Звездни Цивилизации

сряда, 11 декември 2019 г.

Генерал-полковник Скрябин: ВСИЧКО Е ГОТОВО ЗА ИЗВЪНЗЕМНА ИНВАЗИЯ "
Това шокиращо изявление направи генерал-полковник в оставка на руските ВВС Александър Семенович Скрябин в интервю за чешкия вестник Lidové noviny на 26 юли 2016 г. На 28 юли това интервю бе напълно премахнато от уебсайта на вестника и всички ресурси на трети страни, които успяха да публикуват това интервю, също бяха елиминирани. Имаше хора, които не можеха да повярват на очите си, когато видяха такова заглавие и направиха печат на екрана на страницата на сайта. И явно не напразно.

Получи се вътрешна информация, че с това интервю вестникът дори успя да отпечата целия тираж и те трябваше да унищожат целия тираж. Цялата тази ситуация води до ужасна мисъл, че Скрябин е казал истината ... Оказва се, че това вече се е случило през 2004 г., когато редакторът на вестника публикува статията „Русия: Книгите в барове“ (Чешко Руско: Knihy za mřížemi), която казва че бомбардировките над жилищни сгради в Русия през септември 1999 г. бяха организирани от ФСБ.

Тогава ситуацията беше повлияна от руското посолство в Чехия, като публикува отворено писмо, адресирано до В. Вачков, главен редактор на вестника Лидово Новини. Сега, очевидно, Вачков беше тихо повлиян.


Част от интервюто със Scriabin:


- Александър Семенович, вие сте известен като не само опитен военен командир на СССР и Русия, който се отдаде изцяло на службата на Русия, но и като добър анализатор, а може би дори и малък учен. Какви са вашите прогнози за близко бъдеще и за Русия, и за Европа. Светът изглежда  малко луд.- Да, и наистина полудява. На 73 години съм и съм виждал много. Вече не мога да мълча, не мога да спя спокойно, не мога спокойно да се разхождам по улиците и да виждам безумно разхождащи се млади хора, които нямат представа какво всъщност се случва в страната и по света. Писна ми да гледам телевизия, да чета вестници. Навсякъде е пълна лъжа. Боли ме непоносимо за по-младото поколение, толкова много, че сърцето ми е на път да спре.


Никой не знае истината. Светът обсъжда изборите в САЩ, конфликтите в Турция и други страни, в Русия те дори не обсъждат собствените си избори, като цяло се притесняват къде е по-евтино да отидете на почивка. Но тези избори са последните за всички. За всички, повтарям. Няма да има повече такъв свят, който виждаме това лято. Всичко ще се промени драматично скоро.

В продължение на много десетилетия хората са водени от носа. Всички живеете в различна реалност. Човечеството е на прага на разрушението. Гледаме с спиращи дъха филми за извънземни, атака на планетата, колонизация на хора, напускаме кината и живеем нататък. Но те не са еи така случаино просто показани. Всичко това е вярно! Наскоро гледах филм за извънземна атака и се изненадах колко точно режисьорът показа истината, а ти приличаш на приказка.


На първо място военните знаят, че извънземните не са измислица, а жестока и тъжна реалност. Всички бележки за неразгласяване подписват. Кой според вас контролира цялата отбранителна служба? САЩ са същата пешка. Спомням си, че първия път, когато попаднах на това, разбрах, бях в такъв ужас от няколко месеца!
Когато ни предупредиха, че следващия месец ще тренираме в базата и те ще са там. Бяхме инструктирани, подготвени за среща. Подписахме документи за неразгласяване на държавните тайни. И тогава на нас, момчетата в униформа, беше казано, че само около 20 години по-късно информацията за тях ще започне да изтича в обществото, те внимателно ще обработват населението, да го подготвят. Филми, истории във вестници ... След това има такива, които ще започнат да изследват тази тема и сами ще публикуват информация. Всичко направено по план.

