Звездни Цивилизации

вторник, 6 юни 2017 г.

НАСА  И ПРАВИТЕЛСТВАТА  ПРИКРИВАТ  ПРИЧИНАТА  ЗА   ЗАЧЕСТЯВАНЕТО  НА ПРИРОДНИТЕ КАТАКЛИЗМИ ПО СВЕТА  А ТЕ СЕ ЗАСИЛВАТ ЗАЩОТО  ТЪМНАТА ЗВЕЗДА  НЕМЕЗИДА И НИБИРУ НИ ПРИБЛИЖАВАТ

Океана   ще се  надигне и всички крайбрежни градове по света  ще потънат под  водната  стихия.


Навлизането на тъмната звезда  Немезида  и Нибиру  в  Слънчевата  ни система

Нибиру  приближава   а  НАСА  и правителствата  прикриват този факт, те прикриват абсолютно  всичко свързано с приближаването на  Нибиру  и тъмната звезда  Немезида  и това което се случва    по земята, зареди тяхното приближаване. А климата  тотално се изменя  по света, зареди приближаването на тези  огромни обекти от космоса, те смущават и  влияят върху планета ни земя.
Земетресенията стават все по силни  по света  а ,вулкани спели хилядолетия вече се събуждат, също е  ту жеги и суша,  ту  студове  потопи, торнада  и бури, аномалиите по света се засилват, ЕМР  ефектите поразяват електрическите мрежи по света, електрониката  създава смущения   прегрява и изгаря. Цялата ни земна Атмосфера   протича плазмен електрически заряд зареди  Немезис  плазмените частици, и мълниите стават все по мощни, а градушките все по огромни, и пробиват  вече стъклата и ламарината на автомобилите. Метеоритите също зачестяват по света а медиите го прикриват, океаните умират заедно с водните обитатели,  земната ос се измества слънцето вече не изгрява и  не залязва както беше  преди години, планетата ни прегрява, ледниците на полюсите се топят и океана се надига,  а земното магнитно поле на планета ни отслабва това обърква и животните както птиците така и водните обитатели като китовете, магнитните линии които те следвали преди вече са променени. Ако не забелязвате тези фактори значи още спите и не искате да ги  видите и да повярвате че нещо наистина странно и фатално се случва по целият свят. А  истината е че сме пред поредната планетарна катастрофа която ще засегне всеки по  цялата земя.
Много астрономи,  и учени бяха  заплашвани  и убити зареди това което предстои да се случи близко бъдеще с земята те искаха да предупредят  човечеството че  тъмната звезда Немезида и  Нибиру  се завръщат  и ще донесат фатални последствия за целият свят. Но  НАСА  илюминатският елит  и  правителствата не им позволиха да разкрият пред обществото  за рязкото покачване на природните катаклизми по света и масовата смърт на животински видове по целият свят. Метана  излиза от подводните недра и трови водните обитатели, цялата ни планета ще премине през   гибелни  страдания, Но  също смъртта не съществува  това е преход към един по добър живот. Но   бедствията по света ще стават все по  разрушителни и пагубни за всеки.


Мarshall Masters е бивш продуцент на научната програма CNN Science Features, независим писател и телевизионен анализатор и издател на YOWUSA.COM. От 1999 г. той изучава промените, случващи се със Земята и околоземното пространство, свързани с Нибиру.

https://www.youtube.com/watch?v=Nbs_OOUkpN0

https://www.youtube.com/watch?v=t8tjf5Cooqg
Включително. подготовката  на обществото за  оцеляване на  фона  на  приближаването  на  катастрофалните  събития.

Във  видеото  Две слънца  в  небето  Маршел разказва  за същността  на  темата. Основният  фокус  на  Маршел - как  хората ще  оцелеят, когато  това започне. Маршел  споделя  информация, която  той  притежава  и обяснява,  че  наближава  краят  на  живота такъв,  какъвто  го  знаем  сега.

Как  може  да се подготвим  за това,  което  ще се случи скоро, като се скрием в бункер, Готовност    -  това състояние  на  ума на всеки, припомня  Маршел.

НАСА  ни лъгала и преди.  Маршел ни дава примери  за техния  политически  маскарад.

Върху  астрономите  се оказва натиск,  има  цензура  върху това, което те могат  и какво не могат да говорят.

Предсказанието  на  индианците  Хопи  ще се сбъдне  скоро.
Маршел обяснява  каква е връзката с това  на  Синята звезда  на  Качин  и червената  звезда  на  Качин.
Тъмната звезда  Немезида навлиза Слънчевата  ни система

Никой няма да повярва, докато не стане твърде късно.

Как ще се държи човечеството, когато започне всичко? В основните медии се опитват да премахнат цялата информация, която споделя с нас  Маршал и предупреждава, че скоро всичко ще се срине. Въпреки че до последно елитът ще се опитва да ви държи в неведение, това няма да ви помогне и в крайна сметка всичко ще зависи от оцеляването ви. Бъдете готови. Тя се приближава. Тя вече е близо.

Предстои  и преобръщането  на  земните полюси това ще доведе до фатални събития,  огромни вълни ще залеят сушата,  пълна тъмнина ще покрие света, небето ще стане кърваво червено, огън ще посипе  света. Но дали си заслужаваме това наказание затова което сторихме с земята. Природните стихии  с разрушителна мощ ще ударят всеки град и село по света, затова още от сега всеки трябва да е информиран и подготвен за бъдещите катастрофални бедствия които се задават с идването на  Немезида  и  Нибиру. По  голямата част от земното население се присмива на теми като  Края  на света, но те после ще плачат,  те няма да повярват докато не стане, всичко това  просто тяхното мислене е на земно ниво с доказателства.Древните народи  и племена са ни предупредили ,оставили са ни сведения, че когато наближат последните времена две слънца ще изгреят  в небето  а земята ще бъде обхваната от разрушителни природни катаклизми да се изчисти от тъмната и негативна енергия и мръсотия. Земята няма да влезне ново измерение на съществуване  докато старият  свят не  си  отиде и не бъде тотално пречистен  чрез природни бедствия.
Мега  земетресения   и вулканични изригвания ще ударят света когато тъмната звезда  Немезида  още повече ни наближи

Няма коментари:

Публикуване на коментар