Звездни Цивилизации

сряда, 11 октомври 2017 г.

През 1940 г. чилийски астроном обяви пред света съществуването на планетата X и бедствията, които тя носи на ЗемятаПрез 1940 г. чилийски астроном обяви пред света съществуването на планетата X и бедствията, които тя носи на Земята
Новината за приближаващия се планетар-разрушител от нашата слънчева система беше за пръв път донесена в съвременния свят от чилийския астроном Карлос Муноз Ферада (починал през октомври 2001 г. на възраст 92 години)

На 11 юни 1940 г. той обявява публично за съществуването на тази планета, наречена "Планета-комета", защото има маса на планетата, но е орбита, която е обща за кометите. Какви астрономически и геофизични прогнози направи той? Това бяха добре познати прогнози.

По-късно прогнозира много земетресения, като 1945 г. в Лигуа и 1985 г. в Сантяго, Чили. Той също така обяви траекторията и унищожението на кометата на Халей - промяна в скоростта, която се появи, когато кометата се премести 36 часа от орбиталния период, на разстояние 85 километра от Слънцето, най-краткото в историята.
За да обясни своите наблюдения и прогнози, Карлос Муноз Ферада разработи теория на геодинамиката, която се основава на привличането на небесни тела, огромни изблици на слънцето и цикли на геофизични смущения. Използвайки този метод, той прогнозира земетресения, вулканични изригвания, изменение на климата, откри нови планети и комети, даде декодиране на техните траектории и други характеристики.

Той имаше специален подарък - подарък, за да влезе в транс, когато проучи нещо. И в това състояние той написал и черпи това, което е получил. И той му донесе и два успеха, толкова врагове през целия си живот. Той ни предостави много данни в телевизионните програми и медиите. Тези данни са, както следва:
- 92 км / сек = скоростта на планетата Gercolobus (Nibiru-Planet X) по време на ротация около Черното слънце (спътник на нашия Слънце. Той вярваше, че нашата слънчева система е двукомпонентна - отбелязва Newscom)
- 76 km / s = скоростта на планетата Gercolobus, когато се върти около Слънцето в слънчевата система.
- 300 km / s = скорост на планетата GERKOLUBUS, когато е на половината път между двете слънца.
- 14000000 км = най-близката точка до Земята по пътя към планетата Hercolubus.
- 32000000000 км = разстояние от Земята до черно (второ) слънце.
- 300000 km / s = скорост на светлината.
9 460 800 000 000 M = изминатото разстояние от светлината за една година.
Тази звезда преминава в орбитата на Земята със спътникова скорост от 66 километра в секунда и в същото време нейният перихеил е само 139,100,000 км от Слънцето.
Освен това, тъй като планетата ще донесе силни вибрации във вътрешната част на слънчевата система и самата тя има силни електромагнитни полета, вероятно астрономът ще определи, че това ново и специално гигантско космическо тяло може да промени земната ос и да доведе до големи гравитационни и геофизични смущения. Те могат да повлияят и на гравитационните отношения на Земята с нашия спътник - Луната. Елиптичната орбита на Земята ще бъде успоредна на небесния екватор. Ще има разместване на полюсите на Земята, в същото време това събитие е възможно в дните на равноденствие през пролетта и есента.

научни предупреждения от великия чилийски астроном карлос муньос ferrada, публикуван преди години, изискват испания и средиземно море да имат голям катастрофални триъгълник, заедно с суматра (на пасифик) и територията на чили.

тези области бяха определени в началото на астрономически изчисления, публикувани през 1999 г но знаем, че се добавят нови области на високи сеизмичност, докато цялата земя се движи от глобалния катаклизъм.

муньос ferrada обяснява, че това се дължи на сближаване на "комета-планета", наречена hercolubus или планета х, която евентуално ще се премести на 14 млн. км от земята, като ускори на промяна, която вече се движи.

на астроном определя маса, скорост, орбитален време, траекторията и ужасните последици, които произвежда в слънчевата система.

