Звездни Цивилизации

петък, 20 октомври 2017 г.

Това, което знаем за  Враг ( Немезида )  и Нибиру
Според много независими, както настоящи, така и древни изследователи, съществува  система, която се приближава към земята. тъй като живеем в двойна звездна система, това е естествено събитие. тази планетарна система се състои от близнак на слънцето, който се нарича враг.  или  още немезида това е звезда  кафяво джудже.

враг е трудно да се открие, дори да използва инфрачервени лъчи, защото е заобиколен от облаци прах от железен оксид. това, което изследователите са открили сега е, че враг ,има поне седем планети, които го обикалят . те са син качин или още наречена  планетата  х  или нибиру  хелион, и  други  и двете са със собствени  луни, а третият е arboda.

  Враг  е кафяво джудже с 7 орбита еми планети.. наса го нарича "трапистки 1" система.

трапистки-католически религиозен орден.

Ватикана следи приближаването на тези обекти с телескопа  Луцифер

Световният   правителствен елит в сянка от години знае за  приближаването на  нибиру   и са построили огромни подземни градове  и бункери да се скрият от  приближаващите се ужасни природни катаклизми на сушата на земята. Но докога  ще се мълчи  защото вече природните катастрофи на  Земята все повече  стават разрушителни и гибелни. Света е изправен пред поредната си планетарна катастрофа с приближаването на тъмната звезда Враг( Немезида ) и  нибиру.

Няма коментари:

Публикуване на коментар