Звездни Цивилизации

събота, 10 юни 2017 г.

ТЪМНИ СИЛИ  ОБСЕБВАТ  ТРИМА  ДУШИ В  САЩТрима приятели от САЩ бяха откарани в болница, след като са били обсебени от зли духове, докато играели известната в Америка настолна игра Ouija. 22-годишната Александра Хуерта е играела заедно с 23-годишния си брат Сержио и 18-годишния си братовчед Фернандо Куевас в къща в селището Сан Хуан Клакотенко в югозападната част на Мексико.
Минути след началото на играта, момичето започнало да ръмжи, изпаднало в състояние подобно на транс, и започнало да чупи всичко около себе си. Междувременно, Сержио и Фернандо също започнали да проявяват признаци на „обсебване“, включително слепота, глухота и халюцинации.

Родителите на Алекс с ужас видели какво се случва и веднага повикали Бърза помощ, която откарала младежите в местна болница. Алекс била завързана, за да не може да се самонарани. В болницата и на тримата са били дадени болкоуспокояващи, лекарство против стрес и капки за очи, които подействали.

46-годишният директор на местната служба за гражданска защита Виктор Демеса заяви: „Медицинското спасяване на тримата младежи бе доста сложно. Те са се гърчели и транспортирането им до болницата е било много трудно. Те сякаш са били в състояние, подобно на транс, след като са играли играта Ouija. После са разказали, че са страдали от изтръпване, замъглено зрение, слепота, глухота, халюцинации, затруднено преглъщане и мускулни спазми“.

Той добави, че лекарите не може да коментират, дали тримата наистина са били обсебени или просто са си внушили, че са.

Родителите на Александра споделиха, че са повикали Бърза помощ, след като местен католически свещеник е отказал да извърши екзорсизъм върху тримата, защото те не ходили редовно на черква. Настолната игра Ouija е известна като дъската на духовете или говорещата дъска. Тя представлява дъска с букви и числата от 0 до 9, думите „да“ и „не“, „здрасти“ и „довиждане“, както и различни други символи.

При играта се използва малка формичка на сърце, за да се изпише буква по буква съобщението, изпращано от духовете от отвъдното.

Няма коментари:

Публикуване на коментар