Звездни Цивилизации

сряда, 25 октомври 2017 г.

Случаят Кахил от 1993 - извънземни хора-сенкиАвгуст 1993, Австралия. 27-годишната Кели Кахил, съпругът ѝ и трите им деца се прибирали късно през нощта след като били на гости при приятели. Били близо до предпланинските хълмове на Данденонг, Белгрейв, Виктория, Австралия, когато забелязали странен обект в небето.

Това било закръглено НЛО с прозорци излъчващи светлини. Кели може да се закълне, че сякаш успяла да различи някакви "хора" на прозорците. От долната страна на обекта имало други светлини светещи в различен цвят. Обектът се носел безшумно над пътя.

Жената тъкмо започнала да крещи на мъжа си какво по-дяволите е това, когато апаратът рязко потеглил на ляво и изчезнал. Това обаче не било краят на историята.

Шофирали още известно време като семейството постоянно наблюдавало небето. Тогава от някъде се появила силна ослепяваща светлина. Кели започнала да пита съпруга си "какво ще направиш?" и той, уплашен до смърт, и казал, че все пак ще продължи да шофира. Само след секунда-две обаче светлината изчезнала и Кели усетила, че лежи отпусната на седалката. Попитала мъжа си, дали е припаднала, но той не могъл да ѝ отговори.

Прибрали се най-после вкъщи и установили, че един час им се губи, били пътували по-дълго отколкото обикновено отнема този маршрут. Освен това възрастните усетили, че миришат на повръщано. Кели освен това открила странен триъгълен белен на тялото си, него го нямало преди.

През следващите две седмици всички ще се чувстват много изтощени. Кели дори на два пъти ще постъпва в болница - заради силни стомашни болки и заради уринална инфекция.

Постепенно жената ще започне да си спомня какво им се е случило. Когато се появила силната ослепяваща светлина, тя всъщност се излъчвала от завърналото се огромно НЛО. Двамата възрастни спрели и излели от автомобила. Те тръгнали към вече кацналото НЛО. Докато вървели, видели първото странно същество - то било по-високо от нормален човек и черно, но не черно като цвят, а като липса на каквото и да било друго на това място, празно като черна дупка. "Без душа", ще го опише Кели. Освен това забелязали, че на близо имало още един спрян автомобил.

Докато вървели през полето, двамата забелязали още от тези черни създания, които се събирали на малки групички. Движели се много леко и бързо, напълно в разрез с физическите закони. За няколко секунди една друга същества изминали десетки метри в посока на хората. Друга група извънземни се насочила към втория спрял автомобил. Кели се развикала да ги оставят на мира. Следващото което помни е, че е отново в тяхната кола.

В последствие журналистите издирили и хората от втория автомобил, които също разказали подобна история - за появата на извънземните и НЛО-то, за отвличането, но и за странни медицински процедури, на които били подложени.

източник - http://misterika.blogspot.bg/2017/10/1993.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар