Звездни Цивилизации

четвъртък, 10 март 2016 г.

Преминаване през времето и пространството.Минало, настояще и бъдеще -протичат едновременно!

Има множество случаи на преминаване напред във времето както и връщане назад. Това е ставало случайно от хора които не са знаели първоначално какво се случва с тях. Те не са търсили целенасочено това физично явление.Нито  са били фантназьори които си измислят какво им се е случило, често с тях е имало други свидетели или странични наблюдатели на тяхното изчезване,както и завръщането им.Дали това са паралелни светове или действително по някакъв начин хората се телепортират на друго място, назад или напред във времето?Дали това се случва на нашата планета или става въпрос за други измерения които по някакъв начин са били в сапрекосновение.

Най-впечатляващ е случая с пасажерка от лайнера Титаник която е била открита зад борда от исландски моряци в наше време.Те са я спасили през 24 септември 1990 г. Жената е била в шок ,премързнала ,но с молитви и  крясъци ги умолявала да спасят Титаник, понеже той потъвал ,а на борда са двамата и невръстни синове на 7 и 9 г .Първоначално я помислили,че е получила психическо  разстройство в резултата на преживян стрес.Настанилия я в психиатрична клиника където лекарите не са откили нищо особено в нейното физически и психическо здраве освен факта,че жената е претърпяла стресова ситуация при престоя и в открития океан.Наблизо нямало бедстващ кораб на който тя да е била пътничка. Журналист от вестник Телеграф който научава за случая ,решава да направи проверка и сред пасажерите на Титаник действително и открива англичанка с такова име Вини Коудс под номер 203 пътуваща във втора класа със синовете си. Жената вади от дамската си чанта, запазен билет от кораба Титаник. Многократно описва всичко което се е случило на борда без да се обърка нито веднъж. Нейната възраст не е била повече от 30 г., същата на каквато е била по време на пътуването.Изминали са 78 г. няма как да е престояла толкова дълго във водата при това без да си промени възрастта си... тогава се е случило нещо друго с нея.Със случая са се заели и от ЦРУ подозирали, че жената може да е изпратена от чуждо разузнаване, но тя им представила,представете си автентичен билет от Титаник с дата 10 Април 1912 г деня на отплаването на лайнера в  неговия първи и последен презокеански курс.Освен всички останали съвпадения, имала и прилика на снимката с въпросната Вини Коудс.
Преминаване през времето!Колко и невероятно да звучи това се оказва възможно, след като нейният случай на преминаване от миналото в бъдещето е документиран в наше време.В нощта на пътуването някой от висшите офицери на Титаник са наблюдавали водовъртеж, това е спираловидно въртене на водата доста, наподобяващо модела на галактиката със форма на спирала.Дали Вини Коудс е попаднала в нещо подобно? Само тя ли е била всмукана във водовъртежа или има и други които ще се появяват след време в бъдещето, а защо не и назад в миналото?! Докато проучвах случая с Вини Коудс се натъкнах на едно странно предсказание на Египетска пророчица. Нейната мумия е била открита месеци преди да бъде спуснат Титаник на вода за първият си курс.На него е трябвало да пътуват английски изследователи които са се колебаели защото си спомнили текста с предсказанието. Същите тези хора месеци по рано, били пренесли тайно от Египет в Англия мумията на Египетската прорицателка Анк-Сун-Амун, живяла периода 1348-1322 пр. н. е. същата тази египтянка забележете освен ,че предсказва как мумията и ще бъде унищожена ,а  гробницата и разграбена ,предсказва гибелта на Титаник която се случва малко след времето на унищожаване на нейната гробница. Суеверните страхове, а може би гузната съвест на изследователи  са  попречили да разтълкуват нейното послание. Те са очаквали или са мислили, че ще последва е отмъщение на мумията  фараонка без да мислят, че това предсказание има съвсем друга цел.Конкретно  тя се е опитвала да предотврати  трагедията която предстои да се случи с лайнера Титаник. Пророчицата казва думи който само аз успях  /макар нескромно да прозвучи/ да разтълкувам, може би ,защото търсенето ми е по съответната тема. Тя казва следното:''И тогава предстои да се случи събитие което ще повтори моята съдба''!Възможно ли е тя да е също пасажерка от Титаник която се е пренесла назад във времето.Искала е да избегне катастрофата с Титаник на който е пътувала, като по този начин ще успее да остане в своята епоха, ако ли не успее ще случи това събитие -вероятно пренасяне във времето се има предвид и то ще повтори нейната история. Уникално!Не знам как никой не го е разкодирал и разбрал на време това послание. За мен то сега звучи доста ясно!Предразсъдъците най-вероятно  в онези времена са попречили, дори на трезвомислещи изследователи да се дистанцират от своите опасения  и страхове за да разтълкуват своевременно целта на посланието от текста на Египтянката.  Дори в днешно време не е разтълкувано то все още.Ако и да съм успяла да го сторя, вече не е от същото значение няма да промени хода на събитията!
Излиза, че минало и настояще и бъдеще текат едновременно! Във връзка с моето заключение за египетската фараонка аз достигнах до този извод ....и се замислих: ако това е вярно и например при сблъсък с космическо тяло; което е в състояние да унищожи планетата Земя,тогава в следствие на катастрофата нейното минало ,настояще и бъдеще едновременно ще изчезнат. Това хипотетично означава, че те текът едновременно в пространството...и може да става пренасяне от едно в друго, време при определени налични условия.Дали това означава, че лайнера Титаник е попаднал във времеви капан  и това довело до неговото  потъване.
Нито знам, дали реално е могла да бъде предотвратена катастрофата или неизбежно е щяла да се случи.Факт е обаче,че египетска пророчица и фараонка го е предсказала,около хилядолетие преди новата ера, също и какво ще се случи с мумията и.Тя вероятно е била пасажерка на Титаник от първа класа, узнала е от вестниците за откриването на египетска мумия, попаднала е назад във времето в Египет и е предсказала какво ще се случи при откриване на нейната мумия също и за гибелта на Титаник в тъмна нощ през която ще загинат много хора.Сторила го е с цел ако може да го предотврати ,но е допускала да не успее,точно затова е казала, че ще се случи нещо  което ще повтори нейната история: връщането и назад във времето и кръгът на съдбата и се затваря.Разсъждавах върху нейният случай така: Как се случва ,че мумията и е едновременно в Англия, заедно с пасажерката на Титаник на която и предстои да премине назад във времето, докато се бори за живота си в океана и е погълната от въртежа.Единствен вариант който ми идваше на ум  е тези две времена да текът едновременно.Без да забравям случая на Вини Коудс че е, преминала в наше време.Тоест тя е преминала от своето време в бъдещето.Това е равносилно на три времена които текът едновременно тогава ...и с голяма вероятност винаги е така. Не ми се наложи дълго да се лутам ,попаднах на мнение на астрономи, според които минало настояще и бъдеще текът едновременно. Те правят този извод от скоростта  на светлината която звездите изпращат във Вселената. Тя достига почти едновременно от минало, настояще и бъдещето на звездата.Дали може да се избере в кое време да се пренесе космически кораб ,ако е възможно до достигне до други звезди и галактики не мога да кажа. Но тук на Земята, това може да се случи и се е случвало с не малко хора, документирни са случаи и в минали епохи.


