Звездни Цивилизации

сряда, 11 октомври 2017 г.

Карлос Муньоз Ферада потвърждава  за планетата XАко управлявахте света по време на тези бурни времена и знаете, че събитията са на хоризонта, които завинаги ще променят цялата планетарна цивилизация, бихте ли използвали глобалните масови медии, за да кажете на всички?
Ако тези събития, които приближават земята, са  толкова неустойчиви, колкото и съдбоносни, бихте ли разпространили тази информация?

Ако отговорът ви е "Да", какво ще направят хората които са 7 милиарда , които живеят на планетата Земя на следващия ден? Това е, след като им кажете, че техният свят е на път да приключи.
Ще продължат ли да работят?
Ще продължат ли да подкрепят обществото на потребителите ?
Ще приемат  ли истината че света го грози  голяма опасност

Тук се крие предизвикателството, пред което е изправено Световното правителство в сянка (WSG).

Имайте предвид, че те знаят точно какво е зад ъгъла. Техните стратегически разположени обсерватории и високоскоростни телескопи им дават достъп до научни данни и астрономически феномени, които са толкова убедителни, че те нямат алтернатива, освен да:
• разсейват ни  разни други неща
•  да ни мамят и прикриват истината
• да  отклоняват вниманието ни  от истината

Помнете, че има нещо - повече от всичко друго - което се опасява от WSG.

Това е не контролиран хаос.
Те знаят, че истинският хаос по улиците няма да се отнася добре с тях.
Затова спонтанният социален пандемониум е най-голямата им тревога.
Непредсказуеми политически паразити удрят страх в сърцата си.
Неконтролируемата финансова волатилност ще служи единствено за разрушаване на контролната матрица.

С това разбиране можем по-добре да разберем многото неразумни и ирационални, безсмислени и глупави, луди и луди действия, предприети от Световното правителство на сянка . Очевидно знаят, че времето им е нагоре. Съответно те имат все по-малък контрол - през деня - как ще се развият нещата.

Да, те могат да имат План А, План Б и План В. Но има много нововъзникващи събития, по които те имат далеч по-малко влияние от това, с което са свикнали. Техните бункери, заровени дълбоко под земята, може да не са в защитените зони, които някога са си помислили. Нито пък техните места за срещи извън планетата са безопасни от катастрофите на слънчевата система, както някога са вярвали. Разбира се, техните експерименти с пътуване във времето и междузвездните пътувания, червеи и паралелни вселени, технология на празните шисти и невидимо прикриване вече са се оказали катастрофални .

Преди да продължим да се занимаваме с разгръщането на техния генерален план и с това как той е осуетен на всеки ход, точно за какво е толкова загрижена за ГСС? Дали нещо се крие в далечината на Слънчевата система, която има цялото си внимание? Ти си съдия!

Карлос Муноз Ферада
Не подсказваме, че всички научни прогнози на Карлос Муноз Ферада * са напълно точни. Пророчествата от този род са рядко съвършени. Обаче това, което този интуитивен и надарен астроном и сеизмолог ни е казал, не може да бъде игнорирано.

* Карлос Муноз Ферада, предсказал с изключителна точност многобройни земетресения в Южна Америка през миналия век. Той направи това, като направи директни корелации между специфични астрономически феномени и различни катастрофални земетресения и вулканични изригвания. Най-значимата му прогноза се отнася до "бъдещото пристигане на велика комета-планета" .

За тези, които не са гледали предишния видеоклип, Ферада го нарича Comet-Planet, защото има размерите на планета и скоростта и елиптичната орбита на кометата.

Независимо дали вярвате или не, това, което този видеоклип изобразява, не е от съществено значение. Важното е, че в продължение на хилядолетия са имали многобройни прогностици от подобно естество, които просто не могат повече да бъдат пренебрегвани пред такива всепроникващи и убедителни доказателства.

Какви доказателства? Преди да отидем там, важно е да отбележим, че Латинска Америка е създала и други талантливи визионери, точно като Карлос Муноз Ферада. Ето три от тези лица, които са посочили самостоятелно бъдещите събития, очертани от Карлос Ферада.

