Звездни Цивилизации

сряда, 23 март 2016 г.

ПСИХОТРОННАТА     ВОЙНА
Не сте ли се замисляли, как хора, за които се смята, че са съвсем нормални в един момент като чели превъртат и извършват потресаващи деяния, с които буквално шокират човечеството.


Какво кара уж „случайни“ хора да се превръщат в чудовища!?  Като чели Стария континент остана една крачка назад в това отношение от САЩ. Там потресаващите трагедии са вече „част от пейзажа“. Деца въоръжени до зъби редовно влизат в училища и избиват безмилостно своите връстници. Обикновено „тихи, скромни и любезни хора“ извършват потресаващи деяния, които не могат да бъдат обяснени, освен с думата „зло“.

Когато разгледаме безбройните случаи на масови убийства в училища, университети, молове, кина и др. в „земята на неограничените възможности“ можем да видим един общ мотив – при почти всички случаи извършителят е тих, кротък и „нормален“ човек, и хората, които са ги познавали са шокирани от деянието им! Защо тези уравновесени на пръв поглед хора изведнъж полудяват и се превръщат в масови убийци!?

Тук е момента да си спомним вечната сентенция, че

Няма нищо случайно!
Какво представляват психотронните оръжия:

Психотронното оръжие се използва за дистанционно въздействие върху мозъка на човек, за контрол на поведението, чувствата, емоциите и мислите. При нужда се прилага за тормоз, психотерор, унищожение на психиката и физиологията на жертвата. Също така се използва за отстраняване на неудобни личности, както в политиката, така и в социалния живот. Има сериозна теория, че Кенеди е убит по този начин. Поставя се мисъл в мозъка на човек, която той трябва да следва! Такава мисъл е била поставена в главата на убиеца на американския президент!

Интересен и със сигурност неслучаен факт е, че и САЩ и Русия са експериментирали с психотронни оръжия още в последните години на Втората световна война. Целта на експериментите е била, забележете, мозъчен контрол върху военни пилоти, които да бъдат „програмирани“ да атакуват приятелски цели!През 50-те години изучаването на могъщата мощ на тези системи продължава и в двата лагера на Студената война.

Русия извършва множество опити върху затворници в сибирските лагери. В периода 1965-1970 американците ги настигат в разработката и извършват проучване наречено Проект „Пандора“, с който усъвършенстват технологията. Водещите страни в разработка на това оръжие и технологии днес са великите сили Русия и САЩ, след тях са Канада, Япония, Австралия и Швеция.

Ужасяващата истина е, че днес технологиите са развити до съвършенство и е почти е невъзможно човек да се опази от атаката на психотронното оръжие! Облъчванията могат да достигат до всеки един, невинен гражданин, който е набелязан. Интензивните атаки са обикновено през нощта, когато човек спи и това още повече затруднява възможността да се предпази от „мозъчния контрол“.

Погледнете лицата на извършителите на някои от най-бруталните масови убийства в САЩ през последните години! Погледнете очите им!Тези хора са описани от техни познати като съвсем нормални! Изведнъж нещо в главите им „прещраква“ и те извършват нечовешки актове. Много е вероятно тези млади хора да са станали жертва на психотроннни оръжия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар