Звездни Цивилизации

понеделник, 7 март 2016 г.

Поразяват ни с психотронни оръжия


Иванка Миланова разказва как е атакувана с психотронни оръжия и за преживяния кошмар,
. От скоро тя е създала Организация срещу злоупотреба с психотронни оръжия, която има централа в Германия. След лутане из различни международни организации като ООН, Европейския парламент, за правата на човека в Страсбург не е успяла да направи нищо за да си търси правата и да бъде защитена от посегателството над здравето и живота й, тя се върнала в България и решила да създаде тази организация.

Тук се е срещнала с професор Георги Василев. Той споделя съдба подобна на нейната, но не е посмял да говори. Двамата заедно направили организацията като клон на друга съществуваща вече, която е с централа в Германия. Но след това споделя, че са започнали още повече да ги атакуват с микровълни и високо и ниско честотни вълни.


Микровълново оръжие, САЩ – «Active Denial System»
Иванка Миланова споделя, че извършителите са съседи, защото трябва да се наблюдава състоянието на атакувания човек. Направило й впечатление, че главно жени вършат тази работа. В нейния случай е едно турско семейство, при които идват явочници от време на време. Въздействието с психотронно оръжие изисква постоянно наблюдение и се следи с инфрачервени камери кой орган на тялото как реагира и техниката е свързана с компютър.

Тези оръжия са създадени в Русия, след това в САЩ и Канада ги разработват и в момента ги има в България на пазарите с китайски произход. Те се използват масово срещу обикновени граждани, а в началото били предназначени срещу терористи.

Психотронните оръжия са с 47 вида излъчвания – нискочестотни, ултразвукови, високочестотни, микровълнови и т. н. У нас срещу гражданите се използват високо и нискочестотни и микровълновите.

Излъчванията влияят върху всички органи, съсипват имунната система, действията и ходенето на човек стават бавни, може да се стигне и до по-тежки положения като течене на кръв от носа. Иванка Миланова знае и за съществуването на начин за пускане на глас в мозъка, а оплаче ли се човек от такива неща го обявяват за луд. Този начин на тероризиране чрез облъчвания засягат и мускулната система и костите и се стига до липса на усет в краката и това води до падане.


С микровълново оръжие дебнат бунтарите.
В двете снимки са показани микровълново оръжие предназначено за разпръскване на демонстранти и противници по време на военни действия. Не са публикувани снимки на психотронни оръжия в мрежата, а вместо тях тези, които служат за разпръскване на демонстранти. The Active Denial System (ADS) е несмъртоносно, използващо насочена енергия оръжие, разработено от американската армия. Той е силен излъчвател на милиметрови вълни използвано главно за контрол на хора с цел да ги прогонят. Това оръжие причинява болка от изгаряне на кожата и така принуждава демонстрантите да се разпръснат. Използвано е в Ирак.  Някои допълнителни системи като ADS HPEM се използват също и за деактивиране на превозни средства. Повече за него в добавения втори видео клип към статията.

Г-жа Миланова е усещала ток през ходилата си, течало й е кръв през носа често, имала е усет на вкус на метал в устата, имала е силно главоболие, виене на свят. Последните две болежки се повтаряли през всеки час и половина. Медицинските й изследвания показва, че тя в тялото й има наличие на тежки метали, намерени са концентрации на хром и сребро. Оплаквала се е в прокуратурата, но нищо не е направено в нейна защита. Тя има списък с имена и на други хора потърпевши от този начин на тероризиране.

Иванка Миланова се е замисляла защо го правят. Една от причините е да изследват и разработват нови оръжия, но от друга страна стремежът им е да тероризират хората с цел да създадат покорно човечество и да се намали населението на земята. Другите подобни средства са аерозолните замърсявания от самолетите (Кемтрейлс), ГМО, някои от ваксините, химическото замърсяване на питейната вода и околната среда изобщо и други. Всичко това е част от плановете на световния елит за поробване на човечеството и въвеждане на нов световен ред.

По този въпрос вече сме споменали, че събитията, които наблюдаваме са предсказани в Библията и този нов световен ред ще доведе до голямо зло за цялото човечество и че всички народи ще бъдат измамени, като това включва и свръхестествени прояви. В нея се говори и за въвеждането на един белег, чрез който ще се осъществява контрола върху хората с цел да се покланят на фалшива религиозна система и свободата на съвестта ще бъде потъпкана. Но Бог ни е предупредил, че не трябва да се приема фалшивото религиозно поклонение и е описано защо. Затова е добре да се чете тази книга, за да се знае какво да се прави.
Психотронно оръжие  и под формата на генератори облъчва мозъците ни от кораби в Черно море

Поредицата убийства  във Варненско, се дължат на атака от  психотронно оръжие.  Генераторите са поставени на военни кораби, плаващи в Черно море. Това разкрива пред изданието Иванка Миланова, председател на българския клон на Организацията срещу злоупотреба с психотронни оръжия. Миланова, която е дългогодишен журналист в Радио „Свободна Европа”, преди време алармира за подобен проблем във Варна – припомня изданието.

След като морската столица се събуди с новината за поредно кърваво убийство, станало в региона, Миланова заяви, че най-вероятно става дума за масирано облъчване с психотронно оръжие.

„Това се отразява на поведението на човека, особено на хората с по-разклатено здраве и веднага се отразява на психиката им. Те най-вече усещат силно главозамайване. Излъчвателите влияят дори на поведението на животните” – сигурна е Миланова, като пояснява, че в зависимост от конфигурацията на импулсите може да се предизвика разразнение и агресия у мишените. В други случаи те се укротяват, както при пускането на генератори, които се поставят в колите за борба с масовите безредици.Иванка Миланова обясни, че излъчване от  психотронно оръжие е било засичано многократно при провеждането на военни учения. Според нея може би генераторите са поставени на кораби в Черно море.

2 коментара:

  1. Zdraveite Ivanka Milanova, kak moga da se svarza s vas, blagodarq

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте желая да се свържа с вас но телефона ви не отговаря вземам да си мисля че тези които извършват ударите с генератори са ви сложили та да се види колко ще се оплачат.опровергаитеме

    ОтговорИзтриване