(1) VM Rabolu (1926 - 2000) е роден в Толима, Колумбия.

"През 1998 г. пише" Hercolubus или Red Planet ". Въз основа на неговия директен и съзнателен опит ВМ Раболу описва ужасните събития, които ще се случват на нашата планета в краткосрочен план, и обяснява пътя, който човешкото същество може да следва, за да постигне дълбока трансформация ".

"Hercolubus, планета, наречена от мъдреците на древността, се доближава до нашата Слънчева система и е причина за голяма загриженост за онези, които знаят за такива космически явления. В нашата предишна среща Херколобус сложи край на атлантската цивилизация. Тези факти са надлежно свързани чрез всички "универсални наводнения" на различни религии и култури. "

"Последствията от непосредствената близост на Hercolubus ще бъдат катастрофални във всички краища на нашата планета."
- "Hercolubus или червена планета" от VM Rabolu; Пъбът на Даяна (1 октомври 2002 г.)

(2) Бенджамин Солари Паравичини (1898-1974), е роден в Буенос Айрес, Аржентина на 8 август

"Бенджамин Солари Паравичини, великият аржентински пророк, наречен" южноамериканския Нострадамус ", написа преди няколко десетилетия:" Ще дойде часът на часовете и в мрака ще бъде получена катастрофата на голямата планета. Земята ще бъде обърната. Всичко ще падне ".
- www.thefinalprophecy.info

(3) Самаел Аун Уор (6 март 1917 г. - 24 декември 1977 г.) се ражда като Виктор Мануел Гьомез Родригес в Богота, Колумбия

"Самаел Аун Уор, великият гностичен майстор, който изнасял многобройни лекции в Мексико през 70-те години. Той говореше за Херколуб и обясни, че в края на краищата ще се приближи до Земята. Поради голямата си електромагнитна мощ, той каза, че това ще дестабилизира земната кора, причинявайки огромни земетресения, приливни вълни, вулканични изригвания и природни бедствия. Херколуб щеше да се доближи до нашата слънчева система в предишни случаи, за да освободи катаклизмите, които унищожиха цивилизациите на Лемурия и Атланта. Сега, каза той, ще дойде отново да сложи край на нашата цивилизация и да позволи да започне нова ера.
- Заключителното пророчество от Асоциацията Alcione

Високотехнологичният телескоп на Ватикана е част от международната обсерватория "Греъм Греъм", разположена на планината Греъм в югоизточната част на Аризона и се управлява от Ватикана, една от най-старите астрономически изследователски институти в света.

Защо иначе смятате, че Ватикана притежава обсерватория извън Сафърд, Аризона?

Не само, че Ватикана работи във Вашингтонския технологичен телескоп (VATT) в международната обсерватория Mount Graham (MGIO), разположена в планината Пялено в югоизточната част на Аризона, те споделят същото съоръжение с Обсерваторията за едро бинокулярен телескоп.

"Технологичният телескоп на Ватикана, известен още като VATT, е 1.8-метров Григориански телескоп, наблюдаван в оптичния и инфрачервения ." Защо инфрачервените? Тъй като Planet X често се нарича кафяво джудже, което се охлажда толкова много, че може да бъде открито само в този обхват на честотата на светлината.

"Изграждането на MGIO започна през 1989 г. В момента MGIO оперира и поддържа съоръжения за три научни организации. Първите два телескопа, Технологичният телескоп на Ватикана и телескопът Heinrich Hertz Submillimeter започнаха да функционират през 1993 година. Големият бинокулярен телескоп, един от най-големите и най-мощни телескопи в света, започва операции с помощта на огледала независимо през 2004 г., като съвместните операции между двете огледала, започващи през 2008 г. "
(По Wikipedia - Международна обсерватория в Греъм Греъм)

Тайните архиви на Ватикана вероятно имат повече томове оригинални документи под формата на писмени трактати, както и исторически записи, създадени от древните, от всяка друга библиотека на Земята. Римокатолическата църква е допълнително информирана за бъдещето на човечеството от многобройните мариански видения, настъпили по целия свят през последните двеста години. В някои кръгове (напр. Кюрия и Магистериум) е добре известно, че много от пророчествата, които са били дадени предимно на деца, никога не са били освободени от йерархията на църквата поради лошото съдържание .

