Звездни Цивилизации

събота, 10 юни 2017 г.

АКТИВИРАНЕ  НА  ЕПИФИЗНАТА    ЖЛЕЗА  - ТРЕТОТО  ОКО

Здравейте, днес започвам поредица, състояща се от четири части, в която ще говорим за пинеалната жлеза или епифизата. В някои публикации вече споменах епифизата, но е време за навлезем по-дълбоко в тази материя. Поредицата ще опише какво е епифизата и защо тя е толкова важна за нашето духовно развитие и за развитието ни като същества. Ще поговорим за калцификацията на епифизата, какво я предизвиква, както и за вредните ефекти от това върху нашия физически и духовен живот. Ще говорим за начините как да декалцифицирате епифизата си, как да я активирате (да активирате третото око) и всички произтичащи предимства от това. В този ранен етап на поредицата само ще спомена, че без активирана и декалцифицирана епифиза почти никакви сериозни духовни преживявания не са възможни, което несъмнено забавя и развитието ни като духовни същества. Не забравяйте! Ние сме духовни същества, имащи човешки преживявания, а не обратното. Приятно четене!


Какво е епифизата (Третото око / Аджна чакра)?

Епифизната жлеза се счита за една от най-важните части на нервната ни система. Тя е обвита в мистерия, но колкото повече хората я изследват, те осъзнават, че епифизата по същество е духовна антена, мистичното трето око (Аджна чакра), за което древните традиции говорят. В продължение на много векове, третото око е приемано за начин да се достигнат по-високи нива на съзнанието, докато все още човек е във физическо тяло.

Концепцията, че епифизната жлеза е "седалището на душата" или "духовната врата към всички светове и всички измерения" е важна за осъзнаването на пълната й функция. Преди да можете да стигнете до тази духовна врата, трябва да започнете практики за детоксикация и активация на вашата епифизна жлеза, чрез методи, като например промени в диетата и духовни практики като медитация и визуализация.

Медицината описва епифизата като:
"Малка ендокринна жлеза в гръбначния мозък, която произвежда производния на серотонина хормон, наречен мелатонин, който влияе на модулацията на моделите за събуждане/сън и сезонните функции. Формата й наподобява малка шишарка (шишарката често се среща в религиозния символизъм, особено в християнството) и се намира в близост до центъра на мозъка, между двете полукълба, завита в канал, където двата заоблени таламични органа се свързват."

Wikipedia съдържа богата информация за епифизната жлеза. Като обобщение, ключовата информация е представена по-долу:

Местонахождение на Епифизната жлеза

"Епифизната жлеза е структура с форма на шишарка и често се вижда при рентгеново сканиране на черепа, тъй като тя често се калцифицира; калцификацията е доказана и се съпоставя с натрупването на флуорид."
Шишарковидната форма на епифизната жлеза е много интересна тема. Символично, много организации, както религиозни, така и духовни, са използвали шишарката като икона. За повече информация вижте видеото на Дейвид Уилкок по-надолу в тази публикация (видеото е на английски).

Състав на Епифизната жлеза

"Епифизната жлеза съдържа редица неща, включително Пинеалоцити (паренхимни клетки), които в много гръбначни животни имат голяма прилика с фоторецепторните клетки на окото. Някои еволюционни биолози смятат, че епифизните клетки споделят общ еволюционен прародител с ретиналните клетки. При някои гръбначни животни, излагането на светлина може да предизвика верижна реакция от ензимни събития в епифизната жлеза, които регулират циркадните ритми. Някои ранни изкопаеми на черепи на гръбначни животни имат епифизна изрезка (откриване). Това корелира с физиологията на съвременните "живи фосили", на миногите и туатарите, както и някои други гръбначни животни, които имат париетален орган или "трето око", което, при някои от тях, е фоточувствително. Третото око представя по-ранен подход на еволюцията към фоторецепцията. Структурите на третото око в туатарите са аналогични на роговицата, лещата и ретината, въпреки че последните по-скоро приличат на октоподна, отколкото на ретина на гръбначно животно. Асиметричното цяло се състои от "око" вляво и епифизна торбичка вдясно."

Идеята за третото око е научен факт. Целта на това трето око е ключът, който отваря вратата към метафизичните тълкувания, за които древната мъдрост говори.

Производство на Мелатонин от епифизната жлеза

"Мелатонинът е 5-метокси-N-ацетилтриптамин, производен на аминокиселината триптофан, който също има и други функции в централната нервна система. Производството на мелатонин от епифизната жлеза се стимулира от тъмнината и се инхибира от светлина. Фоточувствителните клетки в ретината засичат светлина и директно сигнализират на суперахиазмалното ядро (SCN), задвижвайки неговия ритъм с 24-часовия цикъл в природата."
Много експерти в мета-физиката, както и древни традиции говорят за духовни практики в тъмнината, които да спомогнат за стимулиране на епифизната жлеза.