интервюто е публикувано на 1999 юни 28 г. по канал 4 от телевизията на пуерто рико и впоследствие е бил пуснат във венецуела като част от изключителен документален филм от страна на продуцент джоузеф ландън, директор на " джоузеф ландън ентърпрайз

чили разпозна муньос ferrada за неговата математическа прецизност по отношение на земетресението, което съкрушен южна южна страна през 1939. г. беше такава прецизност на ferrada, която дори определи деня на земетресението, който бе публикуван в дневника на консепсион; това беше само грешка. за два часа разлика. катастрофата струва живота на около 60 души.

той също така обяви 1960-те и 1985.-те земетресения.

ето някои от научните данни за hercolubus, разкрити от муньос ferrada, на гений, който откри множество звезди, галактики и комети, и точно предсказа земетресения, промени в климата, вулканична изригвания и орбитален смущения на халей комета.


характеристики на hercolubus, според чилийски астроном карлос муньос ferrada:

това е червена планета, която представя елипсовидна орбита на кометата и голяма маса на планетата, или е "планета с опашка"..
на е зареден с космическа енергия, т.е. изискана радиация, която според учените променя поведението и здравето, ще причини нелечимо епидемии и раздразнителност, носейки войни.
не отговаря на естествените небесни закони, които се установяват нормално.
движи се между слънцето и черно слънце, което е на 32 милиарда мили от тук.
ще бъде на 14 милиона мили от земята.
той е приблизително 14 пъти по-голям от юпитер, така че неговият подход на 14 млн. км от нашия свят ще има катастрофално привличане над пламенна течни минерали в земята, причинявайки огромен вътрешен натиск и следователно вулкани и земетресения.
тя ще проникне в нашата слънчева система и ще бъде видяна на ясно и сниман.
"пристигането му ще доведе до и промяна на човешката промяна, ще доведе до промяна и унищожение".
муньос ferrada не каза, че голямата крайна катастрофа ще се случи на 11 август 1999 г но че от тази дата на и климатичните промени, както и земетресения от вулканична произход с цунами или цунами, ще се засилят.

той каза, че hercolubus може да бъде сниман от тази дата и че очевидната му поява през август 1999 г. ще бъде по-голяма от тази на луната. наистина, това е било видяно и сниман на планетата, въпреки че официалните медии са дали на явлението различни фалшиви обяснения. сега можете да видите за себе си многобройни снимки и видеоклипове на "две слънца" на различни интернет сайтове, във вестници, книги и списания.

въпреки това, великият чилийски астроном не спомена по време на интервюто, че великата планета свети в на диапазон, така че е трудно да се види око и само при специални условия на осветеност, през облаците, на специални филтри или когато състояние на време или астрономически явления.

ще дойде момент, който ще бъде видим постоянно и в общи условия на обяд като второ слънце. ето защо го е открил през 80-те години, на орбитален телескоп, чиято отговорност е бил д-р робърт харингтън, ръководител на космическата обсерватория на американската астрономически агенция (наса).

след пет години проучване, д-р харингтън разкри откритието, изчисляване, че звездата ще премине много близо до нашия свят и че от 2012 г. нататък последствията могат да бъдат много сериозни.

докладите са публикувани в американски списания и списания и има видеоклипове, които предлагат показания от твърденията на д-р робърт харингтън, като интервюто, което той направи на ученият писател захария ситчин през 1990. г.

малко след това, мистериозно физическо изчезване на учения и неговият асистент, в мисията на телескопа, отгледа сериозни подозрения в целия свят. има много спекулации относно на изчезване на учените.

муньос ferrada, ратифицира това, което вече беше изразено от великия хуманист samael, дори weor през 70-те години, както във връзка с hercolubus, така и че учените в служба на големите икономически и политически групи ще публикуват различни фалшиви тълкувания, за да се опитат "да се покрият" реалността на тази планета, която идва и защитава финансовите пазари.

по този начин те са публикували, че на звезда е марс или някаква посещение звезда, и са измислили хипотези, за да оправдаят на на сателитите и ferries, както и ужасните и нетипични електромагнитни и радиоактивни бури в слънчевата система.

