Звездни Цивилизации

понеделник, 9 декември 2019 г.

 Промяната в Шуманов резонанс
В момента на Земята няма нито един човек, който да не е почувствал някакъв причудлив и необясним физически симптом, странни или дори непознати състояния, които я правят неприятна.
Мнозина не разбират защо това се случва, а някои отиват при своя лекар, за да установят, че нямат нищо. От своя страна лекарите осъзнават, че изглежда явление на необясними „психосоматични“ прояви.
Има научни доказателства, че на планетата се случва нещо, което "разклаща ябълковото дърво" в момента и това доказателство идва от руски уебсайт, който следва резонанса на Шуман.
Какво представлява резонансът на Шуман?
Резонансът на Шуман е глобален електромагнитен резонанс, наречен от физика Уинфрид Ото Шуман, който го прогнозира математически през 1952 г.
Официалното описание на Wikipedia е:
„Шумановите резонанси (SR) са набор от спектърни пикове в изключително ниската честотна (ELF) част от спектъра на земното електромагнитно поле.
Резонансите на Шуман са глобални електромагнитни резонанси, генерирани и възбудени от изхвърляне на мълнии в кухината, образувана от земната повърхност и йоносферата. "
Както можете да видите, обяснението на Wikipedia казва, че напоследък имахме много светкавици, ако четете графиката, която ще ви покажа.
Това, което се случва на планетата, всъщност причинява повече „светкавици“ или кара оборудването да вземе нещо друго, научните доказателства показват, че нещо смущава или увеличава електромагнитната честота на планетата.
В продължение на хиляди години резонансът на Шуман се измерва при 7,83 херца или плитки върхове, в зависимост от броя на бурите на планетата по това време.
Руският уебсайт е единственият публичен уебсайт, който ежедневно публикува данни за текущите колебания на Шуман.
Причините за тази ситуация са неясни, но изглежда показват, че проблемът е да се пазят данните от публичното пространство.
Как влияе резонансът на Шуман върху хората?
Като духовно същество, слято с човешко тяло, ние също се смесихме със съзнанието и енергийния състав на Земята, когато се родихме в човешко тяло.
За да бъде в крак със състава и честотите на планетата, човешкото тяло има система за самокорекция, която при необходимост може да се калибрира отново към околната среда.
Когато обаче ауричното поле на човек не е синхронизирано, е трудно емоционалните, умствените, духовните и етерните тела да се синхронизират с физическото тяло и честотата на Земята.
В същото време сривът на честотата на магнитните честоти на Земята може да разстрои всички енергийни блокажи в ауричното поле, които могат да причинят физическото тяло да остане на ниска или застояла ELF (изключително ниска честота).
Изблиците с по-висока честота са полезни за осветяване на ауричното поле на хората, при условие че се извършват умерено. Например, ако човек е подложен на ток от домакински електрически контакт, е по-вероятно да се възстанови, отколкото да бъде ударен от мълния.
Духовното и метафизично обяснение на увеличаването на честотата на физическото тяло е, че колкото по-висока е честотата, толкова по-малко плътна е човешката реалност.
Целта е да се трансформира плътната и доминираща реалност, в която живеем по начин, който обединява човечеството във висше съзнание, основано на любов, докато все още съществува във физическото тяло.
Това може да се постигне само чрез освобождаване на енергийните блокажи от миналото и детството, които ги задържат в създаването на повтаряща се илюзия за плътност и безпомощност във физическата реалност.
Това ще позволи на физическото тяло да вибрира хармонично с планетарната честота и да има здрав енергиен поток вътре в тялото, което предотвратява стареенето и болестите.
Ако човек е заседнал в стари модели и вярвания или ако е приспиван от самодоволство на ниска честота, тогава експлозия на честотата може да направи едно или две неща.
Ако човекът е повишил съзнанието си достатъчно, за да осъзнае, че нещо се случва и че е способен да има отворен ум и отворено сърце, тогава човекът ще започне да абсорбира тези честоти толкова много и толкова бързо, колкото умът и умът му позволи.
Поглъщайки тези честоти, водата в тялото започва да вибрира с честотни пикове.
Това би могло да причини много неприятни симптоми, но в крайна сметка е и свидетелство, че нещо наистина се случва на нашата планета и в нашето съзнание.
Резонансът на Шуман е хармоничната честота на Земята ...
има ново космическо излъчване; радиоактивен, непознат човек, който се разбива на този свят, за да го надигне ..
особеността на тези излъчвания или космически енергии е да създадат, възбуждане на Кристалния нуклеус на Земята и у човека биологично възбуждане, като по този начин на нашата ДНК с умножаването на нишките ...
Това води до промени в клетъчната биологична физиология.
Това е мутация ...
усещанията от готвене, огън интериор ще се засили ......


