Звездни Цивилизации

неделя, 6 март 2016 г.

Легендарен астронавт шокира света: Обама е наполовина извънземен   той е създаден изкуствено в лаборатория за клониране!


http://www.vbox7.com/play:439db0574e#
82-годишният астронавт Джон Уотс Янг има най-дълъг космически стаж в историята! Янг е летял до луната два пъти и зад гърба си има множество успешни мисии. В сряда ветеранът хвърли абсолютна бомба пред телевизионния канал DiscloseTV, като направи скандално разкритие за президента на САЩ Барак Обама!

Обама не е стопроцентов човек! Той е хибрид между човешко същество и извънземно!

Неслучайно заема президентския стол! Той прокарва тайните политики на извънземна раса, която до голяма степен контролира правителството на САЩ още от 40-те години на 20-ти век!Ветеранът разкрива, че астронавтите от неговата генерация са били посветени в сътрудничеството между американското правителство и високоразвита извънземна цивилизация, която предоставя на военните и на НАСА технологии, но в замяна упражнява контрол и влияние в политиките на САЩ!

През 20-ти век президентите са били просто пионки на извънземните, но развитите колонизатори решават да предприемат следващата стъпка и да сложат „един от тях“ на кормилото на света. Точно за това, през  1958-ма година започва експериментът  „сплайсването“/термин за обединяване на гени/ на перфектния хибрид между човек и извънземно, който планирано да поеме властта в началото на 21-ви век. Обама е роден през 1961 и през целия си живот е бил внимателно „отглеждан“ от своите събратя извънземните и подготвян за тайната си мисия като президент.


Така и не разбрахме каква е мисията на извънземния президент, но знаехме за тайния проект за отглеждането му!, разкрива Янг.

Янг не е първият астронавт, който разкрива сътрудничеството на САЩ с извънземни цивилизации, но той е първият, който се осмелява да разкрие истината за генетичния проект „Обама“.

Има много теории за извънземния произход на Обама. Редица специалисти уфолози правят директен паралел между физическата прилика на американския президент с образа на египетския фараон Ехнатон, който според експертите е същият тип хибридно същество, което е сложено на ръководна позиция в древния свят с цел, прокарването на интересите на извънземната цивилизация!На скоро иранският министър на отбраната разкри, че разполага с тайни документи, които доказват, че президентът на САЩ е плод на таен експеримент на американското правителство и, че най-могъщия мъж в света в същност е клонинг!

Според теорията на Янг, клонингът е плод на смесица между човешко и извънземно ДНК!

Иранският министър на отбраната разкри, че имал тайни документи, които доказват, че президентът на САЩ Барак Хюсеин Обама е плод на таен експеримент на американското правителство и, че най-могъщия мъж в света в същност е клонинг!
Иранските власти не веднъж са твърдели, че Обама не е от „човешки произход“, но това е първият път, когато изпадат в детайли и го наричат продукт на клониране.„Обама не е човек! Той е създаден в лаборатория“ – казва по иранската национална телевизия Генерал Хюсеин Дехкан – министър на отбраната

Въпреки че твърденията на генерала биха звучали налудничаво за много хора, водещи американски политически анализатори споделят,  тази теория може и да е истина!Водещият политолог Лари Силвър прави анализ на твърденията, че Обама не е човек от различни държави:

„Тези твърдения не са от днес или вчера. Севернокорейците твърдяха това от години, а астронавтът Скот Карпентър разкрил на смъртното си легло, че Обама е продукт на генетичен експеримент, в който са смесени човешки и извънземни гени! Има и теории, че Обама е създаден със същите извънземни гени, с които е модифициран и древноегипетския фараон Ехнатон, за който мнозина историци смятат че не е човек!" Намирате ли приликата?

Няма коментари:

Публикуване на коментар