кой беше карлос муньос ferrada?
поклон пред паметта и работата на великия чилийски астроном карлос муньос ferrada
роден е през януари 1909 г. в южна чили и е починал на 11 септември 2001 г. в германска вила, пети чилийски район, където е имал своята резиденция и астрономически обсерватория.

разбрах, че един ден един приятел отишъл да го посети и го намерил да стои в палатка в задния двор на къщата му, казвайки, че скоро, според него, ще има голямо земетресение... някои му се смееха, когато той научих за неговите прогнози учени, но техният посетител се тревожи, че муньос ferrada никога не се е не при изчисляването на предишни бедствия.

два дни след на посещение, голямото земетресение в чили е произведено през 1985. г.

от 1926 до 1929 г. е учил в на училище на на на флот. през 1956 г. получава титлата на първия пилот на търговския морски пехотинец в чили. през 1970 г. той стана член и професор на колегията на капитаните и пилотите на търговския флот.

учил е метеорология и астрономия в университета в чили. той също така е учил инженерство и физика в чилийски железници.

той специализира в на общество на париж и в географското общество на париж. той е виден член на на общество на хихон, както и на на общество на милано и е директор на обсерватория в панама за пет години.

част от научните му открития на нови звезди и галактики (преди да бъдат видени от големите телескопи на света) бяха изпратени на на астрономически, свързани с лондон, което накара институцията да обяви: " поради на случай на лорд карлос муньос ferrada, от сега нататък, всяка нова звезда ще носи името на този, който го е изчислил пръв, а не този, който го е открил случайно с телескоп ".

г-н brayan от на, свързан с лондон, беше този, който муньос ferrada изпрати за първи път в писмен доклад за откриването на планетата х или hercolubus и на последици, които биха могли да предизвикат нашата планета.

той се ожени за на мария долорес ривера през 1947 г. в ел салвадор. той я срещнал по време на едно от пътуванията си до тази страна и баща й с четирите си деца, от които марина, лусия и карл са оцелели. карлос муньос ferrada е провел изследвания в залива в хондурас, учил неговите вулкани и езеро ilopango. той публикува книга с неговите проучвания и размисли върху него.

муньос ferrada спечели уважението и възхищението на чилийците за способността му да предвижда климатични и геофизични бедствия, но той често беше в затвора, както всеки път, когато слезе от резиденцията си в немска вила до площад виктория или парк о ' хигинс от валпараисо, властите го сложи в затвора за "нарушаване на реда и причиняване на zozobra".

всъщност, според твърди свидетелски показания на жителите на валпараисо, той е бил упорито преследван от властите, които практически не са му позволили да се появи на публично място.

на доклад, посветен на днешния вестник ел салвадор, гласи следното:

за да обясни своите наблюдения и прогнози, муньос ferrada развива теорията, която се основава на забележителностите на небесните тела в големите експлозии на слънцето и цикъла на геофизични смущения. с този метод предсказа земетресения, вулканична изригвания, климатичните промени, откриват нови планети и комети, дешифрирането техните траектории и други характеристики.
(край на назначението)

според муньос ferrada, земетресенията се произвеждат от гравитационното влияние на някои звезди над други, а не от случайно изместване на тектонични плочи.

на 28 юни 1999 г. по канал 4 от телевизията на пуерто рико, след 50 години научни изследвания и научна документация, великият чилийски астроном, с 90 години живот, се разкрива с абсолютна точност на трите. скорост в орбита около планетата х. тя има скорост да премине близо до мъртвото слънце или черна звезда, друга в половината от орбитата си и една трета, от близо до нашето слънце, до една хилядна от скоростта на светлината, и на 14 милиона мили от земята. - да.

през август 2004 г. пристигнах в чили и се доставени във валпараисо и виня дел мар видеото на изявленията, предоставени от карлос муньос ferrada на канал 4 от пуерто рико, доклад, който не е бил пуснат в чили.

за съжаление, научният гений, старият човек, беше умрял и аз не можах да се срещна лично с него, но странното е, че колкото и да го правех, не можех да чуя никакъв коментар за обстоятелствата около смъртта му. въпреки, че на един сайт се казва, че е починал от белодробна болест на 92 години.