Разтеж на епифизната жлеза

"Човешката епифизна жлеза расте по размер до около 1-2 годишна възраст, оставайки стабилна след това, въпреки че теглото й се увеличава постепенно от пубертета нататък. Изобилните нива на мелатонин при децата се смята, че инхибират половото развитие и епифизните тумори са свързани с преждевременен пубертет. Когато пубертета дойде, производството на мелатонин се намалява. Калцификацията на епифизната жлеза е характерна при възрастните, но се наблюдава и при деца на 2-годишна възраст. Процентите на калцификация се различават значително в отделните страни и са склонни да се увеличават с възрастта; калцификацията се среща при около 40% от европейците до 17-тата им година."

Интересното тук е защо епифизната жлеза расте до навършване на 1-2 години? Дали това е причинено от нашата околна среда и нашите навици? Дали епифизната жлеза на нашите деца се потиска нарочно? Децата се възприемат като най-духовните същества, тъй като те не разполагат със страховете или тревогите на възрастните, когато са родят. Те се раждат свободни и изпълнени с безусловна любов. Обществото е това, което поставя тези страхове и кондициониране в нашите деца. Би било интересно да се разбере какво би се случило ако епифизната жлеза на детето не е повлияна от заобикалящата среда и се остави да се развива, да расте и да се активира.

Ако сте любопитни да разберете за някои изследвания, свързани с епифизната жлеза, изгледайте следното видео на Дейвид Уилкок. То съдържа някои от различните легенди и символика около тази важна жлеза:
Епифизната жлеза (Трето око / Аджна чакра) и ДМТ

Изчистването на епифизната жлеза и активирането на третото око е от съществено значение за тези, които желаят да развиват психическите си способности и многоизмерно възприятие. Пробуждането на епифизната жлеза носи способността за съзнателно астрално пътуване, изследване на други измерения и дори предвиждане на бъдещето до известна степен.

Мнозина вярват, че способностите, които епифизата предлага идват от способността й да произвежда по естествен път собствен ДМТ (диметилтриптамин, психеделична субстанция), когато е напълно оперативна. Това позволява на индивида да бъде в постоянно състояние на "виждане" през голяма част от времето, използвайки тези специални сетива.

ДМТ е описан като естествено психеделично съединение, което е широко разпространено в цялото растително царство. Той се среща в малки количества при бозайниците, включително и хората, където функционира като амино невротрансмитер. За повече информация, моля посетете статията в Wikipedia тук.

ДМТ присъства в шаманската отвара на Южна Америка, наречена Аяуаска. Шаманите са използвали тази отвара в продължение на много поколения, като начин да влязат в света на духовете. Това медицинско растение расте в амазонската джунгла и донася дълбоко физическо и изцеление на сърцето, чрез неговите изчистващи ефекти и предоставя способността да възприемаме други измерения. С достатъчно практика и развитие, вашата епифизна жлеза ще произвежда това специално вещество. Тези, които приемат това билково лекарство достигат до периоди на дълбоки преживявания, където стават наясно с проблемите и тревогите си, и което им позволява да бъдат излекувани, чрез прозренията, които идват от ДМТ съзнанието.


ДМТ е напълно естествено вещество, което човешкото тяло ще произвежда и разпространява, когато е в изцелено състояние. Мнозина (включително и аз) вярват и знаят, че човешките същества са предназначени да бъдат далновидни, способни да достъпят информацията в други измерения, позволявайки й да ги води през това космическо пътуване, което наричаме живот. Тя ни позволява да се издигнем над егото и да осъзнаем, че ние сме едно съзнание, което ни дава възможност бързо да излекуваме нашите страдания, конфликти и да изчистим нашата карма.

За повече информация относно ДМТ, моля изгледайте документалния филм "ДМТ: Молекулата на духа" (филма можете да намерите и тук с български субтитри, които можете да свалите оттук). Филмът прави преглед на работата на Др. Рик Страсман и навлиза в подробности за това как епифизната жлеза произвежда свой собствен ДМТ (видеото по-долу е на английски):

Какво е калцификация и какво я причинява?

Калцификацията е натрупване на калциеви фосфатни кристали в различни части на тялото. Това е естествен процес, причинен главно от нанобактерии. Нанобактериите са малки микроорганизми, които образуват черупки от калциев фосфат около себе си, главно, за да се предпазят от имунната ви система. Именно тези черупки, които се натрупват в нашата епифизна жлеза, в крайна сметка я калцифицират. Освен това много изследователи установиха, че това може да бъде причината за повечето болести, от артрити до инсулт, от рак до болки в гърба, тъй като тези калциеви черупки се натрупват в различни части на тялото ни.

За съжаление епифизната жлеза при повечето хора е силно калцифицирана. Тя толкова се калцира, че при сканиране се вижда като бучка от калций, в крайна сметка залепявайки третото ни око.

