Звездни Цивилизации

четвъртък, 31 март 2016 г.

Библейското ПРОРОЧЕСТВО се сбъдна! МАСОНИТЕ издигнаха НОВИЯ СОЛОМОНОВ ХРАМ!

Това е една изумителна информация, която няма видите в строго контролираните медии.  Това което редица алтернативни изследователи виждат като демоничен план да сбъднат библейското пророчество за Края на света.
Според древните писания, Соломоновият храм е първият храм в Йерусалим. Той представлявал главната точка на юдаизма. Храмът бил завършен през 10 век пр.Хр. и разрушен от вавилонците през 586 г.пр.Хр.
След вавилонския плен, юдеите построили наново Йерусалимския храм, който е известен също така и като Вторият храм, който е бил разрушен от римляните през 1-ви век.
Според библията един от най-ярките предвестници на Края на света е, когато Соломоновият храм бъде издигнат на ново!
И познайте какво, това се случи, извън светлината на прожекторите разбира се.
Проектът е финансиран от мощни корпорации, за които се твърди, че имат тесни връзки с масонски ложи, предава beforeitsnews. Официалният инвеститор е евангелистка църква. Наскоро мащабният строителен проект на стойност $300 милиона беше приключен.
В Сао Паоло е издигната реплика на Соломоновият храм! Сградата е огромна
Това е изключително странен проект – защо организация, която се представя за християнска ще прави реплика на древноеврейски храм!?
Според популярна теория на алтернативните изследователи, проектът е перлата в короната на тайните общества, чиято крайна цел е да сбъднат зловещото пророчество!

Няма коментари:

Публикуване на коментар