Защо може да е така? Тъй като тези контролери на информация знаят, че такива дози от реалността просто са твърде много, за да могат да понесат масите. Разбира се, те умишлено излязоха от тази и тази информация в продължение на много десетилетия, така че онези, които имат уши да чуят, ще получат посланията, които имат за цел.

Ватикана също е наясно с пророчеството на Свети Малахия относно последните десет папи, както и с подобни откровения, дадени в различни мариански видения. С тези и други разкази (като Нострадамус ) настоящият папа - Франсис I - ще бъде последният римски понтиф в традицията на католическата църква в Рим. Една от тези прогнози представя актуалния контекст, когато сегашният папа ще бъде принуден да " избяга от Рим през декември, когато великата комета се вижда през деня. "

Изгрев на хълма Apparetion в Меджугоре

Медюгорие е само едно от последните и най-известни поредици от марианското пророчество, което ясно показва, че " огромни промени идват на планетата Земя ". Когато тези прогнози променят земята, те винаги говорят за масивни, безпрецедентни и катаклизмични събития, изпреварващи целия планетарен свят. Никое местоположение не е пощадено, освен тези, които са предрешени като сигурни убежища за защитената част от човечеството.

Марианските видения в Гарабандал също придават пророчество, което използва подобен език за предупреждение за цялото човечество, както и за наказание, което ще смири всяко човешко същество. Така че има и много други по-малко известни изяви на Света Богородица, такива като тези, известни като Пророчествата на Байсоди . Дори третата тайна на Фатима се отнася до края на времето, поради което тя никога не е официално освободена от Ватикана.

Първичният агент на такава масивна, глобална промяна обикновено се нарича промяна, по-специално промяна на полюсния стълб, където Земята всъщност се измества по своята ос с няколко градуса. В книгата си "Посланието на Мария към света " Ани Киркууд обяснява ясно, че Мария говори за " завъртането на земята" .

Осово преместване на полюсите е единственото геофизично събитие, което може да генерира толкова много прогнозирани промени.

Историческите данни, както геоложки, така и археологически, са изпълнени с твърди доказателства за периодичен планетарен катастрофизъм. Нашето синьо кълбо всъщност е имало глобални премествания на земни маси при затварянето на епохи и приключването на епохи от началото на времето. Докато се приближаваме до сегашното разпадане на " Кали Юга" (епоха на конфликта), известно още като желязната епоха , е сигурно, че Майка Земя отново ще се обърне към своята ос. Така че старите земи могат да бъдат подмладени и освежени, това е само необходимост. Така че новите земи могат да се появят, за да поддържат новата раса на човечеството, също е основен страничен продукт на аксиални полюсни смени.

Следователно, истинският въпрос от 64 000 щатски долара е точно какъв тип небесно събитие би осигурило необходимата междупланетна динамика, за да се удвои преместването на Земята по оста й?

Заблуждавайки една невидима форма на деус машина, за да произведе такъв изход, само небесният натрапник от велик ред ще притежава всички "правилни неща", за да накара Земята буквално да се преобърне ... и да остане там като нова норма. Следователно виждаме по-голяма тежест от всякога, предоставена на различните мисловни школи, които популяризират " Планетата Х ".


Планета X ~ Hercolubus ~ Nibiru ~ Пелин ~ 10-та планета ~ Червена планета
Разрушителят ~ Немесис ~ Мардук ~ Тиче ~ Червената звезда Качина ~ Барнард I

Всички тези имена са предложени като кандидати за небесното тяло, което може да бъде отговорно за миналия и бъдещия катастрофизъм на Земята. Това не означава, че не съществуват други разнообразни възможности, когато се разглеждат различните апокалиптични сценарии, на които е доказано, че планетата е преминала. Въпреки това, астероидите и големите метеори, гама изблиците и суперновите имат очевидни недостатъци, когато се опитват да обяснят събитие като смяната на полюсите.

