Звездни Цивилизации

сряда, 9 март 2016 г.

Магическата енергия на коткитеКотките имат невидима връзка със света на магията. Както кучетата са нашите пазители във физическия свят, така и котките в света на енергията. До като е будна котката почиства дома от натрапчиви сили и негативна енергия. Когато спи филтрира и трасформира тази енергия. Котката може да е често на места с лоша циркулация на жизнената енергия Прана или Ки и активира тази зона. Често котката е напълно концентрирана… вижда неща, които ние не виждаме, от микроскопични насекоми до създания от други измерения. Често котката отива на изолирано място в къщата и започва да мяука, не иска просто внимание, а е един вид предупреждение, че трябва да се подобри качеството на енергията на това място.Нашите проблеми, ежедневните ни усилия и стрес ги поглъща котката. Когато мястото е пълно с негативна енергия не е рядко котката да се разболява. Ясно, че тя не е единствения отговорник за енергийния баланс в къщата. Колкото повече хармония има във вашата среда, толкова по-малко отрицателна енергия ще трябва да се филтрира и в резултат ще бъде по-щастлива и по-здрава.

Когато спим нашите астрални тела се отделят от физическото тяло и отиват в друго измерение, измерение без време и пространство: измерение, в което сме когато сънуваме. Поради липсата на обучение и подготовка, в по-голямата част от времето ние не виждаме това измерение такова, каквото е, а сме склонни да „прикрием и криптираме“ безсъзнателното и психическо съдържание. Котките често ни съпътстват в тези астрални пътувания или защитават астралното ни тяло, освен че ни предпазват от нежелани духове до като спим. Това са причините, поради които те обичат да спят в леглото с нас.Котките наблюдават нашата еволюция. Докато живеят с нас те изпращат информация до по-високи измерения, защото служат като предаватели и радар. В допълнение, като силови трансформатори помагат при лечение, играят роля подобна на тази на кристалите.

Котките са учители, учат ни да обичаме. Една свободна любов, непокорна, уважаваща различията. Защо на толкова много хора им е трудно да живеят с котки? Първо трябва да спечелим доверието на котката, след това да се научим да я уважаваме. Тя ще ви покаже привързаност, когато наистина го заслужавате. Котките отразяват любовта. От енегрийна гледна точка хората, които са алергични към котките са тези, които срещат проблеми да позволят на любовта да влезе в живота им. Според Caroline Connor ако има много хора в семейството и само една котка, тя може да бъде претоварена с цялата негативност. Хубаво е да имат повече от една за да си разделят товара.

Ако по принцип нямате котка, но изведнъж в живота ви се появи, това е защото имате нужда от нея в този конкретен момент. Тя е дошла при вас по някаква причина. Бъдете свързани с котките, те реагират на домашни посещения. Често се опитват да предпазят себе си от едно поле на негативна или тежка енергия.

В древни времена котките са считани за същества с   извънземен произход. И сега авторитетни източници  твърдят, че котките са извънземни, оставени на  Земята като наблюдатели и  очевидно имащи  „нетрадиционни“ умения.

Така  в комплекса от пирамиди в Перу са открити пещерни рисунки, изобразяващи летящи  устройства, извънземни и животни, приличащи на котки.

Науката не може да обясни това явление, когато през нощта много котки  седят  в кръг с   опашките си навън дълго време. Има предположение, че по този начин животните телепатично си комуникират едно с друго.

Писателят Лобсанг Рампа в книгата „Да запалиш огън“  разкрива тази тема:

„Някога  мислех да напиша книга за котките, в която да има  легенди и истински истории. Бих искал да кажа, например, как в един друг свят, в друга система, намираща се много далеч от Слънчевата  система, е имало висша котешка цивилизация. Сега те биха могли да използват своите „пръсти“, както хората го правят, но притежавайки благородство, с което не разполагат с хората, те били  изправени пред избор: да започнат своя цикъл отново, или да отидат в друга система, за да помогнат на още неродена раса.

