Звездни Цивилизации

неделя, 29 декември 2019 г.

ЦЕРН -  ПРОМЕНЯ НА НАШАТА ЕНЕРГЕТИКА


Важно е да разберете, че смяната на полюсите и CERN имат най-голямата връзка, както винаги съм казвал - всичко, което се случва на тази планета, е свързано с изместването на полюса.
На първо място, трябва да разберем основанията, на които се намира големият космически колайдер. Заедно с френско-швейцарската граница, комплексът CERN collider от 8 милиарда паунда е погребан на дълбочина до 175 метра. Тунелният комплекс минава по протежение на верига от 17 километра (27 километра).
но забележите, че градът във Франция, където се намира частично CERN, се нарича "Сен-род-Поли". Името Pouilly идва от латинския "Appolliacum" и се смята, че в римски времена съществува храм в чест на Аполон и хората, които живеят там, вярваха, че това е вход към подземния свят.
Интересно е да се отбележи, че CERN е изграден на едно и също място. Религиозните водачи, добрият вид, винаги са подозрителни към целите на научния свят, който свързва с един стих направо от Откровенията (9: 1-2, 11), който се позовава на името "Аполион". стихът гласи: "На него му беше даден ключът на бездната. И той отвори бездънната яма ... И те имаха вид над тях, ангел на бездната, чието име на еврейски език е Абадон, но на гръцки език се казва Аполион. "Да, не можете измисли си го. Истината винаги е по-странна от тази фикция.
Логото на CERN също така представлява 666 скрити в очите, точно като Disney. Всички работят за едни и същи хора.
Елитът винаги трябва да ви покаже онова, за което са наясно, така че те работят, най-добрата форма на тайна е да бъде възможно най-крещяща, която не само подсъзнателно прави ума ви, освен това като нормално, но също така е техният начин на придържайки се към универсалния закон за "истината". Ето защо първото указание "в твоето лице" е в действителното име "CERN"
CERN се свързва в тази електромагнитна мрежа около нас.
Така че нейните изключително мощни и хората подценяват колко енергия може да произведе и колко енергия трябва да функционира.
За да им помогне да спечелят енергията, от която се нуждаят -
HAARP / йоносферичните нагреватели играят ключова роля в енергийната трансформация в земната йоносфера, ни отвеждат до 1985 г. в Сакраменто и изграждането на тестова антена в присъствието на г-н Bernard Eastland, изобретателят на технологията и човека зад това, което ще стане известен като HAARP - високочестотна активна аурориална изследователска програма.
Това, което правят, е превръщането на атмосферата в електрически заредена плазма за различни военни цели, от манипулации на времето до наблюдение, до пренареждане на нашата ДНК.
Електромагнетизмът е навсякъде около вас, те имат технологията да го манипулират с HAARP, стига те да имат правилните енергийни формати, те зависят от плазмените реакции, които създават големи енергийни изблици, след което се захващат в енергийните вълни за собствената си енергийна употреба на CERN, за да създадат повече власт, за да постигнат целите си. (Което ще дойда.)
Гуенските кули играят жизненоважна роля в целите на ЦЕРН, шестдесет и четири елемента в земята модулират, с вариация, геомагнитните вълни естествено идват от земята. Естественият "мозъчен ритъм" на земята или "сърцето" (резонанс на Шуман) е балансиран с тези. Това са същите минерали, които се намират в червените кръвни телца. Има връзка между кръвта и геомагнитните вълни. Дисбалансът между Шуман и геомагнитните вълни нарушава тези биоритми. Тези естествени геомагнитни вълни се заменят с изкуствено създадени нискочестотни (LF) земни вълни, идващи от кулите на Гуен.