Най-старият случай който е документиран и известен на науката е с две дами разхождали се в началото на века 1901 г в Париж в парка Малкия Трианон.На 10 август Елионор Джърдейн уважавана дама от известна фамилия се разхождала привечер с приятелка в парка на двореца Версай. Двете дами точно обсъждали, колко хубаво си прекарват когато изведнъж им се сторило ,че са попаднали на непознато място. Те решили, че са се загубили въпреки ,че и друг път са се разхождали на това място, но не разпознали нищо около тях.След известно време те попадат на изоставена ферма и на близо забелязват старо рало. Внезапно ги обхванало чувство на безпокойство. Времето станало необичайно за август -изведнъж захладняло и вятърът се засилил,дърветата сякаш замлъкнали без песента на птиците. Сякаш изскочили от нищото срещу тях се появили двама мъже облечени в старинни дрехи като от 17 век.Когато се разминават дамите ги питат как да стигнат до Малкия Трианон, мъжете им посочват пътя който никога не били виждали.Странното чувство у тях се засилвало. Елионор и Ан не били млади девойка, а уважавани и интелигентни дами известни със своята сериозност. Те вече били разбрали, че нещо не е наред.Насочили се към една беседка но там за тяхна изненада се появил мъж с белези от дребна шарка. Те се отдръпнали и тогава чули от далечината глас които им подсказал ,че са объркали пътя и те решили да го послушат.Достигнали моста към който се били упътили и когато достигнали края му забелязали Малкия Трианон.
 Вървейки  те към двореца Ан Молбърли видяла ,жена която стояла на тревата и рисувала.Първоначално я помислила за турист ,но след това забелязала ,че била облечена в средновековни дрехи.За миг през умът и минало, че това може да е Мария Антоанета.
    Три месеца след това Елионор и Ан се срещат отново и когато става въпрос за ваканцията им.  Ан споменала за жената на тревата и Елионор я изгледала изумено.Тя твърдяла, че няма спомен да я е виждала.Това им се сторило страно и двете решили по внимателно да си припомнят събитията от онзи ден. Тогава дамите разбрали, че са виждали различни неща на различни места.Всичко започнало да им се струва още по странно когато открили картина на Мария на Антоанета на която тя стояла на тревата на същото място на което са я видяли и рисувала.На следващата година двете дами решили отново да се върнат на същото място и направят разходка  по същият път,като опитат да се повтори случилото се. Нищо не се получило!Мястото било съвсем различно от това на което били двете по рано.Решени да разнищят случая ,жените го описват в книга наречена ''Приключение'' и се обръщат към 'Физическото общество' чиято цел е да се намерят обяснения на свръхестествени и необясними неща. От проучванията които направили Ан и Елионор установили ,че са видели Версай през 1789 г. В полза на това сочела карта която двете открили години по късно и на която бил обозначен моста по който двете твърдят ,че са минали.  Той не съществувал на никоя друга карта и съществул именно през въпросния период.Тогава стражите на Мария Антоанета носели зелени униформи и дамите ги разпознали като мъжете които ги насочили към двоеца.Когато стигнали до двореца се смесили с други хора и усетили, че онова чувство на объркване ги е напусвало и всичко си е дошло по местата.Двете жени са нямали никаква изгода да рискуват репутацията си в обществото и да ги сметнат за измамнички или луди.Едната е дъщеря на преподобен свещеник, другата на директор на Университет.Случая се превръща в сензация през 1901 г и е първият документиран но не означава ,че по рано не са се случвали подобни преминавания в друго време.Аз наричам това краткотрайно преминаване през времеви портал. Това става случайно и за кратко време, след което те се връщат отново в своето време.И събитието вече не се повтаря ,дори да се правят опити на същото място.Краткотрайното преминаване е събитийно и обратимо.Дългото преминаване което е нобратимо и за винаги се остава в другото време е по рядко и такива случаи са описаните за Титаник.Живота на тези хора протича през различни епохи.Започва в една ,завършва в друга епоха напред или назад във времето.