Поради ужасяващите западни менюта и хранителни системи, повечето хора са изложени на много повече от тези организми, отколкото когато и да било. И не само това - те също биват калцифицирани и чрез други начини, които ще разгледаме в следващата част: Как да декалцифицираме епифизната жлеза?

Как да изчистите и детоксифицирате вашата епифизната жлеза?

Както посочихме в предишната част, основната цел на декалцификацията на епифизната жлеза е да можете да започнете процеса на активирането й и пробуждането на третото око.

Има два етапа в декалцификацията на епифизата. Първия е да се спре по-нататъшната калцификация на вашата епифизна жлеза, причинена от някакви навици в начина на живот или фактори в средата на живот, например флуорид и т.н. Втората стъпка е да работите за намаляване и премахване на съществуващото калцифициране и да подпомогнете по-нататъчното развитие на вашата епифизна жлеза.

По-долу ще поговорим за методите, които можете да предприемете за да постигнете тези две стъпки.


СТЪПКА 1 - Спрете допълнителната калцификация на вашата епифиза

Ключът към спирането на допълнителна калцификация на епифизата е първо да се определи какво причинява калцификацията, а след това да се спрат тези източници. Най-общо казано, диетата на човек (храна/напитки) и начина на живот са тези, които причиняват калцификация.

По-долу е даден списък на основните причини за калцификация:

Халогениди (или халиди):


Халогенидите са химически съеднинения на халогените (елементите от седма група на периодичната система) - флуор, хлор, бром, астатин. Съединенията им се наричат съответно флуориди, хлориди, бромиди, астатиниди. Всички те изглежда имат сходно въздействие върху епифизната жлеза, така че е важно да ги премахнете от вашата диета.

Флуорида е най-често срещания и широко разпространен в нашата диета. Той е магнитно привлечен от епифизната жлеза, повече от всяка друга част на тялото. Тук той образува кристали на калциев фосфат, които се натрупват. Флуорида присъства в пастите за зъби и водатa от чешмата. Това е тежка отрова и трябва да се избягва на всяка цена, тъй като калцифицира епифизната тъкан и в общи линии изключва жлезата. Преминете на паста за зъби без флуорид е пийте изворна или филтрирана вода (вж. раздел "Чешмяна вода" по-долу).

Препоръчан продукт: Manina 100% Vegetable Base Neem Advance Toothpaste 6.42oz with Mint
Препоръчан продукт: TheraNeem Organix, Neem Toothpaste with Cinnamon, 4.23 oz (120 g)
Препоръчан продукт: Kiss My Face Triple Action Natural Aloe Vera Toothpaste, Cool Mint Freshness, 3.4 fl oz (96 g) (Pack of 6)
Препоръчан продукт: AloeDent Sensitive Aloe Vera Plus Echinacea Fluoride-Free Toothpaste – Pack of 3

Сигурен съм, че ако проверите ще намерите поне един от продуктите и в България. Разбира се, изборът винаги е ваш какво и дали да го използвате. Можете също да направите и като мен, аз използвам домашно направена паста за зъби.

За повече данни от изследвания защо флуорида е опасен за вас, можете да посетите следния сайт: FluorideAlert.org Fluoride Action Network (на английски)


Калций:

Калциеви хранителни добавки - Все повече и повече изследвания показват, че калциевите хранителни добавки, съдържащи калциев карбонат са вредни за здравето. За повече информация, посетете следните линкове:

Harvard Medical School: What you need to know about calcium (на английски)
Why Calcium can be toxic to our body (на английски)

Това е една от най-големите причини за калцификация, тези добавки изобщо не работят, така че ако ги приемате, препоръчително е да спрете и да потърсите други природни форми на калций.

Калцият в храната - почти всички преработени храни съдържат някаква форма на калций. Тези форми включват калциев фосфат, калциев карбонат и дикалциев фосфат. Много хранителни добавки ги съдържат също.

Най-добрата форма на калций е формата, която се съдържа в естествени храни, като сусам, семена от чиа, листни зеленчуци като спанак и зеле, кийнуа, портокали и броколи. Това не само ще повиши приемането на "добър" калций, но също така ще ви осигури по-балансиран набор от хранителни вещества.


Чешмяна вода:

Чешмяната вода съдържа много калцифициращи вещества (включително флуорид, както споменах по-горе) и е важно за общото ви здравословно състояние да консумирате чиста питейна вода.

Най-безопасният и най-здравословният избор е изворна вода, но трябва да се направи анализ за да се гарантира, че тя не е замърсена.

За да тествате изворна вода ще ви е необходим TDS и рН тестер:

Препоръчителен продукт: HM Digital TDS-4 Pocket Size Tester
Препоръчителен продукт: Neewer Mini Digital PH Meter

Има много разновидности на филтри и филтрационни системи, които са обобщени по-долу:

Голяма кана - Zen Water Systems Countertop Filtration and Purification System, 6-Gallon - Този конкретен модел е много мощен и прави водата силно алкална и здравословна.