муньос ferrada е научен гений, неразбран от мнозина и според някои, които го познават, успешно гностик в неговата доктрина и практически живот. дъщеря й, г-жа марина муньос, е казала на баща си:

" той беше много напреднал човек за века, в който е живял. имаше толкова много да се учи от него, но неговото знание не винаги е било честно ".
 Advertencias científicas del gran astrónomo chileno Carlos Muñoz Ferrada, publicadas hace once años, precisan que España y el Mediterráneo demarcan un gran triángulo catastrófico, junto con Sumatra (el Pacífico asiático) y el territorio de Chile.
Estas zonas fueron demarcadas al principio de los cálculos astronómicos de Ferrada, publicados en 1999, pero sabemos que cada día se añaden nuevas zonas de alta sismicidad hasta que toda la Tierra sea conmovida por el cataclismo global.
Muñoz Ferrada explica que esto se debe al acercamiento catastrófico de un “cometa‐planeta”, llamado Hercólubus o Planeta X, el cual finalmente pasará a 14 millones de kilómetros de distancia de la Tierra acelerando el GRAN CAMBIO GEOFÍSICO que ya avanza.
EL ASTRÓNOMO CHILENO precisó masa, velocidades, tiempos orbitales, la trayectoria y las terribles consecuencias que está produciendo Hercólubus sobre nuestro Sistema Solar.
La entrevista fue publicada el 28 de junio de 1999 en el Canal 4 de la Televisión de Puerto Rico, y posteriormente ha sido difundida en Venezuela como parte de un EXTRAORDINARIO VIDEO DOCUMENTAL del productor Joseph Landon, director de “Joseph Landon Enterprise”.
Chile reconoció a Muñoz Ferrada por su matemática precisión respecto al terremoto que devastó el sur del país austral en 1939. Fue tal la precisión de Ferrada que incluso fijó el día del terremoto, lo cual fue publicado en el diario de Concepción; solo se equivocó por dos horas de diferencia. La catástrofe costó la vida a unas 60 mil personas.
Anunció además los terremotos de 1960 y de 1985.
He aquí algunas de los datos científicos respecto a Hercólubus revelados por Muñoz Ferrada, genio geofísico, quien descubrió numerosas estrellas, galaxias y cometas, y pronosticó con precisión terremotos, cambios climáticos, erupciones volcánicas y alteraciones en la órbita del cometa Halley.