Не рядко са случаите на течащи едновременно времена!Един от случаите е с руски ловец който докато ловувал в руската тайга, из места където се е водила втората световна война, изведнъж забелязва на завой двама немски офицери. Те вървели спокойно и разглеждали карта. Униформите им имали разпознавателни нациски знаци и били съвсем реални хора, непосредствено пред него. Той останал като замръзнал на място, подпрян зад едно дърво.Те отминали, след което не ги видял никога отново. Те са били на същото място, но в друго време. А той е бил в своето време на същото място,обаче без да премине в другото времево и пространствено измерение. Това е своеобразно доказателство ,че могат да текат едновременно: минало и настояще, вероятно и бъдеще време.Не е ясно дали той би могъл в този момент да премине в тяхното време ...или само ги вижда без те да го забелязват.Друг руски младеж се разхождал из руските степи със своето куче ,когато изведнъж гората му се сторила много странна с по гигански и нетипични дървета които не се срещали по тези места. Настанала странна тишина,цялата необичайна разходка по негова преценка е траела 15 минути след което установил,че са изминали часове.Не е ясно ,какви са причините да се получава застъпване във времето. Дали преминаването през него може да става само при определени обстоятелства, или има места портали през които това се случва единствено при наличието на определени обстоятелства?!Все въпроси без отговор!      Но реални събития, случили се на хора от различни епохи са ги предизвикали тези въпросителни.Има данни хора да са забелязвали динозаври или човекоподобни като йети в различни части на света. Подобни пренасяния, могат да се случват и на животни които случайно са преминали през такъв портал. Животните няма как да знаят какво се случва с тях.Възможно е да долавят необичайната за тях среда.Те не могат да имат миражи като хората, защото нямат втора сигнална система и действат изцяло на инстинктивно ниво, първосигнално. Но хората задължително би трябвало да се досетят,че това е преминаване или срещане на две времеви пространства.Понякога през тях може да се преминава,както и да се връща обратно, друг път е необратимо преместването в друго време, защото портала се затваря за неопределено време а ,може и за винаги на конкретното място.Вероятно това са точки на земята при които гравитацията рязко намалява или се засилва.Възможно е пространството да се усуква и за кратко да е в съприкосновение с друго.В този момент могат да протичат две реални времена в различна комбинация: минало и настояще или настояще и бъдеще. Причините могат да са различни от магнитни смущения в магнитното поле на земята до гравитационни полета които са с различен интензитет .
Нямам за цел да ви изплаша ,че както си се разхождате в парка или в непознат район,изведнъж може да се озовете в друго време или измерение  и да останете там за винаги. Това не се случва чак толкова често!И вероятно само при определени обстоятелства е възможна тази трансформация в друго време и на определени места. Аз искам да ви накарам да се замислите ,че не познаваме изцяло земята по която ежедневно вървим и на която живеем.Не трябва да възприемаме всичко което ни заобикаля като неизменна даденост.Необходимо е с любопитство да наблюдаваме и изучаваме околният свят и природата,като започнем да забелязваме неща които до сега са ни убягвали.Не трябва да подценяваме митовете и легендите в тях има зрънце истина.Не бива да гледаме на древните писания с надменността на съвременен човек  който си мисли ,че всичко му е ясно за светът в който живее.Нито трябва да се  подхождаме към суеверията със страх ,а с любопитство на търсещия да открие първопричините които са ги предизвикали.
В народните обичаи и ритуали е скрито познание, както и послание на древните към нас. Това е част от световното културно богатство.Освен това не е изключено древните да са знаели за тези възможности как да си преминава през времето. Нещо повече те са построили обсерватории и светилища на такива места от които евентуално, това може да се случи в определени периоди или когато има съчетание на небесните светила. Те са знаели повече от съвременните хора за естеството на нещата в природата.Имали са прецизни медицински инструменти древните цивилизации. Извършвали са градежи на колосални постройки които при днешното развитие на инженерното строителство  остават неразгадани как са били извършени без наличие на съвременна техника. Имали са познания по математика и астрономия които сега науката е преоткрила или потвърждава техните знания. Не е изключено да са можели да преминават в други времена от където са черпели знания ,отправяли са пророчески предупреждения към нас и са правили предсказания за своите съвременници.Машина на времето няма да бъде създадена никога, защото това не биха го позволили хората на бъдещето да я притежават днешните хора!В бъдеще може да има такива открития които ако по рано станат достъпни например до опасни терористи ,може да се унищожи земята.Дори в древността, малцина просветени жрици са притежавали тези знания и умения да преминат в друго време.  Как се е осъществявало това също са го разбрали напълно случайно ,група студенти които са ходили на екскурзия да снимат подобно светилище.
Докато многократно са го обикаляли и са снимали ,забелязали как камъните по пътеката се променяли и изглеждали не толкова ерозирали от времето.Уплашени те бързо напуснали мястото и останали в своето време.Явно разхождайки се  те са налучкали начин по който са се озовали във време ,преди камъните наоколо да са станали толкова уронени от времето и ветровете.Друг случай край старинен замък ,разположен на възвишение често са били забелязвани хора облечени в старинни одежди. Някой  от тях се дуелирали със старинни саби. Веднъж дори двама случайни наблюдатели видeли човек с куче и успели да го погалят преди то и да изчезне заедно със стопанина си до него, обратно в своето време и пространство.Ако някога сте свидетели на този рядък природен феномен, изборът е изцяло ваш!Без да изпадате в паника, останете на място и решете да се върнете обратно или да продължите.Любопитството е  по-силно! Ако обаче не се върнете достатъчно бързо би могло завинаги да се пренесете в другото време ...без да може да се върнете обратно. Такива случаи все пак са рядкост и вероятността да ви се случи е минимална.Но не и невъзможно след като се е случвало с други хора без те да го очакват или да желаят да им се случи.Пространствено-времева аномалия или физическа закономерност която науката, все още не познава... и тепърва предстои да открие.

