Звездни Цивилизации

събота, 10 юни 2017 г.

ЗЛИТЕ  ДУХОВЕ
Тери бил повикан от две сестри, тероризани от дух обитаващ тяхната къща.Чували се удари и крясъци, мръсни думи се изписвали с червило върху огледалото на тоалетната масичка, върху мебелите се появили следи от нокти на диво животно. Тери открил, че източника на злото е починалият съпруг на една от сестрите. Казали му, че седем години преди да почине, мъжът бил въвлечен в група, която се занимавала с черна магия. Късметът му проработил и той натрупал доста пари. Един ден бил намерен мъртъв извън домът си и върху лицето му бил изписан ужас. Следствието приключило, без да бъде открит извършителят на престъплението. След неговата смърт двете жени били застигнати от лоша съдба- духът започнал да ги преследва. Когато посетил вилата, Тери веднага усетил присъствието на злият дух.


Това беше дух с дълга коса и рога. Мога да го сравня само със сатир от гръцката митология. Съществото се нахвърли върху мен, причинявайки ми остра болка. Навлезе в аурата ми и се насочи към гръбнака. Опитваше се да овладее нервната ми система. Ако успееше, щеше да ме довърши напълно."

Последвала схватка между двете сили. Най-накрая с помощта на своите духове пазители Тери успял да надвие и сатирът бил ликвидиран, но медиума бил изтощен до такава степен, че му трябвали цели 3 дни да се съвземе.Тери бил викан да помага при случаи на обсебване. Един от неговите пациенти имал диагноза шизофрения, понеже бил обладан от дух. Тери успял да изгони духът, след което човекът оздравял. Според медиума някои от пациентите, обвинени от лекарите за психично болни или за шизофреници, в действителност са обсебени от духове, като, разбира се, това не се отнася за 100% от случаите.Ужасяващите разкази за зли духове и за обсебване карат някои хора да се питат дали е разумно да се търси въобще контакт с отвъдното. Все едно да кажеш, че не трябва да пресичаш улицата, защото може да те прегази кола. Дали ни харесва или не, ние сме заобиколени от отвъдният свят, така че по-добре е да се опитаме да го разберем.


Секси призраци примамват шофьори в Уелс, алармира в. “Метро”. Изданието разказва за ужасното приключение на мъж, който се представил като Джон. Той имал среща за запознанство с дама в град Суонзи, която не се състояла. Завръщайки се у дома, Джон се придвижил по натоварената магистрала А-40.На пътя му махналапривлекателна стопаджийкаоблечена цялата в бяло. Тя доста го предразположила по пътя и той отбил и я завел в обществена тоалетна. Започнали да правят секс, но изведнъж страшно замирисало на нещо като цигарен дим. Джон започнал да се души и да се дави. Той избутал с все сила дамата, която изведнъж се оказала грозна старица с изприщено лице.Според специалисти въпросният господин е заспал на паркинга и е изпитал така наречената сънна парализа. В такова състояние човек се чувства като буден, а в същото времене може да помръдненито един мускул. Със сънна парализа се обясняват най-често и историите за отвличане и секс с извънземни същества.Според паранормалния автор Гавин Дейвис случаят с Джон не е единственият в Уелс. Подобни на неговото приключение той описал в книгата си “Призрачен секс”, която оглавява класацията за паранормални творби в “Амазон киндъл”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар