Звездни Цивилизации

събота, 5 март 2016 г.

HAARP, КОНТРОЛ НАД КЛИМАТА И УМА И ОПЕРАЦИЯ "ПЕЙПЪРКЛИП" (PaperClip)HAARP, КОНТРОЛ НАД КЛИМАТА И УМАИзлъчвателят HAARP, разположен в Аляска, представлява наземно оръжие за "Междузвездни войни", притежаващо способността да манипулира околната среда така, че да променя времето, да разруши глобалните комуникационни системи, мисловните процеси на хората, да окаже отрицателно въздействие върху здравето и да оказва влияние върху горните слоеве на атмосферата по неестествен и увреждащ я начин. Въздействането върху магнитното поле на Земята не дава гаранции какво може да се случи в отговор. Участвалите в проектирането на HAARP са част от гигантско партньорство с правителството, военните и много частни корпорации, които изграждат предпазна мрежа и правят това тайно. Критиците на проекта твърдят, че голяма група от независими специалисти трябва да погледнат отблизо тези разработки, преди да бъде позволено да се продължи работата по този проект. Най- големият "нагревател на атмосферата" в света е разположен там. Фокусираната енергия може да се излъчи към йоносферата, където радио-честотните вълни взаимодействат мощно със заредените частици, намиращи се винаги там. След това нагряващият ефект на фокусирания лъч обхваща голяма част от йоносферата - нагоре и навън от Земята. Един от противниците на проекта нарича това "взривяване на небето". Земята е защитена от вредното въздействие на космическите лъчи от Радиационния Пояс на Ван Ален и магнитното поле на Земята. Озоновият слой ни защитава от ултравиолетовото излъчване. Ако тази двойна бариера бъде отслабена и това позволи на тези високоенергийни частици от йоносферата да навлязат в атмосферата, може да бъде предизвикано сериозно увреждане на ДНК-матриците на всичко живо на Земята. Това е само един от кошмарните ефекти, на които системата е способна.


В периода 1975-76, Съветският съюз е излъчвал радио-честотни сигнали към Северна Америка. Радиолюбителите са засичали 10 херцовите честоти (импулси в секунда), които нарекли сигналите на кълвача, поради почукването, което се чувало в резултат от излъчваните вълни с изключително ниска (ELF*) честота. Предполагало се, че ELF честотите могат да резонират дори в невроните в човешки мозък намиращ се на голямо разстояние и да променят настроението при голяма част от населението. Тези ELF вълни могат да предизвикват и нарушение в комуникациите, спиране на тока, и промени във времето, предназначени да окажат опустошителен ефект върху производството на храни.


Когато работи на пълна мощност, този излъчвател ще може да изпраща вълни с много ниска и с много висока честота (VLF** и ELF), достатъчни за да засегнат населението на цели региони. Каква друга цел може да преследва това, освен да бъдат контролирани хората?

Освен това, излъчвателят може да предизвика увреждане на умствените функции дори поради нехайство или немарливост. Д-р. Рейджо Макела, водеш специалист по алтернативна медицина, е разработил способ за промяна на баланса в химията на пациента посредством комбинация от ниски нива на концентрация на химикали и правилната честота, подавана от правилно настроен предавател. Той е имал огромен успех при прилагането на този метод за лечение.

Само че военните могат да го използват точно за противоположни цели. Незначително количество химикали (под общоприетите нормативи за токсичност), могат да бъдат въведени по някакъв начин (например чрез водата или въздуха) сред врага; след това да бъде отправена правилната честота, която да активира иначе безвредните химикали. Това би обезсилило врага, а международните споразумения за химическо нападение няма да бъдат нарушени.

Един радиопредавател, носещ импулсна вълна от 6-12 импулса в секунда, действаща в резонанс с радиовълните, която служи като носеща, може, ако е модулирана правилно, да увреди ума и причини сериозни опасности за здравето сред хора и животни. Тази технология е изцяло в обсега на излъчвателя и те възнамеряват да я използват.

Ние можем да оказваме влияние върху земните магнитни полета и йоносферата, но последиците от подобни агресивни въздействия върху околната ни среда не са известни, а както изглежда, проектантите на HAARP не се и интересуват от тях. На онези, които са против HAARP се пречи чрез воала на секретността и измамите, с които е обгърнат проекта.

