мислят, оптимизират и изчисляват. Дигитализират вероятностите в 3D. Първоначално може да изглежда много глупава и несигурна тактика, но тези същества не еволюират от 200 милиона години – изводите оставям на вас. Техните двукратки събратя също се хвалят с подобни героични постижения. В резултат на мислената си оптимизация обаче нилските крокодили намират добре обрасъл със зеленина храсталак бряг. След приятен престой на хладно, всякаш от нищото се нахвърлят върху дошлите за водопой антилопи. Процесът е реализиран с минимум ресурс и максимум ефект.

При „Фейсбук” алхимията на основния “mind control” модел е същата – изразява се в контрол върху базовата потребност на човешката популация за търсене, консумиране и обмяна на информация сред себеподобните си. Точно този информационен поток, в който се потапяме ежедневно е тяхната река, а „Фейсбук” е тръстиката, зад която ни дебнат на една ръка разстояние, за да захапят с невидимите си челюсти нашето съзнание. Веднъж попаднали в тази рептилска захапка ние започваме да пеем като славейчата и редовно да се самопрофилираме чрез снимки, кометари към тях, кой кой е, къде е, с кого е, как е, какво харесва и мрази, и не на последно място кой какви нередности прави (пусни доносче, мишок, – report функция позната ли ти е? )…и всички тези постижения без никакъв огън и остри премети. Дори Торквемада не би повярвал! Ако димът под казана му  ни позволява да ни гледа от онзи свят, сигурно почесва потно чело и си вика „Какъв аматьор съм бил...”


Как да разпознаем рептилското съзнание и менталност във „Фейсбук” и негови основни елементи?
- Стимулиране към доносничество,  провокация и колкото да ви странно разделение.
1) Доносничество - осново се осъщестява с командата „report” (в превод „доносничи”). Обърнете специално внимание - вие доносничите дори и когато ви поискат приятелство, а вие откажете и обозначите този, който ви е поканил като непознат в реалния живот. По този начин сами стеснявате примката покрай врата си, защото „Фейсбук” не се интересува от виртуалните ви приятелства или евентуални бъдещи такива. „Фейсбук” иска само база данни за роднините, приятелите, колегите и съученците ви от реалния живот. Хора, от които при нужда могат да бъдат използвани, за да бъде събирана информация срещу вас. Хора, които при нужда могат да бъдат използвани да им бъде причинявана болка(физическа и психическа) пред очите ви, за да бъде пречупена не тяхната, а вашата свободна воля. В този аспект виртуалните ви приятелства не са желани, тъй като замърсяват разузнавателната инфомация, която се събира за вашия профил.
2) Провокация. Осново се осъщестява с командата „post” и „create event”( в превод „публикувай” и „създай събитие”). Изразявайки себе си, вие се профилирате под вашите снимки. С всеки един пост вие все в по-голяма степен разкривате мотивацията и емоциите, които ви водят. Вие, без да забелязвате, ставате все по-голяма мишена за консуматорско манипулиране и mind контрол подобно на това, на което сте подложени чрез лейаутите(стелажите) на веригите на големите хранителни вериги. Казвайки още в началото, какво обичате и какво не, понататъшните ви стъпки в лабиринта на „Фейсбук” умело и незнайно за вас ще бъдат ръководени от тайните кукловоди и дизайнери на мрежата. Апостолите Петър и Павел са били рибари и са хвърляли мрежи. В култовата за езотериците катедрала в Шатр има лабиринт по подобие на този на критския минотавър. Мрежите и лабирините са символ на тези, които имат уменията да контролират човешкото съзнание. За кого остават ролите да бъдат шараните в мрежите и телетата в лабиринтите – тази загадка оставам на Вас драги читатели:)...

3) Разделението се осъществява на база на вашето профилиране – „Фейсбук” тайно ограничава контактите и по-специално приятелство ви с хора, за които те не са сигурни, че познавате от реалната действителност, а не само от виртуалната. Така че „Книгата за физиономии” може да ви изглежда като най-успешния сайт за запознанства, но фактически е точно обратното, те силно рестриктират чисто виртуалните запознанства, защото те не носят реална разузнавателна информация за тях. Метафорично „Фейсбук е стадото, където всички овце се събират, но въпреки че ливадата изглежда обща, трябва да си пасете анблок само с овчиците от вашата ферма, без да се мешате с други овчици, с които сте се запознали на паша, защото те не принадлежат на вашата кошарка, нямат вашата дамга или за да бъдем по-модерни вашия чип”.
Доносничество,  провокация и разделението  са основните методи (report group, join group и leave), с които рептилските общества градят и контролират структурите на строго централизираната си йерархична пирамида. Това са основни опции при донос/кандидатчленство/разделяне в дадена група във „Фейсбук”.
 В тайните служби (едни от най-чистите еманации на рептилска менталност в нашата цивилизация) по света тези функции се изпълняват от два основни вида агенти – агентът-провокатор и доносникът-информатор. В случая „Фейсбук” ни дава уникалната възможност да се изявим дори и в двете роли едновременно, като участваме в дадена група и провокираме участниците към определение действия в унисон с идеята й, докато същевременно тайно ги топим (Усещам още сега как някои миши ръчички и душички ще се препотяват гузно по клавиетурата). Многобройните блокирания на цели профили, както и на частични функционалноси на утвърдени търсачи на истината като Еленко Ангелов, Селена и много други го потвърждават всеки ден.
            Тук обаче се наблюдава един феномен - многобройните репорти за нередности не дават често резултат особено, ако не обслужват конкретни политически и геополитически цели. Информацията за тях се съхранява обаче много грижливо, защото служи за изготвяне на подходящи „trigger event” (събития, които действат като спусъци на човешкото съзнание и маси, чрез които ни внушават необходимте мисли, за да ни приведат в действие според техните планове и дневен ред). По този начин не само всеки човек, но и всяка държава се сдобива с досие относно нагласи и настроения, които майсторите на mind-контрола могат да манипулират е желаната от тях посока.
Чрез репортите за нередности ние даваме на Илюминати информация за това, което разединява хората от дадена територията или народностна група - било то етническо противопоставяне, религиозно, полово, идейно и каквото още се сетите. Идеята е тези нагласи да се поддържат в латентно състояние и при необходимост разногласията да се разпалят наново и да се постигне дестабилизация, като се използва древния принцип „Разделяй и владей”, който като се замисля не е римски, а илюминатски. Просто римляните са показали като много добри ученици и са го демонстрирали масово на практика. За това са започнали да го асоциират с тях предимно. Случая в с. Катуница е емблематичен в тази насока. Когато не обслужва конкретни цели, разделението на масите се подържа в латентен stand-by  режим – жива рана в обществената (национална) тъкан. Бойното изкуство айкидо се базира на същия основен принцип – най-слабият противник е този, който е извън състояние на баланс...
            Топенето на ближния още от библейкси времена (ех, Юда, не те оставят на мира и в гроба, а? :) ) се радва на особена почит сред рептилско доминираните общества и социални групи – например тези на фарисеите и садукеите. В България през времето преди 1989г. доносничеството си беше национален занаят, като след т.нар. промени различните комисии по досиетата изнасяха различни данни, които варираха между 500 000 и 800 000 уникални папки(файла) на агенти, което означава, че близо всеки десети българин си е изкарвал хляба (в това число влизат получаване периодично както на парични суми, така и назначаване на добре платен пост в държавната администрация  - това са били основните методи за благодарност от страна на тъмните кукловоди от „Държавна сигурност”) с клевети срещу близките  и колегите си.