Сега мога само да кажа колко отвратително беше да ги видя. През всичките тези години се чувствах като празно място на собствената си планета и те са господарите тук. Президенти на страните изпълняват поръчки за тях. И най-важното е, че те изпълняват споразумението. Те ви предадоха отдавна като рециклиран материал. Тези, които продължават да живеят, просто ще бъдат работната сила за тях."И откога всичко е започнало?"


- Още в съветските времена при Генералния щаб действаше строго секретно военно поделение № 10003, което се занимаваше с пси-войни. Той беше под надзора на министър-председателя на СССР Валентин Павлов и воден от генерал-лейтенант Алексей Савин. Това бяха военните екстрасенси. Какви задачи не си поставиха за тази част! През юни 1991 г. властите наредиха да летят до Узбекистан .. да приемат извънземни. И ние получаваме такива поръчки в продължение на много години от 70-те години. Понякога тези истории бяха публикувани в медиите. Хората се смееха, а ние бяхме потиснати ... Срам за Властта.


Все още имаше такъв полковник Иван Павлович Назаренко, председател на научно-техническия комитет на силите на ПВО на СССР. Той често организираше пристиганията им в СССР. Това никой не видя, не забеляза. Любимо място беше Узбекистан, Казахстан и тези региони.

"И видяхте как президентите общуваха с тях?"

- Да, няколко пъти лично съм виждал как Горбачов се е срещал с тях, след това веднъж Елцин.- И какво, всъщност, как те отвличаха хора във филми и тогава хората не помнеха това?- Вярно е. Казвам, че нашите управници ни продадоха всички. Винаги имаше норма колко хора могат да бъдат отвлечени за собствени нужди. И целите им, въпреки че се криеше дори от нас, но все пак знаех - жестоко. Те ядът месо и продължават да ядът хора. Провеждат експерименти, подиграват се с нас. Те също са измислили култа към сатанизма, всъщност сатанистите са слуги на извънземни, ядат предимно добитък и хора, понякога - само енергията на смъртта, тоест душите на жертвите.
- Защо Узбекистан и тези земи? Също така прочетох онзи ден, че винаги е имало и все още има повишена активност на НЛО, хората често срещат извънземни.- Има много злато и уран. Вземат го за себе си. Всъщност имаме на планетата злато - а не в обращение. Няма складове. Всичко им е дадено. Не знам защо.

Спомняте ли си американския скандал със злато, изкован в Китай? И всичко това за факта, че в световните резерви на практика няма злато. Дори в банките, когато го купувате, той не се дава в ръцете ви, а просто виртуално, тоест пари за него.

- Какво да очакваме в близко бъдеще? Казвате, че краят ще дойде скоро.

„Тяхната цел е да колонизират цялата планета.“


Правителствата на страните са добре подготвени за това. Само Русия нямаше време и сега тя наваксва с ускорени темпове. Никога не сме приемали толкова много закони с такава скорост. И вижте, те са най-вече наказателни и контролиращи по своята същност.Нашите хора не разбират и не виждат защо ставам още по-болезнена. А с телевизор и специални настройки мозъкът на хората се обработва по такъв начин, че дори и извънземният да влезе жив на площада и да танцува, малко хора ще бъдат докоснати от видяното. Първо, в продължение на много години на обработка и изпълнение, че те ще бъдат основните тук, и второ, хората са емоционално изтощени, психиката е оставена да ги шокира и да се съпротивлява.Всички президенти и други специални служби също бяха обучени по тези технологии - и военните ги оживиха. Тези избори наистина са последни. Няма да има повече възможности за избор. Въпреки че това беше само пародия на изборите. От 2017 г. ще започне друго време за цялата планета ... Времето на истински концентрационен лагер ...
ОБЩО-ОСНОВНИ КГБ: „НОВА СВЕТОВНА ПОРЪЧКА ЩЕ НАСТОЯВА през 2017 г.“Внукът на един от водещите служители на нашите агенции за сигурност, генерал-майор, началникът на един от основните аналитични центрове на КГБ на СССР (Служба „А“) Вячеслав Сергеевич Широнин, разказа на света какво наистина ни чака в най-близко бъдеще. Оказва се, че всички ни чакат от ужас, който дори най-големите писатели на научна фантастика не можаха да си представят, а само частично си го представиха. Но колко от тях, чувайки това съобщение, ще го приемат насериозно? Колко от тях ще искат да направят нещо, за да спасят кожата си? И това спасение ли е?