Предавателите GWEN (Ground Wave Emergency Network), разположени на разстояние 200 мили в САЩ, позволяват специфични честоти да бъдат пригодени към силата на геомагнитното поле във всяка област, което позволява промяна на магнитното поле. Те работят в гамата LF с трансмисии между LF 150 и 175 KHz. Те също излъчват вълни от горната VHF до долната UHF обхват от 225 - 400 MHz. Сигналите LF пътуват от вълни, които прегръщат земята, вместо да излъчват в атмосферата. Станция GWEN предава в 360-градусов кръг до 300 мили, като сигналът пада рязко с разстоянието. Цялата система GWEN се състои от (в зависимост от източника на данни) от 58 до планирани 300 предавателя, разпространени в САЩ, всяка с кула с височина 299-500 фута. 300 фута медни проводници в спираловиден моден вентилатор, излизащ от основата на системата под земята, взаимодействащ със земята, като тънък вълнообразен проводник, излъчващ радиовълнова енергия за много дълги разстояния през земята. В Обединеното кралство или в други по-малки държави кулите на Гуен са разположени по-близо един до друг и са в диапазона между 30 фута и 150 фута, има много по-малко земна маса за пътуване, така че те не трябва да бъдат толкова високи, затова е важно те да са по- за да бъдат свързани помежду си чрез постоянен поток от ниски честоти.
Съединените щати се къпят в това магнитно поле, което може да се издигне от земята до 500 фута, но се спуска в мазета, така че всеки може да бъде засегнат и контролиран от ума. Цялата изкуствена земна вълна се разпростира в цяла САЩ като мрежа. По-лесно е да контролираме и да хипнотизираме хора, които се къпят в изкуствена електромагнитна вълна. Същото важи и за всички страни, тъй като проектите са почти завършени по света.
GWEN предавателите имат много различни функции, включително:
1. контролиране на времето.
2. контрол на ума.
3. поведение и контрол на настроението.
4. изпращане на синтетична телепатия като инфразвук на жертвите с импланти на САЩ за управление на ума.
5. ** Позволява на CERN да взаимодейства с излъчваната честота. **
GWEN работи съвместно с HAARP и руския кълвач, който е подобен на HAARP. Руснаците открито пускат на пазара малка версия на техническата си инженерна система, наречена Elate, която може да настрои моделите на времето през 200 мили и да има същия обхват като единицата GWEN. Системата Elate работи на летището в Москва. Кулите GWEN изстрелват огромни количества енергия в атмосферата в съчетание с HAARP. Уебсайтът http://www.cuttingedge.org написа изложение как най-големите наводнения от Средния Запад на САЩ са настъпили през 1993 година. Всички те се свързват с CERN и следващата промяна на полюсите. Ще обясня по-късно.
По принцип целта е, че те се нуждаят от цялостната "честота" на всяка жертва, която да работи с определена скорост под прага на осъзнаване, за да позволи ново измерение да се случи.
Chemtrails също играе роля за CERN. превръщайки небето в батерия или антена. Металозните частици и нанотехнологиите, които се съдържат вътре, се вдишват от нас и постепенно ви направляват по-податливи на манипулатори на честоти, като кулите на Гуен, които вкарват в енергията ви, което е само определена честота, за да ви постави в по-ниска състояние, да ви приведе в съответствие с нормата на това, което елитът казва / прави, повече контрол, наноботите могат да бъдат програмирани да променят вашата ДНК ... точно както правят в лабораториите.
Кемтрелите и частиците от метал и другите замърсявания, които се съдържат в тях, са основна съставка на всичко това. Металите, барият и алуминият са необходими, за да се превърне атмосферата в йонизирана плазма, точно това, което е необходимо за всичко това да е възможно.
Космическата система HAARP, CERN, вятърни турбини, фрагментиращи, интелигентни измервателни уреди, кули на Гуен и смартфони са само част от електромагнитния затвор, който се образува невидимо навсякъде около нас и се използва нежелано от потребителите.
Те използват флуорид, за да атакуват епифизната жлеза и това ще ви накара да станете депресирани / тъжни / уморени и по-малко притеснени за световните събития, които позволяват на елита да работи по-лесно, затова те поставят флуорид във вашата чешмяна вода, заедно с олово, алуминий и други киселинни вещества, всички да ви накарат да се разболеете. После се насочвате към "голяма фарма" за лекарства, отпускани по лекарско предписание, които пълни джобовете на елита.
това е една голяма игра за тях.

