Звездни Цивилизации

неделя, 4 юни 2017 г.

  ФИЛМИТЕ   ЗА   ИЗВЪНЗЕМНИ  НИ  ПОДГОТВЯТ  ЗА  ИЗВЪНЗЕМНА  ИНВАЗИЯ  -  РЕПТИЛИТЕ  ЩЕ НИ НАПАДНАТ


Контролираните медии и държавни корпорации раздуват външната заплаха от извънземна инвазия, и използват тази "заплаха" като средство за насърчаване на идеята за глобално правителство. Това е точно сценария на филма "Денят на независимостта" и програмния проект «Синият лъч. ( "Blue Ray"). Дори Пол Кругман, през август 2011 г.  говори за това, че правителството трябва да измисля извънземна инвазия, за да подобри нещата в икономиката. Наскоро, същата идея започва да насърчава, членът на авиационното командване на САЩ, със специален допуск в Белия дом, професор Пол Спрингър, който даде едно интервю за австралийския телеканал, Australian MSM , където разказва за официалните планове на американската армия за борба срещу враждебната извънземна инвазия.

През 1992 год. на стрещата на Билдербергския клуб във Франция Хенри Кисинджър каза:

"Днес американците ще бъдат възмутени, ако войски на ООН влязат в Лос Анджелис, за да възстановят реда, но утре те ще бъдат благодарни. Това е особено вярно, ако им се каже, че има външна заплаха, реална или измислена, която заплашва нашето съществуване. Това е, когато всички хора на Земята ще се обърнат към своите лидери, за да ги избавят от това зло. Единственото нещо, от което се боят всички е неизвестното. Както е показано, (неизвестно) всеки човек доброволно да се откажае от личните права,от съображения за сигурност, гарантирано от  световното правителство."

А сега вижте  какво казва  Нийл  Бломкамоп,  как ни подготвят  за  извънземна  инвазия  чрез филмите  за   извънземно нашествие  на  Земята.

Нийл Бломкамп, режисьор, сценарист, продуцент, известен с филми като: District 9 (2009), Elysium (2013) and Chappie (2015).

През май тази година той основава експерименталното студио «Оats Studios», а  студиото  пусна интересен откъс от филм-предупреждение за това как нашата Земя бива превзета от рептилии.

https://www.youtube.com/watch?v=FQUy6oVHk1U

На 22 май Ребека Хоукс интервюира Нийл Бломкамп за The Telegraph. Това интервю никога не е публикувано. Вероятно ще разберете защо ..:

Ребека: Нийл, вие сте ангажирани с новото си студио, имате много идеи, пуснахте много интересен откъс от новия си филм. Очакват ли ни изненади?

Нийл: Това не е просто трейлър. Това е предупреждение към всички земляни. Бързам да пусна филма като сигнална ракета. Хората, които все още не са забравили   да мислят и да виждат отвъд чинията си и екрана на компютъра, всичко разбират. Аз не говоря за стадото, в което са вкарани 80% от земляните. Те са вкарани в измислени догми, религии и приказки за непосветените. Но на всички тях, искам да предам: „Вие сте в опасност. Скоро!“

Ребека: Искате да кажете, че това не е фантастика ??? Това е нещо повече?

Нийл: Опитвам се да кажа на всички здравомислещи: „Ние всичко знаем, но ние се страхуваме да признаем реалната истина за нещата, които се случват на нашата планета. Ние се страхуваме от разкриването на тази истина. Нас ни плашат хилядолетия. През последните 30 години, такива като мен, се опитваха да правят всички фантастични филми като намек, в опит да се вдигне леко завесата. Сред тези, които знаят нещо, много от тях искат да покажата истината на „обикновените хора“. В крайна сметка, това се отнася за всички нас. Обикновените Земляни.

Ребека: Какво искате да кажете, Нийл?

Нийл: Това !! Във ваше лице аз виждам тези 80%, които дори не могат да разберат за какво говоря. Ребека, вие никога не сте се замисляли за това, защо сега се пускат толкова много научно-фантастични филми. Филми не   само с ефекти и сюжет. Но те имат скрит смисъл – да се скрие дърво в гората, да се насочат хората в грешна посока; и толкова да объркат „простите земляни“, така че всичко да се обърка в главата им ! Всичко да се представи или като приказка или като фантазия. Да и се покаже истината под формата на фантазия! И тогава истината, вече ще им изглежда като фантазия!

Човекът излиза от киното след като е гледал такъв филм и вижда познатите улици, хора, автомобили, магазини … и си мисли- какви ли не фантазии измислят режисьорите!

Ребека: А това не е фантазия? Така ли ?

Нийл: ЗА НАС – разкриване на истината. ЗА ТЯХ – това е подигравка-прикриване на истината .. Има два вида режисьори, които снимат фантастични филми. Това главно са техните режисьори. От „избраните“. От ТЕХНИЯ Холивуд. Които подиграват и объркват. Обикновените земляни. Защо са ни позволи да правим филми и да намекваме за истината? Аз не знам .. Може би те просто се възбуждат от глупостта и ограничеността на земляните. Както ексхибиционист в претъпканото метрото си вади оная работа и се възбужда, че я е извадил, а никой наоколо не може го да види, въпреки че има толкова много хора!

… Като цяло, те са тук в продължение на много хиляди години. Те всичко ръководят, насочват, наблюдават. Те са създали отделен вид на човечество „ИЗБРАНИ.“

Но… Те винаги са били малко.

Но аз знам, че скоро ще започне тяхното нашествие. Аз просто го знам от кръга на хората, които се борят с тях. И чиито предци са се борили с тях. Тази борба се води продължение на хиляди години. Губим. Все повече и повече. И идва време за директна масивна инвазия. Вече не се крият.

Ребека: Нийл, аз не разбирам, вие се шегувате или говорите сериозно? Какво можете да кажете на феновете си?

Нийл: Какво мога да кажа ??? Отворете си очите. Обърнете внимание. Дошло е времето. Скоро. И това не е реклама на моя филм ..

В своя Twitter той пише: ЧУДОВИЩАТА ИДВАТ .

източник - .http://bultimes.com/robart-bigelou-izvanzemnite-otdavna-sa-na-zemyata-video/

Няма коментари:

Публикуване на коментар