Звездни Цивилизации

събота, 10 юни 2017 г.

ДЕЦА  ОБСЕБЕНИ  ОТ ТЪМНИ СИЛИ
Деветгодишно момче се е изкачило по стенана до тавана пред очите на ужасени и шокирани медици, докато майка му обяснявала, че то и другите й две деца са обсебени от демони, пише в официални доклади.

Потресаващата случка е подробно описана в официални документи, в които служител на социалните служби и медицинска сестра разказват, че са видели как момчето се плъзнало от пода, по стената до тавана.Двете жени са останали в тотален в потрес от видяното, след като месеци наред отказвали да повярват на майката на момчето, която твърдяла, че домът й в град Гари в американския щат Индиана е прокълнат и всичките й три деца са обсебени от демони. Лайота Амонс е разказвала, че 12-годишната й дъщеря е левитирала вкъщи, като и трите й деца са демонстрирали признаци на обсебване, включително „зловещи“ усмивки и неестествено дълбоки гласове, пише „Индианаполис Стар“.

Домът на Амонс е бил официално прочистен от злите сили от католически свещеник, който е казал, че церемонията е официално разрешена от местната църква. Стражи на реда също са станали свидетели на странни неща в къщата, а капитан от местните сили за сигурност категорично заявява, че „наистина вярва в проклятието върху къщата“.

След серия от очевадни паранормални събития в къщата, закоравелите полицаи, сред които е и местният капитан, са заявили открито, че са твърде уплашени, за да влязат в нея след настъпването на мрака. Редица други представители на местните власти също отказват да влизат в дома.

32-годишната майка на три деца Амонс разказва, че тя е успяла да се отърве от злите духове, обитавали дома й в Гари, едва когато се преместила в друг град и се подложила на многобройни ритуали за екзорсизъм, а полицията копала под къщата, за да провери, дали под нея няма гробове.

Индианаполис Стар“ е успял да се сдобие със стотици страници на официални документи и е направил десетки интервюта по въпроса с полицаи, служители на социалните служби, психолози, роднини и дори свещеник, за да разкрие странните подробности, които сякаш са излезли направо от филм на ужасите.

Капитанът от полицията на Гари Чарлз Остин разказва пред изданието, че първоначално е бил скептичен към твърденията на семейството. Но след като е направил няколко разпита и е посетил къщата, той сега признава, че е „вярващ“.

Историята започва, когато семейство Амонс – Лайота, майка й Роса Кембъл и трите й деца – се преместили в наетата от тях къща на улица Каролина през ноември 2011 г. Малко след това те започнали да стават свидетели на странни инциденти. Странни ята от мухи обикаляха около къщата през декември, имаше отпечатъци от крака в мазето и мокри стъпки по пода на дневната, пояснява Амонс.

Истинският ужас обаче започва на 10 март 2012 г. Тогава приятели на семейството дошли на гости и се застояли до късно вечерта. В един момент Амонс отишла в стаята на 12-годишната си дъщеря, за да я нагледа. Мигове по-късно Амонс започнала да крещи от ужас. Кембъл веднага изтичала до стаята на детето, където видяла, че момичето левитира над леглото си в безсъзнание.

Всички започнали да се молят докато момичето в крайна сметка не се приземило на леглото си. След като се събудило детето не помнело нищо от инцидента. Семейните приятели повече никога не дошли на гости. Амонс пояснява, че тогава не е имала финансовата възможност веднага да се премести, затова е трябвало да търпи терора на злото.

Семейството се свързало със свещеници и ясновидци. Повечето от тях не им повярвали, други ги посъветвали на измият ръцете на децата с олио, да направят олтар в мазето и да кадят с тамян и сяра из целия дом. Ясновидците на свой ред казали на Амонс, че къщата е прокълната и в нея живеят над 200 демони.

Въпреки усилията, семейството продължавало да чувства присъствието на демоните, а децата все повече показвали признаци, че са обсебени от злото. Очите им се издували, усмихвали се зловещо, а гласовете им ставали все по-дълбоки. Най-малкото момче се криело в килер и е говорило със свой връстник, който никой не виждал. Друг път силата на злото направо го изхвърлила от банята.

Амонс твърди, че силите на мрака са обсебвали и нея. Тя се е чувствала слаба, имала е температура и тялото й се тресяло.

Когато Амонс отишла при личния лекар на семейството Джофри Онику и разказала за случващото се, той се обадил на детските служби и заедно с техен персонал отишъл да види децата. Когато пристигнал в дома, децата го приклилнали с демонски гласове.

По време на визитата, според доклад на детските служби, най-малкото дете „литнало от земята и се блъснало в стената без никой да го пипа“. Момчетата били отведени в болница. Преди инцидента в детските служби бил получен сигнал, че Амонс може да е психично болна и неспособна да се грижи за децата си. В болницата обаче присхиатър преглежда Амонс и достига до извода, че на жената й няма нищо.

Служителят на детските служби Валери Уошингтън, която е общувала със семейството, докато те са били в болница, разказа, че по-малкото момче по време на разговор започнало да излъчва светлина, а очите му се обърнали. Уошингтън добавя в доклада си, потвърден от медицинска сестра, че деветгодишното момче е демонстрирало „странна усмивка“, след което е започнало да пълзи по гръб по стената и тавана. В полицейски доклад Уошингтън твърди, че семейството вероятно е под „влияние на злото“. Тя също обяснява, че детето не е изпълнявало някакъв акробатичен номер, докато е ходело по стената и тавана, защото го е правило много бавно.

Децата били отнети от Амонс, след като детските служби установили, че тя е пренебрегнала тяхното образование. Тя обяснила пропуските с това, че злите сили не им давали да спят през нощта. Доклади на психолози обаче сочат, че най-малкото момче се е държало като обсебено, когато му били задавани въпроси, които то не харесва.

Впоследствие Уошингтън заедно с трима полицаи посещава дома на Амонс, за да провери условията, в които са живеели децата. По време на визитата единият от техните рекордери се чупи. Друг е записал аудио, на което се чуват гласове да шепнат „хей“, пише в полциейски документи. Те също са направили снимки в къщата, на които, по думите им, по-късно можело да се видят замъглени лица.

Няма коментари:

Публикуване на коментар