Преносим/ръчен воден филтър - Katadyn Pocket Microfilter Water - Един от най-дълготрайните и устойчиви методи за пречистване на вода, които ще намерите. Чудесен за действия на открито или ако има прекъсване на захранването и водата не може да се изпомпва до вашия дом. Не изисква батерии. Най-добре е след това да съхранявате водата в метален контейнер или бутилка (не изолзвайте пластмасови бутилки, тъй като при затопляне те отделят диоксин във водата, който е много отровен).

Adya Clarity - Adya Clarity 16 Oz - Това естествено вещество е направено от екстракт от черна слюда, която идва от вулкани и е в едно и също семейство с природния зеолит на прах. Това е естествен пречиствател на вода и детоксикатор на тялото от радиация, вируси, тежки метали, рак и токсини като цяло. Добавете го във всяка вода, която смятате, че може да е замърсена с радиация, бактерии, вируси или други токсини.

Йонни филтри/Йонизирана вода - Alive Water 7-Plate Water Ionizer - Най-добрият цялостен метод за пречистване на вода, който превръща обикновената чешмяна вода в изцеляваща и подмладяваща, разкошно хидратираща вода. Тези водни йонизатори пречистват водата от патогени (вируси, бактерии и протозоа), променят рН структурата на водата на алкална и превръщат водата в мощен антиоксидант. Качеството на йонизираната вода е доказано, чрез десетки научни статии и хиляди здрави, подмладени спортисти и хора, които използват такава вода.

Водни дестилатори - Waterwise WW1600 Non-Electric Water Distiller - Системите за дестилиране на вода са може би най-лесният начин да се пречисти водата и обикновено са по-преносими. Този вид вода е най-добра за детоксикация, но не прави това, което правят обратната осмоза или йонизираната вода за отстраняване на флуорид. Също така е силно киселинна, така че ще измие минералите от тялото ви. Тези системи са добри за краткосрочен план (за отстраняване на излишните калциеви отлагания и почистване на епифизната жлеза), но не и за дългосрочен план, тъй като може да направят костите крехки ако се отървете от твърде много калций в тялото си твърде бързо. За по-дългосрочен план използвайте йонизирана вода.

Обратна осмоза - Watts Premier 131150 Reverse Osmosis 5-Stage System - Използва налягане за да прекара водата през микроскопични отвори, които хващат вредните минерали и частици, включително флуорид и други замърсители. Това е наистина добро средство за пречистване на водата, особено при спешни случаи.

ВНИМАНИЕ: След използване на система за обратна осмоза или воден дестилатор, трябва да добавите някои полезни минерали във водата, тъй като тя става киселинна и ще загуби естествената си структура (дори щипка морска сол в литър вода ще помогне отново да я минерализирате и алкализирате). Можете да използвате и преносим йонизатор на вода, който ще върне минералите в нея автоматично.


Живак:

Живакът е много лош за епифизната жлеза, поради отровната си природа. Той трябва да се избягва на всяка цена. Живачните пломби са токсини за епифизата и трябва да бъдат премахнати. Също така всички медицински ваксини са третирани с живак, например Тиомерсал (консервантна ваксина, направена от метилов живак) е много трудно да се премахне от мозъка, след като вече е там. Избягвайте да ядете риба и дънни храни като стриди и скариди. Риба тон и месото на делфините са изключително лоши, тъй като съдържат по-високи дози живак. Най-общо казано, колкото по-голяма е рибата, толкова по-висока е концентрацията на живак в тъканта на тялото й. Енергоспестяващите крушки трябва да се използват също с повишено внимание, тъй като ако се счупи, живачни пари се освобождават в стаята и се вдишват. Добрата новина е, че живакът може да бъде отстранен от тялото, чрез ежедневна употреба на хлорела, пшенични стръкове и спирулина, просто отнема малко време. Билката кориандър, приемана ежедневно също може да помогне за премахването на живак от мозъчната тъкан.

Препоръчителен продукт: Ultimate Superfoods Raw Chlorella/Spirulina Tablets (1,000 count – 250mg)
Препоръчителен продукт: Rainforest Foods Organic Combined Chlorella and Spirulina Capsules 400mg Pack of 180
Препоръчителен продукт: Amazing Grass Organic Wheat Grass Powder, 60 Servings, 17-Ounce Container
Препоръчителен продукт: BodyMe Organic Wheatgrass Powder 500 g (Soil Association Certified)
Препоръчителен продукт: Organic Wheatgrass Growing Kit – Fully Stocked Kit (Trays, Seed, Soil, Instructions & More)
Препоръчителен продукт: Cilantro (Coriander) 425 mg 60 Caps by Swanson Premium
Препоръчителен продукт: Source Naturals Cilantro Metal Detox Liquid with Chlorella, with Chlorella 4 fl oz


Пестициди:

Някои пестициди са токсични за епифизата, така че храните, отглеждани с помощта на тези пестициди следва да бъдат избягвани. Ето защо, пресните органични храни, в чието отглеждане не са използвани химически пестициди се препоръчва. Органичната здравословна храна с високо съотношение на сурови храни (Сурова Диета) е благоприятна за детоксикацията на епифизата.

Благодарение на хранителната верига, пускаща тези химически пестициди, някои меса могат да натрупват тези химикали. Някои хора препоръчват диети без месо също, за да защитите епифизната жлеза от потенциални вредни вещества.

Други токсини:

Ако нещо е токсично и не е естествено произведено от природата, не го слагайте в тялото си. Ако не можете да произнесете името на химическото вещество, тази храна най-вероятно е лоша за вас. Други токсини включват изкуствени подсладители (аспартам К), рафинирана захар, Фенилаланин (в плодови сиропи), всички "Е-та", дезодоранти, почистващи химикали, води за уста (солена вода е достатъчно) и освежители за въздух.

Чудесна защита срещу тези токсини е да засилите способностите на тялото си за детоксикация. За да може тялото ви да си върши работата както трябва, то се нуждае от протеин, наречен глутатион. Той е най-много в черния дроб и бъбреците, основните ви органи за детоксикация. Чрез повишаване на нивата на глутатион можем да изчисти повече от тези токсини. Когато глутатиона влезе с контакт с токсин, той се свързва с него и го прави разтворим във вода, така че да може да излезе от тялото като отпадък, чрез урината, червата и кожата.

Препоръчителен продукт: Liposomal Glutathione 4fl-oz. Bottle
Препоръчителен продукт: Designs for Health – Glutathione 50 gm Powder
Препоръчителен продукт: Liposomal Glutathione – 4oz


Захар, кофеин, алкохол и тютюневи изделия:

Най-общо, диета без захар, кофеин, алкохол и тютюневи изделия не само ще промие системата, но също така ще доведе и до нарастване на "кундалини" и ще гарантира, че имате страхотни и балансирни ум/тяло. Диетата трябва да се поддържа за най-малко 2 месеца. Колкото по-дълго поддържате диетата, заедно с физически упражнения, ще откриете, че нивото на енергията ви ще се увеличи и ще изчисти мозъка от токсини. Това ще ви даде възможност да се съсредоточите върху активирането на епифизната жлеза.СТЪПКА 2 - Премахване на съществуващата калцификация на епифизната жлеза

Отстраняването на натрупаните с годините токсини в епифизната жлеза може да се постигне с малко отдаденост и ангажираност.

Има редица начини, за декалцифициране на епифизната жлеза. По-долу е даден списък с тях, заедно с това, което ще трябва да направите:

Органично масло от риба скат:

Едно от най-мощните природни вещества, които можете да използвате за да декалцифицирате епифизната си жлеза. Маслото съдържа много мощно вещество, наречено "Activator X", открито от Уестън Прайс. Вижте по-долу за повече информация относно "Activator X".

Препоръчителен продукт: Green Pastures Fermented Skate Liver Oil Capsules
Препоръчителен продукт: Green Pasture X-Factor Gold High Vitamin Butter Oil – 120 Capsules


МСМ (MSM):

МСМ (метилсулфонилметан) е природна/органична сяра, едно от най-важните хранителни вещества за да остане тялото ни младо и енергично. Той е много мощен за обща детоксикация и декалцификация на епифизната жлеза, а има и други големи предимства, в това число:

1. Подобрява здравето на кожата - МСМ е необходим за производството на колаген и работи заедно с витамин С за да изгражда нови, здрави тъкани. Това означава, че повече колаген се произвежда за борба със сухата и набръчкана кожа!
2. Подобрява гъвкавостта - изследвания показват, че МСМ е високо ефективен за подобряване на гъвкавостта и помага за производството на гъвкави кожа и мускулната тъкан.

МСМ се получава естествено по време на дъждовния цикъл на Земята. Сярата присъства в много природни непреработени храни, но се губи бързо в процеса на готвене и тъй като тялото не я съхранява, е необходим постоянен източник за организма.

Препоръчителни насоки за изчистване с МСМ:
1. Взимайте 1000 мг. на ден витамин C, тъй като подпомага премахването на токсини;
2. Започнете с 3000 мг. МСМ на ден, заедно с много чиста вода. Можете да разделите това количество, ако ви е по-лесно и да го приемате заедно с храна.
3. Добавете 1000 мг., към дневната си доза всеки ден, докато не достигнете 20 000 мг. МСМ на ден. Останете с тази доза за 3-7 дни, докато почувствате, че тялото ви се освобождава от токсини (ще усетите това, защото ще се чувствате чудесно!).
4. След 3-7 дни, започнете да намаляте дозата до 3000 мг. на ден за поддържане на здравето и рН буфериране. Може да се регулира дозата в зависимост от това колко киселинни храни/напитки се консумират.
От съществено значение е да използвате МСМ от растителни източници, тъй като някои евтини МСМ продукти са с петролен произход.

