Звездни Цивилизации

събота, 28 октомври 2017 г.

ХЕЛОУИН  -  ЛЮБИМИЯТ   РИТУАЛЕН  ПРАЗНИК  НА  САТАНАТА
Естествено много ще рекат, че това е един безобиден ритуал който, по аналогия на нашите кукери цели да прогони злите сили от нашето битие. Дали? Истината, е далеч по-страшна, поради което, съвсем естествено, трудно може да се приеме, а да не говорим да се осъзнае. За какво иде реч?
   Ще цитирам част от статията на въпросното издателство ,,Окултните корени на Хелоуин" за да придам светлина на част от процеса на ,,празника":

   ,,На първо място, трябва да се каже, че много хора  си мислят, че хелоуин е събитие за една вечер. В окултния свят обаче това е тридневен огнен фестивал от 29-ти до 31-ви, като именно 31-ви е това, което наричаме ,,хелоуин". Според окултната келтска традиция това еденя на господаря на мъртвите.
   В зависимост от информационният ви източник, друидския бог на смъртта бил наричан Саман, Шамхан, Самхейн или Сауин, а неговия ден бил наричан ,,Oidhche Shamhna", което означава ,,Навечерието на Сауин".


   Вероятно сте виждали модерната днешна версия на Сауин, без дори да го знаете. Този 
келтски бог е бил изобразяван като призрачен скелет държащ коса. По-късно той станал известен като събирателен образ на смъртта. Интересно за мен бе, че тази информация е доста апокрифна и не може да бъде намерена току-така по неясни за мен причини.

   Но все пак, откъде идва названието „хелоуин“?
   Както вече казах, първоначално, друидския празник се казвал „Навечерието на Сауин“. В ранна Британия, бил наричан просто „Samhain“, а името „хелоуин“, както англоговорящите навярно вече са се досетили, идва от жалостивия опит да се християнизира празника когато католическата църква мести празника „вси светии“ от месец май, на 1-ви ноември. Новият празник се казвал „All Hallow’s Day“ („всех святих“ по църковному) и скоро станало традиция, деня преди това да се нарича „All Hallowe’en“. Впоследствие името било съкратено и наречено „Halloween“.

   Нека сега се върнем векове назад, за да видим какви са основите на Сауин и „за какво е цялата работа“.

   Друидите и огнения фестивал
   Жреческата класа на келтите е позната като друиди, което означава „хората на дъба“. Това е една от причините дъба да е едно от най-свещените дървета в света на илюминати (така например голямата сова в известния Бохемиън Гроув е направена от дъб). Друидите били най-важната каста сред келтите и имали властта да решават почти всичко в тяхното общество. Те определяли космологията и битието, като се започне от това кога е подходящо да се ходи на война, до кога човек да се ожени.


   В дните на Сауин, друидите се събирали пред своите мегалитни кръгове. Най-известният от тях, запазен и до днес, който поне веднъж в живота си сте виждали на снимка, е Стоунхендж. Той служил за 3 различни цели.

   На първо място той бил храмов комплекс. Второ, служил за астрологична обсерватория и трето – бил ритуално място за човешки жертвоприношения. Както със сигурност знаете, под Стоунхендж са открити над 4 000 човешки скелета и това е само Стоунхендж – има стотици такива комплекси само на Британските острови. Стоунхендж дори е малък – в Ейлсбъри (ако не бъркам) например, аналога му е голям почти 2 км., но не е запазен изцяло.

   По време на Сауин, друидите се събирали на Стоунхендж с големи казани и приготвяли субстанция, чийто днешен най-близък аналог е ябълковия сайдер. Тогава, всички жреци от друидите взимали от него и отивали навсякъде из страната в различни имения и замъци, при дукове и благородници. Те отивали пред входната врата, почуквали на нея и можете ли да познаете какво казвали?

   Точно така – толкова известната на всяко американско дете днес мантра – „trick or treat“ („почерпка или номер“).