За да "подготвят" хората за приемането на тези стряскащи технологии, от време на време се появяват незначителни "изтичания" на информация - за да се провери как ще реагира обществеността, но при все това основната стратегия и приложения остават потънали в тайна.


Може би най-зловещият аспект на HAARP е прилагането на тези технологии към домашни "неприятели" - можем само да гадаем кои могат да бъдат те. Във връзка с разработката на не смъртоносни оръжия от полицията ни казват, че "терминът неприятели е използван, в неговия най-широк смисъл и включва онези, които не са обявени за врагове, но които са ангажирани с дейности, които искаме да спрем." Помнете, че тези оръжия са "невидими" и могат да се използват за промяна на мисленето и поведението на жертвите, които няма да знаят за "атаката". Проектната дата HAARP да заработи с пълна мощност е 1998 година. Застрашени са не само американските граждани - тази система е универсална. Още от 1975 Канадското правителство знае за използването на технологии за промяна на времето като оръжие. Известно ли им е нещо и за употребата на HAARP системата? След като използването на електромагнитни полета от тази система ще засегне всеки един от нас по някакъв начин, може би е време да започнем да задаваме въпроси. Това ли ще е начина за въвеждане на Новия Световен Ред? А какво ще го последва?

- Изригване на вулкани? - Земетресения? - Сто-футова морска вълна? - Вирусът Ебола? - или започването на Новия Световен Ред чрез имплантирането на микрочипа под кожата ни?

ELF* Extremely Low Frequency - Изключително ниска честота VLF** Very Low Frequency - Много ниска честота

ОПЕРАЦИЯ "ПЕЙПЪРКЛИП" (PaperClip)

Непосредствено след Втората световна война както Съюзниците, така и Съветския съюз, се стараели да вземат каквото могат от придобивките на Третия Райх, не на последно място в сферата на човешките ресурси. Така например, САЩ взели стотици нацистки учени и разузнавателни агенти от СС (в пряко нарушение на заповедите на президент Труман срещу използването на нацисти по тази програма), по силата на високо засекретената "Операция ПейпърКлип". Алан Дълес, по-късно директор на ЦРУ, не се подчинява на заповедите на Труман и изтрива нацисткото минало на тези германци, голяма част от които са били военнопрестъпници.

Съществуването на тази програма е официално потвърдено от САЩ, но връзката с нацистите обикновено се пренебрегва в официалните отчети за нея. Връзката между нацистите и семейство Буш: започва доста преди Втората световна война, когато дядовците на бащата на Джордж У. Буш, Прескот Буш и Джордж Хърбърт Уокър продали милиони долари в акции от немската промишлена империя Тисон, на американската общественост. Тисон, на свой ред, помогнала да се финансира изгряващата Нацистка Партия, заедно с други американски промишлени интереси - включително "Форд Мотор Ко." И други американски корпорации, които играели ключови роли при финансиране издигането на Хитлер на власт. Богатствата на семейство Буш и династията са формирани от печалбите, извлечени от изпирането на печалбите на нацистите от войната. В "Юниън Бенк", за изпирането помагали Алан Дълес и Прескот Буш - след американската декларация на Войната срещу промишлените печалби от войната на "Ексис-Тисон", които били отчасти извлечени от робския труд/смърт на намиращите се в концентрационните лагери хора, чийто труд бил ключов компонент за германската промишленост през войната. Американското правителство открило тази схема за изпиране на парите и конфискувало "Юниън Бенк" по закона за забрана на "Търгуването с врага". По-късно Алан Дълес се присъединил към OSS, след което станал глава на ЦРУ. Джордж Буш старши (син на Прескот), се присъединил към Въздушните сили и спомогнал за възстановяване на семейното име. Прескот Буш получил масивно възнаграждение от германски клиенти скоро след края на войната и използвал парите, за да навлезе в политиката - така било поставено началото на династията Буш... Дали това е подкрепено с документи? - Да, с много. "Джордж Буш: Неоторизирана биография" - от Webster G. Tarpley и Anton Chaitkin, и "Проектът на Хитлер" (глава 2), са само малка част от тях.

Няма коментари:

Публикуване на коментар