Звездни Цивилизации

вторник, 17 октомври 2017 г.

КАК ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С ВАШИТЕ АНГЕЛИ   ПАЗИТЕЛИ
Истината е, че вие вече имате връзка с тях. Никога не сте я губили. Бог и ангелите копнеят да общуват с нас. Само трябва да настроим фините си сетива за тях. Всички ние имаме еднакви духовни дарби и потенциал, но  за съжаление не всеки  им обръща внимание, нито е готов да слуша и да забележи  психичните влияния и духовна информацията, която получава.

Как да се обърнете към вашия ангел хранител или определен Архангел ?Трябва само да ги призовете ! Нищо специално. Няма формула. Не е необходимо да бъде  на глас или пък да изричате някакви специални думи.  Можете да го направите по всяко време, където и да се намирате.  Когато се обръщате за  първи път към тях ще ви бъде по-лесно ако сте в състояние на покой на място, на което обикновено медитирате, в тихите часове на деня или нощта или  когато сте сред природата.

Можете да запалите свещ или да използвате кристали. Ако най-често се обръщате към Бог чрез молитва, вероятно това ще е и вашия начин да поканите ангелите в живота си.

Ето една такава : „Моля да бъда заобиколен (а) от хиляди ангели и Божествена любов, мъдрост и защита. Нека дойдат и се свържат с мен.“

Достатъчно е само да го пожелаете в сърцето и в ума си. Бъдете честни и открити.  Ако имате въпрос задайте го така както извира от душата ви. Не манипулирайте Бог и ангелите.  Не е необходимо да им обещавате кактвото и да е било.  Молитвата означава, че ние сме наясно с присъствието на Бог и с това, че той ни слуша.  Молитвата е двупосочна връзка. И най-дългата и най-късата молитва имат еднаква сила ако са съпроводени с вяра. Ангелите знаят нашите нужди, но изразяването им от наша страна ни освобождава от товара, който носим. Чрез молитвата ние изграждаме връзка, която се базира на нашата вяра. Бог и ангелите отговарят на нашата вяра, а не нашата нужда. Молитвата е действие, с което освобождаваме вярата. Доверете се и го усетете така все едно това, за което се молите или питате вече се е случило.

Бъдете отворени и наблюдателни когато ги призовавате.

Поемете си дълбоко дъх и се фокусирайте върху желанието си. Просто се отпуснете, дишайте и се фокусирайте. Позволете на енергията да протича през вас.

Посланията на ангелите достигат до нас чрез четири основни канала: ясно знание, ясно чуване, ясно виждане и ясно усещане. Всеки един от нас има поне един силно развит от тях и това най-често е начинът чрез, който получава посланията свише.

Ако до този момент все още не сте осъществили контакт въпреки вашето желание причината, е че начинът, по който  очаквате да се свържете с ангелите е  различен от този, по който те контактуват с вас. Може би те го правят по-деликатно и нежно.

Освободете се от очакванията !

Ангелите не са физически същества и техният облик или присъствие може би изглежда различно от това, което сте си изградили като представа. И това е един от основните блокажи на хората. Те  имат нереалистични очаквания.  Ще усетите присъствието им със съзнанието си, със сетивата си. Забавлявайте се по време на този процес и ще усетите ангелите по един лек, изтънчен начин. Понякога може да се появят пред вас физически, да ги видите като светлина в различни цветове или като движение на  проблясъци. Друг път пък, най-често при начинаещите ще ги усетите като подобряване на настроението, силно усещане за мир и любов, тъй като това са признаците, че с присъствието си ТЕ повдигат вашите вибрации.

Отворете фините си сетива. Усмирете ума си и постойте във вътрешна си тишина. Честата медитация е чудесен начин да тренирате това.  Бъдете отворени за съобщенията, които най-вероятно ще дойдат като комбинация от  няколко от четирите начина .