От всички теории, които изобилстват и има много в интернет, разказът около Hercolubus изглежда най-правдоподобният. Изглежда също така и тази, която формира основата за всички останали. Дори историята на Нибиру и техните пътешественици Анунаки изглежда са произлезли от версията на Hercolubus на събитията, разтърсващи земята.

Вярно е, че през последните няколко десетилетия слънцето преживява значителни промени. Чуди се дали новото му местоположение в галактиката спрямо Галактическия център е достатъчно, за да донесе такава дълбока и фундаментална трансформация. Също така се чудим дали има и други галактически събития - както видени, така и невидими - което може да предизвика и поддържа новото поведение на Сол.

Тъй като Слънцето застарява, съвсем е възможно той просто да навлезе в нова фаза на съществуване, а не толкова като тийнейджър, отглеждащ се в млад възрастен. Съществува обаче огромно количество доказателства, които сочат пряко влиянието на огромна планетарна сфера във външните части на нашата Слънчева система. Това би обяснило и много други скорошни и радикални промени, претърпени от всички останали планети.

Особено един с огромно гравитационно поле би бил необходим, за да се извърши въпросната смяна на оста. Такова небесно тяло би трябвало да притежава и други необикновени свойства и уникални черти, за да осъществи полово преместване , както често се предсказва. С други думи, изглежда, той има своя собствена "интелигентност".

Така че сега въпросът е: Къде е?

Къде е небесното тяло, което в този момент може да се отнася към нашата Слънчева система? Д-р Gerry Neugebauer, главен учен от ИРАС за калифорнийската лаборатория за реактивни двигатели и директор на Обсерваторията Palomar за Калифорнийския технологичен институт, направи сметка, която завърши във Вашингтон пост през 1983 г.

"Небесно тяло, вероятно толкова голямо, колкото и гигантската планета Юпитер и вероятно толкова близо до Земята, че ще бъде част от тази слънчева система, е открита в орбита на орбиталния телескоп на американския инфрачервен астрономически спътник.

"Такъв е мистериозният обект, който астрономите не знаят дали е планета, гигантска комета, близък" протостар ", който никога не е станал звезда, далечна галактика толкова млада, че все още е в процес на формиране първите си звезди или галактиката, обвита в прах, която някога от светлината, излъчвана от нейните звезди, не попадне. "Всичко, което мога да ви кажа, е, че ние не знаем какво е това", каза д-р Джери Нюгебауер ... в интервю.

Друг забелязан астроном д-р Робърт С. Харингтън е убеден в съществуването на " Планета Х " поради смущенията, които мнозина в неговото поле са наблюдавали както на Нептун, така и на Уран.

"Робърт Сътън Харингтън (21 октомври 1942 г. - 23 януари 1993 г.) е американски астроном, работещ в американската военноморска обсерватория (USNO) ... Харингтън стана вярващ в съществуването на планета Х отвъд Плутон и потърси за него, с положителни резултати, идващи от сондата на IRAD през 1983 г. Харингтън сътрудничи първоначално с TC (Tom) Van Flandern. "
(За Уикипедия - Робърт Сътън Харингтън)

"Когато учените забелязаха, че Уран не проследява прогнозираната си орбита например, те не оспорват теориите си. Вместо това те обвиняват аномалиите на все още неизвестна планета и със сигурност Нептун е открит през 1846 г. Сега астрономите използват същата стратегия, за да обяснят странства в орбитите на Уран и Нептун. Според Джон Андерсън от лабораторията за реактивни двигатели в Пасадена, Калифорния, това странно поведение предполага, че слънцето има невидим спътник, тъмна звезда, гравитационно свързана с него, но на милиарди мили. ... Други учени предполагат, че най-вероятната причина за орбиталните проблеми е десетата планета от 4 до 7 милиарда мили извън Нептун. Друга звезда ще привлече външните планети, а не само Уран и Нептун, казва Томас Ван Фландър от Американската военноморска обсерватория. И където признава, че е възможна една десета планета, но твърди, че трябва да е толкова голяма - най-малко размера на Уран - да е трябвало да бъде открита досега.
- "Слънцето има ли някой тъмен спътник ?" - Newsweek; 28 юни 1982 г.

Възможно ли е този кръг от културите да ни разкаже за приближаващо небесно тяло (известно още като Планета Х) извън нашата Слънчева система?

Какво причинява драматичните и метеорични промени в Слънчевата система?

Планетите - всички от тях - преживяват несравнимо и драматично трансформиране, което никога не е виждало или записано преди.

"Те претърпяват вариации в атмосферата си. Например, атмосферата на Марс се увеличава значително и Луната на Земята расте като атмосфера и според д-р Алексей Дмитриев има 6 хиляди километра дълбок слой на Natrium, който не беше там преди това. Той казва, че имаме такава промяна в горните нива на атмосферата на Земята, където се образува НО газ, който не е съществувал преди това; тя просто не съществува в количеството, което прави сега. Това не е свързано с глобалното затопляне и не е свързано с CFC или емисии на флуоровъглеродни въглеводороди или с такива неща. Просто се появява.

"Магнитните полета и яркостта на планетите се променят. Планетите изпитват значително увеличение на тяхната цялостна яркост. Венера, например, ни показва забележимо увеличение на общата си яркост. Юпитер има толкова висок енергиен заряд сега, когато всъщност има видима тръба от йонизиращо лъчение, образуваща се между него и нейната луна. В действителност можете да видите тръбата за светлинна енергия във фотографии, направени наскоро. В допълнение, силата на магнитното поле на всяка планета се е увеличила. "

"Уран и Нептун изглежда са имали скорошни полюсни смени. Когато космическата сонда "Вояджър 2" прелетя покрай Уран и Нептун, явните северни и южни магнитни полюси бяха значително изместени от мястото на въртене. В един случай, той е с 50 градуса, а в другия случай разликата е около 40 градуса, и двете са доста големи промени. "

"Цялостните промени по същество могат да бъдат разделени на три категории:
• Промени в енергийното поле
• Промени в светлината
• Атмосферни промени "
- "Най-голямата опасност за Земята - Връх Херколуб (Планета X)" от Луис Фреас; 29 август 2010 г.

Глобалната промяна на климата се увеличава и се засилва бързо ... навсякъде!

2899 Записване на студени темпове срещу 667 записа топли темповете в САЩ - От 24 юли до 19 август

Heat Wave: Смъртта на долината достига 128 градуса - или тя е 129?

През 2013 г. тексаската суша може да бъде най-лошото в някои райони, казва климатологът

Топлинният поток от мантията на Земята допринася за топенето на лед на Гренландия

Северното полюсване оставя малко езеро на върха на света

Радарът за времето показва гигантска "буря" на прах, буболечки в Тексас

Изисква се снежен плуг през юли!

Зимният бум Немо: Историческият Blizzard Pounds New England

Монстър Оклахома торнадо убива 51

Ел Рено торнадо е "супер рядко" национален рекордьор

NYC и DC прекъсвания на захранването с електричество, ограничения на водата в слънчево затопляне

Летните температури през лятото на 2013 г. са свързани с необичайно необичаен полярен поток

Колорадо наводнения: Повече от 700 са евакуирани в най-голямата авиационна спасителна операция след урагана Катрина, казват служители

Огънят в Шлезвишката гора е най-лошо в историята на Колорадо

Рим Огън близо до Йосемит се класира сред топ 3 най-големи горски пожари в историята на Калифорния

Рейнджърите от Южна Дакота макара след "катастрофална" буря оставя до 100 000 говеда мъртви

80 торнадота удариха Илинойс, Midwest

Зимната буря наводнява западните САЩ с наводнения и сняг

Студено щракване усети в западната половина на нацията

Смъртта се изкачва по време на бурята

Масивна зимна буря изстрелва Източния бряг на САЩ след дълбоко замразяване на юг

"Вземете допълнителни предпазни мерки": Масивната система за зимни бури удря твърдо страната си, докато се сортира на изток

Убийствена буря: 13 смъртни случая, обвинени за зимния взрив, докато снежните пилоти се натрупват

Приливите на ураганските силови удари Великобритания, Европа; 13 мъртви, изселени дървета, пътуващ хаос

Центърът на Калгари е почти изцяло под водата

Хаосът, когато наводненията потъват в Акапулко в Мексико, увеличава смъртността

Наводненията обхващат индустриален парк в Тайланд; правителството казва, че няма повторение на 2011 г.

