Звездни Цивилизации

понеделник, 14 март 2016 г.

ВРЪЗКАТА МЕЖДУ НИКОЛА ТЕСЛА И МАРИЯ ОРСИК ОТ ГРУПАТА VRIL ИЛИ КЪДЕ ОТПЪТУВА АДОЛФ ХИТЛЕР НА 18 МАРТ 1945 г.

Двама  югославяни от двете страни на огромния Атлантически океан поддържат обширна кореспонденция, което по-късно е конфискувана. Тя се отнася за  изграждането на летателни апарати на принципа на антигравитацията. Никола Тесла е учен от Ню Йорк, а Mария Орсик се намира в центъра на Германия от Третия райх. Teсла умира през 1943 г. и Орсик изчезва през 1945 година.

И двамата са били по  произход югославяни, и двамата са били любители на животните,  и двамата са били вегетарианци, и двамата не са завършили колеж,  и двамата нямат деца, и двамата не са религиозни,  и двамата са противници на войната, и двамата са бедни и почти мизерстващи. И двамата са много строго охранявани  от военните и разузнавателните агенции: Никола Тесла от ФБР и OSS /Разузнавателната агенция по време на 2 световна война на САЩ/, а  Мария Oрсик  от Гестапо и СС. Никола е емигрирант в Ню Йорк, а Мария е емигрант  в Берлин.

Ако откритията и изобретения, свързани с електромагнитното поле на Никола Тесла са едни от най-големите тайни, пазени от военните агенции, то с още по-висока степен на сигурност и охраната  е класифицираната информация, свързана с обширната лична кореспонденция между двамата.

Мария и Никола са свързани с изграждането на анти-гравитационна летяща машина и с това, че двамата осъществяват контакти с извънземни. Никола е учен, гений на електромагнетизма,  а  Мария е момиче, обичащо да носи дълга коса под кръста, стигаща почти до коленете, което също така преподава балет за начинаещи и води курсове по различни езици. Един ден  тя изпада в транс и започва да действа като медиум, получавайки всички видове технически данни и чертежи , свързани с  изграждането на анти-гравитационен летящ кораб

И двамата, Мария и Никола Тесла, поддържат обширна кореспонденция, за която нищо не се знае и винаги е класифицирана в максимална степен на сигурност. Сред документите на Тесла са открити сложни детайли, чертежи и планове за летяща машина на принципа на анти-гравитацията. Тези документи съвпадат с моделите на същите видове машини, разработвани от Третия Райх и от групата  VRIL, в която участва Мария Орсик..

В нацистка Германия е имало двe различни линии, два подхода,  при строителството на немски летателни антигравитационни апарати на Третия райх:
Първата линия е  съставена от немски и австрийски учени, работещи по задвижващи системи, базирани на научни традиционни авангардни данни, група намираща се под контрола на SS. Втората линия е  по проектите на Mария Орсик, д-р Ото Шуман и Обществото VRIL,  основаващи се на техническите данни,  предоставени от извънземни раси.Maрия получава по медиумичен път техническите данни, нужни за конструкцията на летателните апарати на древношумерски език от същества, които твърдят, че са пратеници на планетата Ashtari/ Алдебаран. Д-р Ото Шуман от самото начало остава доволен, когато разбира, че въздухоплавателните  проекти на  Виктор Шаубергер и Карл Хаусхофер не са  толкова напреднали, в сравнение с получената информация от Мария Орсик.


Никола Тесла е имал информация, че две извънземни раси се намират в състояние на война и затова записва на санскрит в своя бележник , че е загрижен за човечеството,  поради, което е изобретил на "Лъчите на Смъртта" с цел да може да унищожи извънземните кораби.
На 20 юли 1931 г. Никола Тесла прави следното изявление за списание "Time Magazine": "Аз измислих начин, който ще даде възможност на хората да предават енергия в големи количества, с мощност хиляди конски сили, от една планета на друга, независимо от разстоянието”


Никола Тесла умира на 7 януари 1943 г. в двойната си стая в New Yorker Hotel и веднага целия му труд и вещи са били конфискувани от правителството на САЩ. Maрия изчезва през месец март 1945 г. в Берлин и повече никога нищо не е известно за нея.
Мария Орсик


е била  учителка по балет и е преподавала различни езици в Берлин. На 10 февруари, 1917 г. Мария изпада в транс, един вид кома, в продължение на няколко часа. След това тя казва на майка си, че е видяла светлинни  висши същества през това време. На следващия ден  нейния транс се случва отново и тя получва съобщения от тези хора, както и заръката да не казва за случилото се на никого освен на медиумите Tрауте, Гудрун, Сигурн и Хайке.

СИГРУН

Осем дни по-късно  Мария  отново да получава съобщение, в което се каза, че съществата са пратеници на Алдебаран (Alpha Centauri). Съобщенията  представляват  два вида:  първо-метафизични учения, за вселената, за произхода на човешкия род, Атлантида, Лемурия и други светове, и второ- както подробни технически данни за изграждане на летяща машина. Данните са предадени на език, непознат за Maрия . Тя записва на ръка десетки документи с рисунки, илюстрации, скици, формули, графики, които не разбира изобщо.


Бащата на Мария търси помощ и контакт с физика д-р Винфред Oтто Шуман, който е очарован и започва да търси решения на въпроса. Езикът, на който получените данни от Мария,  са били предадени от съществата от  Алдебаран е древношумерски език.

Никола Тесла

След смъртта на Никола, племенникът му Сава Косанович, който е бил официален представител на Югославската  комунистическа партия, е бил арестуван, изолиран и разпитван от ФБР в продължение на няколко дни. Той заявил, че чичо му е разказал за своята анти-гравитационна летяща машина и за един прототип, с който Тесла е  летял до някакво неизвестно място в Мексико, но въпреки това не знаел къде се намира тази машина, нито къде се поддържа. ФБР попитали племенника дали Teсла е споменавал нещо за извънземни, но Косанович  отговорил, че не е чувал друго от чичо си, освен, че "извънзмените са сериозна заплаха за Земята." Според племеника, ФБР било заинтересовано от всички изобретения на чичо му и най-вече от летящата машина и Лъчите на Смъртта /"Ray Death"/.

Агентите на ФБР се опасявали, че изобретенията и по-специално тези , отнасящи се до "Death Ray", ще попаднат в ръцете на съветските комунисти, но когато проверили  конфискуваните документи на  Teсла,  открили документ озаглавен "Exotericon Range", написан на санскрит,  който е съдържал  гриф с надпис  "правителство". Там Тесла е записвал  как извънземните общуват помежду си и как си комуникират. Под натиска на Пентагона, ФБР е бил принудено да премахне думата "извънземни" в своите доклади, а по-късно всички записи от кореспонденцията между Teсла и Мария Орсик изчезнали.


Създаване на групата Vril на Мария Орсик

С приходите от богатите германци през март 1922г,  е бил създаден първият прототип на летяща машина, наречен  Jenseitsflugmaschine или машина с форма на чинийка. Но първият изпитателен полет е бил пълен провал: част от апарата се разпада, а другата част избухва на множество парчета.
Д-р Винфрид Oттo Шуман

е бил много объркан от резултата. Но три дни след това Мария идва и му дава нова информация, предадена и от нейните извънземни пратеници, която тя дава на  обезкуражения Шуман. След два часа  разглеждане на новите документи, той казва: "Сега може да се направи."

Корабът очевидно е трябвало да бъде пилотиран посредством  психически контрол от  земята с помощта на магнитна лента, която е трябвало да бъде поставена на предната част на челото на Мария. (A лента като тази е намерена в останките от катастрофата в Розуел от 1947 г.)

Тогава някои от най-големите инвеститори на проекта  се оттеглят, но все пак на 17.12 1923. един нов модел на Jenseitsflugmaschine е завършен. Полетът е било успешен и космическият кораб лети 55 минути, достигайки скорост от 300.000 km / h, но при неговото завръщане една неприятна изненада шокирала всички инженери: Материята на кораба е остаряла сякаш са минали 100 години от момента на неговото построяване. Мария обяснява на инженерите, че когато един обект навлезе в друго измерение, неговите свойства са променят за един миг и д-р Шуман едва тогава започва да разбира...

