Звездни Цивилизации

неделя, 8 октомври 2017 г.

Задължителното ваксиниране е биологична война против човечеството
Скъпи братя и сестри, враговете на човешкия род – слугите на антихриста, ни готвят гибел, чрез смъртоносна, поголовна ваксинация. Като убедиха целия свят за опасността от "свинския" грип, те разработиха биологичното оръжие - ваксина, която, уж, ще ни спаси от заразната инфекция. В този материал привеждаме разследване на този сатанински замисъл.
И в никакъв случай не давайте да ваксинират вас и вашите деца!
Вижте един от основните факти, че задължителното поголовно ваксиниране против грип е биологична война:

"Ваксината против грип ще съдържа живак".

Живак или не, ваксината задължително трябва да съдържа някаква силна биоотрова. Главният принцип при създаване на ваксините е, че силният болестотворен биофактор, - микроб или вирус, уж, трябвало да бъде "неутрализиран" със силна биоотрова. И ако не е живак, ще сложат калиев цианид...
Вече е известно, че предвид спешността на ваксинирането против „свинския грип“, ще използват експериментални добавки. И това вече се случва в САЩ и Канада.


Една от експерименталните добавки е "сквален" squalene (т.е. говно!). Етосъобщение, че скваленът е виновен за развитието на "Стресов сидром" у американските войници, след ваксиниране против сибирска язва.


Уики съобщава, че "Сквален е органичен компонет усилващ отговора на организма, след ваксиниране". Тук и тук, още по въпроса.Но Уикипедията не казва това, което сме учили още в медицинския институт по органична химия, че "сквален" е основният компонент в обикновените човешки изпражнения, предизвикващ гадния и неприятния “дъх“.

Тук можете да видите клип (на английски): "Смъртоносният компонент във ваксините, - сквален".  Отдавна експериментално е забелязано, че скваленът предизвиква у човека автоимунни болести. Вижте още, тук и тук.В тази връзка: "В САЩ е подписан декрет на правителството, освобождаващ производителите на ваксини, от възможни съдебни искове"

И за апогей: "Предвид спешността на поръчката, няма да бъдат провеждани изпитания и тестиране на ваксините!"

"Има планове, да се поставят на всички ваксинирани “браслети“ (т.е. несваляеми метални гривни с чип. Така „специално упълномощените лица“ (комисари!) дистанционно разпознават неваксинираните граждани, които веднага биват залавяни и затваряни в специалните полицейски автобуси, и от там, в "карантинните" лагери (на смъртта - FEMA!! /не е шега/)":

И предвид упорството с което Глобалната Хунта се опитва да ваксинира поголовно и насилствено целия свят, напълно е възможно, това или някое следващо "ваксиниране" да е и "чипиране" замаскирано с мнима "ваксинация", понеже сега чипа могат да вкарват и със спринцовка. Във всеки случай това трябва да се има предвид, и да се проверява, в коя част на телата на гоите се вкарва ваксината, - с проверка на електромагнитното излъчване. Има такива детектори. Аз например имам "E.L.F.-ZONE Electromagnetic Field detector" - или нещо по-чувствително.

Изследването показа, че "лекарството" против грип "Тамифлу" предизвиква гадене и кошмари у децата.

И това не е чудно, понеже Тамифлу, в основата си е опасен "цитостатик", т.е. тъканна отрова.

Ето ви публикация: "истината за ваксините"

Какви компоненти влизат в обикновената ваксина, конкретно против грипа, освен болестотворните биотъкани:

Яйчни белтъци инфектирани с вирус;

Желатин, предизвикващ алергични реакции, като чужд протеин;

Полисорбат 80 (Tween80™) - също е алергогенно вещество, можещо да предизвика шокова реакция.

Формалдехид ("Формалин") - известен канцерогенен разтвор, в който обикновено потапят труповете за консервация...

Гентамицин - антибиотик.

Triton X100 - детергент (миещ препарат)

Сукроза - захар: - чуждо за човешкия организъм вещество! В организма на човека сукрозата не се среща!

Смола.

Тимеросал - живачно съединение
Тимеросал на натрия - етилмеркуритиосалицилат.   Химическо название (C9H9HgNaO2S), sodium ethylmercurithiosalicylate. Тимеросалът в началото се е използвал като антисептик. Бил е изобретен от Морис Зелиг Хараш - хазарски евреин от Украйна, емигрирал в САЩ 1919 г. Работил във химическия концерн Лили за разработване на методи за химическа война против гоите. Този концерн първ започнал легално да произвежда и продава "легалния хероин" - метадон. А продаването на метадон е, като да продаваш троен одеколон на алкохолици, които нямат пари за ракия. Психотропният препарат Прозак, които в САЩ предписват и дават принудително на двойкарите, също е техен препарат.

И така, действат ли ваксините против грипа?

На малки деца - не. В 51 изследвания с 294 хиляди деца, не били открити никакви намеци, че ваксините за деца, на възраст, от 6 месеца, до 2 години, са по-ефективни, от "плацебото" ("Плацебото" е имитация на лекарство).

На деца с астма - не. Изследване на 800 деца с астма, от които половината получавали ваксини, а половината, не, показало, че разлика няма. Нещо повече, - оказало се, че ваксинираните деца по-често попадат в болница, с астма, в сравнение с неваксинираните.

На възрастните, също не. В 48 отчета за 66 хиляди възрастни, е доказано, че няма разлика между ваксинираните и неваксинираните възрастни.

На старите хора, също - не. В 64 изследвания, в продължение на 98 сезона, в домове за престарели хора, се оказало, че ваксинирането против грип, не оказва никакво влияние на заболеваемостта от грип, респираторни инфекции или пневмонии.

Тогава защо е тази настойчивост за поголовно ваксиниране, не само в отделни страни, а на цялата планета, независимо от степента на развитие и функциониране на медицината в отделните държави (и незавсимо от политическите режими!)?

СЗО се готви да пусне тази година 5 милиарда ваксинови дози против грип! Обърнете внимание на цифрата - 5 милиарда ваксини, когато на планетата живеят 6 милиарда човека. А чували ли сте, че се планира, на земята да се оставят да живеят само един "златен милиард"?...

И малка, но многозначителна добавка:

СЗО (Световната Здравна Организация) – финансирана и управлявана от банкерите – евреи Рокфелер, е постановила, че влюбването и вегетарианството /и не само те/, са психично заболяване!!

източник - http://grigorsimov.blog.bg/politika/2017/10/07/zadyljitelnoto-vaksinirane-e-biologichna-voina-protiv-chovec.1571129

Няма коментари:

Публикуване на коментар