Звездни Цивилизации

четвъртък, 17 март 2016 г.

Най-Документирания Случай на Прераждане
Историята на 11 годишният Джеймс Лайнингър


https://www.youtube.com/watch?v=crZIMRRA5ew

  Джеймс Лайнингър изглежда и се държи като другите 11 годишни деца, но под палавия му характер лежи една дълбока душа.

Той си спомня в детайли предишното си семейство, Втората Световна война, колегите си от Еър Форс (военновъздушните сили на САЩ), детайли от улучването и свалянето на самолета му. Той е обявен за най-документирания случай на прераждане за всички времена.

Това малко момче е способно да разкаже над 50 спомена от „живота на някой друг", а друг би казал – неговия собствен живот преди този. Семейството на пилота от Втората Световна война вярва, че това е техния прероден брат, основавайки се на спомените на детето. Историята на момчето е толкова завладяваща, че бива публикувана в книга наречена „Soul Survivor".

Джеймс Хюстън и Джеймс Лайнингър са  една и съща личност . Момчето е родено на 10 Април 1998г. в 6:00 вечерта, на Разпети Петък в Сан Матео, Калифорния. Пилотът, който той твърди, че е бил преди, се казва Джеймс Хюстън, роден на 22 Октомври 1923г. в Саут Бенд, Индиана. Няма известен час на раждане.
Самолетът на Хюстън е бил свален от японците и той умира на 3ти Март 1945г. Той се преражда в това тяло на Джеймс Лайнингър 53 години по-късно. Кейси казваше, че хора, които умират на бойното поле, често пъти се раждат в психически шок типичен именно за тежки бойни условия. Това би обяснило настойчивите и ужасяващи кошмари на момчето през първите години от живота му.

Няма коментари:

Публикуване на коментар