Може да се наблюдават следните симптоми:
Главоболие, интензивни мигрени и черепно налягане,
Зачервяване, виене на свят, усещане за причудливост или „лутане“ или гадене.
Затруднено концентриране, объркване, временна загуба на паметта, изключителна умора или екстремни енергийни скокове в зависимост от типа честота, преживяна по това време и начина, по който индивидът се сблъсква с нея ... , изтощение, липса на енергия, безсъние, нарушения на съня и интензивни сънища или кошмари.
Физиологични симптоми могат да се появят като затруднено дишане, стягане или грипоподобни симптоми, болки в гърлото, болки в тялото, усещане за треска, шум в ушите или болки в зъбите и зъби.
топлинни удари, топлинни прояви, брутални топлинни модификации се усещат и възприемат и са независими от всяка външна причина. усещане за замръзване на студ или не можете да загреете ..
прояви на сърбеж, топлина, ужилване, изтръпване, свързани с проникването на Вибралната светлина (Силициев диоксид), която по правило не се разбира много добре с човешкото тяло от материя и въглеродна природа.
Горещи вълни - тъй като тялото вибрира по-бързо, то генерира топлина.
също ..
Необясними физически болки, които могат да продължат или мистериозно да идват и си отиват.
(шия, раменни остриета, колене, челюст, ханш, лакти, китки, глезени), замаяност, загуба на памет, нощно изпотяване, безсъние, интензивна умора, стомашен рефлукс и др.
2. Сетивните органи се променят, появяват се нови възприятия:
Очите изтръпват (усещания от пясъчни зърна, огън в очите, замъглено зрение), възприятията са по-вътрешни (интуиция, просветлено зрение, доказателства ..).
Ушите бръмчат, съскане, шум в ушите.
Замайване (замаяност, гадене), неравномерен пулс, тревожност и повишено чувство за борба или вътрешен полет.
Вкусът се променя, не можем да ядем определени храни, чревни проблеми ... Много повече апетит или липса на апетит.
Усещането за миризма се развива: възприятия за излъчване, докато няма цветче, което да освобождава парфюма си в околността. и други ..
също преместване на съзнанието, или едно е другаде, човек живее бял на екрана на съвестта ... това е светлината, която извира върху екрана на съвестта ... тогава тази изчезва. ,
Както можете да видите, ако някои от тези негативно засегнати симптоми продължат, без човекът да направи нещо, което да помогне на тялото й да се аклиматизира, със сигурност би могло да почувства, че тялото ще започне да проявява повече признаци на депресия и за да ви създаде впечатление, че умирате / „напускате“.
Всъщност той се прочиства, за да се аклиматизира, по начина, по който лекува грип или вируси.
Ако човек е напълно в безсъзнание и не е състрадателен и грижовен човек (или изобщо не е човек с душа), тези честоти ще дразнят и нарушават и най-вероятно няма да бъдат интегрирани.
По този начин този човек ще остане с ниска честота и няма да се възползва от входящите вълни енергия.
Той дори може да започне да причинява упадък на физическото тяло, защото не е в състояние да се прояви в хармония с честотата на планетата. За съжаление, някои хора не се справят добре физически и виждаме как хората „си тръгват“ в момента (умират).
Със сигурност няма преценка в това, защото някои хора не са избрали да преминат през тази промяна на честотата или просто не са имали достатъчно енергия, за да се справят и никой наистина не „умира“ така или иначе.
Те просто се преместват на друга честота извън ограниченията на физическото тяло и отиват там, където трябва да продължат пътя си.
Как да аклиматизираме тялото да приема по-високи честоти?
Има много начини да ви помогнем да се адаптирате към енергиите, но ето някои от най-често срещаните:
Медитацията - не видът медитация да се свързвате с астралните същества или да имате преживявания извън тялото. Медитацията за мир, почивка (пускане) и дишането и фокусирането върху потока от енергия работят най-добре, а медитацията с отворени очи също е добра.
Закрепване - бос на пода, прекарвайте време сред природата, бани с морска сол, плувайте, яжте твърда храна, основно.
Помолете своя началник (Висш Аз / Източник / Ръководства) да ви помогне да се аклиматизирате, особено ако страдате.
Пийте много чиста / пречистена вода! Без флуор.
Почивка - тялото има странна способност да извършва голяма част от нулирането си, докато спи или стои.
Обичайте себе си и се грижете за тялото си.
Упражнявайте се плавно - движете енергия, за да освободите блокажи и да насърчите добрия поток на енергия.
Пълноценни храни / пълноценна храна - за разлика от преработените храни или ГМО.
Масаж.
Слушайте тялото си и направете всичко необходимо, за да се чувствате комфортно.