Препоръчителен продукт: Bulk Acerola Berry Powder (4 to 1 Extract), 1 lb.
Препоръчителен продукт: Acerola Plus Chewable Natural Berry – 60 x 1000mg Chewable Wafers
Препоръчителен продукт: MSM 1000g (2.2 lb) Pure Powder
Препоръчителен продукт: MSM Crystal Powder
Препоръчителен продукт: Colloidal Silver MSM 25 (liquid)


Суров шоколад:

Суровото какао е страхотен детоксикатор на епифизната жлеза във високи дози, заради високото си антиоксидантно съдържание. Също така е много добър симулант на епифизата, което може да ви помогне да активирате третото око.

Препоръчителен продукт: Certified Organic Raw Cacao Powder 1 Pound/16oz
Препоръчителен продукт: Raw Organic Peruvian Cacao Powder – 500g (Certified Organic)


Лимонена киселина:

Суров лимон, направен на сок и консумиран е много добър за детоксикация на епифизната жлеза. Лимонена киселина също работи, но се препоръчва суров лимонов сок. Препоръчително е да приемате три супени лъжици лимонена киселина или 7 органични лимона всеки ден на гладно в продължение на три седмици. Можете също така да направите това, чрез смесването му с изворна вода, тъй като лимонената киселина не е толкова добра за вашите зъби.

Препоръчителен продукт: Citric Acid, 5 lb – Food Grade, Organic, Non-GMO
Препоръчителен продукт: Citric Acid, 5 lbs (2268g)


Чесън:

Чесънът е невероятен за декалцификация, защото има способността да разтваря калция и действа като антибиотик. Друга важна полза е, че дава на имунната ви система начален старт. Консумирайте от половин до две глави дневно (или повече, ако ви харесва, но внимавайте, чесъна в големи количества може да свали кръвното ви налягане). За да се уверите, че дъхът ви няма да уплаши никого, можете да смачкате чесън и да го накиснете в суров ябълков оцет или пресен лимонов сок, за да го дезодорирате. Разбира се, сложете използвания лимонов сок или оцет на салатата или на други храни. Не позволявайте нищо да отиде на буклука.

Също така, черния чесън е изключителен за детоксикация и силно го препоръчвам. Той също е наистина вкусен и чудесен за готвене!

Препоръчителен продукт: Peeled Black Garlic 1 Lb
Препоръчителен продукт: Black Garlic Tub 150g


Суров ябълков оцет:

Много добър за детоксикация на епифизната жлеза, тъй като съдържа ябълчна киселина. Страхотен е да се сложи в храна и има чудесен вкус. Уверете се, че е суров и че е в стъклена бутилка, иначе ще консумирате и пластмаса също!

Препоръчителен продукт: Bragg Raw Organic Apple Cider Vinegar (1 gallon)
Препоръчителен продукт: Bragg Organic Apple Cider Vinegar, Raw-Unfiltered, 946mlМасло от риган и екстракт от ним:

И двете действат като естествен антибиотик срещу калциевите черупки, които нанобактериите създават около себе си в епифизната жлеза.

Препоръчителен продукт: Oregano Oil – 1 Oz / 30ml, 100% Certified Organic
Препоръчителен продукт: Wild Organic Oregano Oil – 30ml
Препоръчителен продукт: Organic India Neem, 90 tablets
Препоръчителен продукт: Neem Leaf Capsules, Organic 60 Caps


Активатор X (Витамин K1/K2):

Открит от Уестън Прайс, това е супер силен детоксикатор, особено когато се смеси с Витамин А и D3, и има много свойства. Той може да обърне процеса на артериосклероза, позволявайки на ензимния баланс да се възстанови. Това от своя страна позволява калция да бъде отстранен от артериите и от други места (напр. епифизната жлеза) и да се постави, където му е мястото, в костта. Също така е мощен катализатор за абсорбация на витамини и минерали.

Витаминът се среща естествено в две форми:

- K1 (филоквинон), който се открива в зелените листни зеленчуци;
- K2 (състоящ се от менахинони) се създава от чревната микрофлора и също се получава от хранителни източници като органни меса, черен дроб (гъши/пилешки са най-добрите), яйчни жълтъци, ферментирали млечни продукти като сирене или масло (от крави, които ядат бързо растяща зелена трева), японското ферментирало соево ястие Натто (най-богатият хранителен източник на K2), кисело зеле, морски масла, хайвер и миди. Не приемайте K2 добавки ако приемате антикоагуланти (като варфарин) или други медикаменти. Също така, знае се, че пиейки кефир, това прави хомогенизираното мляко смилаемо и осигурява пробиотиците, необходими на собственото ви тяло да произвежда витамин К2 в червата.