Котките се добри създания и добре разбират всичко, и затова всички котешки племена и техният Maну  (Върховен Дух) решават да отидат на планетата, която наричаме Земя. Те дошли за да наблюдават  хората и  човешкото поведение, нещо като телевизионна камера, постоянно наблюдаваща, но те наблюдават и предават своите посланията не за да причиняват вреда на хората, а за да им помогнат. В най-добрите светове е прието да  не се докладва това, което може да навреди, а за  тези слабости, които могат да бъдат поправени.

Котките са дошли на Земята, за да бъдат независими, така че те не се поддават на никакво влияние. Те са дошли  под формата на малки същества, така че хората да могат да се отнасят с тях нежно или грубо, в зависимост от това, което са .

Котките имат много добро влияние  върху Земята. Те са продължение на Великия Висш Аз на този свят, като източник на информация там, където  много информация е изкривена от съществуващата в този свят условия.

Отнасяйте се с котките приятелски,  грижете се  за тях,  доверявайте им се, котката никога умишлено няма да  причини вреда на човека,  но много от тях дават живота си за да помогнат на човека. „

Котката лекува не само със своето биополе. Целебна сила притежава и мъркането. Отдавна е установено, че то се състои от акустични колебания в диапазона от 4 до 44 херца, но основно е с честота 16 херца. Тези звуци изцеляват и действат благотворно на всеки жив организъм, вклюително и на човешкия. Мъркането нормализира обменните процеси, стимулира жизнените процеси в органите и тъканите, ускорява заздравяването дори при твърде сериозни и тежки рани и травми.

Установено е, че котешкото мъркане действа твърде благотворно при редица заболявания на опорно двигателния апарат. За няколко сеанса мъркащите котки достоверно повишават плътността на костната тъкан при остеопороза и значително понижават вероятността от счупване при възрастни хора.

Котешкото мъркане се явява и мощно обезболяващо средство. Отдавна е известно, че котките мъркат не само когато се чувстват добре и им е приятно. Те мъркат и тогава, когато им е тежко, когато нещо ги боли, когато не се чувстват добре или по време на раждане. Целебното им мъркане не само заглушава тежкото им разположение или болката, но помага на организма да събере сили и активно да противодейства на неблагоприятните и вредните фактори. Непрекъснатото мъркане на страдащи котки и котараци прави с тях чудеса и в удивително кратък срок възстановява здравето им.

Специалистите по акустика потвърждават, че природните звуци, сред които и котешкото мъркане, притежават мощна изцеляваща сила. Редовното слушане на такива звуци, дори на запис, подобряват основните биохимични функции на организма, възстановяват АТФ-ензимите, синхронизират биохимичните реакции и др.

Друг начин, чрез който котките лекуват хората е леко одрасквайки ги с ноктите си и лижейки ушите и други места на човешкото тяло, където има много нервни окончания. Учените са установили, че нервните окончания, разположени на повърхността на тялото, съединяват дадения участък с определен вътрешен орган. Такива нервни окончания са доста на ходилата, на дланите и в ушната раковина.

Котката въздейства на тези нервни окончания с топлината на тялото си, наелектризираната козина или чрез одраскването с нокти и по този начин влияе активно на този или на онзи вътрешен орган по най-благоприятния начин. Ако органът е здрав и функционира нормално, подобна стимулация му е от полза. Ако с органът нещо не е наред, но заболяването все още не се е развило, то мустакатият целител ще приложи цялото си лечебно изкуство, за да попречи на функционалното нарушение да се развие като болест. Ако болестта вече се е развила, котката ще насочи всичките си целителни възможности, за да спре развитието на болестотворния процес или поне да отслаби динамиката му.

Котката лекува човека не само защото го обича, но и защото й харесва. Някои учени предполагат, че котките приемат в себе си натрупаната в хората отрицателна „тъмна” енергия и я превръщат в положителна „светла” енергия, полезна и за самата котка.

Не всички учени са съгласни с тази хипотеза. Те предполагат, че котките-целители не живеят дълго. Съществува дисертация, основана на статистически данни за гибелта на котки, след като са лекували стопаните си. Според тези изследвания, до 45% от котките умират, „погълнали” в себе си болестите на скъпите за тях хора. 55% от пухкавите лекари обаче си остават живи и здрави.

Няма коментари:

Публикуване на коментар