Подробности за това и много повече в интервю с Влад Широнин.


- Кога дядо ти каза тази информация? Защо решихте сега да говорите за това?- Имам дете, близките и приятелите ми също имат деца. Гледам родителите им и разбирам, че никой всъщност не разбира какво се случва със страната и света. Ние тихо и незабележимо стигнахме до ситуация, когато процесът на реформиране на всички жизненоважни области от живота (от икономиката до медицината и образованието) и създаването на цялата законодателна рамка за създаване на фундаментално нов подвид на homo sapiens - „официалното“ лице - беше почти завършен в страната.Това не е научна фантастика, днес е биологично възможно да се направи и тези технологии се развиват и прилагат упорито. Собствеността на населението на „обслужващи“ хора е много проста - ограничена самоосъзнатост и е елементарно да се регулира и управлява такова създание. Казват: „жабата се вари на слаб огън“ - толкова незабелязано и последвахме Запада отвъд границата, от общество на свободна воля до концлагер. И, разбира се, строителите на новия световен ред правят основния залог на нашите деца и внуци. В един момент, след като анализирах последните закони, проекти, обжалвания, заповеди, действия на правителствата, всичко стигна до мен.И тогава се сетих за дядо ми. Но като 15-годишно момче го слушах като разказвач, направих сериозно лице и вътре си помислих, че дядо ми просто си представя истории за някои филми за бедствия, които вече бяха модерни тогава. Тогава звучеше интересно, но толкова нереалистично, че дори в компанията на братята си не го обсъждах, не както в компанията на приятели. И сега вече мисля, че напразно. Бяха останали толкова много години, че можеше да има поне някакво влияние върху ситуацията ...


- Видя ли дядо ви извънземни? КГБ общуваше ли с тях? Как изглеждат те?

Дядо ми ги видя няколко пъти, той имаше техни снимки, но не посмя да ми ги  покаже. И преди смъртта си ги  изгоря. Той каза, че някои от тях изглеждат точно като във филмите - сиви, с големи глави, с големи очи. Но има много други видове, които са напълно различни. Има напълно подобни на влечуги, само на два крака, с люспи от зеленикаво-сив цвят. А също така има и такива, които изглеждат като хора, само те са някакъв по-идеален, симетричен, красив  вид. Такива на Земята са просто най-много. Те могат да вървят сред хората и няма да ги забележите. Той каза, също че това са хибриди, отглеждани на базата на нашите гени.- Какви са плановете на извънземните? Защо са на земята?


- Ще ви кажа, че може малко наивно да звучи  но може  по-лесно за възприемане. Дядо ми разказа много за факта, че нашата Земя отдавна е управлявана, както той нарича, „представители на други цивилизации“. Знаеше много дежурни, но нямаше право да разгласява нищо. Дълги години той служи като генерал-майор на КГБ на СССР. Винаги казваше, че в КГБ само обикновени служители и секретари са пряко ангажирани в работата им - осигурявайки сигурност, а останалите вършат съвсем различни неща.Висшите чинове знаеха за присъствието на извънземни на Земята, освен това им служиха. Извънземните контролират всички ключови отдели на всички страни от дълго време, почти от началото на 19 век. До 50-те години комуникацията с тях протичаше в по-лоялна форма. След войната започва истинска тирания. Имаше някои срещи на най-влиятелните хора на планетата с техните представители, след което заповедите започват да се спускат в шахтата на всички ведомства.


