Звездни Цивилизации

неделя, 22 декември 2019 г.

Космополитната (еврейска) върхушка на Евросъюза се готви окончателно да залее Европа с друго-расови и чуждо-културни мигранти, за окончателно унищожаване на националните държави и националните културиКосмополитната (еврейска) върхушка на Евросъюза се готви окончателно да залее Европа с друго-расови и чуждо-културни мигранти, за окончателно унищожаване на националните държави и националните култури... А измъченото население, тероризирано от резко нарасналата престъпност на мигрантите, вече се моли на властите да подсилят правата на силовите и специалните служби.       


Новият световен ред се строи с изкуствено организиран хаос. Западната олигархия се стреми да създаде нова смесена "средна раса", от "среден пол", с нова "средна религия"... Такива народни маси се управляват по-лесно. 


За постигане на тези планове, на мигрантите в Европа се дават все по-големи привилегии, поставящи ги много над коренните жители, които с труда си са създали тази Европа. И тези планове вече се реализират напълно открито. 


Стивън Смит, съветник на президента на Франция, Макрон, неотдавна заяви, "че е желателно, в най-близките години, да се докарат в Евросъюза 200 милиона африканци" ...           


Днес, със силите на държавната машина, насилствено се тъпчат европейските народи, и се създават привилегии за други раси, под предлог за "борба с расизма", "Доброволно-принудително" се създават смесени раси, чрез докарване на милиони мигранти. В Германия, без съгласието на коренните й жители, докарвали мигранти даже със самолети на бундесвера.   


Прословутата "толерантност" и "демократичност" е само прикритие, скриващо грубата диктатура на шепа космополитни западни олигарси, искащи да завземат властта над целия свят.     


И това подгазване правата на коренните европейци явно е било замислено в самото начало на създавнето на ЕС. Неведнъж съм привеждал публичното заявление на основателя на Пан-Европеския съюз, граф Ричард Куденхове-Калерги, за намерението да създадат "смесена раса" за Европа.   Той казвал:  "Сред метисите често се съчетават безхарактерност и невъздържаност, слабоволие и непостоянство, неблагочестивост и вероломство…"  "В Пан-Европа аз искам да видя европейско-азиатско-негроидна, смесена раса". 


Това е явен пример за расизъм, когато влиятелен политик иска "доброволно-принудително" да смесва народите и расите...     


Властите на европейските страни обявяват за "расисти" и "фашисти" всички, които са против масовото преселване в Европа, на милиони "бежанци", които подриват икономиката, културата и сигурността.   


И тези "расисти", а всъщност патриоти, все по-често са преследвани от спецслужбите и съдилищата, и постоянно ги очернят медиите. Макар такава позиция да е напълно нормална за всеки патриот, желаещ мирно и спокойно развитие на страната и народа си...     


Властите на страните от Евросъюза все по-често предприемат противозаконни и буквално смъртоносни методи за подтискане на протестите на местното население, възмутено от огромния поток чуждокултурни пришълци.   Така, в началото на ноември тази година, представители на фонда на Националната служба за здравеопазване (NHS) обявили, че ще спрат да лекуват пациенти, които се придържат към "расистски" или "сексистко-хомофобски" възгледи.       


North Bristol NHS Trust обявил, че на такива хора първоначално ще им бъде предявена "дисциплинарна жълта карта, а после - червена, с която лечението им, ще бъде прекратено".   Нещо повече:  "толерантните" лекари обещават да наложат в болниците всеобщо доносничество, за защита на националните малцинства, - и ни дума за правата на коренното мнзинство. 


"Плакати около болниците, видеоклипове и снимки в социалните мрежи, ще информират служителите и ще ги подтикват да съобщават, ако станат свидетели или се сблъскат с расизъм или дискриминация. Больниците ще призовават сътрудниците си, да се присъединяват към етническата мрежа на чернокожите, и етническите малцинства".   Тази политика ще обхваща, не само "заплахите и оскърбителните изрази", но и "расистски или сексистски думи, жестове или поведение", изобщо.   Например, английски християнин, който помолил лежащия в една стая с него, негър, да не извършва неприятните му обряди от култа вуду, - вече може да бъде лишен от лечение. А лекувалата се преди две години жена изразила публичен протест против вършене на процедури, на мъж (или - от мъж?), облечен като жена, което е напълно естествено, понеже освен всичко друго, това е просто отвратително. Сега вече и нея също могат да я лишат от медицинска помощ, с което ще изложат на опасност живота и здравето й.