   Това е двусмислена фраза, която пращала вълни от паника у хората, които я чували. Ако някой от благородниците се съгласявал да си сътрудничи с друидите, те трябвало да изберат един от техните слуги или ако нямат такива – някой от собствената им къща, т.е. член от семейството, който да бъде използван от друидите като жертвено агне същата нощ. Това била „почерпката“.

Друидите от своя страна оставяли дар в знак на това, че въпросната къща им е сътрудничила. „Jack-O-Lanterns“. „Jack“ е нарицателно за „John“, което пък е често срещана жаргонна дума за „човек“. „Lantern“ съответно означава „фенер“. „Jack-O-Lantern“, буквално означава „човек с фенер“ и има за основа една история, която е полу-църковна, полу-фолклорна версия, целяща да замаже истината зад древната традиция с фенерите, която току-що описах.
Те оставяли изпразнена ряпа (тиквата става популярна в Америка, преди в Европа се ползвала ряпа) пълна с човешка мас (извлечена при предишни жертвоприношения) на прага на входната врата и запалвали този своеобразен фенер. Светещите фенери служели като сигнален огън (и имат тази функция и до ден днешен), който да маркира тези ферми, които симпатизират на представителите на Тъмната страна и по тази линия заслужават милост, когато терора на хелоуин започне. Това е причината днес на хелоуин да се правят тиквени фенери със страшни лица – това е знак за принадлежност. На английски тези фенери се казват „Jack-O-Lanterns“. „Jack“ е нарицателно за „John“, което пък е често срещана жаргонна дума за „човек“. „Lantern“ съответно означава „фенер“. „Jack-O-Lantern“, буквално означава „човек с фенер“ и има за основа една история, която е полу-църковна, полу-фолклорна версия, целяща да замаже истината зад древната традиция с фенерите, която току-що описах.

   Историята е свързана с един ирландски пияница на име Джак, който успял три пъти да надхитри дявола.
   Веднъж, в навечерието на празника на вси светии, пред пияния ковач Джак, който седял в кръчмата, се явил самият дявол. Ковачът се съгласил да му даде душата си, но срещу халба бира. За да купи пиенето на дявола му се наложило самият той да се превърне в монета. Хитрият Джак сложил шестпенсовата монета в джоба си там, където стоял неговият сребърен кръст. Измъчен от кръста, дяволът молел за пощада и Джак го пуснал, но преди това се спазарил за десет години спокоен живот за себе си.

   Когато след десет години дяволът се появил отново, ирландецът в своята последна молба поискал ябълка. Тогава дяволът стъпил върху раменете на Джак, за да стигне ябълковото клонче. Джак бързо надраскал върху кората на дървото кръст. Дяволът увиснал във въздуха и в резултат обещал, че няма да пипне Джак още десет години и изобщо няма да му вземе душата.

   Най-накрая Джак умрял. Бог, разбира се, отказал да приеме грешния пияница в рая. Дяволът срещнал Джак на прага на преизподнята. „Не мога да взема душата ти.“ – казал той, изпълнявайки обещанието си. „Къде да отида тогава?“ – попитал Джак. „Там, откъдето си дошъл“ – отговорил дяволът. Наоколо бил непрогледен мрак... Джак помолил за огънче. И дяволът бръкнал в огъня на ада, дал на Джак един тлеещ въглен и го пратил да се скита по света. Джак носел със себе си една ряпа. Изрязал средата й и сложил там въгленчето от ада за да не го духне вятърът и се отправил на своето вечно пътешествие.

   Легендата казва, че Джак-фенера и досега броди по земята, очаквайки страшния съд и се е превърнал в символ на прокълнатите души.


   Безсмислено е да казвам колко много нищета и очевидна църковна пропаганда има в тази изкуствено създадена легенда.


Друг подобен опит, ни казва, че главата, като част от тялото, е била на голяма почит сред паганистките общности и се вярвало, че в нея се намира източникът на вдъхновение и знание. Историците казват, че е съществувал обичай главите на достойните врагове да бъдат отрязвани и поставяни на видно място в залата за пиршества, което лично на мен доста ми прилича на сирианска практика. Изтъква се, че останките към този култ към главата са се запазили в Сауин, в обичая да се издълбава тиква, да се изрязва в стените й лице и да се поставя вътре свещ, като така се получава един тиквен фенер, осветяващ празника. Там е работата, че не виждам никаква връзка между двете, за да мога да приема насериозно тази версия, освен това в нея липсва окултната обоснованост и логика, което ни връща на изначалната причина за направата на фенерите – те служели за маркер на демоничните сили, които щели да бъдат освободени тази нощ, че тази къща е дала „лакомство“ и не трябва да бъде обезпокоявана, гарантирайки по този начин, че никой друг в този дом няма да бъде убит тази нощ. Друг е въпроса, че днес, когато тиквите са празни и в тях няма човешка мас (която съдържа астрална субстанция задоволяваща демона) тези същности така или иначе са привлечени от фенерите и влизат директно в къщите на хората, които са ги сложили на прага си по този начин давайки официална покана. Ето защо тиквените фенери се поощряват с всяка изминала година и в Америка има абсолютна мания по това, като има конкурси за най-оригинален фенер и т.н.


   Тук стигаме до частта с „номера“. Ако хората не сътрудничили на друидите, последните взимали кръв от умряло тяло (което влачели със себе си през нощта на ритуала) и рисували с нея хексаграма оградена в кръг.


   Много магьосници използват този символ, като част от ритуал, ако искат да призоват демон на този план на съществуване. Този символ се рисувал на вратата, на отказалия сътрудничество и привличал демона към обитателите на къщата. Много от тези хора полудявали или буквално умирали от страх, заради демоничните сили, които ги навестявали.

Няколко часа по-късно друидите се връщали до Стоунхендж със своята плячка и поставяли хора и животни в ракитени клетки, част от които, на свой ред, били поставяни в ракитени човеци, които били конструирани на няколко нива с възможност за поставяне на клетките вътре в него, които те пускали в пламъците. Жреците внимателно наблюдавали начина по който жертвите умирали и така предвиждали бъдещето.

   Онова което следвало, било друидската представа за парти.

   Взимали се приблизително 12 затворника и ги поставяли пред врящия от 4-5 часа котел в средата на комплекса. Хвърляли ябълка в него и казвали, че който успеел да я извади със зъби от първия път, ще бъде пощаден. Който не успявал бил незабавно обезглавяван. Излишно е да казвам, че температурата на водата била такава, че дори кратък контакт с кожата водил до необратими изгаряния по нея или до директното й окапване. Колкото и жестоко да звучи, много от хората се изправяли срещу предизвикателството, защото алтернативата била моментална смърт. Какво бихте направили вие?

   Това е и истинската основа на играта с ябълките по време на хелоуин, за която споменах по-горе. Днес тя е ориентирана към „влюбените“, но произхода е този.

   Следвали големи огнени клади на открито, които служели като маяк за нискоастрални същности.
  

    Непредпазливият пътник, хванат от нощта далеч от своя дом, очаквал да се натъкне на много от тези същества и винаги е било предпочитано да се стои вкъщи. Духовете били навсякъде и можели да бъдат опасни за живите. Интересно е да се отбележи, че ръкописите ни казват, че всички огньове в страната трябвало да бъдат потушавани в тази нощ и да бъдат запалвани отново само от великите пламъци на Тлачга.

Сауин е най-важната нощ за илюминати от всички техни празници, на които се извършват човешки жертвоприношения и до днес. Това е така, защото това време на годината е познато като кръстопът. Свършва старата година и започва новата. Всеки един кръстопът се смята за свещен в окултния свят. Не забравяйте, че кръстопът, не значи задължително четири различни посоки. Кръстопътят може да бъде просто пресечна точка. Друг окултен пример за кръстопът с прилежащата му логика е крайбрежна ивица – там където водата и брега се срещат. Това означава свещено място. И тъй като се вярва, че от есенното равноденствие (21-22 септември) до хелоуин, границата разделяща земното измерение и демоничните реалности прогресивно изтънява (защото е кръстопътна точка в календара, като това стига своя пик на 31 октомври), то това изтъняване прави по-лесно навлизането на астралната реалност в нашата. Тогава всички духове се връщат, за да посетят своите близки по това време. Нищо не гарантира обаче, че тези духове ще бъдат благожелателни. За да държат под контрол тези демонични духове, друидите се обличали с ужасяващи костюми, целите обкичени със защитни окултни символи. Това е основанието на традицията, днес да се обличат страшни костюми на хелоуин. Минус защитните символи обаче, което прави хората детска плячка."


  В тези напрегнати години, тъмните засилиха тотално своята дейност. И то не само над децата, но и сред възрастните и "улегнала" част от човечеството. Съвсем естественно е цялото това зомбиране, вървящо с огромна сила през последните 20 години, да оказва своето въздействие върху огромна част от хората, независимо от тяхната възраст.

Хелоуин - Древен Илюминати  Сатанински  Ритуал
ХЕЛОУИН и Празника ВСИ СВЕТИИ 👻
Сериозно ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ от Джон Рамирес за Хелоуин.
1. Кой е, обаче, Джон Рамирес?
Той е бивш САТАНИСТ от изключително висок Ранг дори и от някои силни демони в Царството на Сатана.
Той не само е служил на дявола 25 години, но казва за себе си, че е бил самия дявол в плът.
Още в съвсем ранна възраст, на 13 годинки, той се посвещава напълно на Окултния свят.
Родителите му, братя и сестри, роднини, също били окултисти, магьосници...
Оженва се на празника Хелоуин за жена от неговата черга- т. е магьосничка.
На сватбата му са присъствали всички тъмни сили от всички краища на света, но нито един от хората, които той поканил на Тържеството си.
Много години по-късно, когато Джон свръхестествено е изведен чрез Исус от Окултизма, той споделя:
" Имах неимоверно много пари, хубави коли и красиви жени, но дълбоко в душата си бях НЕЩАСТЕН.
Имах ВСИЧКО, но живеех в ТЪМНИНА!
Имах такава СИЛА, че Полицаите и Охраната в моя Квартал се страхуваха от мене.
Съседите като ме видеха в квартала, бягаха от мен. Знаеха кой съм и на какво съм способен.
А аз правех МАГИИ на хората, за да ПОЛУДЯВАТ, внедрявах в тях духове на ДЕПРЕСИЯ, ПСИХОЗА, ЦИКЛОФРЕНИЯ, БОЛЕСТИ от всякакъв вид, САМОУБИЙСТВА....БЛУДСТВА, ПРЕЛЮБОДЕЙСТВА, РАЗВОДИ...
Правех Магии за ПОМЯТАНЕ, АБОРТИ...
Причинявах Физически причини за ОПЕРАЦИИ, от която човека нямаше нужда.
Но от всичко, което правех, най-любимият ми специалитет бяха ХРИСТИЯНИТЕ.
МРАЗЕХ ГИ, защото мнозина от тях имаха ВЪНШНО Благочестив вид, но бяха ЛИШЕНИ от Божията Сила.
Имаха Библии, ходеха на Църква, на Молитвени събирания, на Семинари, на Конференции, на събирания в Домашни групи, пееха песни, хвалеха техния Бог, но ЛИПСВАШЕ истинската им ВРЪЗКА с Исус Христос.
Те нямаха никакъв Молитвен Живот, не постеха, не общуваха с Бога...бяха ПРАЗНИ и Духовно СЛАБИ.
Затова те бяха моята ЖЕЛАНА и НАЙ-ЛЕСНА плячка.
Обичах да ги унижавам, когато падаха на колене в нозете ми.
Всеки СЛАБ християнин беше мой РОБ.
Можех да правя с него каквото си искам.
По съшия начин действах и в Семействата им, на децата им, на Църквите им...
ПОВАЛЯХ всичко и всеки, който провъзгласяваше КРЪСТА на Исус Христос за Покаяние и Спасение.
Нямах НИКАКВА съвест, нито страх, защото царят на демоните беше с мене.
В тази насока се движеше моя живот, докато един ден Кръста на Исус не се разкри в един ужасен сън за АДА, където сатана търсеше да ме ПОГУБИ напълно. Исус, обаче, МЕ СПАСИ от този Ад.
Когато се събудих, аз вече бях напълно ПРОМЕНЕН.
Коленичих пред Исус и предадох живота си на Него с ПИСМЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ-
" Господи Исусе, аз съм Твой СЛУГА!
Ще Ти служа ПРЕДАНО през целият си живот!"