Той каза, че не знаят какво точно се случва и каква цел преследват извънземните, но когато сравняват фактите, заповедите, заповедите, картината се разкрива, честно казано, зловещо. Разработени са специални проекти за скрито зомбиране на населението чрез всякакви средства за получаване на информация. Телевизия, радио, интернет - това бяха хубави нови играчки за нас,  и глупавиге обитатели на Земята. И беше истинско оръжие за влияние върху масите. Освен това, както казваше дядо ми, всички постижения произхождат от извънземни.Например, той каза, че ние сами щяхме да стигнем до изобретяването на телевизия максимум 300 години по-късно, до интернет много повече от 500 години по-късно. Техните инсталации за въздействие върху хората масово бяха установени по целия свят, някои кули - психогенератори. На спътници, които летяха около Земята, дори тогава бяха инсталирани най-новите технологии, които влияят на огромен брой хора. Не помня точните имена на проектите и инсталациите и той дори не ми каза за тях.


През 60-те години започва сериозна работа с генетиката на човека. Извънземните внимателно са изследвали генотипа на хората. Формули са получени за най-бързите промени в генотипа за изчезване на планираните 2/3 от популацията. Всичко, което ядем, пием и получаваме като ваксини, е резултат от тяхното развитие. Едва по-късно дядо разбра, че е поставена глобална задача - да се отървем от една трета от населението и да подготвим останалите за нов световен ред, в който те ще играят ролята на чернокожи работници, на руски език, обслужващ персонал на извънземни, които в даден момент ще населят планетата ,Някои страни са избрани за особено благоприятни за тях. Русия не беше една от тях, но беше избрана за най-благоприятна. Така че, когато сега казват, че заради глобалното затопляне, чужденците решиха да се преместят в Русия, така че се планира унищожаването на руснаците, разбирам колко далеч са всички тези хора от истината, която казва това. Пришълци, а не някакви присмиващи извънземни, търсят Русия. Чужденците също се изтребват заедно с руснаците.


Той продължи да казва, че след 2010 г. ще започне интензивна и окончателна работа за установяване на нов ред. Ще започне чипизацията на хората. Но наистина. Вижте какво се случва сега. „В продължение на две години всеки ще има микрочип под кожата си“, заяви италианският премиер Матео Рензи на 12 юни 2015 г., след като одобри законопроекта за американската база и имплантира микрочипове под кожата за всички италианци. Първо САЩ. После Швеция. Италия е третата страна, която се присъедини към програмата за имплантиране на микрочипове под кожата. Още през 2016 г. ще бъдат имплантирани микрочипове при всички новородени, държавни служители на Италия.От 2018 г. ще се прилагат строги санкции спрямо тези, които отказват да имплантират чипове. И в Интернет се обсъжда активно експеримент в Швеция. Микрочипове бяха имплантирани на служители на голям офис комплекс в Стокхолм - аналог на електронна значка, която съхранява лични данни. С помощта на устройството можете да отворите комбинирани ключалки и да контролирате електронно оборудване.Патрик Местертън, изпълнителен директор на офис сградата: „Микрочип с големина на оризово зърно е само 12 милиметра.


С чип можете да отворите врати на офиса, да включите принтера или да изпратите лични данни на работни партньори. “ И е нещо удобно. Отидох на работа - не е нужно да проверявам всеки път дали съм си взел пропуск или не: сложих ръка на входа и ти беше пуснат. Същото е и с паролите: в края на краищата те също могат да бъдат пришити в чипа - и не е необходимо неистово да си спомняте например ПИН кода от кредитна карта. Като цяло не живот, а приказка. Вярно, страшно!
Като цяло дядо ми каза, че след 20 години ще приключи последният етап от подготовката на населението и планетата за извънземни. И точно тогава ще започне  ужасът. Оказва се, че това може  да стане следващата година (2017), или близко бъдеще според дядо ми, и да не му вярвам, няма причина да ме лъже.

Няма коментари:

Публикуване на коментар