Мария и групата от жените-медиуми основават на обществото "Vril", а самите жени станали известни като "Дамите на Vril". По-късно същия прототип на летателната машина бил използван за друг проект, но вече без да се налага да се използването на магнитна лента за психично  пилотиране. Новия проект носел името като Vril 7 Geist.Трауте А.

Събудения интерес за използване  на апарата като оръжие за война през 1944 г. накарало Мария да се откаже от проекта. Страхувайки се, че SS и Хитлер ще наредят  изземване на кораба, тя казала, че е необходимо да се направи подобрение на конструкцията, след което машината е изпратена в хангар в Мюнхен и нейните полети се преустановяват. След това групата на Мария Орсик започнала е да изгражда два малки модела с диаметър от 8 метра, в случай, че основното въздухоплавателно средство се открадне. На д-р Шуман назначава четирима инженери да проектират и строят малките летящи чинии на Мария. Според  данните на OSS и ЦРУ, военните инженери в крайна сметка са успели да построят в завършен вид двата малки модела.

В края на войната, през март 1945 Maрия Орсик получава съобщение от своите извънземни посланици, в което те и казват за нацисткаото поражение преди края на 1945 година. Тя е предупредила няколко от своите приятели, сред които и братята Horten, които напускат  Германия и бягат в Аржентина.


Гудрун

В четвъртък, на 15 март 1945, Maрия Орсик се среща с д-р Шуман за последен път, предава му пакет с всичките документи и планове на германските НЛО и през сълзи каза сбогом. В събота, на 17-ти март, 1945г,  Мария и нейната група отива в хангарите на  Vril Messerschmidt, Аугсбург, за да се качат на борда на двата малки летящи апарата. В неделя, 18 Март, 1945, Maрия Орсик и “Дами на Vril” от  Мюнхен заминават в неизвестна посока.

През март 1945 г., един  американски подполковник казва, че е  видял огромен кръгъл кораб без крила, висящ в небето над Мюнхен, след което се  изстрелял с висока скорост и изчезнал, а три дни след  този случай, други наблюдатели сред американските военни съобщават, че са видели друг подобен летателен апарат. Д-р Шуман,  Ханна Рейч и  Лени Рифенщал твърдят, че Хитлер е бил на борда на този последен кораб, който имал форма на камбана.

Последният двойник и "труп" на Адолф ХитлерМъртвия Фюрер на сутринта след действителната си смърт през 1986г в селище на име Мендоса, Аржентина. Неговата самоличност по това време се удостоверява с фалшив паспорт от Ватикана на протестански свещеник,  репресиран от нацистите.


Специални  доклади на военното разузнаване разкриват, че преди края на Втората световна война, висши офицери от SS и учени са избягали в една тайна база в Южна Америка, както и в други немски подземни военни бази  на Neuschwabenland (Нова Швабия) в Антарктида.

Работата на Тесла

Никола Тесла е построил машина, за да се свърже с извънземните и изучвайки неговите документи, някои военни учени заключават, че две извънземни раси се борят една срещу друга, както и че някои от техните представители са вече тук. Документите, конфискувани от Teсла е използвани  също и за източник на информация, когато НЛО се разби в Розуел през 1947 година.

Очевидно Teсла е бил много загрижени за безопасността на Земята и по тази причина са разработил оръжейната система ’The Death Ray”, противодействаща на чужди атаки. Заключенията на военните експерти, изучаващи документите на Тесла, че една извънземна враждебна раса е във война с друга извънземна раса, която живее под водата. През 1958 г. президентът Айзенхауер тайно, без да уведоми Конгреса, отклони огромен бюджет за топ секретен проект и изграждане на военна база, където да се работи по тези въпроси. Тази база е трябвало да изследва техническите данни от документите на Vril, документиte на Тесла, и заплахите от конфликтите между извънземните. През 1958 г., руснаците са окраднали някои от оригиналните документи  на Teсла чрез двоен агент и започват да работят усилено по подобни проекти.

