Звездни Цивилизации

петък, 13 октомври 2017 г.

Плаж в Санта Катарина - Бразилия
след като морето изчезна 😱😱
07/10/2017
Гравитационното притегляне продължава водата ще се от дръпва на места а на други ще се надига.. Медиите си мълчат за този феномен някои бяха казали че виновника за този феномен е луната дори ураганите но това не вярно тъмната звезда немезида влияе гравитационно на планетата ни а оста на Земята се измества.Знаците са на лице, морският свят също умира, хиляди дори милиони риби и други морски създания умират и още много други знаци има че сме пред огромна планетарна катастрофа. Всички правителства са наясно затова и си мълчат за сега да не стане паника. Но рано или късно природните стихии ще ни ударят с наи голямата си мощ и сила и тогава всеки ще е паникиосан и объркан. Планетата ни земя е изправена отново пред огромен планетарен катаклизъм с приближаването на тъмната звезда Немезида и Нибиру а правителствата отдавна са наясно с това и отдавна са се подготвили за изваредното положение.Нещата ще стават все по зле по света бедствията ще са все по разрушителни.Не ни остава много време до планетарната катастрофа.


Лъжите продължават да прикрият истината, не вятъра нито е ХААРП имаме разклащане на земната ос и гравитационно влияние от Космоса. Водата се оттегля от брега на различни места по света. А черно и Егеиско море водата ще се отдръпне назад старата потънала суша ще излезне преди са потънали а сега ще се покажат.
А относно ХААРП то е отклоняване на вниманието от приближаващите истински Нибиру бедствия. Момента елита прави експерименти и тестове с ХААРП и енергийните си оръжия за реакция на населението при изваредни ситуации те се подготвят за бъдещите Нибиру бедствия за военното положение по света. Защо обвинявате ХААРП за всичко някои казват имали наводнения, пожари дори леки земни трусове или грее слънце е ХААРП. Все едно планетата Земя е ХААРП и всяко бедствия по света дори лек трус е ХААРП не обвинявайте всяко бедствие по света че дело на ХААРП. Имаме два фактора на бедствия по света единият фактор е световният елит, чрез своите оръжия като ХААРП причинява изкуствени бедствия, а другият фактор е влиянието на тъмната звезда Немезида и Нибиру върху земята.
Ще имаме три огромни катаклизма на Земята ,първият е водният потъването на Калифорния и изригването на Йелоустоун това ще доведе до верижна реакция  на бедствия по света .вторият катаклизъм е огромната световна суша, всичко ще гори като гъба а последният трети катаклизъм всички стихии в едно както и от космоса метеоритите  и астероидите, това е и смяна полюс  на  Земята   с огромни катаклизми по цялата  планета  тотално разрушения. Но при смяна полюс имаме и смяна на измеренията на Земята.
при първият катаклизъм оста ще се измести леко това ще покачи нивото на океаните и моретата по света черно море водата ще потопи крайбрежните градове. при световната суша океана още повече ще се покачи а при смяна полюс България ще попадне южното полукълбо а черно море водата ще се отдръпне назад защото черно море ще бъде на клонено на долу при промените в оста на Земята ако земната ос се измества от север - юг имаме покачване на нивото на черно море но ако имаме изместване обратна посока черно море водата ще се от дръпне назад а Европа особено черно море ще наклонено на долу а водата от черно море ще оттегли от сегашният си бряг.

Няма коментари:

Публикуване на коментар