Звездни Цивилизации

вторник, 24 декември 2019 г.

ЦЕРН И ОРЪЖИЯТА НА ЕЛИТА КАК ИЗМЕНЯТ НАШАТА ЕНЕРГЕТИКА И КАК ЕЛИТА ПЛАНИРА ДА ПОПРЕЧИ НА НАШАТА ТРАНСФОРМАЦИЯ  И ВЪЗНЕСЕНИЕ


Елита не желае да се събудим те искат да сме все в по ниска вибрационна честота на вибрацията не желаят да си променим съзнанието и особено да се възнесем в 5 измерение. Много космически енергии нахлуват и изменят нашата ДНК. И за тези неща имат решение да ни държат още в този робски свят. Чрез Церн те имат цел да контролират нашата психика и ум. Те създават изкуствена честота поле на цялата планета земята и всичко по нея е облъчвано особено нас хората ние също сме и енергиини същтности те променят чрез тези оръжия енергиината ни мрежа създават огромно изкуствено поле. Целта им е да изменят навлизащите енергии които ги изменят с ниско честотни изкуствено създадена радияция която ни облъчва. Земята да стане в микровълнува фурна. Целта им е да ни изпратят в по ниска измерение затова ще служи и Церн. Това оръжие отваря и портали във времето но влияе наи вече на нашета енергиина честота нашето събуждане. Когато има силни магнитни бури и започват да навлизат много космически енергии. Елита включва ЦЕРН и другите облъчвателни оръжия на пълна мощ да изменят навлизащата енергия с изкуствена създаващо огромно поле по света.Това, което правят, е превръщането на атмосферата в електрически заредена плазма за различни военни цели, от манипулации на времето до наблюдение, до пренареждане на нашата ДНК.Електромагнетизмът е навсякъде около вас, те имат технологията да го манипулират с HAARP, стига те да имат правилните енергийни формати, те зависят от плазмените реакции, които създават големи енергийни изблици, след което се захващат в енергийните вълни за собствената си енергийна употреба на CERN, за да създадат повече власт, за да постигнат целите си.Гуенските кули играят жизненоважна роля в целите на ЦЕРН, шестдесет и четири елемента в земята модулират, с вариация, геомагнитните вълни естествено идват от земята. Естественият "мозъчен ритъм" на земята или "сърцето" (резонанс на Шуман) е балансиран с тези. Това са същите минерали, които се намират в червените кръвни телца. Има връзка между кръвта и геомагнитните вълни. Дисбалансът между Шуман и геомагнитните вълни нарушава тези биоритми. Тези естествени геомагнитни вълни се заменят с изкуствено създадени нискочестотни (LF) земни вълни, идващи от кулите на Гуен.Цялата система GWEN се състои от (в зависимост от източника на данни) от 58 до планирани 300 предавателя, разпространени в САЩ, всяка с кула с височина 299-500 фута. 300 фута медни проводници в спираловиден моден вентилатор, излизащ от основата на системата под земята, взаимодействащ със земята, като тънък вълнообразен проводник, излъчващ радиовълнова енергия за много дълги разстояния през земята. В Обединеното кралство или в други по-малки държави кулите на Гуен са разположени по-близо един до друг и са в диапазона между 30 фута и 150 фута, има много по-малко земна маса за пътуване, така че те не трябва да бъдат толкова високи, затова е важно те да са по- за да бъдат свързани помежду си чрез постоянен поток от ниски честоти.
Съединените щати се къпят в това магнитно поле, което може да се издигне от земята до 500 фута, но се спуска в мазета, така че всеки може да бъде засегнат и контролиран от ума. Цялата изкуствена земна вълна се разпростира в цяла САЩ като мрежа. По-лесно е да контролираме и да хипнотизираме хора, които се къпят в изкуствена електромагнитна вълна. Същото важи и за всички страни, тъй като проектите са почти завършени по света.

