Звездни Цивилизации

сряда, 24 януари 2024 г.

 ТАКА НАРЕЧЕНАТА ГЕННА ТЕРАПИЯ С ЛЕКАРСТВА, КОИТО МОДИФИЦИРАТ ДНК СЕ ПРАВЕЛИ  ПРЕДИ ГОДИНИ...

АБСОЛЮТЕН КОШМАР: НОВАТА ЗАПЛАХА ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО ВЕЧЕ Е В ЗАМЪРСЕНАТА С ЧУЖДА РНК И ДНК ХРАНА


„Ако ваксините и РНК терапиите са страшни, базираните на ДНК генни терапии са абсолютен кошмар“, казва адвокат Томас Ренц


„ Пандемията “ на коронавируса COVID-19 добави нова концепция към публичния лексикон, наречен mRNA: тоест информационна РНК.


Учените информираха света, че ваксините срещу COVID на Pfizer-BioNTech и Moderna са направени с иРНК, въпреки че, както стана ясно оттогава, иРНК ваксините всъщност не съдържат иРНК, а лабораторно произведени РНК и/или ДНК частици, които са по-силни от иРНК и оцеляват по време на процеса на храносмилане.


Тези „РНК и ДНК ваксини“, както по-точно се наричат, се прилагат както на хора, така и на животни в съвременните времена.



А остатъците от РНК и ДНК, които се озовават в храната, която хората ядат, може би са по-сериозна заплаха за общественото здраве от всичко останало в момента, както посочва Natural News.


Световната здравна организация (СЗО) създаде информационна страница за „ДНК ваксините“ на своя уебсайт, която обяснява по-подробно как работят. Забележителен пасаж е следният:



Бързо развитие на ДНК ваксинацията!


„Областта на ДНК ваксинацията се разраства бързо. „Ваксините, които в момента се разработват, използват не само ДНК, но също така включват адюванти, които помагат на ДНК да влезе в клетките, да я насочат към специфични клетки или които могат да действат като адюванти за стимулиране или насочване на имунния отговор.“


Това е плашещо разкритие, тъй като показва как ДНК ваксините, както са определени от официални източници на обществено здраве, са троянски кон, който прехвърля чужда лабораторна ДНК в клетъчните ядра, вероятно за постоянно.


Изследванията, разглеждащи всичко това, обясняват, че има много бактериални видове, които са способни да пренасят плазмиди на ваксината в клетки гостоприемници на бозайници.

Тези бактериални видове са по същество клетъчни фабрики, способни да произвеждат много голям брой ДНК плазмиди.


Документът допълнително подчертава откритие, направено от Уолтър Шафнър през 1980 г., показващо за първи път появата на генен трансфер от бактерии към клетки на бозайници, „когато двойни копия на генома на вируса SV40, пренасяни от лабораторни щамове на E. coli, бяха прехвърлени в ко - култивирани клетки от бозайници“.


„Системите за доставяне на бактериална ДНК ваксина се състоят от интернализацията на бактерии, съдържащи плазмиден вектор, съдържащ интересуващата ни генна последователност, от целевите клетки“, обяснява документът.


„След това се образуват първични везикули, които се сливат в лизозомни компартменти, където настъпва бактериален лизис, освобождавайки плазмидната ДНК в цитоплазмата на гостоприемника.


След това плазмидната ДНК мигрира към клетъчното ядро, където генната последователност, която представлява интерес, се транскрибира за последваща трансдукция и протеинов синтез от машината на клетката гостоприемник."


Пропускът позволява на органичните храни да съдържат променена ДНК... ​​върховният кошмар!


С много по-прости думи, ДНК ваксините са проектирани по такъв начин, че да позволят на фармацевтичните компании да доставят какъвто химичен товар желаят, използвайки SV40 и други адюванти.


Дори по-лошо, този полезен товар може да се репликира, заемайки генома на човек завинаги.


Една от причините Pfizer-BioNTech и Moderna да лъжат, че техните "mRNA" съкращения са базирани на РНК, а не на ДНК, е защото ДНК ваксините представляват много по-голяма заплаха за тялото.


„Ако ваксините и РНК терапиите са страшни, базираните на ДНК генни терапии са върховният кошмар“, пише адвокат Томас Ренц в своя Substack.