Стрелката показва какъв е „стандартът“ от 7,83 херца.

Как да четем резонанса на Шуман .. Тези, които са чувствителни към енергия, са успели да се съпоставят, когато почувстват нещо наистина различно, и погледнете графиката, за да видите дали се появява „вълна“.
Колкото по-широка е червената или бялата лента, толкова по-дълго вълната удря .. (надолу часовете) хоризонтално четене на червената или бялата лента
Цветовете, представени на графиката, са:
син (ниска мощност), .... зелен (нормални импулси),
червено (силна сила) ... бяло (много силна сила).

На лявата ос ще видите херца, а на долната ос ще видите времето в UTC +7.
Горната ос указва датата. Зеленото показва това, което предполагам, че са нормални импулси с електромагнитна честота. Доказано е, че „бяло“ (избелване) корелира с хиляди хора, които могат да почувстват колебанията с физическото си тяло.

Ето екранна снимка на това как изглеждаше Schumann Resonance в руския сайт на 9 ноември 2018 г.

Колкото по-широка е бялата лента, толкова по-дълга е вълната. Показаният тук беше голям, като започна около 18:00 часа на 8 ноември 2018 г. и продължи няколко часа.
Изглежда шиповете са били около 24 херца. Между другото, в този момент се почувствах изключително сънлив и зрението ми започна да се обърква, докато не успях да чета много добре на компютъра.

Честота означава колко вълнови цикли се появяват в една секунда.
1 Hz означава 1 цикъл в секунда, 40 Hz означава 40 цикъла в секунда.
Амплитудата е размерът на вибрацията, големината на вълната, а графиката показва изменението на честотата в Hz и амплитудата, използвайки белия цвят.
Логично може да се заключи, че големи изблици на бял цвят в електромагнитните честоти и за дълги периоди от време ще се отразят на физическото ни тяло!
Тези енергийни честотни шипове помагат на човечеството да се събуди от очарованието / комфорта, които ниската честота може да упражнява върху човек, заседнал в него.
Всички можем да си спомним време в живота си, когато бяхме хипнотизирани от забавление или дори робство в работа, която мразехме, защото ни трябваха пари, за да оцелеем.
Много хора, включително разбира се тези, които четат тази статия, са разбрали, че наистина има нещо нередно в това, което се случва на планетата в момента.
Именно тези хора са засегнати от вълни от енергия или вибрации, светлина и звук, които ще им помогнат да се освободят от хаоса и нещастието, в което могат да бъдат.
На ниво "Матрица" има 1% от хората на тази планета, които биха искали да контролират 99% от хората на планетата.
Те нямат съзнанието или способността да се движат през тези промени на честотата като някой, който е буден, осъзнат и е направил съзнателен избор да не бъде под контрол на системата.
В крайна сметка тези, които повишат физическата си честота на тялото до по-високо ниво на съзнание, ще могат да осуетят, затъмнят и надминат онези, които желаят да ги контролират на много нива.