CARACTERÍSTICAS DE HERCÓLUBUS, SEGÚN EL ASTRÓNOMO CHILENO CARLOS MUÑOZ FERRADA:
ES UN PLANETA ROJO que presenta órbita elíptica de cometa y gran masa de planeta, o sea “un planeta con cola”..
El astro está cargado de energía cósmica, es decir radiaciones enrarecidas que según estudiosos alteran el comportamiento y la salud, provocarán epidemias incurables e irritabilidad, trayendo guerras.
No cumple con las leyes celestes físicas establecidas convencionalmente.
Viaja entre nuestro Sol y un Sol Negro que se encuentra a 32 billones de kilómetros.
Pasará a 14 millones de kilómetros de distancia la Tierra.
ES APROXIMADAMENTE SEIS VECES MÁS GRANDE QUE JÚPITER, por lo cual su acercamiento a 14 millones de kilómetros de nuestro mundo ejercerá atracción catastrófica sobre los minerales líquidos incandescentes del interior de la Tierra, provocando tremendas presiones interiores y, por tanto, volcanes y terremotos.
Terminará penetrando en nuestro Sistema Solar y podrá ser visto a simple vista y fotografiado.
”Su llegada causará un cambio geofísico y humano, trayendo el cambio y la destrucción”.
MUÑOZ FERRADA NO DIJO que la gran catástrofe final se produciría el 11 de agosto 1999, sino que a partir de esa fecha se intensificarían los cambios geofísicos y climáticos, así como terremotos de origen volcánico con maremotos o tsunamis.
Dijo que Hercólubus podría SER FOTOGRAFIADO A PARTIR DE ESA FECHA y que su aspecto aparente en agosto de 1999 sería mayor que el de la Luna. Efectivamente, así ha sido visto y fotografiado el planeta, aunque los medios oficiales han dado al fenómeno variadas explicaciones falsas. Ahora ustedes pueden ver por sí mismos numerosas fotos y videos de “dos soles” en diversos sitios de internet, en periódicos, libros y revistas.
Sin embargo, el gran astrónomo chileno no mencionó durante esa entrevista que el gran planeta brilla en la gama del infrarrojo, por lo que es difícil de ver a simple vista y solo en condiciones especiales de luminosidad, a través de las nubes, de filtros especiales o cuando el estado del tiempo O FENÓMENOS ASTRONÓMICOS lo permiten.
Llegará un momento que Hercólubus será visible permanentemente y en condiciones comunes en pleno mediodía como un segundo sol. Por eso lo redescubrió en la década de los 80 el telescopio orbital infrarrojo IRAS, cuyo responsable era el doctor Robert Harrington, supervisor del observatorio espacial de la agencia astronómica norteamericana (NASA).
Después de cinco años de estudio el doctor Harrington reveló el descubrimiento, calculando que el astro pasaría muy cerca de nuestro mundo y que a partir del año 2012 sus consecuencias podrían ser gravísimas.
Los reportajes fueron publicados en diarios y revistas norteamericanas y hay videos que ofrecen testimonios de las afirmaciones del doctor Robert Harrington, como la entrevista que le realizó al científico el escritor Zecharia Sitchin en 1990.
Poco después, la misteriosa desaparición física del científico y de su asistente, a cargo de la misión del telescopio Iras, levantaron graves sospechas a nivel mundial. Realmente se ha especulado mucho sobre la misteriosa desaparición de los científicos.
MUÑOZ FERRADA, RATIFICÓ LO YA EXPRESADO POR EL GRAN HUMANISTA SAMAEL AUN WEOR en la década de los 70, tanto en relación a Hercólubus como a que los científicos al servicio de los grandes grupos de poder económico y político publicarían diversas interpretaciones falsas para intentar “TAPAR” la realidad de este planeta que se acerca y proteger así los mercados financieros.
Así, HAN PUBLICADO QUE EL ASTRO OBSERVADO ES MARTE O ALGUNA ESTRELLA VISITANTE, y han inventado hipótesis para justificar la caída de satélites y de transbordadores así como las terribles y atípicas tormentas electromagnéticas y radiactivas en todo el Sistema Solar.
¿QUIÉN FUE CARLOS MUÑOZ FERRADA?
Homenaje a la memoria y obra del gran astrónomo chileno CARLOS MUÑOZ FERRADA
Nació en enero de 1909 en el Sur de Chile y falleció el 11 de septiembre de 2001 en Villa Alemana, Quinta Región chilena, ciudad donde tenía su residencia y su observatorio astronómico.
Se cuenta que cierto día un amigo fue a visitarlo y lo encontró alojado en una tienda de campaña en el patio de su casa, diciendo que pronto, según él, ocurriría un gran seísmo… Algunos se reían de él al enterarse de sus proyecciones científicas, pero su visitante se quedó preocupado porque Muñoz Ferrada no había fallado nunca en el cálculo de anteriores desastres.
Dos días después de la visita anecdótica se produjo el gran terremoto de Chile en 1985.