„… има милиарди редове код, които изграждат човешкия геном, и ние дори не можем да напишем няколко милиона в операционна система или телефон без грешки, така че защо бих искал някой да подправя кода, който ме държи жив? "


Тази бързо развиваща се област на генната терапия – това не са просто прости ваксини – включва два ключови компонента: единият е генетичният код за пренаписване на клетките, а другият е носителят или адювантът, използван за доставяне на новия код в клетките.


SV40, който причинява рак, е една такава добавка, която се използва във ваксините срещу COVID и ги прави изключително опасни.


„Когато се правят самите ваксини, те по същество се дестилират от ДНК частици до „иРНК“, открита в дозите“, пише Ренц.


„Изглежда, че ДНК, използвана за създаването на тези иРНК частици, е SV40. Казвам това, защото продължаваме да намираме SV40 в бутилки, а също и защото е естествено подходящ за работата."


Ако Big Pharma толкова лесно излъга, че тези снимки са иРНК, когато реалността е, че те всъщност са модРНК, не е пресилено да се предположи, че фармацевтичната индустрия умишлено е позволила модифицирана SV40 ДНК да присъства във флаконите с Covid ваксини, въпреки че е така не е етикетиран и одобрен като такъв.


По отношение на доставките на храна има редица животински ДНК ваксини, които вече се инжектират в крави, пилета, прасета и други животни, които се консумират от хората.


Въз основа на това, което сега знаем за отрицателните ефекти на тези ДНК ваксини, когато са влезли в своите гостоприемници от бозайници, има смисъл, че хората ефективно ядат модРНК, включително ДНК и РНК фрагменти, в месото.


Изборът само на сертифицирано органично месо в този случай не защитава непременно тези, които го избират.

Разпространението на генетично модифицирани храни също означава разпространение на разстройства и други медицински проблеми


С увеличаването на генетично модифицираните храни и съставки на пазара, лекарите отново предупреждават потребителите за вредните ефекти, които тези продукти имат върху тяхното здраве.


Министерството на земеделието на САЩ (USDA) определя биоинженерната храна като ядлив продукт, който „съдържа откриваем генетичен материал, който е модифициран чрез специфични лабораторни техники и който не може да бъде създаден чрез конвенционално развъждане или намерен в природата.“ .


На 1 януари 2022 г. споменатото министерство въведе нов стандарт за разкриване на информация за генетично модифицирани храни, според който производителите вече трябва да включват термините „генно модифицирани“ или „генно модифицирани“ върху етикетите на храните, така че потребителите да знаят какво купуват.

Информирането на обществеността е добро начало. Въпреки това, тъй като генетично модифицираните храни не са били адекватно тествани, д-р Syed Haider остава предпазлив.

Скрити опасности


„Потенциалните ефекти върху човешкото тяло, когато се консумира генетично модифицирана храна, са неизвестни“, каза д-р Хайдер и добави: „Самата храна може да бъде токсична. Може да предизвика алергични реакции или да повиши резистентността към антибиотици . Може също така да причини имуносупресия или рак и има доказателства, че всичко това се случва."


„Начинът, по който работи технологията за генно инженерство на храните“, обясни д-р Хайдър, „е, че взимате ген от друг организъм и го вмъквате, някак произволно, в генетичния код на храната, която искате да направите.“


„Проблемът“, каза той, „е, че всъщност не разбираме как работи генетичният код на организмите, така че не е изключено да се намесваме в това как расте храната. Можем да създадем нови токсини в храната или да увеличим токсините, които вече са били в храната - може дори да увеличим количеството токсини, които храната абсорбира."


„Тази технология е все още в начален стадий“, посочи той. „Играем си с неща, които не разбираме напълно, което намирам за наистина страшно, особено след като не контролираме какви са крайните резултати. Това е еволюция на това, което се случва със „зелената революция“ от десетилетия“.


Д-р Сайед Хайдер в Далас, Тексас


Д-р Хайдер е обезпокоен от сегашния ход на манипулиране на хранителните източници, като в същото време потребителите са убедени, че това е безопасна и здравословна алтернатива на естествените храни, които те заместват.


„През цялото време чуваме, че това е необходимо, че ще гладуваме без тази зелена революция и генетично модифицирани храни. Но това не е вярно", настоя той. „Ние въвеждаме технология в неща, които никога не са имали нужда от нея, и има много странични ефекти и скрити вреди, които ще се наблюдават повече в бъдеще."


Американското онкологично дружество призна , че генетично модифицираните храни "могат да създадат вещества, които могат да причинят реакции" при хора с алергии "или да доведат до високи нива на съединения, които могат да причинят други ефекти върху здравето".


„Въпреки това“, добави той, „понастоящем няма доказателства, че храните на пазара, които съдържат генетично модифицирани съставки или веществата, открити в тях, са вредни за човешкото здраве или че могат да увеличат или да намалят риска от рак“.


По същия начин и докато Националната медицинска библиотека признава , че има „многобройни мултисистемни странични ефекти, докладвани от получателите на ваксина“ — като анафилаксия, антитяло-зависими подобрения и смъртни случаи — хората продължават да чуват, че иРНК ваксините са безопасни.


Световната здравна организация, Американската медицинска асоциация, Националната академия на науките и Американската асоциация за напредък на науката казват на потребителите, че генетично модифицираните храни и съставки „са безопасни“.


Има обаче доказателства, че те не са безопасни.


Д-р Хайдер се позовава на проучване , публикувано от The Lancet на 16 октомври 1999 г., което включва хранене на плъхове с генетично модифицирани картофи.


„Имаше пагубни промени в развитието на техните органи, метаболизма и функцията на имунната система“, каза той.


За съжаление, каза той, "всеки, който публикува нещо подобно, ще бъде атакуван и наистина тези, които го направиха, бяха атакувани . "


„Точно както при голямата фармацевтика, има въпроси, които не могат да бъдат зададени, и изследвания, които не могат да бъдат направени, защото цялото финансиране за изследвания в тези области идва от големите компании и правителството, а правителството работи в тясно сътрудничество с компании“, обясни той, като каза: „Има „въртяща се врата“ между правителството и тези компании.“


Той също така се тревожи за „продължаващия риск“, тъй като компаниите „продължават да модифицират храната по нови начини“. Пример е как те инжектират животни с иРНК ваксини.


„Привържениците на всичко това ще кажат, че е необходимо. Но това е изкривена версия на реалността, проектирана от хора, които имат лични интереси и не позволяват на никого с различен възглед да публикува каквото и да било“, твърди д-р Хайдер. „Ако дори спорите срещу необходимостта от генетична модификация, те ви наричат ​​ненаучен.“

„Може би истинската им програма, която е опустиняването, най-накрая излиза наяве“, предположи той. „Бих казал, че всичко, което са направили досега, твърдейки, че подобряват производителността и производителността, всъщност е част от причината да ставаме по-болни и да умираме по-рано.


„Храната трябва да ни поддържа здрави. Но храната, която ядем през последните 50 години, всъщност причинява затлъстяване, рак, имуносупресия, алергични реакции, автоимунитет и токсичност във всичките ни органи."

Вие четете етикета!


На 19 април конгресменът Холи Джоунс (R-Мисури) подаде законопроект от две страници, HB 1169 . Според законопроекта производителите, дистрибуторите и търговците на продукти, „които имат потенциал да заразят човек с болест или да изложат човек на генетично модифициран материал“, трябва „да носят на видно място етикета „Продукт за редактиране на гени“.


„Става въпрос за генетично модифицирани храни и месо, отгледано в лаборатория“, каза г-жа Джоунс пред The ​​Epoch Times, отбелязвайки, че „те искат да стигнем до момента, в който да започнем да ядем буболечки “.


Може вече да ядете буболечки и да не го знаете. Насекомите, отглеждани като храна, се наричат ​​„ микро-животни“ или „ мини-животни“ .


Get Better Wellness публикува през август 2022 г., че ако на етикет пише „Acheta domesticus“, това се отнася за щурци. „Някои го крият, като го наричат ​​„Acheta Protein“ и го рекламират като чудесна алтернатива на животинския протеин“, се казва в статията.


Проучване на хранителната химия от юни 2021 г. обаче разкри, че яденето на щурци може да бъде фатално за тези с алергия към миди.


Друг риск, свързан с яденето на щурци, е, че те са известни носители на различни патогени като E. Coli и Salmonella.