            Вече не съседа или жена ви, а собственият ти компютър пуска по едно око какво става в собствения ти дом...

Времената се менят, но нравите не. Цицерон правилно го е отбелязал. В нашите съвременни години дигиталната технология на „Фейсбук” се ползва абсолютно за същото, но сега всичко е издигнато на много по високо качество – тези които донасят и тези, за които се донася, се грижат сосбтвеноръчно информациония им и профилен статус да се обновява в реално време, докато даните им да се обработват статистически от софтуер за секунди. Край на прашните хартиени досиета и и картотеки, както и на безкрайното ровене в тях. Тук всичко става много удобно и с няколко щраквания върху клавиетурата. Въпросът е само да имате заветния “access authorized” от големите батковци с И.
Като основен свой принцип „Фейсбук”ползва един друг сатанистки похват за контрол над съзнанието -  „Скрита цензура”, която е в пъти по-опасна от посестримата си „Явната цензура”, тъй като има свойството да прави робството невидимо (още позната като „мълчалив отказ” – любим метод за рекет на корумпираните български чиновници от държавнта администрация – все пак и ние сме дали нещо на света).
Колкото и да страннo “Книгата на суратите” няма официално свое лице за България. Така че и тя самата го играе безименен провокатор, макар и пусната за шир-употреба. Потърсете нещо в „Гугъл” за официално представителство и мениджмънта на „Фейсбук” за България. Хммм... странно май нищо не излезе, нито официален сайт, нито някакъв адрес и телефони за контакт, дори и един мейл за контакт няма... Много странно, даже конспиративно...Да, ама кой преглежда репортите за нередности написани на български език? Лично Зукерман ли? Не бих дал и пени за тази конспиративна теория. А кой ? Помислете едва ли от централата им в Калифорния Зукерман припотява цайси с бисерите на виртуалните български герои, но тогава кой? За цялостната популярност  на сайта липсата на информация и статии по въпроса кои стоят зад него на територията на България е направо шокираща!

Осъзнайте, че някой чете репортите на „Книгата на лицата”, защото както може би знаете, групи и профили масово се блокират, коментари се трият и това няма как да го прави нито англоезичен персонал, нито от софтуер. Все пак неоспорим факт е, че компанията, собственик на търговската марка на „Физиономбук”, е пуснала официално акции за продан, които са публично достъпни на фондовите борси. При тази тревожна непрозрачност интересно е откъде инвеститорите черпят информация за вложенията си, като дори не знаят къде се намира представителството на „Фейсбук” за България, та камо ли кой работи в него? Някак си не ви ли ужасно странно? За тези, които не са осъзнали - „Фейсбук” е медия, много по-могъща от БТВ и „24 часа”. Въпреки продажния си харакер за последните две все пак има обявени поне публични лица, набедени за отговорници и програмни редактори. За „Фейсбук” няма нищо, нюню... Как става така, че купуваш акции за милиони и чакаш доверчиво някакъв си Хари Потър  да ги удвои с влиянието и усмивката си върху лековерните деца, пъпчивите тийнейджъри, търсещи секс по завоалиран начин, споделяйки снимки със съученичките си. Не, ако не сте го осъзнали досега, повярвайте ми световните дела не се движат по този начин. Тийн сексът, свалките и поп музиката са само за простата и първосигнална тълпа. Зад тях винаги стоят истинските режисьори и истинските цели. Сценаристите раздвижват публиката, а не обратното. Светът се разклаща около копието, а не обратното или бъркам като селски бекъм драги сър Бейкън?:) Месото се пече на шиша и дори е да прекално бейкън, няма как да стане обратното...
Да, може акционерите и ползвателите на „Фейсбук” да не знаят кой следи и цензурира умотворенията им и снимките им, но има някой който знае и това не е кой да е, а доброто старо българско МВР. В Интернет изобилства от статии за спрени и цензурирани групи, в които информацията се изнася познайте от кой – най-често от зам. министъра на МВР, който се изявява като основен говорител на „Фейсбук”. Има няколко статии в Нета, в които въпросното длъжностно лице е цитирано надлежно, докато информира чинно българите за това кои групи са били свалени или цензурирани в сайта от страна на благоволилия да го стори мениджмънт на „Фейсбук”. Дам... много интересно е как става процесът на координация между двете институции или може би е по-правилно да се каже субординация...
Видно е вече и за слепците, че „Фейсбук” е инструмент на Илюминати, с който те контролират подмолно съзнанието на населението на подчинените си страни, кординирайки дейността с местните репресивни органи - МВР-та и специални служби. Марионетните правителства, които им сътрудничат (разпознаваеми по следните признаци: пращат за жълти стотинки контингенти за пушечно месо във войните за дрога и петрол; приемат безропотно засяването на ГМО култури; дават на безценица природните богатствата на страните и народите си - вода, гори, земи, злато, шистов газ; приемат закони, ограничаващи човешките права и свободи – ACTA, Закон за детето и др.) като награда за усърдното си гъзоблизане получават възможността да ползват благинките на основните модули на софтуера на „Фейсбук” – достъп до база лични данни, възможност за тематично търсен в нея, възможност за цензура – частична или пълна на неудобни за управляващите теми. При последните действия имайте предвид, че за бъде свалена една страница или група във „Фейсбук” от Интернет нямат утвърден публичен и правен механизъм. Тя просто ще изчезне, заедно с цялата информация в нея и вие нямате никакви права и възможности да възразите или по съдебен ред или административен да търсите възстановяване. Това е факт, който грубо нарушава човешките Ви права и по специално правото на свободна комуникация с околните и правото на свободно изразяване. Това, че „Фейсбук” априори са отписали тези ви права и са ви накрали с един клик на мишката да признаете тяхното виждане по въпроса, отразено в общите им и специални условия по договора за ползване на акаунт в тяхната социална мрежа, то това не означава, че един прост търговец-търгаш (та било то и основан във великата Америка:) ) каквито по юридически статус са те, може да суспендира конституцията на България и международните конвенции за правата на човека. Частните облигационни (дори международни) норми не могат да отменят публичните такива и това е принцип, който не са смеели да нарушат дори и кървави илюминатски империи като Римската и СССР. Разберете това - много е важно!!! Фактът, че формално сте се отказали от някое Ваше изконно човешко право по време на регистрацията си, не означава, че го губите. Например „Фейсбук” може да напише с дребни букви на 99 ред в общите си условия за ползване, че сте съгласни да им продадете децата си за 11 цента, но това ни най-малко ви обвръзва с вашата декларация, тъй като тя нарушава човешките права, които са неотменими!!!  Търговското, облигационното и гражданско право не могат да се месят в тази зона. Аксиомното отричане на свободната воля в зона на свободна воля дори и в резултат на свободно волеизявление е невалидно в такава зона, защото противоречи на принципите й априори. Трябва ясно да знаете и схванете този принцип и смело да действате спрямо него, защото той е вашият жезъл и опора, когато преминавате през мрачните долини под сянката на страха и смъртта във Вашето ежедневие и реалност.