Изчерпваща магнитосфера от космическото излъчване се увеличава от слънчевата активност. Елита обаче се нуждаят от слънчевата активност за своите програми, дали ЦЕРН дали ХААРП или микровълновите антени и кули за облъчване..Това, което правят, е превръщането на атмосферата в електрически заредена плазма за различни военни цели, от манипулации на времето до наблюдение, до пренареждане на нашата ДНК.Електромагнетизмът е навсякъде около вас, те имат технологията да го манипулират с HAARP, или ЦЕРН стига те да имат правилните енергийни изблици , те зависят от плазмените реакции, които създават големи енергийни изблици, след което се захващат в енергийните вълни за собствената си енергийна употреба на CERN, за да създадат повече власт, за да постигнат целите си.

Накратко, без слънчева енергия, като космическо излъчване и слънчев вятър, CERN / HAARP / GWEN / SCALAR / BAE / NEXRAD и т.н. не може да функционира според възможностите си.
CERN винаги се увеличава до максимум, когато Земята получава силна атмосферна компресия от силен слънчев вятър или CME.
Времето е безупречно, те използват заредените частици за собствени енергийни нужди.

Ами те са направили Земята гигантска лаборатория в подготовка за това, което идва.
Естествената ни среда се превръща в изкуствена конструкция, плувайки в електромагнитни сигнали, като всички ние бавно се интегрираме в тази матрица, образуваща се около нас.
Ето защо елитът се уверява, че има фалшиви знамена, за да създаде паника / страх / гняв / объркване / тъга, защото това са емоциите, които ви поставят в по-ниско състояние на съзнанието, което означава, че те могат да се включат в това съзнание чрез по-ниската честота ... така ли виждате?
Повечето от бомбардировките / масовите убийства в училищата и т.н. са създадени за това.
Елитите правят всичко по силите си, за да променят честотата и земната честота, за да пренесат това измерение във физическото царство, поради което всички се покланят на едни и същи богове, които са едни и същи бог.
Да, звярът, Сатана, бафомет, молох, нимброд, луцифер и т.н. ... той идва в много прикрития, помни, всички са като един, духът на злото. Злото, което преминава, няма да бъде рог от звяр, ще бъде като нас.
Когато "нибиру" стигне достатъчно близо до земната орбитална пътека, то ще дойде от непосредствено под Южния ни полюс, е много трудно да се види, защото е далече под еклиптиката, тъй като се издига от еклиптиката, се осъществява магнитната битка, Южният полюс ще следва nibiru, тъй като преминава, което означава, че нашите полюси ще се преместят, тъй като те се преместват, ще достигнем наклонът "0".
CERN ще има най-много енергия, когато земята е на 0 ° наклон
Виждате ли как се свързва всичко това?
CERN зависи от плазмените реакции.
нашето слънце реагира на втори слънчев вятър, който взаимодейства със слънчевите корони, причинявайки коронарни дупки и големи CME (коронални масови изхвърляния), които създават огромни количества енергия, когато земната повърхност е изправена, когато удари земята през слънчевия вятър. Заредените частици се вкарват в магнитните полюси, след което се разпространяват през йоносферата, където протича процесът на йонизация, CERN зависи от плазмените реакции и точно това се случва, затова CERN винаги се издига до максимум, когато очакваме пристигането на силен слънчев вятър поток / CME, времето е абсолютно съвършен.
Ето защо делфините, китовете и птиците се переха по бреговете / падаха от небето, защото атмосферните компреси са причина за нарушаването на линиите на магнитното ни поле и всички навигират с помощта на нашето магнитно поле. Свържи точките.
Заредените частици също взаимодействат със земни плазмени ядра, създаващи налягане под плочите, което води до земетресения, вулканични изригвания, повишаване на температурата на морето, намаляване на ледовете, свлачища, потънали дупки, приливни вълни, урагани, торнадота и т.н.
Така че колкото по-близо системата стига до близостта на нашето слънце, толкова повече взаимодействия слънцето има със земята ... и колкото по-близо става системата на земята по орбиталния път, колкото повече разтърсва земята, толкова повече нашите струйни потоци се смесват и колкото по-близо стигнем до смяната на полюсите.