В Съединените щати, през 1966г влезе в сила закон за свободата на информацията (FOIA), по силата на който можете да поискате достъп до документи или информация от федералните агенции. Така се потвърди продължаващият висок интерес  от страна американското правителство за документите  на Тесла относно  "Лъчите на смърта", на защитите посредством антигравитация, електромагнитни огнени топки-кълбовидни мълнии, възможностите за комуникация с вражески настроени извънземни раси, както и връзката на тези дейности с експеримента “Филаделфия”.


Мария и Tесла

И двамата- Никола Тесла и  Мария Орсик разбират, че някои от собствените им изобретения и идеи били копирани или откраднати от други. Тези на Maрия Орсик от SS на Химлер и Луфтвафе, а тези на Teсла от Томас Едисон, Маркони и др. Тесла умира в крайна бедност, а Мария, в деня когато той напуска Берлин през  март 1945 не носи нито стотинка в себе си,  а тръгва само с един млад гълъб в ръцете си, птиците, които обожава.


ИСТОРИЯТА НА МАРИЯ ОРСИК

Много малко информация може да се намери за тази голяма личност и легенда. Може би може да се намери във форумите на неонацистите, но това едва ли ще стане с успех, тъй като тези форуми са изпълнени с омраза и злоба към онези същества, които не са като тях.

Родена е във Виена, Австрия., откъдето е и майка и. Нейният баща обаче, е имигрант от хърватския Загреб. Мария показва симпатия към германското националистическото движение от самото начало. Движение, чиято цел е териториален и политически ангажимент за Германия. През 1919 г. тя се премества в Мюнхен с годеника си. Не е известно дали те са отишли в този град, за да се оженят, тъй като и двамат изчезват през 1945 година.

В Мюнхен, Мария  е в контакт от самото начало с Обществото Туле и скоро създава свой вътрешен кръг заедно  с Tрауте A., която е друг медиум от  Мюнхен и други приятели.

Тази група се нарича "Gesellschaft für Alldeutsche Metaphysik"​​, което е официалното име на обществото Vril. Всички те са млади момичета, макар и малко странни, тъй като те са твърди противници на новата модна линия на къса  коса сред жените. И двете Мария и Трауте носят косата си много дълго, една е блондинка, а другата- брюнетка. Те имат много дълги опашки, форма на прическата, която се е срещала много рядко в началото на XX век. Както се очаква, това скоро се превръща в характеристика на всички жени, които интегрирани в общество Vril, съществувало до 1945 година. И това е било така по някаква прищявка, а защото те твърдо са вярвали, че тяхната дълга коса е действала като космически антени, за да могат да  получават  съобщения извън нашия свят. Въпреки това, в обществото никога не са ходели с пусната коса, а са предпочитали тя да е свита на опашка или кок, за да привличат по малко вниманието. Като идентификация, членовете на Обществото Vril, наричани още "Vrilerinnen" носеше диск, който символично е представлявал  два от най-важните медиума  на групата: Maриа Орсик  и Сигрун.

През декември 1919 г., една малка група от хора от Обществото Туле, Vril и DHvSS (Обществото на хората на Черния камък), между които са Мария и Сигрун,  вземат под наем малка къща в покрайнините на Берхтесгаден (Германия ). След това Мария  е получила редица медиумни съобщения в писмен вид. Тя нарича езика, на който е водила записките си "германски тамплиерски език". Това е език, който тя твърди, че не знае, но тези данни съдържат техническа информация за изграждането на една летателна машина. В документите, принадлежащи на Обществото Vril се споменава, че тези телепатични съобщения идват от Алдебаран, на  разстояние 68 светлинни години от нас в съзвездието Телец. Що се отнася до самите документи,  Мария е имала две купчини с документи от такива телепатични  състояния на транс, всички изпълнени с четлив почерк, на неизвестен език. Що се отнася до последното, Maрия е подозирала, че написаното е с помощта на една архаична форма на древен език, което би могъл да бъде един от езиците на Близкия изток. С помощта на  една група учени, близка  до обществото Туле, и известна като "Panbabilonistas", съставена от Hugo Winckler, Peter Jensen и Friedrich Delitzsch, се доказва, че този език не е нищо друго, а  древния шумерски език, този на който са говорели създателите на древен Вавилон. Сигрун е помогнала в  превеждането на съобщението, а след това преминават към разчитане на странните изображения на кръгла летяща машина, която е изобразена  в друга купчина документи.