Един от случаите  с много свидетели e на изчезване на човек, буквално пред очите на съгражданите му. Той се е случил в Италия в средновековието. Мястото е наречено ''капана на дявола''. Местен италианец, изчезва насред града ,така както се разхождал пред погледите на околни хора. Липсвал цели 7 години, след което се появил на същото място ,толкова ненадейно, както и изчезнал. Прегледан е от лекар и не е открита болест или промяна у него в резултат на този престой. Видимо не бил се променил за 7 години. Разказите му били, че попаднал в тунел.В една от двете версиите които знам е казано, че там го пресрещнал странен човек, облечен в бяло който му е казал да се връща обратно,защото е попаднал в пространствена врата. След време той отново изчезнал на същото място,този път без повече да се завърне. След този случай местни хора ,решили да построят  стена на това място която да попречи на други да се изчезнат.Аз забелязвам съвпадения, че това се случва в местности или постройки които имат дълго минало или предстои да се запазват напред в бъдещето дали.Възможно е, това да е отражение на самото място ,един вид памет за отминали събития или да отразява бъдещи на такива събития.По впечатлителни хора да ги долавят със сетивата си. Но отражението не обяснява физическото изчезване на хора.Тоест те не наблюдават отражения на минали или бъдещи събития, намирайки се в настоящето,защото са свръх сензитивни. Те физически се пренасят там. За кратко или завинаги! Това става неволно. По света изчезват доста хора, но една час от тях се намират. Други изчезнали хора са претърпели инцидентни без да бъдат открити дълго ,но след време са открити техни останки. Възможни са и криминални случаи между тях.Но част от тях са пълна загадка!Не може да става въпрос за предположения, когато дадено събитие се случва пред очите на свидетели.Или са описани факти за бъдещето които стават реални с времето.Това дава повод да се проучи подобна версия, ако и да звучи фантастично.     Не случайно физикът Нилс Бор ни съветва да забравим за логиката, при ирационалните търсения на решение за каквото и да било.Астромонията твърди, че ако някой се движи около земната орбита с много висока скорост ще се пренесе напред във времето без да е променен.След като това е допустимо да се случи около орбитата и, защо да не е възможно на повърхността и?!
Правя следното уточнение или бележка:Въпреки, че веригата ще се затвори аз не се наемам да твърдя, че преминаването през времето, обяснява появата на НЛО които всъщност може да са хора, дошли от бъдещето. Или в миналото, това са били попаднали от друго време и епоха хора, възприемани/ заради техните уменията и знания какво ще стане в бъдеще/за  пророци, ангели и божества

