Звездни Цивилизации

събота, 28 октомври 2017 г.

ОПАСНАТА   ВАКСИНАЦИЯ  СРЕЩУ  РУСКИЯТ  НАРОД
ВНИМАНИЕ РОДИТЕЛИ! 2011 г. в Държавната Дума на Русия, вирусологът, професор Галина Петровна Червонская, изнася доклад за ваксините!

- Ваксинацията на бебета в Родилните домове е престъпление пред руския народ.
- Ваксинацията на бебета е глобална измама.
- Ваксинацията на бебета е престъпен експеримент...
- Ваксинацията на бебета е биологично оръжие за масово поразяване на населението на Русия.
- Ваксинацията на деца с живи ваксини е престъпление пред народа на Русия. Ваксинация може да се прави само с мъртви ваксини.
- Масовата ваксинация на населението е престъпление пред народа на Русия.
- Ваксинацията може да е само доброволна и само след диагностика на възможностите на ваксините.
- В Русия внасят всичкия боклук от ваксините.
- С Русия работят, не специалисти, а търгаши. Те са чиновници, които за пари от чуждите фармацевтични търговски фирми, защитават ваксинациите на децата.
- Ваксинациите причиняват огромен брой усложнения и смърт, и това е ужасяващата статистика.
- Ваксинациите водят до аутизъм, понеже съдържат живак, повреждащ невроните на мозъка.
- Ваксинациите поразяват бъбреците на децата, понеже съдържат живак.
- Ваксинациите поразяват репродуктивната способност на децата, понеже съдържат живак. Ваксинациите са причина за низката раждаемост и в следващите поколения, чак до четвъртото.
- Ваксинациите с манту причиняват левкоза на децата!!! Именно тя е виновна за появата на големия брой левкозни деца!
- Ваксинациите съдържат формалин – най-силния канцероген, и с това ваксинират децата в родилните домове!
- Сега започнаха ваксинации против хепатит В, но този вид хепатит се предава само по кръвен път, - затова, да се заразиш от него, просто така, е НЕВЪЗМОЖНО! Но с тази ваксина ще заразят цялото население на Русия!!!
- Само 1% от населението има склонност към туберкулоза. Освен това, тя е и наследствена. Но ваксинации БЦЖ правят на всички, което е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! Има страшна статистика, че туберкулозата се появява именно там, където са ваксинирали против нея!
- Има и статистика, че усложненита след ваксинации с БЦЖ поразяват предимно белите, светлокоси и синеоки хора. Което значи, че БЦЖ е генетично оръжие, за Геноцид на населението, по национален (и расов) признак. И това е факт! Това свидетелстват специалистите!!!
- Ваксинациите се правят с генно-модифицирани вируси, изкусствено изменени в лабораториите, и затова са ГМО оръжие!!!
- Ваксинациите от грип са блъф и измама, за която Русия плаща на западните фирми 4 милиарда рубли, годишно, и след ваксинациите заболеваемостта от грип се увеличива, при това, от по-тежки форми на грипа! Тази ваксина е изгодна само за чиновниците, които получават «проценти» по договорите.

- Но въпреки тази страшна информация, юдомасонските правителства, и в Русия, и у нас, и навсякъде, нямат никакво намерение да спират или намаляват геноцида, и на бебетата, и на децата, и на възрасните хора, - с принудителното ваксиниране!!

източник -  http://grigorsimov.blog.bg/politika/2017/10/28/vnimanie-roditeli-2011-g-v-dyrjavnata-duma-na-rusiia-virusol.1574558

Няма коментари:

Публикуване на коментар