Нови разбирания, нови способности и връзки с по-големи измерения ще възникнат при индивиди, които са в състояние да се адаптират.
Докато честотата продължава да се взривява, почива, а след това избухва, ние бавно (но напоследък с ускорена скорост) "свързваме" физическото с по-големи измерения, плътности и съзнания, които са извън тези които са контролирали хората много дълго време на планетата.


Промените в честотата помагат на хората да се събудят.
(за да изхвърлят в съзнанието си истината, светлината осветява съзнанието, за да види само от себе си)


Тази статия е опростено обяснение на колебанието на резонанса на Шуман, показващо връзка с начина, по който човешкото тяло е преживяло това, докато изследва научните доказателства с увеличаваща се честота чрез графики, излъчвани на руския сайт.
Тя има за цел да смекчи страха от промени / промени, които настъпват чрез предоставяне на логически изводи. Не е предназначено да попречи на някой да потърси медицинска помощ или да обясни подробно причините за тази ситуация и откъде идват енергийните вълни.
Използвайте собствената си прозорливост и направете свои собствени изследвания, за да разберете по-добре това явление и споделете своя опит.
вибрационното ускорение .. води до скимиране ... според способностите на съвестите да се предават, да живеят, да интегрират на различни нива интензитета на светлината ...
Когато енергийната интензивност се увеличи ...
плъзгане ... този естествен процес, който води съвестта да се утаява при различни нива на вибрации .. на различни нива .. различни етажи ...
Това определя местоположението на съзнанието, както и съдбите, съдбата, която всъщност идва от самите нас ...
вибрационното ускорение води до скимване.
тя започва с малко ускорение (което всъщност е вибрационно покачване), което постепенно се увеличава.
Тези, които все още имат в себе си затваряния, спират на определени нива, защото са твърде тежки, за да продължат напредването.
Това води до промени в клетъчната биологична физиология.
това е ИНТЕНЗАЛЕН ... трансцендентен, феноменален, християнски ...
Това е мутация ...
и така да бъдем откровени и директни, ако клетката вибрира твърде ниско, предвид интензитета на космическото излъчване, като се има предвид новата интензивност на хармоничната честота на земята, тя произвежда скимиране.
Това е прост универсален закон, който е:
това, което е тежко, не може да получи достъп до онова, което е леко.

Руският сайт за четене на резонанса на Шуман ..

За часове ...
Това е руски сайт ... на космическо наблюдение, който дава данните в реално време ..... Местното време се изразява в лятно време на Томск (TLVA). TLDW = UTC + 7 часа (измерване в Централна Русия) ...
Което означава, че ако видите събитие на осцилограмата в 19:00 в Русия, тъй като те имат 7:00 пред Франция, трябва да ги премахнете, за да имате времето на Париж. или 19-7 = 12hGMT Париж
тогава има летни часове и часови промени, които се колебаят с + 1 или по-малко 1
===================================
за времето на Томск .............


