Звездни Цивилизации

неделя, 4 юни 2017 г.

Дарвинизъм и научен контрол над маситеМасоните, мислейки, че Дарвинизма може да послужи на целите им, изиграли голяма роля в неговото разпространение сред масите. Веднага след като теорията на Дарвин била публикувана, група от доброволци-пропагандатори се формирала около нея, най-известният от които е Томас Хъксли, наречен „Булдогът на Дарвин”. Хъксли, „чиято пламенна защита на Дарвинизма била единствения фактор, носещ най-голяма отговорност за бързото му приемане”, привлякъл вниманието на света към Теорията на еволюцията в Дебата в Музея на Оксфордския Университет, в който той взел участие на 30 юни 1860 г., заедно с Оксфордския епископ Самюел Уилбърфорс. Голямата всеотдайност на Хъксли да разпространи идеята за еволюцията, заедно с връзките му с Върхушката, излиза на светло във връзка със следния факт: Хъксли бил член на Кралското дружество, една от най-престижните научни институции в Англия и, подобно на почти всички останали членове на тази институция, бил старши Масон. И други членове на Британското кралското дружество оказали значителна подкрепа на Дарвин... С една дума, Дарвин не действал самостоятелно - от момента, в който теорията му била предложена, той получил подкрепа, идваща от социалните класи и групи, чието ядро се състои от Масони.” - Харун Яхя, „Преразглеждане на Еволюционната теория”
„Един важен пример, доказващ факта, че Дарвинизмът е една от най-големите измами на атеистичното Масонство е една резолюция приета на Масонско събрание. Висшият съвет на Мизрахимовото масонство от 33-та степен в Париж разкриват в протоколите си решението да популяризират еволюцията като наука, докато те самите се подиграват с теорията. Протоколите гласят следното: „С оглед постигането на целта [научната теория на еволюцията], ние постоянно, с помощта на нашата Преса, ще предизвикваме сляпо доверие в тези теории. Интелектуалците ще се надуват със знанията си и без никаква възможност за логическата им проверка ще приведат в действие цялата налична информация от науката, която нашите агентурни специалисти хитро са сглобили за целите на обучението на умовете им в желаната от нас насока. Дори за момент не предполагайте, че тези изявления са празни приказки: помислете внимателно върху успеха, който уредихме на Дарвинизма”. Атеистичното Масонство в САЩ не след дълго се присъединило към резолюцията на Мизрахим. Списанието Нова епоха (New Age) в изданието си от март 1922 заявява, че царството на атеистичното Масонство ще бъде установено чрез еволюцията и развитието на самия човек. Както се вижда по-горе, лъже-научният образ на еволюцията е измама, нагласена в атеистичните Масонски ложи от 33-та степен. Масоните-атеисти открито признават, че ще използват учените и медиите, които са под техен контрол, за да представят тази измама като научна, което дори те намират за смешно.” - Харун Яхя, „Фундаментална философия на Атеистичното Масонство”

Списание Мимар Синан, издавано от Великата Турска Масонска Ложа, открито обсъжда мисията си да използва Дарвинизма за проваляне на религията и вярата в Бога. В една статия се споменава: „Днес единствената добре обоснована научна теория, приета в повечето цивилизовани и в развиващите се държави, продължава да е Дарвинизма. Въпреки това, нито Църквата, нито другите религии са се сринали все още. Легендата за Адам и Ева все още се преподава като религиозно учение в свещените книги”. С други думи, изглежда, че една от основните цели на съвременните Масони, освен убеждаването на хората в Земята-топка и в Големия взрив, е да премахне Библейската история на Сътворението и да го замени с техния безбожен мит за Еволюцията на сляпата случайност. Точно както Коперник никога не е твърдял, че има някакво ново или необикновено доказателство за хелиоцентричната си теория, така и Дарвин никога не е твърдял, че има някакви проверими научни факти, доказващи еволюционната му теория, при все това, ето ни, 150 години по-късно, не сме и педя по-близо до доказване на нито една от двете, но в огромното си мнозинство сме се превърнали в индоктринирано човешко стадо убедено, че са хора-маймуни, висящи от въртяща се топка!

„Когато внимателно разглеждаме Западните медии, често попадаме на новини, спиращи се на Теорията на еволюцията. Водещи медийни корпорации и добре познати и „почтени” списания повдигат тази тема от време на време. Когато разгледа подхода им, човек остава с впечатлението, че тази теория е абсолютно доказан факт и няма място за обсъждане. Обикновените хора, четящи такъв вид новини, естествено започват да мислят, че теорията на еволюцията е факт, така сигурен както всеки закон на математиката. Те отпечатват заглавия с голям шриф: „Според списание Тайм, нова вкаменелост, запълваща празнотата в еволюционната верига, е била намерена” или „Списание Нейчър посочва, че учените  хвърлят светлина върху окончателните въпроси на еволюционната теория”. Откритието на „последното липсващо звено от веригата на еволюцията” не означава нищо, тъй като няма нито едно доказателство за еволюцията. На кратко, както медиите така и академичните кръгове, които са на разпореждане на анти-религиозните силови центрове, поддържат изцяло еволюционистки мироглед и го налагат силово върху обществото. Тази измама е толкова сполучлива, че с течение на времето превърна еволюцията в една идея, която не е в състояние да бъде отхвърлена. Да се отрича еволюцията се разглежда като противоречащо на науката и фундаменталните реалности.” - Харун Яхя, „Еволюционната измама” (210)

 Много бавна постепенна ПРОМЯНА, в която можем да повярваме.