Концепцията за много неща, поставени в графа "алтернативна наука"  се усъвършенства през годините, които идват веднага след тези случки. Факт е, че въпреки трудностите по финансирането, проектът за изграждането на летящата машина в продължение на три години, стартира и завършва успешно. Предполага се, че и от 1922 натам, са направени независимо един от друг няколко прототипа в няколко фабрики, финансирани от Обществото Туле и Обществото Vril.
В края на ноември 1924 г., Мaрия, заедно с Рудолф фон Себотендорф, който е основател на Обществото Туле, посещават Рудолф Хес в неговия апартамент в Мюнхен. Себотендорф  е искал да се свърже с Дитрих Екарт, който е починал миналата година. Екарт, артист  участващ в пиеси на Ибсен на немски език, публикувани в списание " Auf gut Deutsch ",  също е бил член на Обществото Туле. За да направят контакт с Екарт, се наложило Себендорф , Maрия, Рудолф Хес и други членове на Туле се хванат за ръце един с друг около една маса, покрита с черен плат.


Рудолф Хес започва да се чувства неудобно , когато вижда как Мария Орсик изпада в транс и в орбитите на нейните очи се вижда само бялата част на окото.Тя е седяла на стола и нейното лице отразявало спазми с една твърде неприятна  гримаса на устата. В същото време това, Себотендорф остава  доволен от нейното състояние, защото той разпознава гласа на Екарт, който започнал да излиза от устата на  Мария. Но след това се случва нещо неочаквано. Екарт обявява, че е бил принуден от някого или нещо да отстъпи правото на контак на друг глас, който да предаде с важно послание. Гласът  на Екарт изчезва и започва да се чува един тревожен и неприятен глас се представил като "Шуми, обитател на един далечен свят, който обикаля около звездата Алдебаран в съзвездието Бик". Всички от присъстващите са гледали с широко отворени очи, защото  до момента не били виждали и чували нещо  толкова невероятно да се случва. Странният  глас на Шуми обявил, че той е представител на хуманоидна раса, която е колонизирала Земята преди  около 500 милиона години. Руините на Ларса, Шурупак и Нипур в Ирак са  били изградени от тях. Тези, които оцелели след голямо наводнение на Ут-Напищим станали предците на арийската раса. Себотендорф,  който бил скептичен по отношение на информацията, поискал доказателства. Тогава Мария, докато все още е била в  състояние на транс, надраска серия от линии,  получени  от представителя на старинната раса, които по-късно били разпознаати като знаци на шумеритеПрез декември 1943 г., заедно със Сигрун,  Мария присъствала на среща, организирана от Обществото Vril в близост до морския бряг в Колберг. Предполага се, че основната цел на срещата е била да се обсъди проекта "Алдебаран". Медиумите от Обществото Vril  получила телепатична информация, отнасяща се до обитаемите планети около Алдебаран, както и за едно планирано пътуване до там. Проектът е бил обсъден отново на 22 януари 1944 г. в среща между Хитлер, Химлер, д-р Шуман (учен и професор в Техническия университет в Мюнхен) и Кункел от Обществото Vril. Решено било, моделът на Vril 7 "Jäger" (Hunter на немски език)  да бъде изпратен през времевия трансдименсионален канал в посока на Алдебаран,  без да се бръща внимание на светлинната скорост, с която това пътуване щяло да стане. Писателя N. Ratthofer,  свидетелсва , че първият тест през времевия пространствен канал, свързващ  измеренията,  който се провел в края на 1944 г. завършил с катастрофа. След  полетът  Vril 7 "Jäger"  изглеждал сякаш  е летял  в продължение на стотици години и то не само на външен вид, но и защото е бил повредени много от неговите компоненти.По време на полети със скорост около и над светлинната посредством трансдименсионален времеви канал, моделът е можел да се експлоатира само от пилот-жена. Осве това е било необходимо, самата жена-командир да се намира в  едно перманентно състояние на оргазъм, тъй като единсвено в такова свръх екзалтирано състояние  е възможно да  бъдат контролирани събитията и летателната машина, намираща се в една безкрайна апликация на вариациите на пространствено-времевия континуум. Сигрун е била най-добрият пилот.

