Звездни Цивилизации

петък, 2 юни 2017 г.


ПЧЕЛИТЕ  ИЗЧЕЗВАТ   ПРОРОЧЕСТВОТО НА  ВАНГА СЕ СБЪДВА  - АНГЕЛСКИТЕ  ТВАРИ  МИГРИРАЛИ  В  ПАРАЛЕЛНО   ИЗМЕРЕНИЕ


Доклад на ООН показа, че медоносните насекоми изчезват

Ангелските твари мигрирали в паралелно измерение

Пророчество за пчелите на Ванга се сбъдна. Ангелските творения, които работят безплатно на човека от Сътворението, изчезват повсеместно, точно както предрече преди години петричката пророчица. Последният доклад на ООН разкрива, че медоносните насекоми се топят до 85% в някои райони на света. В Европа и в САЩ броят на колониите е намалял с една трета. В Близкия изток - с над цели 85 процента. Стряскащите данни накараха мнозина да се сетят за българската пророчица. Тя навремето предупреди, че малко след като изчезнат тези ангелски твари, ще настъпи Второто пришествие за човека. "Първо ще изчезнат пчелите, след тях лукът и чесънът, а млякото ще стане отровно", предупреждаваше Ванга."Пчелите изоставят Земята и отиват в паралелно измерение", сензационно разкрива в първата си книга "Аурата на България" Деян Колев. Според рейки-мастъра това е наказанието на човечеството за унищожението на природата. "Животните за разлика от човека се ръководят от колективен дух. През февруари 2000 г. осъществих контакт с повелителя на пчелите. От него научих, тези създания наистина са дошли от Седмото небе, както и Ванга твърдеше. Пристигнали са на нашата планета от Плеяди преди 200 хиляди години. Заедно с тях слизат високоеволюирали души от Орион, Сириус и Венера. Така се заражда животът на нашата земя", разкрива Колев.

Неговите извисени учители му подсказали още, че Творецът пратил пчелите, за да покажат на човека, че животът се крепи на любовта - да даваме, без да искаме в замяна, както те дават мед и опрашват неуморно растенията, за да съществува човешката цивилизация.

"Тези създания обаче повече няма да подкрепят съществуването на експеримента, наречен одухотворено животно Човек. Взето е решение на вселенско ниво пчелите да се изтеглят в паралелна вселена", твърди рейки-мастър Деян Колев.

Още Алберт Айнщайн предупредил: "Когато изчезнат пчелите, на човечеството ще му остават само четири години живот. Щом няма пчели, няма да има растения, няма да има животни, няма да има хора."

Пчелите наистина имат фундаментална роля за живота на нашата планета. Те опрашват селскостопанските култури и така поддържат цялата витална матрица. Учените твърдят, че библейският мор на жужащите труженици е причинен от масовата употреба на ГМО посеви и пестицидите, с които те се третират. В Китай хиляди селскостопански работници са мобилизирани и опрашват растенията на ръка, защото пчелите отказвали да кацат върху растения, чийто божествени гени са подменени с нови. А най-странното било, че цели колонии в САЩ и Европа изчезват сякаш вдън земя, без дори да е намерен и един мъртъв екземпляр за изследване.

Няма коментари:

Публикуване на коментар