Тайфун попада в Югоизточен Китай

Cyclone Phailin е половината от размера на Индия и укрепва бързо, когато се насочва към земя

Японският шокиращ, смъртоносен поток от Тайфун Уифа: 33 инча дъжд за 24 часа

Мощните тайфунови мигли Япония, наводненията принуждават хиляди да се евакуират

Наводненията покриват повече от половината от филипинската столица

10.000 се страхуват, че са убити във Филипините от супер тайфуна Хайян

Австралия Горски пожари: Близо 100 яростни ярости в Нов Южен Уелс

Италия обяви извънредно положение в Сардиния след смъртоносен циклон

Вятърът на ураганната сила причинява хаос във Великобритания и се отправя към Европа

Буря предизвиква хаос във Великобритания, Франция преди Коледа

Предупреждение за изменението на климата: Убийство зимни бури за следващите тридесет години

Екстремното време нараства във честота и интензивност по света

Изпадаме ли от климата?

2 Зашеметяващи снимки Уловете Monster Thunderstorm's Approach

Предходните заглавия - само от 2013 г. - разказват историята много по-добре, отколкото можем.

В световен мащаб времето модели са отишли ​​в режим на катастрофа и изгаряне , както буквално, така и фигуративно. Всеки регион в света е преживял периодично и дълбоко отклонение от традиционните норми за времето, откакто са били записани. " Глобалната промяна на климата не описва точно планетарното положение; непрекъснат атмосферен апокалипсис в света се проявява като локализиран катаклизъм по време ", както се посочва в скорошната статия на CCRG относно глобалното затопляне .

Позитивните светкавични удари се засилват с нарастването на космическите лъчи

Arc Lightning: предизвиква масови експлозии, "земетресения" и унищожение по целия свят

Положителни светкавични удари, торнадо и земетресение

Може ли входящата комета-планета да има хипер-измерени качества?

Първо, критично е да се разбере, че физическата природа и поведение на тази хипотетична Комета-Планета могат да бъдат разбрани правилно, когато се разглеждат чрез лещата на Теорията на Електрическата Вселена , както и Плазмената Космология . Знаейки, че вселената се състои от " плазми (йонизирани" газове), които съставляват 99,999% от видимата вселена "е единственият начин правилно да схване уникалните характеристики на такова небесно тяло.

Например, Карлос Ферада заяви, че "Херколуб" пътува на 300 километра в секунда за половината от своята орбита. Във видеото той подчертава, че това е 1/1000 от скоростта на светлината. Следователно, можем само да приемем, че това конкретно небесно тяло е буквално НЕБЕСНО ТЯЛО ! Един, който се подчинява на набор от закони, които не могат да бъдат дефинирани нито от квантовата механика, нито от теорията на относителността. Може дори да се случи, че електрическата Вселена не може да обясни адекватно динамичните компоненти на комета-планета.

За непосветените езотеричното поле на хиперпространствената физика (HDP) все още излиза от ранна детска възраст. Той обаче осигурява квази-геофизически контекст, в който едно небесно тяло с извънредни размери, маса и скорост може да се държи като комета-планета. Както теорията за електрическата Вселена, така и HDP приспособяват и много други необясними аспекти на Слънчевата система и аномалии в цялата галактика на Млечния път, които от десетилетия насам са се отклонили от здравото научно обяснение.