Следите на Maрия Орсик се губят през 1945 година. На 11 Март 1945  вътрешен документ на Обществото Vril е изпратен до всички членове. Писмото, написано от Мария. Писмото завършва с думите:  “niemand bleibt hier”  ( няма никой тук). Това е последното съобщение от Обществото  Vril  и оттогава никой не знае нищо за Maрия. Орсик, нито някой от останалите членове. Мнозина смятат, че  всички те са избягали на Алдебаран.

Данни за системата Алдебаран, получени от съобщенията до медиумите от Vril. Тeзи, както и много други детайли са станали известни от трансцеденталните медиумни съобщения до  Мария Орсик през 1922 .

Алдебаран, като основна част на съзвездието Телец, е планетна система, подобна на нашата, с неизвестен брой планети , но е известно , че две от тях са обитаеми. Жителите наричат ​​слънцето Алдебаран- Schumi ( Sumi ), а  обитаемите планети Schumi - Er ( Sumi -ER ) и Schumi An ( Sumi - An) . Наричат всичко това с името Шумер  или Shummi ( Summi ). Техните знаци са клинописни и посещавайки Земята, те са предали същоия начин на клиновидно писмо.АЛДЕБАРАН - АЛФА ОТ СЪЗВЕЗДИЕТО БИК

Шумерските глинени плочки на Хамурапи започват с думите:
"Когато царската власт е слязе от небето ... " Това  значи, че не властта на  боговете е слязла от небето, а царската власт-властта на народа. Сред ранните шумерски символи се открива символа на крилат бик, който често се появява в свързаните шумерски култури. В германското откровение на Изида  от 13 век ,  в една от най- секретните документи на  Обществото “Господарите на черния камък” съвсем ясно се казва: " От главата на бика пристигна помощ" , т.е. от главното небесно тяло в съзвездието Телец- Алдебаран . В Библията, по-късно , на крилатия бик е наречен "зъл молох".

Две обитаеми планети, подобни в местоположението си на земята, и се въртят в една и съща орбита на разстояние 2 500 000 000 км от слънцето една срещу друга . Тази настройка позициите  и на орбитите  на планетите Schumi – Er  и Schumi- An  е направено изкуствено. Движението на планетите в орбита на разстояние 2 500 000 000km  от Алдебаран  е по бавно, отколкото на  движението на Земята, така че една година за жителите на Алдебаран се равнява 80години на Земята ...      

Въз основа на медиумичните съобщения  се знае, че културата  Schumi - Алдебаран е по стара от Земната с милиони години, обаче, не се разбира за какви точно години става въпрос и съгласно чий календар-Земния или този на Алдебаран. Във всеки случай, спрямо научно-техническия прогрес в света започнал преди  70-80 години, цивилизацията Schumi надхвърля земното развитие с няколко милиона години, както в научно-техническо, така и в културно отношение.

От съобщенията се разбира ,  че населението  на Schumi - Алдебаран съществува от "много дълго време ", при което е възникнало раделянето им на раси. Управляващата раса "светлинни божествени хора " обитава планетата Schumi-Er , и това е единствената управляващата каста  на Империята Алдебаран . Всички останали касти се считат за "по-нисше съсловие" и обитават планетата Schumi-An . Те нямат достъп до планетата  "светлинни божествени хора".  “Минимално способните раси" се възникнали в системата в резултат на негативни мутации.

Алдебаран, все още не е в червен гигант, а е стабилно светло жълто слънце от спектрален клас F6, с други думи на подобен на няколко други жълти джуджета , не много по-различни от нашето Слънце. Такова е сравнението с нашата Слънчева система. Преди да се превърне в червен гигант, Schumi в Алдебаран може да бъде  обградено от 4-5 планети от земен тип, в зависимост от интензивността на Алдебаран - жълто джудже. Вероятно алдебаранците, която по-късно ще се наричат " светлинни богочовеци" от земните жители, в началото са населявали най-отдалечената планета до звездата  и  едва след разработването на космически технологии , те са били в състояние да колонизират другите 3-4 планетата, намиращи се по-близо до слънцето Schumi.