Затова те зависят от смяната на полюсите, те се нуждаят от атмосферни сгъстявания от слънцето, те се нуждаят от наклона на земята, за да се променят, за да постигнат целите си.
И всичко това се случва СЕГА.
Единствената стъпка е "война на отвличане на вниманието" и "проект на син лъч".
Те са последният и последен етап от "новия световен ред".
Самата смяна на полюсите не може да бъде спряна, тя е като очистване на земята и се е случвало многократно, преди в историята и е добре документирана.
Но това, което можете да спрете, е да не позволите на елита да използва своите честотни манипулатори, за да ви контролира.
Бъдете положителни, не позволявайте на нещата да ви плашат, имате способността да живеете над всички негативи, които те излъчват целенасочено, а всичко, което трябва да направите, е да промените процеса на мислене, да бъдете щастливи, да се грижите, да бъдете любящи .. не абсолютно всичко в силата си да бъдете състрадателни, вие правите това, останалите ще се погрижат за себе си.
Светът преминава през преход, зависи от вас как го оставяте да ви въздейства.
Аз съм само тук, за да ви покажа истината и да ви помогна да защитите физическото си тяло чрез геоложките промени на земята, вашата духовност е във вашите ръце и само вие можете да я промените.
Не забравяйте, че сте просто звукова вълна, вибрация, честота. Нищо не е наистина солидно, всичко е съставено от практически празни частици, събрани от синхронността на нашето възприятие.
Вие сте Вселената, не ги оставяйте да мислят, че не сте.нищо повече Дори и малките електрони е доказано че имат съвест.
Елита не желае да се събудим те искат да сме все в по ниска вибрационна честота на вибрацията не желаят да си променим съзнанието и особено да се възнесем в 5 измерение. Много космически енергии нахлуват и изменят нашата ДНК. И за тези неща имат решение да ни държат още в този робски свят. Чрез Церн те имат цел да контролират нашата психика и ум. Те създават изкуствена честота поле на цялата планета земята и всичко по нея е облъчвано особено нас хората ние също сме и енергиини същтности те променят чрез тези оръжия енергиината ни мрежа създават огромно изкуствено поле. Целта им е да изменят навлизащите енергии които ги изменят с ниско честотни изкуствено създадена радияция която ни облъчва. Земята да стане в микровълнува фурна. Целта им е да ни изпратят в по ниска измерение затова ще служи и Церн. Това оръжие отваря и портали във времето но влияе наи вече на нашета енергиина честота нашето събуждане. Когато има силни магнитни бури и започват да навлизат много космически енергии. Елита включва ЦЕРН и другите облъчвателни оръжия на пълна мощ да изменят навлизащата енергия с изкуствена създаващо огромно поле по света.Това, което правят, е превръщането на атмосферата в електрически заредена плазма за различни военни цели, от манипулации на времето до наблюдение, до пренареждане на нашата ДНК.Електромагнетизмът е навсякъде около вас, те имат технологията да го манипулират с HAARP, стига те да имат правилните енергийни формати, те зависят от плазмените реакции, които създават големи енергийни изблици, след което се захващат в енергийните вълни за собствената си енергийна употреба на CERN, за да създадат повече власт, за да постигнат целите си.Гуенските кули играят жизненоважна роля в целите на ЦЕРН, шестдесет и четири елемента в земята модулират, с вариация, геомагнитните вълни естествено идват от земята. Естественият "мозъчен ритъм" на земята или "сърцето" (резонанс на Шуман) е балансиран с тези. Това са същите минерали, които се намират в червените кръвни телца. Има връзка между кръвта и геомагнитните вълни. Дисбалансът между Шуман и геомагнитните вълни нарушава тези биоритми. Тези естествени геомагнитни вълни се заменят с изкуствено създадени нискочестотни (LF) земни вълни, идващи от кулите на Гуен.Цялата система GWEN се състои от (в зависимост от източника на данни) от 58 до планирани 300 предавателя, разпространени в САЩ, всяка с кула с височина 299-500 фута. 300 фута медни проводници в спираловиден моден вентилатор, излизащ от основата на системата под земята, взаимодействащ със земята, като тънък вълнообразен проводник, излъчващ радиовълнова енергия за много дълги разстояния през земята. В Обединеното кралство или в други по-малки държави кулите на Гуен са разположени по-близо един до друг и са в диапазона между 30 фута и 150 фута, има много по-малко земна маса за пътуване, така че те не трябва да бъдат толкова високи, затова е важно те да са по- за да бъдат свързани помежду си чрез постоянен поток от ниски честоти.