А според международната терминология, такава крачка може да се нарече и "пасивна евтаназия", когато пациентът е обречен на смърт, с лишаването му от медицинска помощ.   


Не мога да си представя, в руски болници, при всичките ни реални недостатъци, да се откаже медицинска помощ на хора, под подобни ненормални предлози. Но в "цивилизована" Великобритания, е така. Там вече незаконно погазват главното право на човека, – правото на живот, - да не говорим за свободата на мисълта и словото. И това шокира самите англичани, които, обаче, вече не могат да се противопоставят на тези процеси. 


При всичките ни недостатъци, такова грубо погазване правата на коренното население, като в Евросъюза (опитващ се да ни учи да "спазваме правата на човека"), у нас няма, макар че има, уви, немалко негативни тенденции в тази посока. Затова именно към нас, с надежда гледат европейските традиционалисти, измъчени от своите тоталитарни режими. Русия трябва напълно да отхвърли тези дивашки претенции на евр(оп)ейските "барони", заедно с целия им "правозащитен" жаргон, прикриващ алчността и експанзията на западния космополитически олигархат.

http://grigorsimov.blog.bg/politika/2019/12/22/evropa-e-protiv-svoeto-korenno-naselenie-tova-se-gotvi-i-v-r.1688291

2 коментара:

  1. муспи - Злото не е един от двата полюса зло и добро, то е отсъствие на душа. А само белите са създадени от Бога - I глава на библията. Открадната от някъде книга от бездушните, и манипулирана, пренаписвана многократно но с оставена оригинална встъпителна глава, с цел да изглежда и като цяло истинска, е наложена даже на християнството. Но то успява - зад него е Бог, да стои, съзнавайки че Отчето Христово няма нищо общо с Йехова, наложен от дявола в дяволския свят. Бездушните не са в състояние да усетят противоречие между I и II глава, и този втори бог, създателя на Адам и Ева - за Ева му се налага клониране, е еврейския дявол - Сатана, Яхве, Йехова, Люцифер, Алах… Това вселенско зло воюва от началото все с бялата раса - имат души които може дявола да си ги ползва. Той с отпадането си от Небето се е превърнал в глист, както и бесовете му, както и милиардите мъртъвци които се развъждат като хлебарки, и от това им се струва че са живи. Самият дявол както всеки евреин турчин или негър смята това за живот, но държи на усвояването на души, както и неговото ударно племе - от завист. Как евреите атакуват душите за да ги изядат ако може, - бездушната сметалка не се сеща че ако ги изядат няма какво после, но глиста толкоз вижда. - Е, ако има някакви проблеми ще се оправим после. Че ние владеем света, а не тези макар и доста сложни биополета на Врага! - И най вече, в мъртвите е оставено в движение само хапане и дъвчене, - преглъщане е невъзможно - чуждо в чуждо не влиза, - Омразата на Врага! Как воюват тези нисши същества с белите, че да им изядат душите? - с милиардите всичко им е гладко. Белите като одушевени имат култура и изкуство, което стои отгоре и дърпа цялата раса включително и най долните й слоеве, Нагоре. Наложи се на "свинете и псетата" да унищожат това противно им украшение, и пред очите им белите се превръщат в тази аморфна маса като милиардите, която сама се предлага. Механизма е много прост, знае го и дявол и бяс - без духовен връх на повърхноста изплуват най долните им слоеве, които си знаят и своето - природните закони. Душата е жива докато вижда Горното и се стреми към него, няма ли то - тя се спуска в милиардите докато изчезне в безсмъртието си неизвестно къде. Бесовете съвсем побесняват и устройват Апокалипсис, а дявола беснее като се люшка между - дето е текло пак ще тече, и - знае се че ще има Край, но дано да е още малко! Какво остава на белия човек, - Бог е зад него? Приемането чрез душата си че това се прави от Бога като средство да напусне света - да се спаси! За целта отвращението към милиардите е Осветено, особено Осветена е Омразата към сатанинското племе на Яхве - "Пред зейналата паст на Звяра, Кръста става меч!"

    ОтговорИзтриване
  2. муспи - далше болше - Омразата към нисшите, милиардите и особено техния боен авангард евреите - условно име, защото дявола когато си иска ги сменя, биле са арабско племе, световна банда в европейската аристокрация, в европейската финансова система - от няколко века са азербайджанско тюркска смес владееща днешния свят, - ще е нисша като тяхната омраза, ако не се уточни. Дяволът - Сатана, Люцифер, Яхве, Йехова, Аалах не съществува, много е писано че е огледален образ на Бога, сянка, реакция на нищото пред недостъпното, е все с тези прояви като на евреите при допира с хора. С тези дето имат души и сред които се е въплътил Христос със Спасителния план. Бездушните евреи, както и милиардите диваци ги виждаме с този бяс от накърнено себелюбие - а такова е възможно само извън Бога, с какъвто самия дявол се гърчи пред Бога. Белите в творческия си елит изпитват радост, не тукашна, пред развързания дявол, превърнал света в еврейски вертеп - мръсотия и зло изцяло, както ни е казано в неумело редактираното от тях Евангелие - "когато видите всичко това, радвайте се, защото идва края на мъките ви". На способните да приемат това се дава творческото усещане, какво е дявола и неговата пародийна проява евреите. Бог и нищото, - Бог твори и в творението си влага себе си, както еврейския дявол в мъртвите му евреи полага смъртта. Това племе - било арабско, арменско, хазарско, азербайджано турско, че и европейско - приятно му е да се вреди в редиците на врага, но като чуждо тяло му се налага гето, е в постоянна война с белите, с носителите на души. Тази война се води по целия фронт - от сергиите с вафли заредени с мармалад смесен със стрити бирени бутилки и заразяването на кладенци със свинска чума, до владеенето на Парите и Правителствата, бомбени килими класически и атомни, а и с мир по жесток от война, с цел усвояване на това владеене? - Не, евреите са празни като дявола си и не могат да осмислят постоянната си жажда за власт. Те от предисторически времена, удрят, хапят, дъвчат носителите на души, с цел да изпитат живителната тръпка на ответната реакция - отвращение, страх, гняв, омраза. Евреите не могат да творят, това е духовна дейност, а Бог спуска Духа си върху души, но виждат с наблюдателността на паразита че творчество се цени от гадните им бели, и заемат позициите на творците чрез Парите и Правителствата. Но творчеството е невидима дейност за нисшите, то вече е и изчезнало, и те като не могат да ядосат творците доставят им мъченичество, чрез което тези избрани души се качват на Небето, радвайки се на танца на смъртта - а целта беше техните души?! Диваците не са способни за нищо, освен да напират и те да са като белите, да живеят висок стандарт и виждат около себе си уважение - в дивашката представа сладко лицемерие. Но всичката им борба е преди всичко заради вбесяващата ги несправедливост - белите да са божии, а на какво отгоре, - защото творят? а кои се водят за творци по всички инстанции, кои имат най много Нобелки? И естествено, отговарят по еврейски - щом така и ние така! Обявяват се за божии, богоизбрани даже, каквото са правили още когато са биле пуснати - и не се сещат никога какъв би бил този бог дето избира, - създателя на всичко се оказва сред природата - коя? едно избира друго оставя - той си е бог, защото най добре усвоява Пособията?! Но това е евреина, удря по висшето със собствената си празнота, и ако висшето се отдръпне с отвращение, намрази го, използва го за карикатура, - нисшето остава с впечатление че му е показало мястото, а и още ще бие. С това то се търкулва и още по надолу. Прошка или проклятие?! Казано ни е - прошка, от Този дето най мразят, защото смисъла й е - отминаване. Те през вековете са я моделирали в християнството като - е, голяма работа, какво пък толкоз, карай да върви, на мен нищо не пречи..! Но те не съществуват, отказа за приемане на евреите за живи същества, отминаването им даже и без думите - "аз не ви познавам", е техния предел на ужаса.

    ОтговорИзтриване