Оргинал - 

Résonance Schumann

À l’heure actuelle, il n’y a pas une seule personne sur Terre qui n’ait pas ressenti une sorte de symptôme physique bizarre et inexpliqué , des états étranges voire inconnus qui la mette mal à l’aise.
Beaucoup ne comprennent pas pourquoi cela se produit, et certains vont chez leur médecin pour constater qu’ils n’ont rien. De leur côté, les médecins se rendent compte qu’il semble y avoir un phénomène d’occurrences “psychosomatiques” inexpliquées.
Il y a des preuves scientifiques qu’il se passe quelque chose sur la planète qui “secoue le pommier” en ce moment, et ces preuves proviennent d’un site Web russe qui suit la résonance Schumann.
Qu’est-ce que la résonance Schumann ?
La résonance de Schumann est une résonance électromagnétique globale nommée par le physicien Winfried Otto Schumann qui l’a prédit mathématiquement en 1952.
La description officielle de Wikipedia est :
“Les résonances Schumann (SR) sont un ensemble de pics de spectre dans la partie extrêmement basse fréquence (ELF) du spectre du champ électromagnétique terrestre.
Les résonances Schumann sont des résonances électromagnétiques globales, générées et excitées par des décharges de foudre dans la cavité formée par la surface de la Terre et l’ionosphère.”
Comme vous pouvez le voir, l’explication de Wikipedia dit que nous avons eu beaucoup de foudre dernièrement si vous lisez les graphiques que je vais vous montrer.
Ce qui se passe sur la planète cause effectivement plus de “foudre” ou qu’il fasse en sorte que l’équipement capte quelque chose d’autre, les preuves scientifiques prouvent que quelque chose perturbe ou augmente la fréquence électromagnétique sur la planète.
Depuis des milliers d’années, la résonance de Schumann a été mesurée à 7,83 hertz ou à des pointes peu profondes, selon le nombre de tempêtes sur la planète à l’époque.
Le site Web russe est l’un des seuls sites publics qui publie les données quotidiennes sur les fluctuations actuelles de Schumann.
Les raisons de cette situation ne sont pas claires, mais semblent indiquer qu’il s’agit de garder les données à l’abri du regard du public.
Comment la résonance de Schumann affecte-t-elle les humains ?
En tant qu’être spirituel fusionné avec un corps humain, nous avons également fusionné avec la conscience et la composition énergétique de la Terre lorsque nous sommes nés dans un corps humain.
Pour rester en phase avec la composition et les fréquences de la planète, le corps humain dispose d’un système d’auto-correction qui peut se recalibrer à l’environnement en cas de besoin.
Cependant, lorsque le champ aurique d’un humain n’est pas synchronisé, il est difficile pour les corps émotionnel, mental, spirituel et éthérique de se synchroniser avec le corps physique et la fréquence de la Terre.
En même temps, une salve de fréquence des fréquences magnétiques de la Terre peut bousculer tous les blocages énergétiques dans le champ aurique qui peuvent faire que le corps physique reste à une ELF basse ou stagnante (fréquence extrêmement basse).
Les salves de fréquences plus élevées sont une bonne chose pour éclaircir le champ aurique de l’être humain, à condition qu’elles soient faites avec modération. Par exemple, si une personne est électrocutée à partir d’une prise électrique domestique, elle a plus de chances de se rétablir que d’être frappée par la foudre.
L’explication spirituelle et métaphysique de l’augmentation de la fréquence du corps physique est que plus la fréquence est élevée, moins la réalité humaine sera dense.
Le but est de transformer la réalité dense et dominante dans laquelle nous vivons d’une manière qui unifie l’humanité dans une conscience supérieure basée sur l’amour tout en existant encore dans le corps physique.
Ceci ne peut être réalisé qu’en libérant les blocages énergétiques du passé et de l’enfance qui maintiennent coincé dans la création d’une illusion récurrente de densité et de désarroi dans la réalité physique.
Ceci permettra au corps physique de vibrer harmonieusement avec la fréquence planétaire et d’avoir un flux d’énergie sain à l’intérieur du corps qui empêche le vieillissement et les maladies.
Si un être humain est coincé dans de vieux schémas et croyances, ou s’il est bercé par la complaisance dans une basse fréquence, alors une explosion de fréquence peut faire une ou deux choses.
Si la personne a suffisamment élevé sa conscience pour réaliser que quelque chose se passe et qu’elle est capable d’avoir un esprit ouvert et un cœur ouvert, alors la personne commencera à absorber ces fréquences autant et aussi rapidement que son esprit et son mental le lui permettent.
En absorbant ces fréquences, l’eau dans le corps commence à vibrer aux pics de fréquence .
Cela pourrait causer de nombreux symptômes désagréables, mais en fin de compte, c’est aussi un témoignage que quelque chose se passe vraiment sur notre planète et dans notre conscience.
La résonance Schumann c'est la fréquence harmonique de la Terre...
il y a des radiations cosmiques nouvelles ; radioactives , inconnues de l'Homme qui déferlent dans ce monde , pour le faire ascensionner..
la particularité de ces radiations , ou énergies cosmiques c'est de créer, une excitation du Noyau Cristallin de la Terre et chez l'Homme une excitation biologique, donc de nôtre ADN avec la multiplication des brins ...