Чрез чувствата или усещанията.
Силни емоции и чувства. Това е един от сигурните признаци, че ТЕ са около вас. Емоции като любов, състрадание, мир и радост, които се надигат у вас от изневиделица често са  съобщения от ангелите. Чрез чувства, които  не са обвързани с нещо във физическия свят, можете усетите техните послания. Например, получаване на  тръпки, когато не е студено или пък  изведнъж се чувствате  обичани и закриляни, да забележите  лек полъх на закрито,  да изпитате промяна в налягането, или просто да усетите духовно присъствие, всичко това  са начини, чрез които  можете да получите насоки от вашите ангели.

Без да знаете как и защо, може просто да усетите коя е  следващата ви най-добрата стъпка  или внезапно ще почувствате истината за дадена ситуация или човек. Ясното усещане е един от най-честите начини за получаване на послания от ангелите и ако го развиете и се научите да му се доверявате ще ви бъде много по-лесно в житейските ситуации.

Визуална комуникация под формата на картини, които виждате с вътрешното си зрение, мечти, както и това, което виждате с физическите си очи е друг начин на Ангелите да ни предадат важна за нас информация.
Те ще насочат вниманието ни към определени знаци или  думи, които изглежда да се открояват от заобикалящата обстановка или ни се набиват на очи.Това може и да са  числа, които последователно се появяват или предмети, които привличат вниманието ни.

Можете също да получите  видения от ангелите, които ви предлагат друг поглед върху хора и ситуации, така че да ви водят в правилната посока.

Не на последно място, за хората с развито ясно виждане ангелите може да бъдат забелязани като проблясък във въздуха,  светкавица, цветно кълбо или може  видите в действителност визията за вашия ангел, стоящ пред вас по начин, по който вие да го разпознаете и приемете. Имайте предвид, че Архангелите като фигури са доста по-големи и внушителни  от ангелите хранители.

Ясното чуване е третият канал за предаване на послания.
Може да се събудите чувайки вашето име или от възпроизвеждане на музика в ума ви. Може да чуете глас с директно послание за вас или пък  разговор, който се отнася перфектно за вашата ситуация. Този канал работи особено добре при много хора в полусънно състояние, тогава когато егото е изключено и не подлага на съмнение посланията. Никога не може да объркате гласа на духовния водач, Иисус или ангелите в това състояние. Дори може да помолите да ви го повторят, ако в началото не разберете добре съобщението.

В будно състояние посланията може да достигнат до вас като звъннене или внезапен шум в ухото. Дясното ухо обикновено е за „да“, а лявото за „не“. В даден момент е възможно дори да чуете съобщение от вашия ангел, любящо прошепнато в ухото. Тези послания са толкова фини, че може да ги объркате със собствените си мисли. В този момент най-добре е да успокоите ума си и да отворите сърцето си.

Вие просто знаете отговора. Без доказателства и факти.
Случвало ли ви си е просто да знаете ? Това е каналът на ясното знание. Силно развит при откривателите на научни постижения. Как мислите различни хора, по едно и също време достигат до едно и също откритие ?

Когато просто знаеш нещо че  е истина, без да виждаш, да чуваш или усещаш нещо за него, което конкретно да ви е довело до това познание се нарича ясно знание. Това чувство може да дойде под формата на спонтанна реализация, пророчество или брилянтни идеи, които като че ли са дошли от нищото. Примерите в ежедневието са много: знаете кой звъни по телефона, знаете, че ще срещнете някой или знаете какъв ще развоя на дадена ситуация.

Ангелите може да ви насочат към следващата ви стъпка точно чрез ясно знание и тогава трябва просто да се ДОВЕРИТЕ

Който и от четирите канала да е най-развит при вас, работете върху всичките ви  финни сетива и следвайте това, което най-често наричаме интуиция. Най-често ако не обърнете внимание на един от каналите, ангелите ще използват поне още един, за да акцентират върху това което имат да ви казват. Нежното, но постоянно повторение на идея, мисъл, картина или песен  е начин да ви събудят и да ви накарат да действате или пък да ви успокоят с любящ отговор.

Ако получавате съобщения, които  се основават на страх, вина, осъждане  или снизхождение бъдете сигурни, че това не е  вашия ангел!  Бог ви обича и никога не би ви изпратил пратеник с такива послания ! Целта на тяхното ръководство е да ни убедят че не сме сами и че можем да бъдем любящи сътворци на живота си!

Няма коментари:

Публикуване на коментар