Звездни Цивилизации

четвъртък, 17 март 2016 г.

Спомени от минал живот


3 -годишно момче от Голан,  в граничната зона между Израел и Сирия, заяви че е било убито с брадва в предишния си живот. То показало къде убиецът е скрил тялото и там наистина намерили човешки скелет . То също така показало къде е скрито оръжието на убийството. Там разкопали и намерили брадва.

Момчето принадлежи към етническата група Друзи, а в тази култура съществуването на прераждането се приема като факт. Но в днешното общество се възприема като мит. Въпреки това, неговата история, с последващо  откриване на реални доказателства, изненада дори скептиците .

Момчето е родено с дълъг, червен белег на главата. Друзите вярват, че рождените белези са свързани с предишния живот и смърт. Когато момчето започнало да говори, казало на семейството си, че е било убито от удар по главата с брадва.

Старейшините помолили момчето да ги заведе в  къщата на предишния си живот, ако го помни. Момчето знаело, че е живяло в близкото село и те отишли там. Когато пристигнали в селото, момчето си спомнило името, което имало в предишния си живот.

Когато пристигнали в това село и разпитали неговите жители, било установено, че преди 4 години там е  изчезнал човек. Местните хора казали, че той е изчезнал безследно.

Момчето си спомнило и името и името на убиеца. Когато  се сблъскало с този човек, предполагаемият убиец пребледнял, но не признал за убийството. После момчето казало, че може да покаже на старейшините и мястото, където е погребано тялото. На същото място бил намерен скелет на мъж с рана на главата. Те също така намерили и оръдието на убийството.

Сблъсквайки се с тези доказателства , убиецът признал за престъплението.

Люк Руелман е на пет години. Той живее в Синсинати, щата Охайо (САЩ) и твърди, че помни свой минал живот, когато е бил 30-годишната чернокожа Пам от Чикаго.
Момчето толкова настойчиво разказва за това, че след като събира всички детайли от „биографията на загадъчната Пам”, майка му решава да прерови стари вестници и открива, че такава жена действително е съществувала.
Понякога Люк започва да описва невероятни подробности от миналото си въплъщение: „Когато бях момиче, имах черни коси”. „Носех тежки обеци, когато бях момиче”. „Преди се казвах Пам, но Пам умря. Издигнах се на небето и там видях Бога. Той ме върна обратно, долу. След това се събудих и се оказах бебе, а ти ме наричаше Люк”…

Люк Руелман и Памела Робинсън
Памела Робинсън загива при пожар в хотел Paxton през 1993 година. По това време тя действително е на 30 години. Момчето казва, че след смъртта душата на Памела е срещнала Бога и е изпратена обратно, на Земята. След което се преражда в момченце.
Майката на Люк споделя, че практически всички факти от историята, която той разказва, намират своите потвърждения…

Няма коментари:

Публикуване на коментар