Днес Джон РЕВНОСТНО СЛУЖИ на Бога в НюЙорк и пътува по цял Свят, за да разгласява Благовестието Христово и да Евангелизира хората, водейки ги към СПАСЕНИЕ и НОВ ЖИВОТ в Христос.
2. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕТО на Джон за Хелоуин и Вси Светии
Имайки ПОЗНАНИЯ за царството на Тъмнината и ПОЗНАВАЙКИ до болка тактиките на дявола и сатана, Джон отправя СЕРИОЗНИ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ към всички младежи, деца и Родители, да НЕ СИ ИГРАЯТ С ОГЪНЯ НА АДА!
Джон Рамирез:
" ХЕЛОУИН е най-любимия и най-великия празник на Сатана.
Това, което НАУЧИХ от сатана в онези дни, когато бях при него, че той ОБИЧА Хелоуин, обича да вижда как вярващи и невярващи влизат в магазините и купуват неговите Костюми, играчки, аксесоари, бонбони и тикви, с които УКРАСЯВАТ вратите, домовете си и дворовете си.
Той ОБИЧА да гледа как децата, младежите и Родителите се ОБЛИЧАТ с Кюстюмите му, как РИСУВАТ лицата си в Зомби, мъртавци, демони, и УКРАСЯВАТ себе си като невяста за Дявола.
Той ОБИЧА да ги гледа как празнуват празника му, влизайки в територията на неговото царство- ТЪМНИНАТА.
А това, което обича най-много са неговите ТИКВИ!