„Информацията, която представихме в тази книга ни показва не само, че еволюционната теория няма научна основа, но дори, напротив, еволюционните твърдения влизат в противоречие с научните факти. С други думи, силата, поддържаща еволюцията жива, не е науката. Еволюционната теория се защитава от някои „учени”, но зад тях е ръководно друго влияние. Това друго влияние е материалистическата философия. Материалистическата философия е едно от най-старите вярвания на света и приема изначалното съществуване на материята като свой основен принцип. Според тази гледна точка, материята винаги е съществувала и всичко, което съществува се състои от материя. Този светоглед, разбира се, прави вярата в Създателя невъзможна, тъй като щом материята винаги е съществувала и щом като всичко се състои от материя, то не би могло да има свръхматериален Творец, който я е създал.” – Харун Яхя, „Еволюционната измама” (202)

Истината е, че еволюцията е била, е и винаги ще бъде предрешен въпрос за хора, търсещи някакъв друг отговор, различен от Бога. Когато метафизически се изключва съществуването на интелигентно творческо съзнание зад създаването на материалния свят, то единственият оставащ отговор е произволното случайно стечение на обстоятелствата! Всичко трябва да е резултат на съвпадение, случайност и обстоятелства, след като се изключва възможността за върховен разумен създател. Но без значение колко усърдно се отрича, истината си остава: Вие просто не сте някаква космическа случайност, не сте резултат на произволно стечение на обстоятелствата, случайността или съвпаденията - очите Ви, ушите Ви, чувствата Ви, живота Ви и съзнанието Ви са резултат от най-Висшия разумен замисъл! Предишната ми книга - Духовната Наука (Spiritual Science) е опровержение в 284 страници на материалистическата наука и философия, където се доказва далеч отвъд всяко разумно съмнение, че атеистичният материализъм е невалидна, несъстоятелна и разрушителна философия и че съзнанието и разума са съществували далеч преди и отвъд цялото пространство, време и материя.

Малкълм Магъридж, атеист философ и поддръжник на еволюцията в продължение на 60 години, най-накрая преди смъртта си признава: „Аз съм убеден, че еволюционната теория, особено в степента, до която се прилага, ще бъде един от най-големите анекдоти в бъдещите учебници по История. Потомството ще се чуди, как толкова неубедителна и съмнителна хипотеза може да бъде приета с невероятната доверчивост, както е приемана днес.”

„Според тези професори, няколко прости химически вещества първоначално се съединили и образували един протеин - което е толкова невероятно, колкото произволно разпръснат набор от букви да се обедини и създаде стихотворение. След това, други случайности  довели до възникването и на други протеини. Последните после също се комбинирали случайно по организиран начин. Не само протеини, но ДНК, РНК, ензими, хормони и клетъчни органели, които са много сложни структури в самата клетка, случайно станало така, че те се появили и съединили. В резултат на тези милиарди съвпадения възникнала първата клетка... Ако сложите идол от дялан камък или от дърво пред тези хора и им кажете: „Вижте, този идол е създал тази стая и всичко в нея.”, те биха отвърнали, че това е извънредно глупаво и ще откажат да повярват. И все пак, въпреки това те провъзгласяват глупостта, че „Несъзнателния процес, известен като случайност, постепенно създал този свят и всичките милиарди прекрасни живи същества в него” е най-великото научно обяснение. Накратко, тези хора се отнасят към случайността като към бог и твърдят, че е разумен, съзнателен и достатъчно мощен, за да се създаде живите същества и цялата чувствителна хармоничност във вселената.” - Харун Яхя, „Еволюционната измама” (32)Ерик Дубей е роден в щата Мейн и е на 32 години. Завършва Английска филология и Философия. В последните десет години живее в Банкок, Тайланд и преподава Йога и Уинг-Чун в свободното си време, докато разобличава Новия Световен Ред през цялото време.

източник - https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&ved=0ahUKEwioupKW0aTUAhVMthQKHeMtD-UQjhwIBQ&url=http%3A%2F%2Fstamat2015.blog.bg%2Fpoezia%2F2015%2F12%2F10%2Fevoliuciiata-e-lyja-razumniiat-zamisyl-e-istinata-chast-2.1413691&psig=AFQjCNGctI6_CI5-JTe9t1PXay000vcwJA&ust=1496680892530413

Няма коментари:

Публикуване на коментар