Още    за  Титаник.

През 2004 г. норвежки риболовен кораб открива момиченце на около десет месеца, което било вързано на спасителен пояс на Титаник. Бебенцето било измръзнало, но живо. Известно време след това открили  още двама мъже облечен в дрехи характерни за началото на ХХ век. Това били Уини Кутс и капитан Е. Дж. Смит. За момента има общо поне три подобни случая на спасени пътници от Титаник в друго време.

Около Титаник има различни аномалии и странности.

През 1939 година, в района на Атлантика, където по-рано потънал Титаник, през нощта плавал кораб на име "Титаниан". Внезапно, вътрешно чувство подсказало нещо на боцмана и той дал командата "стоп-машина". Когато морският съд спрял и стоящите на вахта моряци започнали да коментират недоволствайки заповедта, от тъмнината внезапно изневиделица се появил огромен айсберг и се усетил силен удар върху корпуса на кораба. За щастие инцидентът се разминал без повреди.

На 15 април 1972 г. радистът на американския кораб Теодор Рузвелт - Лойд Детмер получил сигнал SOS от Титаник. След това той провел собствено разследване във военните архиви и се оказало, че и други кораби от бъдещето (от гледна точка на Титаник) през 1924, 1930, 1936, и 1942 г. са получавали този сигнал. През 1996 г.  канадския кораб Квебек отново получил сигнала SOS от Титаник. А пък корабите Карпатия и Олимпик получили сигнала SOS за помощ 11 и 17 минути, а сигналът бил изпратен 11 и 23 минути - те получили сигнала, преди да бъде изпратен...


Няма коментари:

Публикуване на коментар