Звездни Цивилизации

събота, 3 юни 2017 г.

ТРУПОВЕТЕ   В   ГРОБИЩАТА  В  ЕВРОПА    НЕ   СЕ  РАЗЛАГАТ  ЗАРЕДИ  Е -  ТАТА  ХИМИКАЛИ  В ХРАНИТЕТази страшилка разказа медикът уролог Михаил Советов на проведения в Москва първи всеруски форум на лекари, които практикуват суровоядство и вегетарианство.
В момента гробарите в Европа имат проблем - труповете не се разлагат за онова време, в което са се разлагали преди. След определения срок гробарите копаят за ново погребение и се натъкват на... неразложени трупове.
Причината за това? Бактериите, които разлагат плътта, не се справят със задачата си. Причината е в храненето на погребаните. Преди 20 години храненето на европейците кардинално се промени, у нас - може би промяната в храненето ни започна преди 15 години.
Храната ни е основно химическа - синтетична, ненатурална. В храните се добавя огромно количество химически съставки - консерванти, оцветители, ароматизатори, вкусови добавки.
Тези добавки унищожават бактериите, за да се удължи срокът на продуктите. Тези химикали са описани на етикетите, те са разрешени за употреба, но нито един от тях не е проверен доколко е съвместим с другите вещества. В опитите вземат един идеален човек, дават му малка доза от химикала, виждат, че в организма му всичко е наред, значи тази добавка може да се яде от всички. Никой не е изследвал какво се случва със здравето на човека, ако изяде три, четири, пет... десет химикала.
В Британия починало момче на възраст 15-16 години. Когато го аутопсирали, патологоанатомите се ужасили, тъй като тъканите и органите му били като на 80-годишен човек. Детето от ранна възраст било хранено с фаст-фуд, а родителите не виждали нищо лошо в това.
Хлябът, кифлите, бисквитите, тортите, вафлите - в тях е останало малко натурално, защото срокът им на годност може да бъде шест месеца; доматите и други зеленчуци могат да се съхраняват с месеци извън хладилника; сметани, кисели млека, сокове, медът, консервите, сладоледите, майонезите, саламите са богати на ГМ-вещества и много добавки с индекса Е.

Ето защо труповете в Европа не се разлагат.

Няма коментари:

Публикуване на коментар