Другата нагла особеност на „Фейсбук” е, че ако решат да затрият нещата, които с труд сте публикували, тази информацията обаче изчезва само от публичните сървъри на компанията, докато цялата база данни си остава при тях за обработка и анализ доживот. Не вярвате ли? - прочетете си внимателно общите условия за ползване.
Сега да се върнем към „Фейсбук”, геополитиката и илюминати. Ползвайки функционалността на платформата, всяко едно послушно правителство може чрез тайните си служби и МВР да следи гражданите си напълно законно (т.е незаконно, но беззаконията ги правят някакви си там недосегаеми презокеански мениджъри-колежанчета) и да ги манипулира в изгодна за него посока, като просто изтрива неудобните за него материали под най-разновидни предлози. Използват се предимно разтегливи формулировки като защита на националната сигурност, запазване на морала, добрите нрави и прочие ала-бала дуалистична софистика, която може да се разпъва като ластик от едната крайност до другата.
Оповавайки се на тях може да намерите формални мотиви да закриете всяка една страница или група в мрежата дори тази на райските агънца девственици– само трябва да си направите един фалшив профил на лошия кумчо Вълчо и да постнете един comment  с расистка насоченост и хоп групата я няма , а МВР гордо бди над гражданите. “First the ship, next the shepherd” или по балкански: „Първо камилата, после камиларя...”

Разбира се „Фейсбук” е двуостър нож. Който не слуша батковците илюминати се порязва до кръв. Събитията от арабската пролет ни доказаха съвсем нагледно. В епохата на информационните технологии позагубилите инстинкт за самосъхрание илюмнатски марионетки-диктатори проспаха двуострата функция на платформата и някои от тях платиха буквално с главите си за това недоглеждане. Справка Кадафи. Като всяка една секретна технолгия разработчицте от САЩ са си запазили „Светая светих” за тях, достъпът, до която никога не предоставят за ползване от местните марионетно-аборигенни правитеслтва. Така е и в България. При необходимост, породена от непослушание, „Фейсбук” ще бъде използван срещу същите тези милиционери-мутри, които сега се ползват доволно от шпионските и цензурните му услуги, но това ще стане, когато им дойде времето. Сега са им пуснали гювеч да връткат палки самодоволно. Разбира се когато всичко изплува на повърхността, ще бъде късно за тях да запушват дупките с ръце и да правят крачки назад. Паветата и ‘96г. бяха само една малка репетиция...Сатанинското зло, раждането на което те сами са акуширали, ще им се отблагодари, като ги погълне в агония. Мисля, че в една книга с близо 2000-годишна давност се казваше: "Който сее вятър - жъне бури."
Сега нека ускорим съзнанието си на по-висока предавка и го изведем в орбитата на програмно и символно ниво, като разгледаме как създадената на основа рептилско съзнание „Фейсбук” платформа работи с концептуални модули, които са градирани на определени числени(дигитални) лимити – параметри. Всеки модул е тагнат и метатагнат. При количественото достигане на градирани прагове на параметрите се стартира освобождаване на определени алгоритими, таговете и метатаговете започват да си взаимодействат все по-активно, като анализират семпли информация с подобно съдържание и им задават приоритетни стойности. За да осмислите тази сложна смислова абстракция, си представете две групи от потребители – една, от които се интересува от правителството, а другата основно от - революция. Ако страната е приятелски настроена към Илюминати, не се задава доминация (доминантни стойности) на приоритетни параметри за комбинирането при търсенете на двата тага(ключови думи) - те се оставят по default или даже техните стойносити се редуцират, за да се попречи максимнално на хората, които се интересуват от правителството да осъществят контакт с тези, които се интересуват от революция. И обратното, ако правителството е нарочено за сваляне от Илюминати, приоритетното комбиниране на двата тага се засилва чрез промяна на параметрите и техните множители пред скоби при търсенията (тук говорим за търсения в рамките на социалната мрежа, но бъдете сигурни, че и чичко „Гугъл” удря едно рамо на манипулацията), така все по-често хора интересуващи се от едното и от другото, ще попадат в еднакви групи, в на най-горните места ще получават предложенията за подаване на friend request (предложения за приятелство) към лица, които имат същия афинитет към тези тагове; ще бъде помпано и егото им като в хранилката им за новини (newsfeed) приоритетно ще се дроби информация за лица, които са харесали (Like) техни изказвания, тагнати с двете ключови понятия „революция” и „правителство”. Обобщено „Фейсбук” ще катализира и ще ускори според заложения дневен ред обществените нагласи, така че за за максимално кратък срок да бъдат постигнати максимални резултати спрямо поставените цели. А цел номер едно е човешкото съзнание. Твоето съзнание...

Това разбира се е опростен вариант, за да го разберете по-добре. Реално смисловите модули, разработени от софтуерните разработчици на „Фейсбук”, обхващат много по-голяма група от тагове, които от своя страна са градирани в семантичини кръгове, които остават невидими за вас, но не и за кукловодите в сянка. Тези смислови окръжности са по-явно изявени  в социалната мрежа на „Гугъл”, където за разлика от  „Фейсбук” на потребителя е оставен възможността да ги променя. Тези функции съществуват и във „Фацата”, но те се регулират от софтуер – зачатък на индивидуалното регулиране на тази функция може да ползвате чрез „close friends” (близки приятели) в точното определяне на приятелския ви статус с друг субект в мрежата.
Този сложен абстрактно-смислов и алгоритмичен модел може да си го представите метафорично като зъбчати колела на скоростна кутия – колкото по голяма е предавката, толкова по-голяма и скоростта. В случая тази скорост ускорява съзнанието, манипулирайки го по този начин в желаната посока. Така се ускорява и самото време. Каква ирония – не можеш да измамиш съдбата в игра на карти срещу нея, а само по-рано да видиш резултатите.
Ето още един пример, за да приземите в реалността на опитността тази идея - например в страната, която е планирано да има революция напълно „случайно” във news feed (в превод захранка с новини – направо са си го казали, че сме добичета) ще попадат приоритетно статии на други потребители с такава насоченост, но това няма да става натрапчиво, за да не се задейства интуицията ви, че сте манипулирани. Системата е на час по лъжичка. Позната ви е нали? Същата тази, с която бг-политиците ви бъркат в джоба в продължение на 23 години, докато насочват вниманието ви към телевизора, брадъри, камери и как можахме да забравим - супершоу „Невада-аааааааа”....
Така работи месомелчката на mind контрола - постепенно, но неумолимо.  Според интереса ви се подхвърля за захранка-ястие, гарнирано с тагове, които вие харесвате. Тази информацията ще се черпи от предишните логове на посещенията ви във „Фейсбук”, а даже и „Гугъл” тъй като двете платформи сериозно обменят данни. Така постепенно привиквате към тази информационна диета. Например ако сте любител на природата и обичате кучетата, вниманието ви към революция и правителсвото ще бъде постепенно привлечено от тагове, които ще ви насочат към групи и потребители, които са писали негативно за позицията на правителството по въпроса за бездомните кучета в София и триченето по Черноморието. От другата страна онлайн ще ви срещат с хора, които са склонни към екстрем и насилие, провокирани от различни поводи. В един момент на количествено насищане с потребители от двете сфери ще се слеят в зона на общо препокриване, където потребители тагнати с "революция", "правителство" или двете ще бъдат поставени в среда, където могат свободно да си взаимодействат и „надъхват”. Метафорично ситуацията наподобява тази в дизелов двигател: при нагнетяване на атмосферата и при смесване на двете групи ще се достигне момент на обогатяване на сместа и налягането, когато ще се задейства алхимичният принцип, че количествените натрупвания водят до качествени изменения. В резултат от нищото сместа ще се възпламени, задвижвайки перпетомобилето на майнд контрола.

Разбира и обратното също е взъможно. Системата на таговете и метатаговте работи в направления, като според слуачая могат да бъдат задавани положителни или отрицателни множители. Ако правителство е усложливо на Биг брадър, шансът да попаднете на статия като тази или „Фейсбук” страница, която я промоцира,  се редуцира значително и на челните места излизат позитивните материали за купения диктатор - изпълнително кученце. Същият този механизъм разбира се наблюдава и в средствата за масова инфомацията, но тук процеса в по-голямата си част се контролира от софтуер и се избягва човешкия фактор – както като възможности за грешки – така финансова  - не се налага да се купуват армии от платени драскачи. Осъществява се и моментен анализ на обратната информация, нещо което в книжните и електронни медии е почти невъзможно да се случи в адекватни срокове и в пълен обем.
Как става това ли ? Как тази грандиозна манипулация вече факт, от който не можем да се отървем в нашето ежедневие?  Ами, алгоритмите се пишат от цели армии от свръхинтелигентни професионалисти, работещи в няколко университета и института, които са спонсорирани с милиарди долари от разузнвателни агенции на САЩ. При по-сериозни проблеми или за решаването на специфични задачи се формират мозъчни тръстове  от първокласни учени по различни специалности. Дам, в тази страна използват младите и интелигенти хора за такива сериозни неща, а не ги пращат да мият чинии в околните държави за 6.66 паунда на час... Както Езра Паунд казваше: модерното робство или  модерният кръвен данък...

Чуваме гласовете на критиците – „Как не ви е срам - пак помпите егрегора на отчаянието!”, „Да не си ли коментират и споделят снимки хората в Нета и какво толкова като ги послушват ? – Нали не са направили нищо лошо?” – за тези с векове програмирани мисли на робската психика  имаме няколко невероятно прости, но ефективни и изпитани алхимични рецепти, които ще ви позволят да ползвате на воля функционалностите на „Суратбука”,  без да си смъквате долните гащи онлайн.
Мултиакаунтинг. Множествени акаунти.
Тактиката е много проста – създавате си няколко акаунта, като ползвате фалшивите такива за дейности, при които може да имате проблеми със свободното изразяване на мнението си. Тук трябва да внимавате за всеки акаунт да ползвате различна ел. поща при регистрацията, защото веднага ще ви прихванат по този признак и цялото упражнение ще се обезсмисли.
Транспърсънълакаунтинг. Трансперсонален акаунт.
Няколко човека със сходни интереси споделят един единствен акаунт. Това е много коварна алхимична схема спрямо поклонниците на Звяра и тоталния шпионаж, тъй като практически ги лишава от възможността да ви профилират като личност. Цялата им концепция и алгоритми отиват по дяволите (т.е. обратно при самите тях), защото те ще действат според профила на потребител (личност), изкуствено създадена от механичния сбор на няколко реални личности. Допълнителен бонус при тази схема е, че дори да ви проследят реалните ви IP адреси пак няма да могат да докажат, че определено действие, че извършено точно и само от конкретен човек. Точно на този принцип е невъзможно да осъдиш потребител на торент, тъй като не можеш да докажеш точно каква част от пиратската продукция е разпространена лично от него.
Дезинформация.
Използавате тактиката „сандвич” – истина-лъжа-истина. Тя е много често използвана от самите илюминати и техните копои, когато искат да осмеят теория на конспирацията и явления като НЛО, кемтрейлс и др. Този път с техните камъни по тяхната глава. Запомнете, че перфектното алхимично отношение 50% истина на 50 % лъжа. Това важи за всичко в акаунта ви – приятели, харесани страници, мнения и др. Прибавяйте хора, които дори не ви допадат или харесвайте страници, които  ви отблъскват, членувайте групи, в които ви е скучно и пр. Така пращате евентуални злонамерени профайлъри или софтуер в трета глуха.
Трите тактики могат да се смесят – например фалшивия ви акаунт да е споделен с няколко приятели и всеки, когато го е яхнал, да налива дезинформация в него. Резултатът - алхимичен коктейл с чревни проблеми за нюхащите слуги на илюминати.

Забележка: Използвайте показаните ви  тактики, за да защитите вашите човешки, конституционни и законни права, а не да нарушавате правата на трети страни или законодателството на България. Бъдете сигурни, че тези рецепти няма да ви направят сто процента анонимни, но ще изискат човешки фактор при отсяване на зърното от плявата и голям брой скъпоплатени  човекочасове на фейсбук-мениджъри или специални агенти.  Това са хорица с доста големи заплатки като оня от ЦРУ (който цял ден преведжда три статии от блога), които им се дават  не толкова за невероятните плодове на положения труд, а да си мълчат за зулумите на продажните правителства и корпорациите. Между другото, да ни бяха пратили директно мейл от ЦРУ - за 500 $ (според средното стартово заплащане за човекочас в обявите им за работа)  щяхме да им преведем статиите, даже със специално посвещение за директора им.
Как е ? Спим ли още? - за тези от вас, за които поради прекараните тежки форми на промиване на  мозъка и ваксинации за устойчив растеж на глупостта все още приемат „Фейсбук” като безобидно тийн забавление, сме подготвили кратка, но изключително образователна киновечер:


1) Кой финансира разработката и поддръжката на „Фейсбук”?:
http://www.youtube.com/watch?v=UJqGbA2tLww&feature=related

2) „Фейсбук”, Илюминати и Арабските революции:
http://www.youtube.com/watch?v=5bKOUWt9MuU

3) Скритата символика на „Фейсбук” – това, което ни изглежда като невинни детски картинки:
http://www.youtube.com/watch?v=KrBMi1RgPAQ&feature=related

4) Джулиан Асанж ни разкрива топлата, да не кажа гореща, връзка на „Фейсбук” с ЦРУ:
http://www.youtube.com/watch?v=YAnKibaY6mc

5) Кой напълни гушка от сриването на акциите на „Фейсбук” на фондовата борса?
http://www.youtube.com/watch?v=uWUS506UIkI

6) Практическа технология на „Фейсбук” шпионажа:
http://www.youtube.com/watch?v=Pevx-GfiQO0

7) И накрая, но далече не последно по значение - кои са на върха  на пирамидата на  световната тръговия с влияние и лични данни?
http://www.youtube.com/watch?v=YxrYrtrY9Fs

Приятно гледане и преди да кажете нещо, поне седем пъти помислете и гледайте, защото ние сме алхимиците и we are not done...
 Източник: http://alchemicaltechnologies.blogspot.com/2012/10/blog-post_16.html

Между другото страхотен сайт, има какво да се научи.
Следващите стълбове на рептилското съзнание са политиката и религията.
Доста странно е че тук на Земята концепцията за въображаем бог е напълно възприемана и по никакъв начин не се счита за „луда фантазия”, обаче концепцията за извънземни е табу и е  направена за посмешище от обществото  като всеки се прави на „ни  чул ни видял”.Това е очевидно поради факта  че извънземните са наистина реални, докато имагинерните богове не са. Рептилиите просто поставят хората да фокусират вниманието си на въображаеми богове и далеч от техните истински контрольори.Не е съвпадение че всички земни религии не признават съществуването на извънземни.(с малки изключения).Това е защото Рептилиите са тези, които са създали земните религии и по този начин не са насърчили концепцията за извънземна доминация над човечеството.

Човешките същества са били създадени ( тоест изобретени) чрез генетически експерименти, които са били извършени от рептилиански извънземни. Тези извънземни познати като Ануннаки или „Рептилианци” и до сега управляват Земята.

Фактически Рептилиите са индоктринирали хората толкова съвършено че те са толкова слабоумни за да проумеят тяхното съществуване. Чрез религия, наука и други форми на индоктринация (системно обучение – т.е мозъчна промивка) Рептилиите направляват човечеството в точно обратната посока на истината – до точката където концепцията за извънземен господар/създател се счита за най-лудата фантазия.

„Много могат да възприемат концепцията за „Бог”  или за Върховен Интелект, но те се задушават, когато се опитват да разберат идеята за извънземни същества.Това е  от части заради религиозните и другите форми на програмиране и индоктринация. Много мислят толкова повърхностно че вярват че човешката раса е единствения интелект в цялото Творение”.

Умишлено заблуждение и избирателно мислене

Един  супер важен въпрос, който религиите се опитват да заобиколят и който науката напълно пренебрегва е концепцията за умишлена измама.Измамата не е нещо стоящо неподвижно във вселената и е начин на действие на Рептилиите и на други високо интелигентни жадни за власт същества.Но научния метод не взима предвид концепцията за умишлената измама.

Рептилиите са създали всички земни религии както и науката. И сега искат да сборят религията и науката една срещу друга. За нещастие атеистите са достатъчно глупави да мислят че науката е на тяхна страна. За това някой да използва подобна  всеобща правителствено и корпоративно спонсорирана, мозъко контролираща ограничена доктрина като науката, за да открие реалната истина за действителността е смешно и показва  че той игнорира концепцията за умишлена измама, (а  игнорирането на концепцията за умишлена измама е селективно мислене).Истинските търсачи на истината съзнават че управляващия елит има задни цели  и по този начин съединяват този важен факт с тяхното мислене.В контраст на това науката се опитва да действа  така че  все едно може да се търси истината без да се тревожиш за влиянието на  управляващия елит което се оказва на света или пък за легитимността на информацията идваща от масмедиите.Според науката умишлената измама не съществува, конспирациите не съществуват, извънземни не съществуват а управляващия елит  е доброжелателен ( и разбира се това е защото Рептилиите са създали науката на първо време).

Иронично, хората, които наричат себе си „скептици” не са фактически скептици. По-скоро те са само селективни скептици. Това е защото  те може да са скептични за някои крайни идеи но не са никога скептични относно идеологиите на статуквото (като науката) и за новините по масмедиите.Това е поради факта  че човешките същества  правят огромната грешка да поставят в съотношение правдивост с власт. По този начин след като Рептилиите буквално имат цялата власт на света, техните имплантирани системи от вярвания имат незаслужена правдивост, която идва заедно с подобна власт.

А за вашата лична среща с умишлената измама един  ден може би преди години сте решили че ще възприемете система на вярване (специфична религия или атеизъм), без дори да подозирате за секунда че са ви мамили умишлено.Не сте осъзнавали че приетата от вас система на вярване е капан, който чака да влезете в него.Сега изправени пред истината вие страдате от парализа на парадигмите  и когнитивен дисонанс.(Когнитивният дисонанс е противоречие на убежденията . Понятие, предложено от Л. Фестингер за обозначаване на психичния дис-комфорт, дължащ се на факта, че субектът преживява тягостно едновременното наличие на две или повече противоречиви идеи. Човекът изпитва потребност от логическа кохерентност и афективна хармония. Случва се обаче тази хармония да бъде нарушена от неочаквани събития. Например един от приятелите ми изненадващо започва да проповядва политически идеи, противоположни на моите. За да намаля този „дисонанс\", трябва да намеся друг елемент, който да ми помогне да преодолея противоречието и да постигна отново вътрешното си равновесие. Мога например да отхвърля получената информация („не вярвам, че може да измени на убежденията си\") или да омаловажа значението й („той бързо ще осъзнае грешката си\"). Мога също да скъсам с приятеля, което е начин да променя обкръжението си, или да променя мнението си.

Амитак Станфорд
Превод: Паралелна реалност
  Музиката
Стигнахме и до нея! Както знаете, всеки човек има 7 главни енергийни центъра. Не са само 7, но толкова са главните. Всеки един от тези центрове отговаря за нещо специфично. Например коренната чакра кореспондира с червения цвят и отговаря за инстинктите за оцеляване. Следващата отговаря за секуалното желание /отговарят за много повче неща, но ще отбележа само тези в контекста на материала/ и възпроизводството. Разбира се нашите господари знаят това и го използват. Например чрез музиката. Тъй като тя е просто вибрация, определен вид музика може много лесно да кореспондира с даден енергиен център и да го стимулира. Например този експеримент със резонанс!

Разбира се, тези които създават световната музика, а и тази у нас де, много добре знаят как действат музикалните тонове и ритми и знаят как да ги впрегнат срещу нас. 70-80% от тялото и дори повече в мозъка е вода. Както знаем, водата има клъстери, които се моделират от мислите, думите ивибрациите на музиката. Тоест музиката може да променя 80% от тялото Ви мигновено! А никой не не се замисля дори.
Всичко това - ок. Но влияе ли Ви?
-Да разбира се! Представата за добро и зло е културно обословена. Тоест в процеса на израстване едно дете се учи от родителите и от обкражаващите го хора кое е "добро" и кое не. Ние не се раждаме с това. Следователно е много важно кой обкражава едно дете, докато е малко и попива като гъба всичко. Това им е работата на децата- да се учат. Когато родителите оставят отрочетата си да ги гледа телевизора - това е много много пагубно. Затова после искат да приличат на Галена или Андреа или някоя друга чалга икона, а момчетата на Фики и Галин. Едно дете може и ще попие всяка една реклама, всяка една песен, всичко което кутията на злото му покаже. А там моделите на поведение са: тип чалга курва, тип дребен престъпкник, тип мутра/мутреса и холивудските кифли и масови убийци. Вие изберете какво искате да стане Вашето дете. Като заговорих за телевизия е хубаво да спомена връзката между телевизията и рептилоидният мозък, но нека първо видим как работи той:

КЛЮЧ ЗА РАЗБИРАНЕ МЕХАНИЗМА НА МАНИПУЛАЦИЯТА


/УСТРОЙСТВОТО НА РЕПТИЛОИДНИЯ МОЗЪК/Наистина все още секретно, достъпно за разбиране от “горните етажи”!“За да познавате Илюминатите, М-р Дейвид,

вие трябва да изучите “рептилоидите”/влечугите/.”

Кредо Мутва

/зулуски шаман/“Важно е да се знаят основните неща относно мозъка на рептилоидите, защото по този начин човек открива откъде произлизат поведението и характера на Илюминатите, как и защо бива манипулиран от тях мисловно и емоционално,  чрез телевизията и другите визуално-мисловно въздействащи методи. Това става възможно чрез разбиране на рептилоидната част на човешкия мозък.”

Дейвид Айк


Статия от Дейвид Айк, публикувана в неговата интернет страница:За тези, които търсят отговор на въпросите в дълбочина  - “Мозъкът на рептилоидите”


Наскоро получих съобщение от някой си, който твърдеше, че това което говоря за хората, имащи рептилоиден мозък, не било вярно. В същност материалът за който става въпрос съдържа една от най-доказаните информации, върху които някога съм писал. И това би могло да го потвърди всеки, който изучава науката за мозъка.

Но все пак аз изразявам благодарност на този питащ, защото това ме накара да поставя на необходимото място този така важен пакет от информация, който не само показва, че мозъкът на рептилоидите съществува, а и това, колко практически значимо се явява разбирането на темата за манипулирането на света от т.нар. “рептилоидна илюминатска кръвна линия”.

Така както важно се оказа онова, което Кредо Мутва, зулуски шаман ми каза:

“ За да познавате илюминатите, м-р Дейвид, вие трябва да изучите рептилоидите.”

/Бележка: Рептилоиди, респ. клас “рептили”, влечуги./Важно е за хората да знаят основните моменти, свързани с мозъка на рептилоидите, защото това разкрива от къде произлиза характера и поведението на илюминатите, както и как, и защо, хората биват манипулирани мисловно и емоционално по начин, познат досега от телевизията и другите визуално-мисловни методи. Същото това нещо, се отнася и за манипулацията върху рептилоидната част от човешкия мозък.МОЗЪКЪТ НА РЕПТИЛОИДИТЕ (МОЗЪКЪТ НА ВЛЕЧУГИТЕ)

А сега нека да вникнем под повърхността на видимото, под неокортекса и някои части на нашия мозък, които все още представляват мистерия, за разлика от сравнително по-познатите  като  “по-горните” или т.нар. младенчески дялове (явяващи се като най-младите дялове на човешкия мозък). Тези древни центрове на интелигентността са позволявали на живота да се развива и оцелява в различни форми от милиони години насам. Те не би трябвало да се поставят на страна, въпреки че те не говорят с езика на неокортекса.

И така, отново нека обобщим. “Рептилоидният” мозък е най-стария дял на мозъка. Той има две полукълба, точно така, както неокортекса, и би могло те да се свързват функционално с лявото и дясното полукълбо на самия неокортекс. “Рептилоидният” мозък се състои от горна част на гръбначния мозък и основни ганглии, diencephalon, и части на средния мозък - всичко това разположено  в горната част на гръбначния стълб, като една главина в средата на човешката глава.

Би могло да си представим основната сърцевина на нервната система и да тръгнем от първообраза на мозъка на бозайниците, /подобно на “рептилоидния” мозък разположен около него/, които в продължение на “Триасичния период” са изчезнали, като са осигурили връзката между динозаврите и бозайниците. Всички сегашни бозайници притежават този “рептилоиден” комплекс, включително и човека. (Станало е преплитане при съединяването на “рептилоидната” ДНК с ДНК на бозайниците и това довело до създаването на Илюминатската рептилоидна кръвна линия, което е дало възможност за  най-чистата форма от това преплитане да застане между човешката и “рептилоидната” форма).

Като първо и основно отличително качество, проявяващо се чрез рептилоидния мозък, това е стремежът за установяване и защита на територията. Това се явява резултат от изключително силната “воля за власт”, отличителна черта между гущерите по време на ритуалното поведение в хода на състезанието между тях и ожесточена битка за надмощие. Тези животни имат красиви цветове и като останалите гущери използват стремителните удари на главата за своето утвърждаване и агресивна наклонност. В състезанието агресията им се развихря и дава начало на сериозен двубой. В победата те са тиранични диктатори до крайност. При загуба те изгубват своята окраска, изпадат в депресия и умират след две седмици (точно това е класическото поведение на илюминатите. Борят се помежду си и с човечеството до смърт, за да наложат своята воля и надмощие. Победителят взема всичко).

Поне пет вида човешко поведение водят своя произход от рептилоидния мозък. Те биха могли да се именуват: “изопрактично”, “предпазно”, “възстановително”, “тропистично” и “измамно”. Без да ги дефинирам, бих могъл да се опитам да обясня, че в човешкото поведение тези видове дейност намират израз. Завладяващо-принудително поведение; ежедневни ритуали и суеверни действия; робски конформизъм и преклонение към традиционно старото; церемониално служене за възстановяване; послушание както и в легалните религиозни културни и други работи.

(Ако трябва да направя бърз обзор върху поведението на илюминатите, би било един вид изреждане, подобно на горното, на отличителните черти на рептилоидния мозък. Те изразяват всичко онова от следствията на това поведение – “завладяващо-принудително”, даващо приоритет на техния план на всяка цена, привързване с ритуали, церемонии, символизъм. Мания, фикс идея за величие. И да, да……..! Всички възможни начини за измама.)

Всички филми и действащи телевизии представляват проекция на свойствата на рептилоидния мозък. Как така? Филмите и телевизията, видео игрите и т.н. Всички те неопровержимо са подобни на сън. Не само в тяхното представяне на символичната реалност, но също и в това, че хората които гледат филмите имат същата дължина на мозъчната вълна, излъчват същата тази вибрация, както когато сънуват. И така отгатнете, откъде произлиза сънуването във вашите глави! (Киното и телевизията, като индустрия, не само че се контролират от Илюминатско рептилоидната кръвна линия, но и са изцяло създадени от тях на първо място. Илюминатите контролират чрез отличителните черти на рептилоидния мозък и те търсят да манипулират човечеството чрез манипулацията и стимулирането на рептилоидната част в мозъка.)

Езикът на рептилоидния мозък, това е визуалното представяне. Всички комуникации, действащи при рептилоидите са изградени така, чрез визуално символично представяне, всяко имащо специфично значение (Точно! Точно това съм се опитал да изложа в моите книги и разговори: как илюминатите комуникират по между си и как се отнасят към човешкото подсъзнание с безкрайно количество символи  и визуални кодове).

Рептилоидите не сънуват, за разлика от животните, еволюирали от рептилоидите (бозайници, птици), които сънуват. Защо? Защото рептилоидният мозък все още продължава да оказва въздействие върху тях и това състояние, ние хората наричаме сънуване. Няма състояние на сън при рептилоидите, защото това състояние при тях е състояние на будност. То е било подтиснато в продължение на нашите будни часове. (Но все още функционира - това не е спане, всъщност те никога не спят). Чрез химически въздействия върху неокортекса, тогава рептилоидите биха могли да функционират в продължение на спането и съня, когато лявото полукълбо е на свой ред подтиснато. Но очевидно рептилоидният мозък не е удоволетворен, ако го оставят на режим на нощно дежурство. Той би изисквал много повече от това.

Хората изобретили ритуалите и церемониите, и едва тогава театъра. Сега от къде бихте допуснали, че произтичат всички тези открития? Театърът с неговата известна теорема за “прекъсване на съмнението”, (което е в същност друг начин на изказа – “Остави левия мозък да спи”), е ново изобретение на рептилоидното ментално състояние – “Това тука вън!”.

И разбира се сега може да имаме отличен паралелен модел на рептилоидната обстановка чрез киното и телевизията, които при някои индивиди вземат от16 до18 часа от деня, което вие добавяте във времето на състояние спане-сън.

Ритуали, церемонии, театър, кино, телевизия, видео  игри-всичко това е било създадено от нуждата за териториална собственост принуда, както и от волята за власт, вградени в рептилоидния мозък. (Всички твърдения, че рептилоидната част на човешкия мозък е т.нар. бойно поле от което се извършва контрол върху нашата реалности тази планета, са били потвърдени). Тази “териториалност” и “воля за власт” се проявяват в множество начини в човешкото поведение. Нека да дадем няколко примера, за да отбележим невероятното изобилие от подобни примери сред нашата цивилизация.

Той” иска да се ожени за нея, и “Тя” би могла да се заинтересува, но те приемат, че преди сватбата могат да изчакат, за да може той да има “добра работа”, осигуряваща сигурен приход и “добро бъдеще”. “Те” са дъгообразни гущери или някакъв друг вид рептилоиди /рептили/, птици или бозайници, чийто флирт се състои в това, мъжкият да покаже своята способност за сигурност и защита на едно определено ”пространство” преди той да бъде считан за подходящ партньор-накратко този вид на принудително завладяване е рептилоиден, без значение как би могло рационално левият мозък на неокортекса да го оценява.

(Върху т.нар. Leading Edge website, отличителните черти, както и следствията от рептилоидния мозък са изброени със следните думи: консумирам, търся партньор, оженвам се, създавам поколение, размножаване, битка, буйство, подчинение, ядене, убиване, страх, поклонение, купуване, пиене, наркотици, омраза, състезание, вземам повече, вина, грях, некоопериране, разграничаване, сън. http://www.trufax.com).

Както ще видим, “териториалността” разширява своето влияние върху хората на Земята, както и “волята за власт” има толкова много лица. “Нашето” атакува “тяхното” поради разликата в цвета на кожата, всъщност цветът е онова, което”нашето” атакува. “Нашето” това са гребеновидните гущери или кой да е от безбройните други  рептилоиди. Всъщност целият расизъм има своите корени от рептилоидния начин на поведение.

Илюминатите са завладяни от расата и кръвната линия. Това е и причината поради която, те са се кръстосвали толкова упорито помужду си само в продължение на хиляди години. Те са невероятно расистки настроени. Ето защо, и те използват понятието “контрол върху населението” чрез глад, война и болести, за да  атакуват чернокожото население, а също така и да минират бялото население, което не влиза в рамките на разработената рептилоидна Илюминатска генетична мрежа.

Б.Ол е привлечен от Н.Доли, защото Н.Доли използва червено червило. Когато Н.Доли използва синьо червило, Б.Ол не се интересува от нея. Б.Ол е привлечен от цвета – но цветът не е единствения белег чрез който се осъществява непреодолимия импулс. Това би могла да бъде коя да е друга характерна физическа черта. Б.Ол би могъл да се пристрасти даже и към някакъв израстък. А Н.Доли може да бъде омаяна от дадена разходка.

А какво да кажем за М-р Б.Ол, който търси големи гърди и опънато трико? Или пък за Мис Н.Доли, която харесва големи бицепси? Това са вид зелени гущери, които отговарят на определени физически белези  - широка яка/на гущер/ или тънко тяло. Б.Ол и Н.Доли са импотентни без да имат червения мираж пред очите си. Те не могат без него да се възбудят тъй както без представата за Холивуд и Медисън авеню, контролиращи хормоналния имтрафик.Те не могат без това да се чифтосат. Не може да стане кръстосване. Те прибягват до модата. Те трябва да бъдат принудени за да стигнат до оргазъм. Те са управлявани от светлините на уличния трафик.

Кой върши това управление?

Всички принудителни реакции, свързани или с привличането, или с агресията основана върху физически показ, произтичат от рептилоидния мозък.

Гоу Рю живее в пещера на повърхността, на върха на една отдалечена планина. Гоу Рю следва прост дневен ритъм на живот, който стриктно съблюдава. По-голямата част от неговия ден преминава в молитви, пред олтаря на неговия Бог /който Бог е изобразен на този олтар в образа на змия увиваща се нагоре около прът/ Останалата част от времето си, Гоу Рю прекарва в търсене на храна и живеене за момента.. Често то посещават от съседните села последователи, които му се кланят. Гоу Рю говори за безвремието пред тях, за откъсването от тялото, за възвръщането в ново тяло. След ядене, или след като е произнесъл вдъхновителна реч, Гоу Рю се отдава на неконтролируема сексуална игра, за която само младите момичета от селата знаят. Гоу Рю, това е вид “Комодо Дракон”.

Дабъл О Далмър е студенокръвен и лишен от емоционална част. Дабъл О Далмър се явява брат на Гоу Рю. Той живее в отшелничество също, и следва строг дневен ред, включващ дебнене и излежаване в очакване на деца минаващи наблизо от близките села. Дабъл О Далмър задоволява своите апетити с тях, включително като ги използва сексуално, след което ги употребява за храна. Дабъл О Далмър е студенокръвен, лишен от всякаква емоционална същност,  убиец. Той също принадлежи към породата на Комодо Драконите.

Въобще смята се, че Комодо Драконите, са най-близко отстоящите  до кръвожадните бозайници, рептилоиди..А оттам и връзката с човека – техния мозък – се оказва древно наследство от тях в човека. Малките на Комодо Драконите търсели убежище по дърветата за да избягнат да бъдат канибализирани от старите дракони.

Цялото това поведение произтича като импулс от рептилоидния мозък или ниската част на тялото, и после се преобразува от горната му част. Мозъкът на рептилоидите е много мощен източник за човешкото поведение – първо защото е скрит. Лъжовен и измамен е. Скрива се от съзнанието на човека. Но, ние го познаваме по емоционалното поведение  и по интуитивното държане. Това наподобява като извиваща се змия в тъмнината. Това е несъзнателното. Една Заирска поговорка казва: “Ако убиете змия, вие все още ще сте уплашен от действието си.”

И точно тази черта, е била използвана от Илюминатите в пълна тайна, разкриваща Плана от хиляди години, докато хората в същото време са били в пълно неведение за нея. Тъй като ние се намираме в състояние на затворени очи откъм възприятието на реалността, сега в последните години поради наличния цикъл на повдигане енергийното равнище на планетата, подсъзнателното в нас се превръща в съзнателно. И така, Илюминатският план се разкрива пред очите ни и този процес не може да бъде спрян от никого.

