Звездни Цивилизации

сряда, 23 март 2016 г.

Защо истината за извънземните толкова много плаши световния елит?





Сега световният елит  вече не може напълно да прикрие присъствието на извънземни на Земята, тъй като благодарение на Интернет бързо се разпространява информация за НЛО в различни части на планетата, истории за контакти с представители на извънземни цивилизации, и много повече. Всичко това доказва, че извънземните са тук дълго време и постоянно ни наблюдават.



А информациите, които се публикуват за НЛО от представители на официалните организации, например, НАСА, са толкова стари, оскъдни и половинчати, че можем само да се чудим – защо въобще те са нужни в огромния поток от друга, неофициална информация,  за извънземните?

Впрочем за това има обяснение за това: световният елит все още се страхува да разкрие истината за живота във Вселената, за извънземните, паралелните светове, и така нататък, да разкаже най-накрая истинската история на Земята, защото Илюминатите не искат да загубят контрола си над робската психика на земляните. В противен случай тяхното господство ще свърши, и тогава ще настъпи мир в света, универсално равенство и безгранично щастие за всички.

Но извънземните могат по всяко време да поканят земляните в тяхната игра, след което световният елит няма да има друг избор, освен да се примири с това. И затова днес илюминатите са принудени да публикуват информация за НЛО поне малко от малко, така че, ако не друго, да имат някакво оправдание – ние нали все пак говорехме по тази тема. Е, както са могли …

От какво се страхуват владетелите на света? От това, че в случай на освобождаване на съзнанието на земляните, извънземният интелект ще има право да се свърже с нас (според Вселенския закон за свободната воля извънземните нямат право да се намесват в живота ни и грубо да променят нещо в него). И тогава ще настъпи световно пробуждане на цялото човечество, след което в света ще се наложи да се преразгледат ролите, например, на религията, парите, изкуството, да не говорим за политиката и войните.

Но защо все по-често НЛО летят над нас? Може би извънземните по този начин демонстрират присъствието си, като  така ни подготвят за скорошен контакт?

Контакт, който едва ли ще е в състояние да предотврати световното правителство с цялата си зловеща машина за манипулиране на съзнанието на хората. В същото време, земляните продължават да наблюдават НЛО и с вълнение отбелязват появата им над градовете и селата на нашата синя планета.



На нашата планета са забелязани много подземни и подводни бази на извънземни, такива очевидно има дори и във вулкани (в Мексико камери за наблюдение неведнъж са заснемали как извънземни кораби влизат и излизат от кратерите на огнедишащите планини). Често, обаче, НЛО просто напускат Земята, отлитайки на своите космически база, които са и на Луната и на Марс.

Най-често земляните, които наблюдават такъв момент, виждат как НЛО просто изчезва в небето, защото скоростта на извънземните кораби според нашите стандарти е фантастична. Наскоро жителите на град Belmopan в Белиз – наскоро станаха свидетели на по-разбираем за нас начина, по който НЛО излитат в космоса. Вижте клипа по-долу, в който се вижда как устройството за известно време виси в небето, мига със светлините си, а след това включва турбините и рязко се извисява нагоре.



Извънземен кораб над Петербург

Този НЛО е видян не само от жители на Санкт Петербург, но и от други, в съседни на северната столица на Русия, населени места. Всички, които са били свидетели на това необичайно явление в небето отбелязват, че НЛО във формата на кълбо, излъчващо ярка оранжева светлина с мъждукащи светлини, е летял и над Всеволожското, и над селата до Приозернoто шосе и Лупполово , и навсякъде около него сякаш са се опитвали да се приближат някакви други обекти, но на няколко метра от тази топка изчезвали.






Извънземните са винаги там, където имa война

Кораби на извънземните продължават да летят в зоната на военните действия над Сирия. Например, руските пилоти не веднъж са се сблъсквали с тях в небето и казват, че извънземните не са агресивни, те са по-скоро мирни наблюдатели без правото грубо да се намесват във военните събития.

Преди няколко дни е заснето много интересно видео, на което се вижда момента, когато един голям базов НЛО , под формата на пура събира по-малки свои събратя, очевидно разузнавачи  с формата на малки чинии, се насочват към пурообразното устройство и „изчезват“ в търбуха му.

В горещите точки на света, където има битки, винаги има извънземни. Не е изненадващо, че един НЛО сравнително дълго преследвал руски самолет, а наземните войски постоянно наблюдават неидентифицирани апарати в небето.

Впрочем войниците вече знаят, че това могат да бъдат не безобидни извънземни кораби, а безпилотни военни самолети, и затова се опитват да се скрият след появата на НЛО във въздуха. В противен случай, видеоклиповете с НЛО над Сирия щяха да са много повече …

Няма коментари:

Публикуване на коментар