Звездни Цивилизации

събота, 10 юни 2017 г.

МАТРИЦАТАМатрицата като Пракрити произвежда холограмата за Единството.
Външният свят на обектите е достатъчно "реален" за петте сетива.
Петте сетива предават сигнали / вълнови форми от звук, светлина и т.н. на мозъка, който действа като приемник.
Тези сигнали носят появата на дуалността, диференцирано множество.
Тази "поява" на множество е работата, функцията на петте сетива.
Петте сетива са инструментите на Матрицата.
На санскрит Матрицата се нарича Мая и означава силата на творческа илюзия или Матрика в Кашмир Шайваизма.
Тя е женствената полярност, Ин частта, и произвежда холограмата за Единството като Наблюдателят, който живее в Сърцето.
Това сърце не е физическото сърце, което изпомпва кръвта в тялото ви, то е седалище на съзнанието във вашето същество.
Наблюдателят във вас остава свързан и обединен с Единството, той остава чист - недокоснат от всеки акт на добро или зло.
Наблюдателят е Атма / Душа или Дух / Пуруша.
Идентифицирайте вашето съзнание с този Наблюдател вътре във вас.
Вие сте това. Тат Твам Аси.
Вие винаги сте били това. Не забравяйте!
Така не-дуалността - Единството, и двойствеността - появата на множество в холограмата, съществуват едновременно.
Холограмата е времето, мимолетно - Единството е вечно.


Филмът "Матрицата", съдържа някои основни истини, с които много хора на тази планетата инстинктивно резонират. Вселената е наистина временна илюзорна холографска матрица, съставена от различни честоти, вълни пулсиращи на определена вибрация. Под Булото, "завесата на всеки атом", наистина няма нищо, освен огромен океан от етерна енергия, АКАША, тихият нечут звук.

Всичко, което виждате, чувате или докосвате не е нищо повече от електрически сигнали, които се изпращат от петте сетива, чрез този основен етерен океан към мозъка. Всяко едно от тези сетива подкрепя останалите в илюзията, генерирана от невероятно силната съзидателна сила на Мая и Гуните, трите режима на Пракрити. Тези сигнали се интерпретират според нашето програмиране от раждането и нашето ДНК.

Първият филм "Матрицата" разкрива твърде много истина. Компютърно свързаните метафори, така блестящо достъпени от авторите на филма, достигна обикновената непроницаема психика на прекалено много, преди това полу-сънливи хуманоиди. Първият филм предава стабилната златна истина, че матрицата не е реална. Това е в пълно съответствие с вечните първични метафизични принципи и вечната истина, която разбира истинската същност на тази вселена като временна илюзорна холограма.

В Кали Юга, е "работа" на тъмните сили непрекъснато да объркват и сковават жителите на този свят. Има война в небесата, и както горе така и долу. Тъмните същества са тук, непрекъснато нарастват само с една цел: по-нататъчата ни заблуда до цялостно и общо невежество за Реалното. Честотните вълни излъчвани от повечето електрически-електронни уреди и машини превъзхождат в това си качество да объркват, заблуждават и замайват. Булото в тези последни дни на Кали Юга наистина е станало подобно на Борг (Борг е цивилизация от органични хибриди във филма Стар Трек).

В началото на филма "Матрицата" има много гротескно изображение на Нео, който изважда мазни дълги пипала от тялото си. Тази сцена е толкова отблъскваща, защото е вярна. Осъзнавам, че това не е много приятна информация - но докато не осъзнаем какво се случва с нас, как можем да се освободим? В различна степен, малко или много, всички ние сме "домакини" на тези същества. Ето защо вампирските романи са толкова странно популярни - хората всъщност неосъзнато усещат това, което се случва.


Чрез по-ниските честоти на нашия гняв, страх и зависимости, тъмните астрални паразити са се прикрепили към нас. Това е една от причините всички духовни пътеки да подчертават чистотата на ума и тялото. Чистотата просто намалява способността на долните реалности да се свържат и да се прикрепят към вас. Те не могат да достигнат честоти, с които не резонират. Знайте, че законите на Магнетизма диктуват, че подобното привлича подобно - и това място е всъщност функция на съзнанието. Чистота, чрез мъдрост, знание и фокусирано съзнание ще държи всички нежелани влияния далеч от финото етерно тяло.

Всичко, към което сте привързани има потенциал да ви прикачи към нивото на тези същества. ВСИЧКО! Виждал съм това много пъти през годините в хора, които са загубили себе си в наркотици, алкохол или други привързаности. Някои от тези паразитни същества не само са много убедителни, но и много непривлекателни.


Най-гениалната и ефективна Борг-вълна-затвор е телевизията. Изключете си телвизорите, изхвърлете ги от дома си, подарете ги или стреляйте по тях както Елвис правеше. Не само, че телевизията е денонощно програмиране, обикалящо планетата и призоващо ви да станете добри малки потребители, обричащо ви на мизерия от нереализирани нереалистични цели - физически и материални, но и самото устройство излъчва съмнителни честоти, които по никакъв начин не подпомагат дадената ви от Създателя възможност за достъп до безбройните светове и да не забравите кои сте.

Вестниците са същите, и интернет новините стават все по-объркани и объркващи, с постоянна професионална дезинформация и пропаганда. Кукли, които са щедро платени за да ни държат в миазма и амнезия. Това Кали Юга объркване ни държи в честота на БЕЗСИЛИЕ. Така че, докато не станем действително силни в истинския смисъл на думата, както и в нашата вътрешна връзка със Създателя - Забравете! Изключете се от Матрицата! Махнете въшките от себе си!


Мога да ви кажа какви ще бъдат новините за следващите няколко години. Нека да приключим с това веднъж завинаги: повече отвратителни войни, повече ненужни смъртни случаи, повече нелечими заболявания, повече ментални изтезания, още повече алчност и скучна тирания. Природата ще продължи да бъде безвъзвратно отравяна и нейните създания ще умират. Схванахте ли? Това е, приятели! Сега знаете всичко. Така че забравете! Изключете се!

Влюбени ли сте в любовта? В очакване на идеалния човек, който да ви пренесе в по-висша реалност и да фиксира всичко за вас? Както някой уместно каза, "Романтиката е бонбон за мозъка". Това са един куп прекрасни хормони, предназначени да ви дадат моментно състояние и да ви накарат да се размножавате. Те никога не изтрайват. Никога! Забравете! Изключете се!

Ако имате дълбока любов и приятелство с някой, който е толкова еволюирал, колкото и вие и сте сигурни, че споделяте подобна честота - добре, чудесно. Но когато се свържете с някой, чиято холограма вибрира на по-ниска честота от вашата - не забравяйте, че ние хората сме много сложни модели от енергийни вълни, пълни с изненади - тогава поемате риска да бъдете принизени в тяхната реалност. Случайния секс определено не е случаен за всеки по пътя за Вкъщи - това е асансьор, отиващ надолу. Заслужава ли си временната фиксирана комфортна зона? Ще оставя отговора на вас.

Всички зависимости ще ви държат в илюзията на полярностната Матрица. Всяка зависимост, прикрепена към вас е директна връзка с група цинични същества, с които не бихте искали да си имате работа. Това означава всички зависимости, без изключения. Принудата е симптом, показващ астрални паразити. Всеки път, когато се чувствате принудени да консумирате нещо, вие храните астралните въшки, които се нуждаят от вашата енергия за да оцелеят и благоденстват, защото те не могат да произвеждат своя собствена.
Отрежете ги, махнете пипалата им от тялото си. Вдигнете си честотата и ще видите как ще изчезнат. Зависимостите са входни точки, които ви оставят отворени за астралните паразити.


А какво да кажем за някои хубави видения, които ви карат да мислите, че сте много "духовни"? Искате да канализирате някаква информация от някое от хилядите извънземни и астрални същества? Мога да ви обещая, това е път с поука. Разбира се, не всички от тези същества са злонамерени. Те просто имат своя собствена гледна точка, собствен план и свое собствено съзнание по отношение на нивото си на развитие. Те не винаги знаят повече от вас.

Ами какво да кажем за тези, които търсят астрални същества като основна връзка? Те могат да ви се явят под формата на всичко, което знаят, че искате, дори ангели, нещо, което вече е програмирано в нашия много тънък мозък - всичко. Някой ден, когато е твърде късно, те ще ви покажат как наистина изглеждат - това ще ви накара да повърнете и тогава може да не искате да ги храните повече. Доверете се само на единствения бог, този вътре във вас.

Широкият спектър от химикали в храната, въздуха и водата буквално обърква ендокринната система. Ендокринно разрушаващите химикали имитират естроген и кой знае още какво, за да объркват вашите собствени естествени хормони. Тези молекули са дяволски. Не само, че най-вероятно ще ви докарат до затлъстяване, рак, безплодие и загуба на паметта - те също затварят третото око, епифизната жлеза. Нашата способност да "ВИЖДАМЕ" невидимите светове се регулира от епифизата и хипофизата. Тъй като
тези изкуствени молекули изпращат объркващи сигнали към тях, те не могат да работят правилно. Мислите ли, че това е случайно?

Знам, че звучи страшно, в края на краищата ние дори не можем да видим тези неща - какъв шанс имаме? Не забравяйте, че НИЕ СМЕ ГИ СЪЗДАЛИ! Те са неразделна част от временната илюзорна холограмна матрица. Като части от Създателя, Единството, ние сме създали тези тъмни астрални демонични същества, за да помогнат да поддържаме тази полярностна вселена.


Когато сме създали тази вселена - една от многото - ние не сме били напълно глупави. Оставили сме нещо в тяхната холограма и по този начин те са по-слаби от нас. Те не разбират любовта. Те разбират само от власт, контрол и манипулация. Те нямат чувства. И по този начин, чрез чувствата на състрадание, прошка, доброта и любов ние можем директно да преминем през техния обхват от честоти, извън рамките на тяхната холограмна полярностна матрица, в по-високи честоти, извън техния затвор - и всичко ще се срине.

В Здрача на Кали Юга, светът се превърна в лъжа, експресия на заблудата, невежеството и амнезията, Забравата. Всичко, което виждате и чувате в тази илюзорна полярностна матрица е ЛЪЖА! Защото - и това е много просто - единственото Реално е, че ВСИЧКО Е ЛЮБОВ!

ВСИЧКИ парадигми на полярност са времеви илюзии, проектирани от нас, заедно с нашите невидими помощници в астрала, "тъмните" сили, за да поддържаме заедно проектираната илюзия за множественост, тази телесна холографска матрица, така че да можем да ИГРАЕМ играта, че НЕ сме Създателя! А ние сме Създателя! Всеки и всичко - да, дори тъмните същества.

Има безкрайни, непознати, невероятни светове от Красота и Любов и Светлина, и всяко, все още немислимо приключение ни очаква.

Матрицата не е реална! Изключете се!

Не мога да направя това за вас. Никой не може. Благодаря на Създателя за което! Ако можеха, щяха да ви притежават. Да спасите или да бъдете спасени е робска игра - не игра на Създателя!

Не мога да направя това за вас. Мога да ви карам и да ви умолявам да се изключите, да изхвърите телевизорите си, да не четете дневна доза пропаганда, да разбиете зависимостите - да дръпнете щепсела от вашите красиви тела и извън полето на аурата ви.

Мога да ви кажа какво ви очаква. Мога да ви разкажа за плаването в златна светлина, чувствайки повече любов, отколкото някой някога може да ви даде. Мога да ви опиша моите видения и чувства и да ви заведа на полет през галактиките. Но моите преживявания НЯМА да бъдат ваши. А и защо да бъдат? Защо Създателят някога би искал да повтори и дублира себе си?

Мога да ви кажа, че сте се насочили към място, където НЯМА ОТПРАВНИ ТОЧКИ. Място, извън демоните и ангелите - място, където ще спечелите свобода, защото ще сте преживели всяка полярностна парадигма във всички пространствено-времеви матрици и сте готови да създадете своя собствена.

Не мога да направя това за вас. Никой не може! Трябва да го изберете за себе си. Само собствения ви кураж може да разхлаби мазните източващи пипала, които са ви затворили и източват жизнената ви сила. Само Създателя вътре във вас може да знае точния възвишен момент, когато сте готови да излезете от Матрицата - ухилени до уши, тъй като ще си СПОМНИТЕ кои сте!

Колко от нас ще избягат и ще се освободят? Не знам. Знам само, че под нашите глупави малки его-идентичности има само любов - и като Реалното зад множественото, всички ние сме един друг. Ето защо, когато един от нас се събуди, става по-лесно за останалите. Знам, че ако достатъчно от нас си спомнят, тогава цялата илюзия ще се срине - защото тъмните същества няма да има с какво да се хранят.

Какво ще се случи след това? Никой не знае! Никой не иска да знае, защото тогава не би било интересно. Когато нормално съществувате във вечно блаженство, вълнуващото нещо за Вселената на Свободната Воля е, че винаги има най-малко 25 вариации в циклите на времето и не се знае точно какво ще се случи. Това е като да срещнете нов човек или да започнете ново произведение на изкуството - вие прегръщате напълно неизвестно царство от възможности. Научавате се да импровизирате и да създавате докато вървите по пътя.


Вие сте Бог - вътре във вас. Всички ние ще генерираме нова реалност, в която Единството да манифестира. Всички ние ще се срещнем някой ден. Би трябвало вече да си давате сметка, че животът на тази планета ще стане много по-зле - доказателството е налице. Не се страхувайте от Смъртта - вие сте Вечно Същество. Бъдете наясно със съблазнителните астрални капани. Избягвайте всички небеса и пъкъли във фантастичните йерархии - те са илюзии. Без значение колко съблазнителен е някой или нещо, не слушайте! Отидете си ВКЪЩИ, при Бога вътре във вас!

Когато виждате смърт, глад и тъга, опитайте се да осъзнаете, че всеки един от нас е избрал това преживяване, дори и да не си спомня да е правил този избор. Състраданието е важно и много различно от тревогата, безпокойството, страха и гнева. Тези честоти на страх са храна за астралните същества, паразитите на ума. Както се казва в зоологическата градина: "Не хранете животните!"

ИЗКЛЮЧЕТЕ СЕ! Временната холограмна матрица е илюзорна!

Аз само започвам да повдигам завесата. Но дълбоко в сърцето си се надявам един прекрасен ден да ви видя всички в дивото синьо отвъд огромното неизмеримо вътре.

Единственото убежище е по-висшето Съзнание. Вашата безопасност и "спасение" могат да се постигнат единствено, чрез вас и чрез собствените ви усилия да създадете за себе си Съзнанието на Реалното, Вашият източник, вечното Единството, където всички ние сме "зад завесата."

източник - https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi--pKlprPUAhWMVhoKHYvFCaQQjhwIBQ&url=http%3A%2F%2Fgpetrov.blogspot.com%2F2013%2F08%2Fblog-post.html&psig=AFQjCNGI3JeX958hO-3vHxgKMbRb1uRwLA&ust=1497184822034258

Няма коментари:

Публикуване на коментар