Съединените щати се къпят в това магнитно поле, което може да се издигне от земята до 500 фута, но се спуска в мазета, така че всеки може да бъде засегнат и контролиран от ума. Цялата изкуствена земна вълна се разпростира в цяла САЩ като мрежа. По-лесно е да контролираме и да хипнотизираме хора, които се къпят в изкуствена електромагнитна вълна. Същото важи и за всички страни, тъй като проектите са почти завършени по света.
GWEN предавателите имат много различни функции, включително:
1. контролиране на времето.
2. контрол на ума.
3. поведение и контрол на настроението.
4. изпращане на синтетична телепатия като инфразвук на жертвите с импланти на САЩ за управление на ума.
5. ** Позволява на CERN да взаимодейства с излъчваната честота. **
По принцип целта е, че те се нуждаят от цялостната "честота" на всяка жертва, която да работи с определена скорост под прага на осъзнаване, за да позволят определена жертва да не се издигне по нагоре да не се събуди те не желаят да влезнем 5 измерение не желаят да имаме супер сили затова чрез ЦЕРН опитват да ни държат още в този затвор но с ниска честота.Chemtrails също играе роля за CERN. превръщайки небето в батерия или антена. Металозните частици и нанотехнологиите, които се съдържат вътре, се вдишват от нас и постепенно ви направляват по-податливи на манипулатори на честоти, като кулите на Гуен, които вкарват в енергията ви, което е само определена честота, за да ви постави в по-ниска състояние, да ви приведе в съответствие с нормата на това, което елитът казва / прави, повече контрол, наноботите могат да бъдат програмирани да променят вашата ДНК ... точно както правят в лабораториите.Кемтрелс и частиците от метал и другите замърсявания, които се съдържат в тях, са основна съставка на всичко това. Металите, барият и алуминият са необходими, за да се превърне атмосферата в йонизирана плазма, точно това, което е необходимо за всичко това да е възможно.Космическата ограда, HAARP, CERN, вятърни турбини, фрагментиращи, интелигентни измервателни уреди, кули на Гуен и смартфони са само част от електромагнитния затвор, който се образува невидимо навсякъде около нас и се използва нежелано от потребителите. Ние сме в електромагнитен затвор поле те се опитват да отблъснат енергиите от космоса като създават изкуствено поле което да не облъчва и да ни държи още в ниски честоти да не се събудим ХААРП знаем е за контрол на климата но и тои има връзка да изменят нашата честота.Те използват флуорид, за да атакуват епифизната жлеза и това ще ви накара да станете депресирани / тъжни / уморени и по-малко притеснени за световните събития, които позволяват на елита да работи по-лесно, затова те поставят флуорид във вашата чешмяна вода, заедно с олово, алуминий и други киселинни вещества, всички да ви накарат да се разболеете. После се насочвате към "голяма фарма" за лекарства, отпускани по лекарско предписание, които заплитат джобовете на елита.
Това е една голяма игра за тях.
Ами те са направили Земята гигантска лаборатория в подготовка за това, което идва.
Естествената ни среда се превръща в изкуствена конструкция, плувайки в електромагнитни сигнали, като всички ние бавно се интегрираме в тази матрица, образуваща се около нас. ЦЕРН е много по опасен от това което си мислим тои спира нашето събуждане влияе на нашата енергиина честота и нашето възнесение по горно измерение. Чрез ЦЕРН елита иска още да ни държи в този ниско честотен свят да не се събудим.Вселената е пълна с различни измерения, различни вибрации, различни честоти, различни звуци. Това, което виждате, е напълно синхронизирано с вашето възприятие, нашата физическа сфера, това е нашето измерение.