Да, дааа, ТИКВИТЕ, които хората купуват от магазините и пазарите, и ги носят ВКЪЩИ!
Защото ЗАЕДНО с тях те внасят и ДЕМОНИТЕ в домовете си.
Сатана ОПЕРИРА и ДЕЙСТВА точно чрез Тиквите (както Иконите и Статуетките на светии).
А веднъж получил ДОСТЪП до вашия Дом и вашето Семейство чрез тези ТИКВИ, вие сте ДОБРОВОЛНО отворили вратите за Демоничните Сили.
Трябва да знаете, че за Сатана няма НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ дали си вярващ, или невярващ, дали ходиш на Църква или не, дали четеш Библията или не.
За него има ЗНАЧЕНИЕ ДЕНЯТ, в който той бива ПОКАНЕН в домовете ви чрез празника Хелоуин.
Това е ДЕНЯТ НА Великата ПОБЕДА за него и демоните му!
И защо е толкова велика?
Ами, защото чрез Хелоуин пада ПРОКЛЕТИЯ върху този Дом и върху следващите 5 Поколения в него.
Това значи, че той вече има СВОБОДЕН ДОСТЪП и ПОЛЕ ЗА ДЕЙСТВИЕ върху всички от този дом за следващите Поколения.
Това от което се СТРАХУВА най-много Сатана е, когато някои Христови Църкви излизат по улиците на Градовете и Селата в този ден да БЛАГОВЕСТЯВАТ, да ЕВАНГЕЛИЗИРАТ, да РАЗОБЛИЧАВАТ делата на дявола, и да призовават хората към КРЪСТА НА ИСУС за СПАСЕНИЕ.
Това ОТНЕМА голяма част от неговата СИЛА да действа по тези места и му ПРЕЧИ да жъне души за АДА.
Има, обаче, и много Църкви, които вместо да празнуват ВЪЗКРЕСЕНСЕНИЕТО на Исус в Неделната им Служба, те носят от Хелоуинските БОНБОНИ в Църквата и се черпават взаимно помежду си.
Празнувайки ВСИ СВЕТИИ с бонбони и даже с Господната Трапеза, те не проумяват, че всяка тяхна дейност, СВЪРЗАНА с Празника ХЕЛОУИН и ВСИ СВЕТИИ, носи ПРОКЛЕТИЯ върху Църквата и Домовете на вярващите.
Защото всичко ПОСВЕТЕНО на Хелоуин, е посветено на Сатана и неговите демони.
ЗАТОВА, 👫 децата на вярващите, по НИКАКЪВ Повод или Предлог, НЕ ТРЯБВА да рисуват лицата си, да се украсяват, да се обличат Хелоуински, да ядат Хелоуински бонбони, защото с това те не само ПОДРАЖАВАТ на Света и неговите нечестиви дела, но самия АКТ има демоничната сила да ПРОМЕНЯ Идентичността на децата и тяхната Духовна САМОЛИЧНОСТ в Христос.
Ако Сатана ОТКРАДНА по съвсем "невинен" начин Идентичността на АДАМ и ЕВА в Едемската Градина, то колко повече той може да го направи СЕГА с неговите ТАКТИКИ и примамливи ПРИМКИ.
Сатана е КРАДЕЦ от самото начало и се е усъвършенствувал доста ДОБРЕ в ЗАНАЯТА си.
А това се вижда в онези Църкви, които ПОЗВОЛИХА Светът да ВЛЕЗЕ в тях, вместо те да ИЗЛЕЗАТ в Света и да побеждават демоничните сили на дявола.
В тези Събрания НЯМА БЛАГОСЛОВЕНИЕ!
Те самите не могат да са Благословение за НИКОЙ.
Те ГУБЯТ ХРИСТОС и помазанието на Святия Дух сред себе си, независимо какво правят за Исус.
Това е като....като да спя с проститутки всяка вечер и в същото време да казвам на съпругата си колко МНОГО я ОБИЧАМ.
НЕ СЕ ПОЛУЧАВА, нали?!
Но, точно ТОВА представляват много от Църквите.
Те явно ФЛИРТУВАТ със Сатана, поддават се на изкушенията му, а после пеят песни на Исус и Му казват, колко много Го обичат.

Отделни вярващи пък, обичат да хвърлят боб, да гледат на кафе, да хвърлят карти, да баят за какво ли не, да развалят магии, и след това ходят на Служба в местната Църква все едно ни "Лук яли, ни Лук мирисали"!
Това е АБСУРДНО и абсолютно НЕЛЕПО!
Защото всеки, който върши тези неща са ОМРАЗНИ на Господа!
Не напразно апостол Павел казва:
" Не се впрягайте заедно с невярващите! Защото КАКВО ОБЩО имат Правдата и Беззаконието?
Или КАКВО ОБЩЕНИЕ има Светлината с Тъмнината?
И какво СЪГЛАСИЕ има Христос с Велиала?
Или КАКВО СЪУЧАСТИЕ има вярващия с невярващия?
И какво СПОРАЗУМЕНИЕ има Божият храм с Идолите?
Защото НИЕ сме ХРАМ на живия Бог...!"
2 Коринтяни 6:14-16
Още  за ритуалните празници -  В изказването си на пост-скрининговия  Q & A в Ню Йорк, посветен на документалния филм Jim And Andy: The Great Beyond, Джим Кери заяви, че Коледа и Нова година – това е времето на годината, от което се  страхува, заради  „тъмната енергия, пулсираща наоколо“ , както и заради знанията му за „това, което се случва по това време на годината зад затворените врати на елитните имения“.

„Има причина, заради която  всички хора по света  чувстват психологическа тежест по това време на годината. Сякаш някаква зла съдба и невидимо потисничество висят навсякъде във въздуха, а всички ние сме принудени да се усмихваме и да не обръщаме внимание на усещането, че всичко е лошо. „

„Забелязвали ли сте някога как всички бездомни деца, които виждате редовно през цялата година, изведнъж започват да изчезват в навечерието на Коледа? Смятате ли, че това е така, защото тези деца са намерили дом, намерили са подслон, намерили са  любов и топлина? Вие грешите.“

„Тези деца се угояват за коледната трапеза, като гъски и пуйки, с изключение на това, че животните не са подложени на ритуално насилие, психически мъчения, от които тези деца са принудени да страдат.“

„Тези“ „гурмани“ считат, че колкото повече детето страда, толкова по-добър  вкус има. Те вярват, че отрицателните емоции, които преминават през тялото на детето, адреналин и омраза, ще им дадат специална сила. Това е старото холивудско нещо, наречено сатанизъм.“

„Коледното време  днес – това е  техният сатанински час на клане. Луциферианците  в Холивуд са решени да изопачат най-красивия период от годината, като го превърнат в  най-тъмното време, в свой личен  „празник на страдание и кръв.“

„Развлекателната индустрия е нещо много повече от индустрия. Холивуд е най-важният клон на промиването на мозъци преди началото на Новия световен ред, глобалистическата империя на Луциферианството. „

„През 2018 г. ще има силен тласък за легализиране на сатанизма. Тъмните сили са влезли в битка за душата на Америка и резултатът от тази битка ще има дългосрочни последици за целия свят. „


👪
 👪 Единствената Алтернатива Църквата да бъде БЛАГОСЛОВЕНА, е да бъде СОЛ и да бъде СВЕТЛИНА🕯!
" Затова "ИЗЛЕЗТЕ изсред тях и ОТДЕЛЕТЕ се!", казва Господ.
И не се ДОПИРАИТЕ до НЕЧИСТО!
И Аз ще ви приема и ще ви бъда Отец, и вие ще Ми бъдете синове и дъщери"
казва всемогъщият Господ."
2 Коринтяни 6:18

📝
 📝 📝 📝 📝
П.С
Божията Благодат да ви даде МЪДРО сърце и РАЗБИРАНЕ за тези неща, за да бъдете СВОБОДНИ от всяка ИЗМАМА и всяко ДЕЛО на Лукавия, ПОКОРЯВАЙКИ се на Божията Воля за СВЯТОСТ и ЧИСТОТА в сърцата ви!

2 коментара:

 1. Явно календарът на този празник на смъртта е еврейски т.е. лунно-слънчев и Стоунхендж не би трябвало да се мисли за слънчев календар , при който Началото на Годината е 21-22 ден от дванадесетия месец .

  ОтговорИзтриване
 2. Уникален Материал!
  Не знам кой го е поместил тук, но се е СПРАВИЛ много ДОБРЕ!
  Виждам, че и аз имам ЗАСЛУГАТА в този Материал.
  Прибавена е и моята Публикация под заглавие " ХАЛОУИН и Празника ВСИ СВЕТИИ ", заедно с онези прекрасни кулажи, които бях приложила към Поста.

  Искрено се РАДВАМ, че Автора на този Статия е ОЦЕНИЛ Посланието ми и го СЪЧЕТАЛ с неговите мисли и разсъждения!

  Бъди БЛАГОСЛОВЕН, братле!
  И...нека МНОЗИНА други да бъдат БЛАГОСЛОВЕНИ чрез познаването на ИСТИНАТА относно ХАЛОУИН!👿👹

  Мойте най-искрени поздравления!❤

  ОтговорИзтриване