Препоръчителен продукт: Green Pastures X-Factor Gold High-vitamin Butter Oil Non-gelatin Capsules
Препоръчителен продукт: Green Pasture X-Factor Gold High Vitamin Butter Oil – 120 Capsules
Препоръчителен продукт: Jarrow Formulas MK-7 (vitamin K2), 60 Softgels
Препоръчителен продукт: Jarrow Formulas Mk-7, 60 Softgels


Бор:

Борът е друг детоксикатор и пречиствател на епифизната жлеза. Той също така работи добре като отстранител на флуорид. Присъства в цвеклото и е най-добре да се консумира органично цвекло или цвекло на прах, смесен с изворна вода или други течности/храни. Можете да добавите 1/4 чаена лъжичка натриев борат (Borax) във вашите зелени чайове. Евтин източник на бор може да бъде закупен в повечето супермаркети и е познат като общ боракс. Бораксът трябва да се приема в много малки количества в чиста вода, от 1/32 до 1/4 чаена лъжичка боракс на един литър вода. Тази смес трябва да се консумира в малки количества през целия ден и е установено, че е безопасна и ефективна. Около 1/8 чаена лъжичка с щипка морска сол е установено, че е ефективно също. Друга алтернатива на общия боракс е хранителния клас натриев борат.

Препоръчителен продукт: Boiron Homeopathic Medicine Borax, 30C Pellets, 80-Count Tubes (Pack of 5)
Препоръчителен продукт: Liquid Ionic Boron (120 Servings At 5mg. Each)


Мелатонин:

Не е доказано убедително, но мнозина смятат, че мелатонинът помага за премахване на флуорида, чрез увеличаване на декалцификацията на епифизната жлеза, което помага за разпадането на съществуващата калцификация. В допълнение към добавянето на мелатонин, много дневна физическа активност и/или упражнения, здравословна диета, без преяждане и паектикуване на медитация/релаксация, всички те допринасят за по-голямото производство на мелатонин от епифизната жлеза.

Препоръчителен продукт: Source Naturals Melatonin Liquid, Natural Orange Flavor, 4 Ounce (Pack of 2)
Препоръчителен продукт: Schiff Natural Sleep Aid Ultra 3 mg – 300 Tablets


Йод:

Йодът е клинично доказано, че увеличава премахването на натриев флуорид от тялото, чрез урината като калциев флуорид. На повечето диети им липсва този жизненоважен минерал и се препоръчва да се приемат храни с водорасли и йодни добавки, които съчетават йод и калиев йодид. Въпреки това, премахването на флуорид с йод също изчерпва запасите ви от калций. Поради това се препоръчва да се увеличи приема на органични зеленчуци за да се допълни положителния калций, от който тялото ви се нуждае. За да компенсирате приема на йод, се препоръчва да се консумира лецитин също.

Препоръчителен продукт: LL’s Magnetic Clay Nascent Iodine – 1 Oz.
Препоръчителен продукт: Lugol’s Iodine Solution Made with 5% Iodine and 10% Potassium Iodide 1 Fl Oz
Препоръчителен продукт: Lugol’s Iodine 3% – 300ml bottle


Тамаринд:

Пулпата, кората и листата на дървото тамаринд могат да бъдат използвани за чайове, екстракти и тинктури, които ще помогнат за премахване на флуорида, чрез урината. Тамаринда е широко използван в аюрведическата медицина и има много положителни за здравето свойства.

Препоръчителен продукт: Franz Organic Pure Tamarind Paste – Seedless (400g. (14oz))
Препоръчителен продукт: Franz Market Organic Fresh Sweet Tamarind – Seedless 10Oz

Дестилирана вода:

Има изследвания, които казват, че дестилираната вода може да ви помогне да декалцифицирате епифизната жлеза.

Препоръчителен продукт: Megahome Countertop Water Distiller, Stainless Steel, Glass Bottle
Препоръчителен продукт: ZeroWater ZD-023 23-Cup Water Dispenser and Filtration System
Препоръчителен продукт: Sparkletts Distilled Water – Case of 6 Gallons
Препоръчителен продукт: Water Distiller with Glass Collection Bottle
Препоръчителен продукт: Distilled Water – 5.5 Litres

Някои изследвания също така говорят за пиене на урина. Знам, че звучи налудничаво, но нашата урина днес е замърсена, поради нашите лоши диети и затова мирише и т.н. Идеята зад това е, че чистата урина по време на сурова диета е здравословна и действа като мощен изчистващ агент.