GWEN предавателите имат много различни функции, включително:
1. контролиране на времето.
2. контрол на ума.
3. поведение и контрол на настроението.
4. изпращане на синтетична телепатия като инфразвук на жертвите с импланти на САЩ за управление на ума.
5. ** Позволява на CERN да взаимодейства с излъчваната честота. **
По принцип целта е, че те се нуждаят от цялостната "честота" на всяка жертва, която да работи с определена скорост под прага на осъзнаване, за да позволят определена жертва да не се издигне по нагоре да не се събуди те не желаят да влезнем 5 измерение не желаят да имаме супер сили затова чрез ЦЕРН опитват да ни държат още в този затвор но с ниска честота.Chemtrails също играе роля за CERN. превръщайки небето в батерия или антена. Металозните частици и нанотехнологиите, които се съдържат вътре, се вдишват от нас и постепенно ви направляват по-податливи на манипулатори на честоти, като кулите на Гуен, които вкарват в енергията ви, което е само определена честота, за да ви постави в по-ниска състояние, да ви приведе в съответствие с нормата на това, което елитът казва / прави, повече контрол, наноботите могат да бъдат програмирани да променят вашата ДНК ... точно както правят в лабораториите.Кемтрелс и частиците от метал и другите замърсявания, които се съдържат в тях, са основна съставка на всичко това. Металите, барият и алуминият са необходими, за да се превърне атмосферата в йонизирана плазма, точно това, което е необходимо за всичко това да е възможно.Космическата ограда, HAARP, CERN, вятърни турбини, фрагментиращи, интелигентни измервателни уреди, кули на Гуен и смартфони са само част от електромагнитния затвор, който се образува невидимо навсякъде около нас и се използва нежелано от потребителите. Ние сме в електромагнитен затвор поле те се опитват да отблъснат енергиите от космоса като създават изкуствено поле което да не облъчва и да ни държи още в ниски честоти да не се събудим ХААРП знаем е за контрол на климата но и тои има връзка да изменят нашата честота.Те използват флуорид, за да атакуват епифизната жлеза и това ще ви накара да станете депресирани / тъжни / уморени и по-малко притеснени за световните събития, които позволяват на елита да работи по-лесно, затова те поставят флуорид във вашата чешмяна вода, заедно с олово, алуминий и други киселинни вещества, всички да ви накарат да се разболеете. После се насочвате към "голяма фарма" за лекарства, отпускани по лекарско предписание, които заплитат джобовете на елита.
Това е една голяма игра за тях.
Ами те са направили Земята гигантска лаборатория в подготовка за това, което идва.

Естествената ни среда се превръща в изкуствена конструкция, плувайки в електромагнитни сигнали, като всички ние бавно се интегрираме в тази матрица, образуваща се около нас. ЦЕРН е много по опасен от това което си мислим тои спира нашето събуждане влияе на нашата енергиина честота и нашето възнесение по горно измерение. Чрез ЦЕРН елита иска още да ни държи в този ниско честотен свят да не се събудим.Вселената е пълна с различни измерения, различни вибрации, различни честоти, различни звуци. Това, което виждате, е напълно синхронизирано с вашето възприятие, нашата физическа сфера, това е нашето измерение.
Имате по-високи измерения, по-високи честоти, различни дължини на вълната, струнни енергии, които можете да заобиколите, като имате приятна природа, милосърдна, любяща, грижовна и истинска. Тези неща са основа за "добро виене" които другите ще чувстват / усещат, докато енергията излъчва от вас, като по този начин привлича положителните вибрации.
Тогава имате по-ниската форма на размерите, по-ниските честоти, по-ниските дължини на вълната, струните на енергия, които най-много не искат да се заобикалят ... Тези размери са там, където живеят злото, тъмните сили на природата, от енергията, която излъчвате. Когато получите лошо виене на място или човек, това е вашата енергия, която взима нещо, слушайте го.Ето защо елитът се уверява, че има фалшиви знамена, за да създаде паника / страх / гняв / объркване / тъга, защото това са емоциите, които ви поставят в по-ниско състояние на съзнанието, което означава, че те могат да се включат в това съзнание чрез по-ниската честота ... така ли виждате?
Повечето от бомбардировките / масовите убийства в училищата и т.н. са създадени за това.
Елитите правят всичко по силите си, за да променят честотата и земната честота, за да пренесат това измерение във физическото царство, поради което всички се покланят на едни и същи богове, които са едни и същи бог.
Да, звярът, Сатана, бафомет, молох, нимброд, луцифер и т.н. ... той идва в много прикрития, помни, всички са като един, духът на злото. Злото, което преминава, няма да бъде рог от звяр, ще бъде като нас.нашето слънце реагира на втори слънчев вятър, който взаимодейства със слънчевите корони, причинявайки коронарни дупки и големи CME (коронални масови изхвърляния), които създават огромни количества енергия, когато земната повърхност е изправена, когато удари земята през слънчевия вятър. Заредените частици се вкарват в магнитните полюси, след което се разпространяват през йоносферата, където протича процесът на йонизация, CERN зависи от плазмените реакции и точно това се случва, затова CERN винаги се издига до максимум, когато очакваме пристигането на силен слънчев вятър поток / CME, времето е абсолютно съвършен.

Ето защо делфините, китовете и птиците се переха по бреговете / падаха от небето, защото атмосферните компреси са причина за нарушаването на линиите на магнитното ни поле и всички навигират с помощта на нашето магнитно поле. Свържи точките.
Заредените частици също взаимодействат със земни плазмени ядро, създаващи налягане под плочите, което води до земетресения, вулканични изригвания, повишаване на температурата на морето, намаляване на ледовете, свлачища, потънали дупки, приливни вълни, урагани, торнадота и т.н.
Така че колкото по-близо системата стига до близостта на нашето слънце, толкова повече взаимодействия слънцето има със земята ... и колкото по-близо става системата на земята по орбиталния път, колкото повече разтърсва земята, толкова повече нашите струйни потоци се смесват и колкото по-близо стигнем до смяната на полюсите.
Което означава, че по-близкото ЦЕРН достигне целта си.
Така че елитът знае, че те нямат време, знаят, че не могат просто да се отърват от милиони хора, без хората да забележат, че събират събития и използват оръжия като DEW (директни енергийни оръжия), за да причинят пожари, HAARP да манипулират и урагани и ги насочва към населените места, те създават земетресения (повечето са естествени), за да изместят хората и да направят същото с вулканите.
Това е всичко, за да се върнат хората нагоре, да се разделят възможно най-много от оръжията (оттук и Обама взема оръжията на хората, прави пост по това, преди да се случи) и да накара хората да са в положение, в което нямат никой друг, като "FEMA" или "ООН", което е точно това, което искат.
Затова те зависят от смяната на полюсите, те се нуждаят от атмосферни сгъстявания от слънцето, те се нуждаят от наклона на земята, за да се променят, за да постигнат целите си.
И всичко това се случва СЕГА.
Единствената стъпка е "война на отвличане на вниманието" и "проект на син лъч".
Те са последният и последен етап от "новия световен ред".
Светът преминава през преход, зависи от вас как го оставяте да ви въздейства.
Но каквото и да правят с Церн енергиите от Космоса стават все по силни и хората се изменят. Няма да спрат нашето събуждане дори и с някакви си играчки като ЦЕРН .

Чрез ЦЕРН елита променя нашата енергиина мрежа създават изкуствено поле покриващото цялата планета искат да ни пратят в по ниско измерение където царуват тъмните.  - https://the-truth-isout-there2422446.blogspot.com/…/blog…

Нещата наистина са много зле, затова аз преди бях казвал че елита не ги страх от Нибиру катаклизмите и смяна полюс те си имат вече подземни градове, страх ги е от нашето събуждане от нашето съзнание което се изменя ДНК също се променя. Затова чрез ЦЕРН са решили да изменят нашата ДНК по изкуствен начин да смъкват вибрационата честота на планетата да ни държат още в тази земна матрица да сме още под техния контрол целта им да ни контролират ума .Облъчват ни с огромни честоти и сме в едно състояние на транс. Енергиите от космоса се засилват при всеки различно му влият но включват и ЦЕРН и другите облъчвателни оръжия при всеки е различно се чувства. Представете си като пуснат и 5G мрежата чрез ЦЕРН и ХААРП и другите оръжия за облъчване, земята ще стане като огромна микровълнова печка с огромна радиация направо ще ни изпържат. Затова ЦЕРН, ХААРП и всякакви си там антени и оръжия ще облъчват планетата така и нас това е краиният резултат както и да поканят в нашето измерение тъмните сили. Нали имат и план да ни направят и роботи чрез нанотехнология . Но целта им е една да спрат възнесението и по скоро да ни пратят в по ниско измерение.ЦЕРН трябва да бъде спрян.

ДНК се активизира при силни магнитни бури тогава енергиите са най силни ако имате блокажи замърсени мисли ви боли глава или нещо друго
Силните бури ви зареждат затова елита ви пръска и включват хаарп и церн да нарушат енергийните мрежи
Тези космически енергийни вълни удрят сърцето епифизата и преминават през гръбначният стълб по цялото тяло като вълни
Огъня все повече идва изтъняването на озона при слънчевата буря ще ви активира днк и епифизата а по нататък още повече
Огненият катаклизъм е най важен там ще мутирате напълно ще се избере кои ще издържи на огъня и кои не там и грешниците ще се разкайват от огнената вълна.
Чрез  ЦЕРН и другите им оръжия за облъчване както чрез обелиските и високите кули / небостъргачи / ни облъчват както с негативна енергия така ни крадат и взимат енергетика , ние сме енергиини същества елита много добре го зное . Елита цели да смъкне честотите на Земята и хората и да отворят порталите на демоничните създания.
Портали могат да се отворят както на светли същества от царството на светлината така и на тъмнината. Но Елита е свързан с техните тъмни богове които им се кланят и целят да ги поканят в нашия свят , дори имат план да си спасят задниците от предстоящата смяна полюс като отворят портал и тъмните сили да ги спасят а в замяна тъмни сили да превземат земята и нас.Има дори пророчества че последните времена демонични сили ще нападнат света и тогава светлите сили ще се намесят.

Прочетете статията в Блога за Обелиските и кулите как ни облъчват с негативна енергия там ще разберете как елита  цели да изменя нашата енергетика и да ни облъчва с негативна енергия и да отваря портали чрез техните ритуали да призовават тъмни сили в нашия свят.  На много места по света има обелиски дори съвремените Небостъргачи кули са вид маскиран обелиск облъчващ с негатив дадено място, не случаино строят такива сгради на определени места, цялата земя е облъчвана с негатив, и сега все повече облъчват света с оръжия защото пристигат новите енергии положителни от Немезида и Вселената които ще пречистят планетата и ще я трансформират  към възнесението и трансформацията към 5 плътност.Води се война и то жестока за нашето събуждане и съзнание а елита и тъмните сили не искат да се възнесем те желаят да сме роби и да ни изпратят в царството на мрака. Но каквото и да правят новите енергии идват и ще пречистят света всеки град които облъчва с негатив ще бъде разрушен, земята чрез природните стихии ще пречисти нашата планета и нас от тази мрачна и тъмна енергия погълнала планетата .Светлината идва или още наречена огнената  божествена енергия идва да изпепели всяко зло този свят, злите ще станат още по зли маските им ще паднат те ще се бунтуват а това ще тяхната гибел ако не приемат трансформацията и не се пречистят от злото в тях, демоничните сили обсебили огромна част от човечеството няма да издържат на този огън и това ще е техния крй да властват на тази планета.
Церн или ХААРП няма да спрат нашето издигане нашата трансформация каквото и да правят с техните играчки и тъмни сили, защото ще доиде момент да се отворят и светлините портали при трансформацията и всяко зло ще бъде премахнато, да бъде тя напълно пречистена за новия свят по горно вибрациознно измерение на светлината.
Сега виждате че за елита е по важно да спрат нашето събуждане, съзнание и възнесение, за тях това най важното нещо дори имат планове част от хората да ги превърнат в роботи.
Момента  цялата планета се трансформира и пречиства от негативната енергия чрез природни бедствия като една огромна болест така човека като замърсен се чисти чрез болест ние сме свързани в една огромна енергина мрежа с земята. Каквото и да прави тъмнината, трансформацията  ще  пречисти нашата планета и това ще е края на тъмния и зъл елит дори да се скрил под земята като някоя си страхлива мишка, там за тях ще е масовия им гроб. Планетата ни земя заедно с Немезида са започнали да трансформират планетата ни за прехода в новия свят на светлината.Огромна част от човечеството ще загине но други ще бъдат част от промениете които ще отворят светлините портали към  новия свят на светлината, затова са говорили различни древни племенаи писмености че края на времената голямата огнена звезда или планета ще дойде отново освен че ще смени земните полюси но ще влее в нашия свят нови положителни енергии и злото няма да ги понесе  и затова ще   изчезне.
Елита цели  вместо да влезнем в царствота на светлината в 5 измерение и нагоре а да ни пратят в  царството на тъмнината или да вкарат демонични сили в нашия свят.

Светлината идва и елита бърза с техните планове да спрат нашата трансформация но каквото и да правят , планетата ни земя ще се трансформира. При атлантите сме пропаднали през плътности и измерения и сме влезнали в свят пълен с зло а сега трябва да се издигнем от тъмнина към светлина, но  елита иска да спре това или да манипулира процеса, но каквото и да планират светлината и трансформацията ще им провали плановете да ни пратят в царството на Ада дори имали план да ни пратят в животинското царство по ниско измерение. Церн  отваря портали към тъмни светове, затова наближава момент ЦЕРН ХААРП да бъдат тотално унищожени.


Няма коментари:

Публикуване на коментар