Също така, има безброй други галактически феномени, които настоящите астрономически и астрофизически парадигми не осветяват или подкрепят достатъчно. В светлината на тези и много други несъответствия, открити по време на оскъдните учения на академичните учреждения, трябва да се отбележи, че конвенционалната мъдрост е била открита в това отношение.

Ясно е, че има много малко място за периодичен катастрофизъм или за кометни планети в рамките на съществуващата област на изследователските институции за астрофизика или техните научни списания. Нито рядко се обръщаме с каквато и да е сериозност поради причини, които вероятно са свързани повече с предумишлено отричане и целенасочено затъмнение, както беше обсъдено по-рано.

Да, целият предмет е просто прекалено радиоактивен, за да може учреждението да поеме по някакъв фактически или смислен начин. И така ще остане до края на дните.


Изпълнение на художника за това, което може да изглежда Hercolubus.

Hercolubus:

"Необичайно събитие ще ускори процеса на бърза промяна на оста на планетата Земя. Имам предвид планетата Hercolubus. Тази планета е шест пъти по-голяма от планетата Юпитер. Планетата Hercolubus принадлежи към отдалечената слънчева система на Тило. Слънчевата система на Тило се приближава бързо до нашата слънчева система, а Херколобус бързо се приближава до Земята. Съвременните астрономи имат пред тяхна гледна точка планетата Херколуб или, както е известно в съвременната наука, звездата "Барнард". Тази планета е мощен гигант, който ще премине през ъгъла на нашата Слънчева система. Когато това се случи, революцията на оста на планетата Земя ще се ускори бурно. Тогава ще настъпи крайната катастрофа. Някои учени вярват, че ще могат да изтласкат тази чудовищна планета с ядрени експлозии, но това ще бъде безполезно. Ще бъде невъзможно да изтласкате тази огромна маса на планетата с ядрени бомби. Същата планета завърши Атлантида. Преди съществуването на Атлантида, то унищожи съществуването на друг континент. Знаем много добре, че континентът Му или Лемурия потъва във водите на буйния океан след 10 000 години земетресения и непрекъснати вулканични изригвания.
- Самаел Аун Уор, Водно послание

Кога ще настъпи окончателното преместване ?

Има само един отговор на този въпрос. Тези, които живеят на върха на връхната точка на " Глоубъл Контрол Матрикс", знаят отговора. Всички са били тук преди.

"Когато научното знание и приложната технология достигнат критично ниво на напредък, без да бъдат информирани от духовните истини и ръководени от морална власт, сегашната цивилизация ще се откаже от правото си да продължи както е".
~ Група за изследване на космическата конвергенция

Това наистина е толкова просто. Това изявление също така улавя същността на причините, поради които времето е толкова трудно за всеки да се отрече. Тъй като онези, които ръководят най-последващите и дълбоки научни изследвания в Слънчевата система, знаят точно какво правят, те всъщност имат стъпалото си върху ускорителя. Разбира се, Висшата сила контролира всичко, така че истинският момент на истината "ще дойде като крадец през нощта" , както винаги.

Тъй като Херколобус може да се държи като хипердименсионална цялост, тя съществува извън нормално възприетите параметри на нашата вселена. Това обаче е изключително впечатлителен и отзивчив. Ако получиха честотите, които посочиха, че заблудените учени (и техните контрольори) действително са преминали линията, то просто може да се появи на прага ни ... утре!

Има обаче всички видове агенции, с които да изпратите окончателното съобщение. Независимо дали агентът показва стил deus-ex-machina или под формата на Огромна червена планета, известна още като "Планетата на пресичането", остава да се види, нали? Това, което е от по-голям интерес за онези от нас, които са гледали тази драма, се развива точно там, където в нашата Слънчева система завесата ще се издигне. В предишни епохи шоуто винаги започва на "мястото на пресичане" или "мястото на прехода" , както означава акадското име на Нибиру .

Египетската богиня Изида често се изобразява като "КРИЛАТ ДИСК". Крилата представляват спиралите и дискът представлява Великата централно слънце на Галактиката на Млечния път, известна още като "Великата майка" на нашата Слънчева система.

Няма коментари:

Публикуване на коментар