Cela produit des modifications physiologie biologique cellulaire.
C'est une mutation...
les sensations de cuisson , de feu intérieur vont s'intensifier......
On peut éprouver les symptômes suivants:
Maux de tête , migraines intenses et pressions crâniennes,
Rougeurs, vertiges, se sentir décalé ou « errant » ou nauséeux.
Difficulté à se concentrer, confusion, perte temporaire de souvenirs, Fatigue extrême ou sursauts d’énergie extrême selon le type de fréquence vécue à ce moment-là et la façon dont l’individu y fait face.....difficulté à se réveiller, épuisement, manque d’énergie, insomnie, troubles du sommeil et rêves intenses ou cauchemars.
Des symptômes physiologiques peuvent se manifester, difficultés à respirer, oppression, ou symptômes pseudo-grippaux, des maux de gorge, des courbatures, se sentir fiévreux, des bourdonnements d’oreilles ou des maux et douleurs dentaires.
chocs thermiques, manifestations thermiques, modifications thermiques brutales ressenties et perçues et indépendantes de toute cause extérieure. sensation de froid glacial ou l’on ne peut se réchauffer..
les manifestations de démangeaison , de chaleur , de piqures , de picotements liés à la pénétration de la Lumière Vibrale (Silice ) qui,, ne fait pas très bon ménage, en règle générale, avec le corps humain de matière et de nature carbonée.
Bouffées de chaleur – comme le corps vibre plus vite, il génère de la chaleur.
aussi..
Douleurs physiques  inexpliquées qui peuvent persister ou qui peuvent mystérieusement aller et venir.
(nuque, omoplates, genoux, mâchoire , hanches , coudes , poignets , chevilles ), vertiges, pertes de mémoires, sueurs nocturnes, insomnie, fatigue intense, reflux gastrique, etc.
2. Les organes sensoriels changent, de nouvelles perceptions apparaissent :
Les yeux picotent (sensations de grains de sable , feu dans les yeux , vision trouble ), les perceptions sont plus intérieures ( intuition , vision éclairée , évidence ..).
Les oreilles bourdonnent, sifflent, impression d’acouphènes.
Vertiges (étourdissement, nausée), Rythme cardiaque irrégulier , Anxiété et augmentation d’une sensation de lutte ou fuite intérieure.
Le goût change, on ne peut plus manger certains aliments, Problèmes intestinaux...Bien plus d’appétit ou manque d’appétit.
L’odorat évolue : perceptions d’émanations alors qu’il n’y a aucune fleur qui dégage son parfum dans les environs. et autres..
également des délocalisations de la conscience , ou l’on est ailleurs , on vit des blancs sur l’écran de la conscience... c’est la lumière qui jaillit sur l’écran de la conscience...puis celle ci disparaît..
Comme vous pouvez le constater, si certains de ces symptômes affectés négativement persistent sans que la personne fasse quelque chose pour aider son corps à s’acclimater, elle pourrait certainement avoir l’impression que le corps commencerait à montrer plus de signes de déprime et pourrait vous donner l’impression de mourir/”partir”.
En fait, il est en train de se purger pour pouvoir s’acclimater, à la façon dont il traite la grippe ou les virus.
Si une personne est complètement inconsciente et n’est pas un être humain compatissant et bienveillant (ou n’est pas du tout un être humain qui a une âme), ces fréquences iront irriter et perturber et ne seront très probablement pas intégrées.
Ainsi, cette personne restera à une basse fréquence et ne bénéficiera pas des vagues d’énergie entrantes.
Elle pourrait même commencer à provoquer le déclin du corps physique car pas capable de se manifester en harmonie avec la fréquence de la planète. Malheureusement, certaines personnes ne s’en sortent pas bien physiquement et nous voyons des gens “partir” en ce moment (mourir).
Il n’y a certainement pas de jugement là-dedans, car certaines personnes n’ont pas choisi de passer par ce changement de fréquence ou n’avaient tout simplement pas assez d’énergie pour le gérer, et personne ne “meurt” vraiment de toute façon.
Ils se déplacent simplement à une autre fréquence en dehors des contraintes du corps physique et vont là où ils ont besoin pour continuer leur voyage.
Comment s’acclimater au corps pour accepter les fréquences plus élevées ?
Il existe de nombreuses façons de vous aider à vous adapter aux énergies, mais en voici quelques-unes parmi les plus courantes :
La méditation – pas le genre de méditation pour se connecter avec les êtres astral ou pour avoir des expériences hors du corps. La méditation pour la paix, le repos (lâcher prise) et la respiration et la concentration sur le flux d’énergie fonctionnent mieux, et la méditation avec les yeux ouverts est aussi bonne.
Ancrage – Pieds nus sur le sol, passer du temps dans la nature, bains de sel marin, nager, manger des aliments solides,de base.
Demander à votre être supérieur (Moi Supérieur/ la Source/les Guides) de vous aider à vous acclimater, surtout si vous souffrez.
Buvez beaucoup d’eau pure/purifiée ! Pas de fluorure.
Repos – le corps a la capacité étrange d’effectuer une grande partie de sa remise à zéro pendant qu’il dort ou qu’il est à l’arrêt.
Aimez-vous et prenez soin de votre corps.
Exercice en douceur – déplacer l’énergie pour libérer les blocages et encourager une bonne circulation de l’énergie.
Aliments complets/nourriture complète – par opposition aux aliments transformés ou OGM.
Massage.
Écoutez votre corps et faites ce qu’il faut pour être à l’aise.