Проучване, публикувано от Националната библиотека по медицина, откри паразити в повече от 81% от фермите за насекоми, които изследваха изследователите – в 30% от тези случаи тези паразити можеха да причинят заболяване при хората.


Както г-жа Джоунс отбеляза: „Ние също така знаем, че много от тези биоинженерни храни причиняват рак.


„Тъй като не са запознати с биоинженерните храни, както и с лабораторно отгледаното месо, хората наистина нямат представа какво ядат“, обясни той. „Ако прочетете някаква информация за лабораторно отгледано месо, е абсолютно невероятно, че те могат и го предлагат на пазара като добра алтернатива на естествената храна, която Бог ни е дал като зърнени храни, риба и пиле.“


Това, което интересува г-жа Джоунс, е „колко хора я настъпват и го позволяват“.


„Ще върна тази сметка“, обеща той. „Ще го върна през следващия законодателен мандат, през януари, защото хората трябва да знаят каква храна им се предлага и какво има в нея, за да могат след това да вземат информирано решение дали да я ядат. "


Той подчерта, че хората трябва да "четат етикетите".

„Просто вземете консерва супа. Дори не можете да произнесете половината от тези съставки“, каза той. „Те слагат все повече и повече химикали във всичко, което ядем. Колкото по-болни сме, толкова повече пари прави Big Pharma, така че те искат да сме дебели, болни и почти мъртви, за да могат да ни дадат лек или лечение."

Ставаме все по-болни и по-болни


Д-р Ерик Напут е сертифициран от борда доставчик на първична медицинска помощ, базиран в Мисури. Той е лицензиран хиропрактик, сертифициран лекар по натуропатия и специалист по вътрешно здраве. Той също така е сертифициран диетолог със стипендии за напреднало обучение и сертификати по функционална неврология, ортомолекулярно хранене, вътрешно здраве и напреднала биомеханика.


Д-р Напут казва, че често мисли за това „къде сме били, за да види „къде отиваме“.


Той си спомня преди 20 години, когато биомодифицираните храни за първи път се появиха на пазара под термина "ГМО" или " генетично модифицирани организми" и Монсанто твърдеше, че става дума за "добавяне на химически съединения, като глифозат, към храната".


„Оттогава бием тревога за потенциалните проблеми с генетично модифицираните храни и тяхната несъвместимост с нашия човешки геном“, каза д-р Напут пред Epoch Times.


Както обясни д-р Напуте, тялото ни абсорбира храната и я превръща в хранителни вещества. Проблемът, каза той, възниква, когато консумираме „нещо, което нашият геном не разпознава“.


„Тялото го възприема като чужд нашественик и много пъти сме виждали това, което наричаме стомашно-чревна левкоцитоза , започва , което е, когато ядете нещо и имате свръхимунна реакция в [стомашно-чревната] система. Ако това се прави многократно, това може да доведе до автоимунни състояния и да причини проблеми като синдром на пропускливи черва."


Д-р Хайдър също забеляза значително увеличение на проблемите с неврологичното развитие. Все повече деца развиват разстройство с дефицит на вниманието/хиперактивност (ADHD) и аутизъм. При по-възрастни пациенти той вижда невродегенеративни увреждания.


Попитана за законопроекта, представен наскоро от г-жа Джоунс, Законопроект 1169 на Камарата на представителите ( pdf ), тя каза, че е изненадана, че „законопроектът никога не е излязъл от комисията“.


Докато лобистите захранваха законодателите с фалшива информация, а законодателите „повтаряха всички точки за говорене, които лобистите им дадоха“, за да оправдаят отмяната на мярката, той каза: „Холи Джоунс получи десетки хиляди телефонни обаждания в полза на своя законопроект“.


„Това не е обичайно“, отбеляза той. „Обикновено получавате 20 или 30 или може би дори 100 обаждания – не десетки хиляди обаждания от цялата страна. Това показва, че гражданите приемат този въпрос много сериозно. Единствените реакции на законопроекта дойдоха от лобисти.


Това, което прави д-р Напут оптимист е, че „много хора са подозрителни и с право“.


„Следващият тревожен въпрос е за това какво не ни е казано в нашата храна“, каза той. „Като нация ставаме все по-болни и по-болни.


„Въпросът ми е следният: Защо ще се опитват да скрият нещо, ако е безопасно?“




Няма коментари:

Публикуване на коментар