Звездни Цивилизации

вторник, 24 декември 2019 г.

Странни случаи, когато инопланетяни лекуват земляни от сериозни заболявания …Понякога извънземните посещават хората, не за да ги отвличат и да експериментират с телата им, а със съвсем различни цели. Например, да излекуват техни наранявания или болести (HiddenTruth.site).
В книгите за НЛО и инопланетяни има много случаи, в които след отвличане от извънземни, хората започват да страдат от различни здравословни проблеми. От леки изгаряния и заболявания на кожата и очите, до много сериозни патологии, включително ракови заболявания. Понякога се появяват симптоми, подобни на лъчевата болест, което в някои случаи води до смъртта на отвлечения човек.

Но, в тези книги могат да се прочетат и напълно противоположни случаи, в които земляни, дори техни домашни любимци, са излекувани от извънземните.

В тази статия разглеждаме три от тези случаи, в които инопланетяни лекуват земляни.


Инопланетяни – тематична картина
Жауме Бордас
История на испанеца Жауме Бордас е описана за първи път в книгата от уфолога Антонио Рибера през 1971 г., а след това попада в колекцията на популярния уфолог-астрофизик Жак Вале.

Бордас е роден през 1911 г. През по-голямата част от детството си е бил много слабо и болнаво дете. Страдал от хормонален дефицит, поради проблеми с щитовидната жлеза, дистрофия, а също така имал нарушение на функционирането на хипофизата.

Заради това, той се развивал бавно и трудно усвоявал учебния материал. Другите деца го смятали за „глупак“.

Всичко се променило, когато Бордас бил на 12 години. Една вечер, момчето внезапно се събудило и почувствало силно и необяснимо желание да излезе на терасата, за да погледне към небето. Когато направило това, то видяло в нощното небе група от триъгълни обекти, които бавно обикаляли над къщата му.

Един от обектите кацнал на земята и от него излязъл мъж в бели дрехи и ярко бяло наметало. Той не бил по-висок от Бордас. Казал на детето:

„Дойдохме при вас, за да ви защитим. Знаем, че страдате и знаем, че мечтаете да станете силен човек и спортист. С наша помощ, вие ще станете силен не само физически, но и психически. Ние ще се погрижим за вас и никога няма да ви оставим. Скоро ще дойдем при вас отново, но засега вземете този подарък като знак на нашето приятелство.“


Бордас, вече като възрастен (вляво) и негова скица на малкия мъж, който го е посетил, когато е бил дете (вдясно)
Извънземният сложил нещо в ръката на момчето, което приличало на парче кафяв карамел и наредил на детето да го изяде веднага, казвайки, че за него ще започне съвсем различен живот. Момчето изяло „бонбона“, след което съществото се върнало на своя кораб, детето по-късно го описа като самолет, и излетяло.

На следващата сутрин, Бордас се събудил с необичаен вкус в устата, сякаш била пълна с катран. Затова, той повярвал, че това, което е видял през нощта, не е било сън.

От този ден започва невероятната физическа трансформация на крехкото, кльощаво и недоразвито момче. Той започнал да наддава на тегло, височина и мускулите му започнали да се развиват. За 4 години, той се превърнал в енергичен тийнейджър, който бил много умен и любознателен.
Младият Бордас имал страстта да чете научна литература, след което се заинтересувал от алпинизъм и започнал да завладява върхове. Той е първият испанец, изкачил връх Егюий Верт (Aiguille Verte) във френските Алпи през 1934 г., а през 1937 г. прекосява планините Юра във Франция и изкачва връх Гранд Червоз (Grand Chervoz).

Както му казал извънземният, в живота си Бордас имал още много срещи с него и други подобни същества, които продължили до смъртта на Жауме Бордас.

Пиер Гемар
Този случай е описан в една от книгите на Жак Вале, като в началото името на очевидеца било неупоменато. Той бил назован като „Доктор Хикс“. Едва по-късно, Вале разкрива истинското му име.

Гемар е роден през 1930 г., във Франция. Обучава се за лекар и бързо става популярен в своя регион. Заедно със съпругата и малкия си син той живеел в голяма вила на хълм в провинцията.

В нощта на 2 ноември 1968 г., Гемар се събудил от някакъв странен звук. Сторило му се, че синът му плаче и отишъл в стаята му. Преди ден, Гемар сериозно наранява крака си с брадва, докато сече дърва и ходенето му било затруднено. Той трудно движил наранения си крак.

Когато стигнал до стаята на сина си видял, че момчето седи в леглото и сочи с пръст към прозореца, където мигала ярка светлина в тъмната нощ. Но, по някаква необяснима причина, Гемар не обърнал внимание на тази светлина, а донесъл бутилка мляко на детето. Дал му да пие и го сложил да спи, а самият той отново си легнал.

Четете още: Отвличане от извънземни променя коренно живота на заклет скептик
По-късно, Гемар решил да види какво се случва навън и излязъл на балкона. Видял фантастичен „спектакъл“, какъвто никога през живота си не бил виждал. Два големи сребристо-бели диска летели ниско в небето, а на долната им повърхност светели ярко жълти светлини.

В горната част на дисковете имало дълги антени, а отстрани – две къси, които блестели, когато дисковете се доближавали един към друг. Фигурата по-долу изобразява тези обекти.


Кораби на инопланетяни – скици нарисувани от Пиер Гемар
Изведнъж, двата диска буквално се слели в един голям диск. Той полетял право към Гемар, който стоял с широко отворени очи на балкона. Наближавайки го, бял лъч излетял от диска и пронизал мъжа в гърдите.

Чул се силен взрив и обектът изчезнал. След него, всичко наоколо било осеяно с необичайни белезникави люспи, които бързо се „стопили“.

Гемар не изглеждал ранен от лъча, но бил в силен шок. Той бързо се върнал в спалнята, събудил жена си и й разказал за случилото се. Едва тогава забелязали, че нараненият му крак бил напълно здрав. Гемар движил крака си без болка, сякаш изобщо не е бил наранен.

Тогава той открил, че не само кракът му е излекуван. Големият белег от рана, която бил получил в Алжир, когато служил в армията, също бил изчезнал.
В следващите няколко дни, Гемар започнал да усеща някои странни неща. Той започнал да отслабва и известно време имал болки в стомаха, а около корема му се появил странен червен триъгълник, сякаш от изгорено. На малкият му син също се появил подобен триъгълник.


Случило се на няколко пъти, Гемар изведнъж да започне да левитира във въздуха.

За да докаже реалността на този случай, през 1985 г., Жак Вале цитира подробен доклад от лекар, който е изследвал Гемар, след като се връща ранен от Алжир, а след това, отново го преглежда след срещата му с НЛО. Лекарят потвърждава, че по непонятен начин, белегът от раната наистина е изчезнал.

Рей Ернандес
Историята на Рей Ернандес е описана в книгата на американската уфоложка Диан Пасулка. Преди да се срещне с извънземните, Ернандес е бил „упорит рационалист и атеист“. Работил е като адвокат и е имал щастлив брак със съпругата си Дулче. Тя била набожен католик с мексикански произход, но между тях нямало спор, относно религията.

През март 2012 г., любимото куче на семейството – Нина, порода Джак Ръсел териер, се разболява и се парализира от врата надолу. След тежки разговори, семейството решава да я занесат при ветеринарен лекар, който да я евтанизира, за спестят мъките на животното.

Ернандес планирал на сутринта да посети ветеринарния лекар с Нина. Дулче се молела цяла вечер на Бог да спаси животното от страданието му. На сутринта, жената отишла в задния двор, за да провери как е кучето.


Рей Ернандес, чието куче е излекувано от инопланетяни
Щом Дулче излязла в двора, тя видяла, че странен метален обект с крака „плува“ над земята.
Обектът бил толкова различен от всички земни летящи механизми, че жената веднага паднала на колене и започнала да се моли. Тя решила, че това е зъл дух. В молитвите си молила Гвадалупеската Богородица да я защити.

Сякаш, в противоречие на молитвите на Дулче, обектът започнал да мига със зелени светлини. Жената още повече се изплашила и започна да вика името на съпруга си.

Ернандес не откликнал веднага, защото сметнал, че жена му е видяла мишка или нещо подобно. Но, когато погледнал през прозореца, той замръзнал шокиран, когато видял обекта, летящ във въздуха.

В същото време, Рей видял нещо по-различно, от това, което е видяла жена му. Вместо метален цилиндричен предмет с опорни крака, Ернандес видял нещо, което приличало на концентрирана енергия или плазма. Имало формата на хоризонтален цилиндър, но с размити ръбове.

Ернандес и съпругата му били в състояние на транс или шок за около 15 минути, след което всичко рязко свършило. Ернандес веднага изтичал навън към задния двор. Там видял жена си, която се усмихвала щастливо и прегръщала кучето им. Нина подскачала и лаела радостно.

Дулче свързва този инцидент с молитвите си към Богородица, а Ернандес започва да се интересува от темата за НЛО и инопланетяни, и става уфолог.

Няма коментари:

Публикуване на коментар