La flèche montre quelle est la “norme” de 7,83 hertz
Comment lire la Résonance de Schumann..Ceux qui sont sensibles à l’énergie ont pu établir une corrélation lorsqu’ils ressentent quelque chose de vraiment différent, et regarder le graphique pour voir si une “vague” se produit.
Plus la bande du Rouge ou du blanc est large, plus la vague frappe longtemps..( en bas les heures ) lecture horizontale de la bande rouge ou blanche
Les couleurs représentées sur le graphique sont:
bleu (faible puissance), ....vert (impulsions normales),
rouge (forte puissance) ...blanc (très forte puissance).


Voici une capture d’écran de ce à quoi ressemblait la Résonance Schumann sur le site russe le 9 novembre 2018
Sur l’axe de gauche vous verrez le hertz et sur l’axe du bas vous verrez l’heure en UTC +7.
L’axe supérieur indique la date. Le vert montre ce que je suppose être des impulsions normales de fréquence électromagnétique. Il a été démontré qu’un “white out” (blanchissement) est en corrélation avec des milliers de personnes qui peuvent sentir les fluctuations avec leur corps physique.
Plus la bande du blanc est large, plus la vague est longue et constante. Celle montrée ici était grande, commençant vers 18h00 le 8 novembre 2018 et s’étalant sur plusieurs heures.
On dirait que les pointes étaient à environ 24 hertz. En passant, à ce moment-là, je me sentais extrêmement somnolent et ma vue commençait à se troubler jusqu’à ce que je ne puisse plus lire très bien sur l’ordinateur.


La fréquence signifie combien de cycles d’ondes se produisent en une seconde.
1 Hz. signifie 1 cycle par seconde, 40 Hz. signifie 40 cycles par seconde.
L’amplitude est la taille de la vibration, la taille de l’onde, et le graphique montre la variation de fréquence en Hz et l’amplitude en utilisant la couleur blanche.
On peut en déduire logiquement que de grandes salves de couleur blanche dans les fréquences électromagnétiques et pendant de longues périodes de temps vont affecter notre corps physique !
Ces pics de fréquence énergétique aident l’humanité à se réveiller du charme/confort qu’une basse fréquence peut exercer sur une personne bloquée dedans.
Nous pouvons tous nous souvenir d’une époque de notre vie où nous nous sommes trouvés hypnotisés par le divertissement ou même par l’esclavage dans un travail que nous détestions parce que nous avions besoin d’argent pour survivre.
Beaucoup de gens, y compris bien sûr ceux qui lisent cet article, se sont rendu compte qu’il y a vraiment quelque chose qui ne va pas avec ce qui se passe sur la planète à l’heure actuelle.
Ce sont ces personnes qui sont affectées par des vagues d’énergie ou de vibrations, de lumière et de sons qui les aideront à se libérer du chaos et du malheur dans lesquels elles peuvent se trouver.
Au niveau de la “Matrice”, il y a 1% des gens sur cette planète qui voudraient contrôler les 99% des gens sur la planète.
Ils n’ont pas la conscience ou la capacité de se déplacer à travers ces changements de fréquence comme quelqu’un qui est éveillé, conscient, et qui a fait un choix conscient de ne pas être sous contrôle du système.
Éventuellement, ceux qui élèvent leur fréquence corporelle physique à un niveau de conscience plus élevé seront capables de déjouer, d’éclipser et de surpasser ceux qui souhaitent les contrôler à plusieurs niveaux.
De nouvelles compréhensions, de nouvelles capacités et des connexions dimensionnelles plus élevées apparaîtront chez les individus qui sont capables de s’adapter.
Alors que la fréquence continue à exploser, se reposer, puis exploser, nous sommes lentement (mais récemment à un rythme accéléré) en train de “connecter” le physique à des dimensions, des densités et des consciences supérieures qui sont au-delà de ceux qui ont contrôlé les humains pendant très longtemps sur la planète.


Les changements de fréquence aident les gens à s’éveiller. 
( a effuser en leur conscience la vérité , la lumière éclaire la conscience a voir par elle même )
Cet article est une explication simplifiée de la fluctuation de la résonance Schumann montrant une corrélation avec la façon dont le corps humain a vécu cela tout en examinant la preuve scientifique en augmentation de fréquence à travers des graphiques diffusés sur le site russe.
Il vise à atténuer la peur du changement / des changements qui se produisent en fournissant des conclusions logiques. Il n’a pas pour but d’empêcher quiconque d’obtenir des soins médicaux ni d’expliquer en détail les raisons de cette situation et d’où viennent les vagues d’énergie.
Utilisez votre propre discernement et faites vos propres recherches pour mieux comprendre ce phénomène, et partagez vos expériences ..
l’accélération vibratoire.. entraîne des écrémages...selon les capacités des consciences a s’abandonner , à vivre , à intégrer à différents niveaux l’intensité de la lumière...
Quand l'intensité énergétique augmente...
l'écrémage... ce processus naturel , qui conduit les consciences a s'installer à différents niveaux vibratoire.. sur différents paliers..a différents étages...
Cela définit l'emplacement de la conscience , ainsi que les devenirs , la destinée , qui en fait est issue de nous même...
une accélération vibratoire entraîne des écrémages.
ça commence par une petite accélération (qui en fait est une montée vibratoire) qui s’accentue progressivement.
Ceux qui possèdent encore en eux des visages de fermetures s’arrêtent à certains niveaux car ils sont trop lourds pour continuer la progression.
Cela produit des modifications physiologie biologique cellulaire.
c'est INTENSE.. transcendant , phénoménal , Christique...
C'est une mutation...
et donc pour être franc et direct , si la cellule vibre trop bas, vu l’intensité du rayonnement cosmique, vu l’intensité nouvelle de la fréquence harmonique de la terre , cela produit des écrémages..
C'est une simple loi universelle qui est que :
ce qui est lourd ne peut accéder a ce qui est léger
Le site Russe pour lire la résonance Schumann..
http://sosrff.tsu.ru/?page_id=7&fbclid=IwAR2in8VCJHhLifpd5OQ5R220RNvRUEPRPB3lVAuZNuU9c0bC6bkal8iwMAw
Pour les heures...
C'est un site Russe...d'observation spatiale qui donne les données en temps réel.....L'heure locale est exprimée en heure d'été de Tomsk (TLVA). TLDW = UTC + 7 heures (mesure Russie centrale) ...
Ce qui signifie que si tu vois un événement sur l’oscillogramme à 19h00 en Russie comme ils ont 7h00 d’avance sur la France, tu dois les retirer pour avoir l’heure de Paris. soit 19-7=12hGMT Paris
ensuite il y a les heures d'été et les changements horaires qui font fluctuer de + 1 ou moins 1
===================================
pour l'heure de Tomsk.....................
https://24timezones.com/fr_heure/russia_tomsk_horloge.php


Няма коментари:

Публикуване на коментар