Звездни Цивилизации

понеделник, 2 октомври 2017 г.

ЕЛИТА ПЛАНИРА  ДА ПУСНЕ ЗОМБИ ВИРУСЕлита момента изпробва зомби наркотика за да види ефекта срещу населението. Но те отдавна са създали зомби вирус които вероятно ще бъде пуснат по време на огромните природни катаклизми по света когато света ще в хаос и размирици .Този зомби вирус ще накара хората да се избиват взаимно, това цели елита по бързо да се отърве от не нужното население на по върхноста на Земята. Този вирус ще накара хората да полудеят да се взаимно изяждат те ще са обсебени също от тъмни астрални същества. Ако сте вярващи и сте на по висока вибрационна честота на съзнание по трудно този вирус може да ви хване.
От много време основна тема в Холивуд е зомби апокалипсис – поява на неизвестен вирус от нищото, който само за един месец унищожава цивилизацията и превръща мнозинството в жадни за кръв зомбита. Дори и телевизионните сериали са превзети от тази идея, като най-популярният от тях отделя повече време на човешките взаимоотношения по време на този Ад, а не толкова как зомбитата ни ядат. Но реален ли е подобен сценарий?
Да, напълно е реален. Елита ни подготвя чрез филми и за зомбита те планират да пуснат този вирус когато дойде момента сега го изпробват чрез наркотик или по друг метод да видят ефекта срещу зомби жертвите. Те си експериментират с хората. В тези зомби жертви биват обсебени от тъмни същества, да астрални същности обсебват тялото им. Филмите не са случаини за зомби Апокалипсис , всичко е подготовка за бъдещите времена когато планират да пуснат вируса когато света ще в тотален хаос по бързо да се справят с не нужното население. Бог да ние на помощ . Филмите слагат послания за бъдещето дори филмите за космически кораби и космическата технология която се намира в подземните бази на елита. Няма случаини неща в фантастичните филми там има скрити послания.

Няма коментари:

Публикуване на коментар