За съжаление, Г-да Илюминати, приятелю Хенри, играта е към своя край!“Изопрактично” се нарича онова поведение при което и двата индивида са ангажирани с една и съща активност. Човешкият ембрион се намира в състояние на постояннен сън /това е всъщност рептилоиднито състояние/. Новородените бебета прекарват по-голяма част от в това наполовина сънно състояние. В ранната детска възраст, менталната дейност се контролира също от рептилоидната част на мозъка../ палеобозайническия мозък и дясното полукълбо на неокортекса/ Левият дял на мозъка – лявото полукълбо на неокортекса  е все още  неразработен в ранното детство.                                                                                          

Интересно е да се отбележи, че при рептилоидния мозък, сексът и агресията и териториалността са едно и също нещо.

Може да се има предвид факта, защо Илюминатите са толкова заети с изследванията върху сексуалността и по точно т.нар. хард секс, всичко това изложено чрез някои от жертвите в лицето на Кати О Брайън  /Транс-формирането на Америка/, Аризона Уайлдър /Откровението на Майка Доброта/.


Следните откъси ще дадат обяснение за същността на рептилоидния мозък. Те са направени от Манфред Дейвидмен. Повече обяснения бихте могли да намерите на долупоказаната  страница в интернет:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

www.solbaram.org/aticles/humind.htmlРЕПТИЛОИДНИЯ  МОЗЪК


Във вътрешността на човешкия мозък се намира онова, което наричаме “рептилоиден мозък”, най-стария и примитивен дял на мозъка на човека. Рептилоидният мозък се проявява като че ли неизменяем в хода на еволюцията. И оставаме с впечатление, че го притежаваме заедно с другите животни – бозайници.

Рептилоидният мозък контролира телесните функции необходими за осъществяване на дишането както и телесната температура. Рептилоидите /влечугите/ са студенокръвни и те имат свойството да събират топлина от слънцето. Когато е тъмно, телесната им дейност се свежда до минимум. Биологическият им часовник, контролиращ тяхната активност е разположен в окото.

На този стадий на развитие, поведението им свързано с оцеляването на вида, като сексуално поведение, е инстинктивно и реакциите - автоматични. Територията при тях се завладява със сила и се отбранява впоследствие. Силата е права – това е накратко основата която мотивира техните действия.БОЗАЙНИЧЕСКИЯТ МОЗЪК


Следващ в развитието си след рептилоидния мозък, това бил мозъкът на бозайниците. Огромна промяна се наблюдава в него при еволюцията му. Този по-еволюирал мозък притежава органи.


За автоматичния контрол на телесните функции като храносмилането, баланса на течностите, телесната температура и кръвното налягане /автономна нервна система, хипоталамус/. За да се попълват новите опитности е създаден склад за памет /хипокампус/. За разпознаване на опасностите като опитност и за сравняване с миналия опит, както и за някои съзнателни чувства – “амигдала”. Бозайниците са много по-съзнателни за себе си относно околната среда. Милиони нервни пътечки свързват хипокампуса и “амигдала” структурите към рептилоидния мозък и като цяло, поведението е много по-малко контролирано от инстинктите. Изглежда, че чувствата като привързаност, гняв, страх са асоциирани с поведението на модела-отговор за грижа, битка, бягство.

ЧОВЕШКИЯТ МОЗЪК

И ето, че добавяйки към мозъка на бозайниците масивно количество “сиво вещество” /неокортекса/ се появил еволюиралия човешки мозък. Сивото вещество в него обхваща по-голямата част от ранния мозък и съставлява 85 процента от общата маса на човешкия мозък.

Състои се от две полукълба, свързани помежду си с нервни влакна. Мозъкът е разделен на две половини, като всяка от тях участва в комуникацията с другата. /Целта на илюминатите била да намерят начин как да разделят работата на двете полукълба., така че да могат да подават информация на десния мозък, посаждайки образи, в състояние на сън, подсъзнателно, чрез символика, сублимирало въображение, докато в същото време лявото полукълбо е в ролята на затворник като осъзнаване на реалността. Ето защо образователната система, науката, толкова много са се устремили да говорят и подават информация на лявото полукълбо. По този начин Илюминатите правят опит да проникнат в мозъка чрез дясното полукълбо, подавайки му неосъзнати образи, които впоследствние чрез лявото полукълбо се осъзнават. И така, светът на човека се изгражда по тази схема. Докато човекът мисли, че този възприет от него свят е негов собствен, всичко това е било внимателно манипулирано и вградено като система. Ако се вгледате, ще отбележите колко много думи, съществуват като въображение, представи си, “имеджин”, сън и всичко това се използва за различни цели в рекламата. Илюминатите знаят, че  могат да проникнат в мозъка ви през дясното полукълбо чрез въображението ви, и тогава да заповядат на лявото ви полукълбо да декодира информацията в съзнателна за вас форма., т.например: “Аз искам да купя тази кола.” “Мисля, че се нуждаем от даването на повече власт в ръцете на полицията, за да се спрат престъпленията.”, “Нуждая се от точно тази Виагра, за да бъда истински мъж.”

Ето защо, повечето телевизионни програми се насочват към света на фантазията, /чрез анимация/

Музиката също се използва за същите цели. Същите хора, които контролират Холивуд, контролират и музикалната индустрия - фамилията Бронфмен в Канада /най-голямата илюминатска фамилия, която често се споменава в нашите източници/. Едни и същи хора държат света на масмедиите по същите тези причини.Лявото полукълбо обикновено контролира движенията и усещанията в дясната част на мозъка, докато дясното полукълбо контролира лявата част на мозъка.

Начинът по който двете полукълба са разделени и осъществяват сътрудничество помежду си, е изключителен. Повечето хора, около 80 процента са десноръки и в тях способността им да организират речта, да говорят и обясняват, преобладава, като е локализирана в лявото полукълбо. Докато дясното полукълбо, на свой ред може да разбира писмения и говорим език.

Пространствените възприятия, зависят от дясното полукълбо, въпреки че в тях участва също и част от лявото полукълбо.


Докато лявото полукълбо обслужва комуникациите използвайки думите, въобще наименованията, имайки предразположеност за развити вербални функции, опиращо се на логика и систематичност, дясното полукълбо обслужва комуникациите чрез образи /картини/, има пространствени способности, да възприема ситуацията в тримерно изображение – 3 D, притежава интуиция и въображение, свързани с емоциите и чувствата.  Двете полукълба са взаимно свързани и комуникират помежду си, но трябва да се има предвид, че човешкият мозък като цяло се възползва от това тяхно сътрудничество само при положение, че самите полукълба са действително във взаимна връзка помежду си. Точно в този пункт се крие и същността на гореизложения метод.
Източник: http://imadrugpat.org/brain-prevod.htm

 М, интересно нали ;)
 Смятам да спра до тук, без туй много разтеглих нещата.
 Искам да благодаря на Алхимичните шотове за прекрасните неща които пишеха преди, сега спряха. На издателство Паралелна Реалност и прекрасният им сайт, който смятам, че всеки трябва да посети и прочете всичко написано там, имат и прекрасни книги, които за смешната си цена предлагат познание, което би трябвало да струва милиони в днешно време.
Бъдете на линия, не заспивайте и не приемайте статуктвото, само защото е такова!Няма коментари:

Публикуване на коментар