През следващите милион години, колонистите можели постепенно, в зависимост от климатичните условия,  да се разделят на различни раси. В ранните етапи от развитието на колониите, често се случвали войни, понякога в планетарен мащаб с използване на ядрени оръжия или други подобни,  в  следствие на което вероятно  е имало насочени, мутагенни ефекти. Благодарение на войните, някои от колониите паднали до  примитовно ниво на "маймуни ", донякъде подобно на праисторическите племена на черна Африка  и Австралия.

Следва да се отбележи, че според записите от древните Източни религиозни доктрини, Sintbrand/последната война/ опустошила земята и хората изглеждали като  “ужасни черен чудовища". Асирийци вярвали, че негрите са точно тези "черни чудовища" в последната война. Според същите данни, Потопа  е причинена от наследниците на “богочовеците” изкуствено, които по този начин се отървали от "зверовете ", които преди войната са били мъже. На някои места,  сведенията напомнят за Епоса за Гилгамеш и последиците от ядрена война.

Колкото  по-дълго продължавало  смесването на "нисшите раси" по между си, толкова повече техните мозъци деградирали. Около  преди 500 милиона години земно  време , слънцето Schumi разширило и станало червен гигант, а колонистите вече нямали  технологичните възможности и способности, както своите предци . Те не били в състояние да се възпроизвеждат космическите технологии на предшествениците си . Управляващата раса на  "богочовеците ", които не били расово смесени, трябвало да предприемат спешни действия, за да се избегнат подобна съдба, като се имав предвид рязката промяна в условията на живот, във връзка с преобразуването на Шуми в червен гигант. Населението от колониите трябвашло да се евакуира до други планети в системата на Шуми, или  на друга подходяща планета от друга слънчева система.

След като слънцето Schumi започнало да се превръща в червен гигант, само с две планети, подходящи за живот, а именно Schumi - Er и  Schumi-An, били подходящи.  Решено било колонистите да заселят планетата Schumi - An, а “висшата раса от богочовеци” да живее на планетата Schumi - Ep. Тази система от планети е единна държава, но за да се избегне повторно смесване на раси, тези планети са разделени от Schumi- слънцето, и техните жители да нямат контакт помежду си.      

В други послания са съобщили, че Империята Shummi е във войната с държавите от системите Capella и  Regulus. Най-вероятно там живеят остатъците от междузвездни колонии на алдебаранците преди  Shummi да  се конвертира в червен гигант . Тези колонии може  би са се смесвали с други, по агресивни раси, може би с раси на от хуманоиден тип. За съжаление за това няма данни. Въпреки това, тази война продължава от началото на времето и не представлява сериозна, непосредствена заплаха за системата Schumi. Това е война между качеството и количеството. На страната на  Shummi е интелектуално и техническо превъзходство, а на страната на Capellas и Regulus - по-голям жизнен потенциал.       Враговете никога не са могли  да проникнат в системата Schumi, а част от пространството, контролирано от Съюза на колониите на  Capellas и Regulus, вече е завзето  Империята Shummi. Решителна битка вече е била осъществено през 40-50 години на 20 век и това е бил края на войната        

Според някои доклади, в тази решителна битка на Земята са присъствали не само от хора от Shummi, но и колонисти  от Capellas и Regulus. Предполагало се е  разделяне на расите в Земята, но това не е известно  със сигурност. Поради медиумните съобщения,  ние сме добре запознати с начина на живот в рамките на системата Schumi    

Не е ясно дали хората от Schumi - AN участват във въоръжените сили на империята  на доброволна основа, но можем да си представим как империята да се грижи за своите граждани и как от друга страна гражданите, в случай на опасност, ще отстояват своите интереси и интересите на империята. Определено може да се каже, че обтегнати отношения между Schumi - Er и  Schumi-An . Става дума за една общност на интереси на естествената основа. Системата на управление в империята, може да бъде описан като теокрация. Ръководителят на държавата е нещо като "жрица" , духовният лидер на държавата може да се сравнени с папата през Средновековието. Ръководителят на империя и духовен наставник е винаги една жена, Императрицата.

