Звездни Цивилизации

петък, 11 март 2016 г.

Морски пехотинец : База на НЛО се намира под Гуантанамо

НЛО почти винаги се появяват в области с  ядрени  обекти или военни съоръжения. Сега  конспиролозите  твърдят, че мистериозните кораби в залива Гуантанамо се  виждат „всяка вечер.“

Под Гуантанамо се крият извънземни, твърдят  изследователи. За първи път НЛО е бил забелязан да   излиза от „голяма подводна извънземна база“ близо до Гуантанамо преди близо 50 години,  според изявленията на американски моряци.

В докладите на служители в тази военноморска база от 1968 до 1969, които са четени на военни трибунали, се съобщава за визуални наблюдения на светлини в тъмнината, и за масови полети на  НЛО около базите. В документите се отбелязва, че размерът на обектите е в границите от 15 до 30 метра.

Интервю с един от бившите военни бе  публикувано на сайта Mutual UFO Network (MUFON), който се смята за „най-голямата официална организация за разследване на НЛО в света“, съобщава Inquisitr. Според интервюто, на американските военни, които са наблюдавали НЛО всяка вечер,  е забранено да обсъждат това публично.

„Всички наши морски пехотинци са поразени от извънредната активност на НЛО както над самата база, така и  около нея, – казва един от свидетелите. – Практически  всяка вечер НЛО летят над главите ни  на височина по-малко от 100 метра.

Морският пехотинец,  чието име не е посочено, получил заповед да следи периметъра, когато той за първи път вижда „марсианските кораби.“ Според него, това не са ярко светещи чинии, каквито обикновено се показват по филмите.

„Повечето от тези НЛО са били около 50 до 100 фута в диаметър, но с просто око са едва видими, заради замаскираният им корпус и само една малка червена светлина в задната част“ – казва той.

Според морския пехотинец всички тези обекти,  пред  очите му са излитали от океана или са се потапяли в океана.  Той предполага, че в Гуантанамо трябва да има  голяма подводна база на НЛО.

Свидетелят припомня също така едно събитие, което, според него, е „най-вълнуващото,“ пише  Open Minds. Около  седем часа вечерта бившият морски пехотинец открива до оградата на караулното помещение на земята огромен бял облак със сини мигащи светлини в центъра.

Той извикал другарите си, но след известно време групата морски пехотинци,  наблюдаващи странният обект, е изгонена от сержанта. Те се отдръпнали зад казармата, където гледали като разузнавачи донесли някаква техника, като снимачна,  и в рамките на три часа, правили нещо,  без да правят опит да се доближат до обекта. Тогава на НЛО излетял внезапно.

Миналата година бивш служител на НАСА направи изявление, че агенцията крие цяла серия от наблюдения на НЛО под кодовото име „Санта Клаус“. Разсекретилият  тези данни човек твърди, че НЛО са проследявали всички  кацания на космически кораби на лунната повърхност.

През 1968 г. по поръчка на Военновъздушните сили на САЩ,  от Колорадския университет е организирана група от 37 експерти,  под ръководството на известния физик и специалист по ядрена енергетика Едуард Кондън. Докладът „Научно изследване на НЛО“ е разгледан от  специален комитет на Националната академия на науките на САЩ и публикуван в началото на 1969 г.

Той анализира подробно 59 съобщения за НЛО, въпреки че по това време са били събрани 12 618 такива съобщения. В „заключение“ Кондън категорично отхвърля „извънземната хипотеза“ и препоръчва да се спре по-нататъшното проучване на проблема.

В общи линии до същите заключения като Комисията на  Кондън, стигат и другите комисии, изучаващи НЛО. Във Франция това е била Групата за  проучване на  неидентифицирани космически явления, работила от 1977 г. насам.

В СССР  това заключение е направено от група от експерти, които са работили по проекта  „Сетка“ на  Министерството на отбраната и на Академията на науките (1978-1990). Наистина, при това е отбелязано, че отделни добре документирани наблюдения на НЛО не могат да получат изчерпателни научни обяснения.

Няма коментари:

Публикуване на коментар