De 1926 a 1929 cursó estudios en la Escuela Náutica de Pilotines de la Marina de Chile. En 1956 recibió el título de primer piloto de la Marina Mercante de Chile. En 1970 se convierte en miembro y profesor del Colegio de Capitanes y Pilotos de la Marina Mercante.
Estudió meteorología y astronomía en la Universidad de Chile. También estudió Ingeniería y Física en Ferrocarriles de Chile.
Se especializó en la Sociedad Astronómica de París y en la Sociedad Geográfica de París. Fue miembro destacado de la Sociedad Astronómica de Gijón, y de la Sociedad Astronómica de Milán y fue director del Observatorio Astronómico de Panamá durante cinco años.
PARTE DE SUS DESCUBRIMIENTOS CIENTÍFICOS DE NUEVOS ASTROS Y GALAXIAS (antes de que fueran vistos por los grandes telescopios del mundo) FUERON ENVIADOS A LA ROYAL ASTRONOMICAL ASSOCIATED OF LONDON, lo que provocó que la institución declarara que: “Debido al caso poco usual del señor Carlos Muñoz Ferrada, de ahora en adelante todo nuevo astro llevará el nombre de aquel que lo calculó primero y no del que lo descubrió por casualidad con un telescopio”.
A Míster Brayan de la ROYAL ASTRONOMICAL ASSOCIATED OF LONDON fue a quién Muñoz Ferrada envió por primera vez un informe escrito respecto al descubrimiento del Planeta X o Hercólubus y de las catastróficas consecuencias que causaría a nuestro planeta.
Se casó con la salvadoreña María Dolores Rivera Lino en 1947 en El Salvador. La conoció durante uno de sus viajes a ese país y procreó con ella cuatro hijos, de los cuales sobreviven Marina, Lucía y Carl. CARLOS MUÑOZ FERRADA REALIZÓ ESTUDIOS SOBRE EL GOLFO DE FONSECA, EN HONDURAS, ESTUDIÓ SUS VOLCANES Y EL LAGO ILOPANGO. Publicó un libro con sus investigaciones y reflexiones al respecto.
Muñoz Ferrada se ganó el respeto y la admiración de los chilenos por su capacidad para anticipar catástrofes climáticas y geofísicas, pero estuvo muchas veces en prisión, pues cada vez que bajaba de su residencia en Villa Alemana hasta la Plaza Victoria o el parque O'Higgins de Valparaíso, las autoridades lo ponían en prisión por “alterar el orden y causar zozobra”.
Ciertamente, según firmes testimonios de habitantes de Valparaíso fue perseguido tenazmente por las autoridades que prácticamente no le permitían presentarse en público.
El reportaje póstumo que dedicara El Diario de Hoy de El Salvador, dice lo siguiente:
Para explicar sus observaciones y predicciones, Muñoz Ferrada elaboró la teoría de la Geodinámica, la cual se basaba en las atracciones de los cuerpos celestes en las grandes explosiones en el sol y en los ciclos de las perturbaciones geofísicas. Con este método predijo terremotos, erupciones volcánicas, alteraciones climatológicas, descubrió nuevos planetas y cometas, descifrando sus trayectorias, y otras características.
(Fin de la cita)
Según Muñoz Ferrada los terremotos son producidos por la influencia gravitacional de unos astros sobre otros, más que por el accidental desplazamiento de placas tectónicas.
El 28 de junio de 1999 en el Canal 4 de la Televisión de Puerto Rico, después de 50 años de investigación y documentación científica, el gran astrónomo chileno, con 90 años de vida, reveló con precisión absoluta las tres velocidades que en su órbita presenta el Planeta X. Tiene una velocidad al pasar cerca del Sol muerto o estrella negra, otra en la mitad de su órbita elíptica y una tercera al pasar cerca de nuestro sol, a un milésimo de la velocidad de la luz, y a 14 millones de kilómetros de la Tierra.
En agosto de 2004 yo llegué a Chile y repartí en Valparaíso y en Viña del Mar el video de las declaraciones proporcionadas por Carlos Muñoz Ferrada al canal 4 de Puerto Rico, informe que no había sido difundido en Chile.
Lamentablemente el genio científico, el hombre anciano, había muerto y no pude conocerle personalmente, pero lo más extraño es que por más que investigué no pude escuchar comentario alguno sobre las circunstancias de su muerte. Aunque en una página web se dice que murió de una enfermedad pulmonar a la edad de 92 años.
Muñoz Ferrada fue un genio científico incomprendido por muchos y, según algunos que lo conocieron, un gnóstico exitoso en su doctrina y en la vida práctica. La hija de Ferrada, la señora Marina Muñoz se ha expresado así de su padre:
“Fue un hombre muy adelantado para el siglo en que le tocó vivir. Había tanto que aprender de él, pero su conocimiento no siempre fue justamente valorado”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар