Звездни Цивилизации

петък, 21 април 2017 г.

Реч на Абрахам Фоксман - Президент на Антидифамационната лига, 1998 г.
„Протоколи на ционските мъдреци).
 Настана времето да се уверим, че белата раса ще угасне, чрез кръвосмешения
http://grigorsimov.blog.bg/politika/2017/04/21/rech-na-abraham-foksman-prezident-na-antidifamacionnata-liga.1523262
Джентълмени! Приветствам ви на втората среща, по случай сто години от конгреса на Старейшините на Синода ни (когато са прочетени известните „Протоколи на ционските мъдреци).
Ние постигнахме всичките цели, формулирани на нашата първа среша, преди сто години. Ние управляваме правителствата. Ние създадохме противоречията сред нашите врагове и ги принудихме да се унищожават взаимно. Ние реално принудихме да замълкнат критиците на нашите дела, и ние сме най-богатата раса сред хората на Земята.
Става дума за смъртта на бялата раса. Ние напълно ще унищожим всичките възможности за възпроизводство на т.н. раса на арийците. Настана времето да се уверим, че белата раса ще угасне, чрез кръвосмешения, и тя фактически е сведена до нулева раждаемост. Ние всички се наслаждавахме на многократно повтаряните кадри, от целия свят, на последните бели деца, играещи с тъмнокожи деца, и ние знаем, че това е начинът за окончателно разрушаване на белата раса. Ние ще разрушим древната чиста кръвна линия на арийците, като ги побуждаме към алтруизъм и създаване на смесено потомство. Има и по-агресивни програми. Целта ни е, да унищожим белите деца, на всяка цена.
Ние искаме, всеки бел баща, да се чувства неудобно от белите си деца и да създава смесено потомство. Ние трябва да използваме нашата власт, за оклеветяване на белите мъже и жени, които все още се канят да запазят расовата си чистота. В новото общество, те ще бъдат подложвни на остракизъм. А за да не могат да се обединят гоите, трябва да ги убиваме и да ги вкарваме в затворите. Ние с очите си ще се убедим в гибелта на белата раса, само тогава, когато ослабените умове на впечатлителните бели деца, ги превърнат в агенти за собственото им унищожение.
Нашите усилия за създаване на такъв тип "хора" от белата раса, постигнаха успехи. Тези мъже вече не са самостоятелни хора. Вие и вашите предци интензивно работеха, за да се убедим, че ще имаме власт, да държим съдбата на белата раса в своите ръце. И сега, вече сме постигнали това.
Умирайте арийски гои (рогати животни)...

25 август, 1998, Ню Йорк.

(Вестник "Славянин", № 5 (25) 2000 г.)

Няма коментари:

Публикуване на коментар