Проектът Vril 7 "Jäger"

е създаден по чертежи, които са получени чрез медиумните  съобщения от системата Алдебаран. Върховната власт  в тази система е в ръцете на едно същество като лидер,  който контролира въоръжените сили и флота, освен търговските и другите области на икономиката. Той ръководи Империята, въпреки че физически това извършва Императрицата. В действителност обаче, всичко се контролира от божеството, като неговата воля се изпълнява от императрицата. Името на божеството –човек. Преди миграцията към Schumi-Er и Schumi - An, е съществувала различна процедура за управлението на столицата на империята.Столицата на Империята,  разположена на планетата Schumi-Er  е носела името на известен крал от най ранната история Schumi – крал Derger. Чак след това, по време на отделянето на раси, се установява един вид теокрация, която съществува и до днес. Kрал Derger, въпреки факта, че царувал толкова отдавна, че "никой не знае, нито датата на смъртта или от датата на раждането му" , бил създал нещо като електронен мозък, безкрайно прогресивен по нашите стандарти, и този електронен мозък е притежавал съзнание, а името му е Malock.

Върховния бог Shummi  се нарича Molok. И това не е просто една прилика . Нека припомним, че името на върховния бог на Вавилон е Мардук,  а на финикийците и семитите- Молох,  на картагенците –Maloka.  Всички тези имена са подобни на името на бога на алдебаранците -Moloсk. Всички тези богове в традициите на Земята са положителни богове, но само евреите представят Молох в отрицателна светлина.

Еврейската фраза: "Нека децата хвърлят Молох в огъня" се разбира от евреите като жертвоприношение на Молох от децата. Това наистина означава "бойно кръщение" и е представлявало традицията да се скачане през огъня.

"Свръхкомпютъра Malock “ е бил планиран по нареждане на крал Dergera в съответствие със законите на Бога Moloсk , т.е. компютъра е бил длъжен да приложи всички законови и религиозни правила.  Също така компютърът осигурява връзка между жителите на Shummi и върховния бог  Moloсk, който се пази на специлано място наречено "Света Гора" и е защитен от  елитно военно специализарано звено "Светата  Тълпа" , което не се подчинява на никого, с изключение на "електронния мозък" Това устройство е по подобие на рицарите, а стражите на храма наподобяват на вътрешните войски на империята . Те действат от името на бог  Moloсk и има право да санкционират всяко нарушение на закон , понякога  по радикални начини.      

Сред най-тежките престъпления в Shummi  се считат: алчност, кръвосмешение, завземането на властта и така нататък. Свръхкомпютъра Malock и елитните единици задържат хората на Schumi - Er , когато се те допуснат или проявят  расови примеси.  Така се поддържа реда в Schumi - Ep.  

В империята  Shummi,  ръководството е разделена на три части :

1. Императрица и висши жрици . Наследяването се осъществява по начин, избран от жриците .
2. Куратор на империята. Оределя се от Императрицата в съгласие с икономическото и военното ръководство .
3. Свръхломпютър Malock , “Святата тълпа” на Malock, вътрешна полицията.
Очевидно е, че тази процедура, проверена от милиони години,  е доказала, че е най-подходяща В нея се различават Мъжки и Женски божествени качества, хармонично съчетани, така че да водят Империята.  Определено може да се каже, че обществото Shummi е много различно от  това на Земята, след като е постигнало такива технологични постижения те показват специална грижа за природата. За сферите на духовния свят, те са успели да постигнат хармония.  Тяхната култура е много по- развита от нашата, по земните стандарти, те не могат дори да живеят в лукс, но най-вече  зачитат любовта си към природата . Законите на бог Moloсk са най-близо до идеята за пан-германската държава и не е изненадващо, че жителите  на Shummi влязоха в контакт с земните жители именно по време на формирането на Третия райх , в Германия .

4 коментара:

 1. Вълнуващо четиво.Много неща се навръзват като информация.Не ме стана ясно обаче предвид системата им,защо са избрали 3-я райх за контакт.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. защото третият райх е събрал цвета на учените! състезавали са се с американците кой ще направи пръв атомната бомба! предполагам затова!

   Изтриване
 2. По Русски если бы почитать ...интересно есть вижу ...

  ОтговорИзтриване