Имате по-високи измерения, по-високи честоти, различни дължини на вълната, струнни енергии, които можете да заобиколите, като имате приятна природа, милосърдна, любяща, грижовна и истинска. Тези неща са основа за "добро виене" които другите ще чувстват / усещат, докато енергията излъчва от вас, като по този начин привлича положителните вибрации.
Тогава имате по-ниската форма на размерите, по-ниските честоти, по-ниските дължини на вълната, струните на енергия, които най-много не искат да се заобикалят ... Тези размери са там, където живеят злото, тъмните сили на природата, от енергията, която излъчвате. Когато получите лошо виене на място или човек, това е вашата енергия, която взима нещо, слушайте го.Ето защо елитът се уверява, че има фалшиви знамена, за да създаде паника / страх / гняв / объркване / тъга, защото това са емоциите, които ви поставят в по-ниско състояние на съзнанието, което означава, че те могат да се включат в това съзнание чрез по-ниската честота ... така ли виждате?
Повечето от бомбардировките / масовите убийства в училищата и т.н. са създадени за това.
Елитите правят всичко по силите си, за да променят честотата и земната честота, за да пренесат това измерение във физическото царство, поради което всички се покланят на едни и същи богове, които са едни и същи бог.
Да, звярът, Сатана, бафомет, молох, нимброд, луцифер и т.н. ... той идва в много прикрития, помни, всички са като един, духът на злото. Злото, което преминава, няма да бъде рог от звяр, ще бъде като нас.нашето слънце реагира на втори слънчев вятър, който взаимодейства със слънчевите корони, причинявайки коронарни дупки и големи CME (коронални масови изхвърляния), които създават огромни количества енергия, когато земната повърхност е изправена, когато удари земята през слънчевия вятър. Заредените частици се вкарват в магнитните полюси, след което се разпространяват през йоносферата, където протича процесът на йонизация, CERN зависи от плазмените реакции и точно това се случва, затова CERN винаги се издига до максимум, когато очакваме пристигането на силен слънчев вятър поток / CME, времето е абсолютно съвършен.
Ето защо делфините, китовете и птиците се переха по бреговете / падаха от небето, защото атмосферните компреси са причина за нарушаването на линиите на магнитното ни поле и всички навигират с помощта на нашето магнитно поле. Свържи точките.
Заредените частици също взаимодействат със земни плазмени ядра, създаващи налягане под плочите, което води до земетресения, вулканични изригвания, повишаване на температурата на морето, намаляване на ледовете, свлачища, потънали дупки, приливни вълни, урагани, торнадота и т.н.
Така че колкото по-близо системата стига до близостта на нашето слънце, толкова повече взаимодействия слънцето има със земята ... и колкото по-близо става системата на земята по орбиталния път, колкото повече разтърсва земята, толкова повече нашите струйни потоци се смесват и колкото по-близо стигнем до смяната на полюсите.
Което означава, че по-близкото ЦЕРН достигне целта си.
Така че елитът знае, че те нямат време, знаят, че не могат просто да се отърват от милиони хора, без хората да забележат, че събират събития и използват оръжия като DEW (директни енергийни оръжия), за да причинят пожари, HAARP да манипулират и урагани и ги насочва към населените места, те създават земетресения (повечето са естествени), за да изместят хората и да направят същото с вулканите.
Това е всичко, за да се върнат хората нагоре, да се разделят възможно най-много от оръжията (оттук и Обама взема оръжията на хората, прави пост по това, преди да се случи) и да накара хората да са в положение, в което нямат никой друг, като "FEMA" или "ООН", което е точно това, което искат.
Затова те зависят от смяната на полюсите, те се нуждаят от атмосферни сгъстявания от слънцето, те се нуждаят от наклона на земята, за да се променят, за да постигнат целите си.
И всичко това се случва СЕГА.
Единствената стъпка е "война на отвличане на вниманието" и "проект на син лъч".
Те са последният и последен етап от "новия световен ред".
Светът преминава през преход, зависи от вас как го оставяте да ви въздейства.
Но каквото и да правят с Церн енергиите от Космоса стават все по силни и хората се изменят. Няма да спрат нашето събуждане дори и с някакви си играчки като ЦЕРН .

Няма коментари:

Публикуване на коментар