Черен кимион (Nigella Sativa) или черно семе:

Черния кимион е билка, която произхожда от Западна Азия. Тя получава името си от черните си, остроъгълни правоъгълни семена (с около 3 мм).
Над 200 проучвания, извършени от международни университети и статии, публикувани в различни списания, показват забележителни резултати в подкрепа на традиционнното му използване. Самото семе на черния кимион съдържа множество естери на структурно необичайни ненаситени мастни киселини и химичния му състав е много богат и разнообразен. Освен, че е активен ингредиент, той съдържа 15 аминокиселини (включително осем от деветте незаменими), въглехидрати, мастни киселини, включително олеинова, линоленова и летливи масла, алкалоиди и фибри, както и минерали като калций, желязо, натрий и калий.
Последни изследвания върху черния кимион показаха, че е детоксикатор, анти-биотичен, анти-туморен, противовъзпалителен, анти-хистамин, анти-бактериален, анти-бронхиален и подсилващо средство за имунната система. Това не само, че го прави прекрасен за почистване на епифизната жлеза, но също и за повишаване на цялостното здраве!

Препоръчителен продукт: Indus Organics Nigella Sativa 1 Lb, (2 x Jars)
Препоръчителен продукт: Black Seed Oil Capsules Pack (120 x 500mg capsules)


Зеолит:

Природните зеолити са основен пробив в естествената детоксикация. Зеолита е естествен кристал, който е безопасен за хора от всички възрасти (както и домашни любимци) и често се използва по време на природни бедствия, където времето и енергията са от съществено значение.
Хубавото на зеолитите е, че те не само разбиват калциевите черупки, които се формират в епифизната жлеза, но те ​​също така премахват и тежките метали (включително радиация), които се съхраняват в тези калциеви черупки и по този начин премахват тежките метали от организма.
Известно е също така, че се прикрепя към раковите клетки и спира растежа им. Това е сериозен детоксикиращ агент срещу вируси, бактерии и други патогени и токсини от околната среда (включително флуорид) и е основен природен усилвател на имунната система. Подобно на черното семе, зеолитът е прекрасен за почистване на епифизната жлеза и за повишаване на цялостното здраве.

Препоръчителен продукт: Zeolite Pure – 400 gm powder
Препоръчителен продукт: Zeolite Liquid
Препоръчителен продукт: Pure Planet Fulvic Zeolite, 1 fl oz (30 ml)


Гъбата Чага:

Гъбата чага е най-хранително-богатата от всички дървесни израстъци и е известна на сибиряците като "дар от бога", японците я наричат ​диамантът на гората", а китайците я считат за "Кралят на растенията". За да оцелее в суровите климатични условия, гъбата чага съсредоточава много природни съединения за нейна защита, и точно затова тя е толкова мощна.

За да укрепи дървото, както и да лекува, тя създава мощни фитохимикали, включително стероли, феноли и ензими. Изследвания са установили, че трябва да се консумират тези горски източници на фитохимикали и хранителни вещества. Тя също така съдържа най-богатият източник на меланин, който ни дава пигмента на кожата/косата/очите и е мощен антиоксидант. Нашата епифизната жлези буквално е гладна за меланин, тъй като той ни предпазва от вредната ултравиолетова светлина, което след това позволява епифизната жлеза да регулира нашите циркадни ритми/цикли, като по този начин регулира съня ни, така че да може да се излекуваме. Той директно захранва и подхранва епифизната жлеза, като й позволява да функционира по-пълно. Определено гъбата чига е задължителна за тези, които искат да активират епифизната си жлеза като част от цялостен подход.

Препоръчителен продукт: Siberian Chaga Extract Powder 4oz
Препоръчителен продукт: Chaga Powder 50g
Препоръчителен продукт: Pure Chaga – 90 vegetarian capsules, 525 mg


Йога:

Съществуват известен брой йога практики за декалцифициране (и активиране) на епифизната жлеза. Силно препоръчителна практика е йогийската медитация "Кхечари мудра" или още известна като "Божествения нектар". Може да отнеме години за да изчистите епифизната си жлеза напълно, като самостоятелна тренировка. Извършва се с помощта на следните две фази:


ФАЗА 1

1. В йога-седяща поза със затворени очи, се концентрирайте върху това да сгънете езика си обратно в гърлото.
2. Докато правите това, поставете върха на езика си върху горната част на устата и го огънете, докато в крайна сметка достигне до главната синусна кухина зад върха на устата.
3. След като езикът ви е достатъчно гъвкав и може да влезе в синусната кухина, той ще отиде нагоре, точно в областта, която е свързана с вашата епифизна жлеза. Това е първата фаза на медитацията "Божествен Нектар" и може да отнеме седмици и месеци за да се постигне.

ФАЗА 2

Втората фаза на тази медитация е да се декалцифицира епифизната жлеза, чрез остъргване на горепосочената зона с върха на езика. Тъй като тази област е свързана с епифизната жлеза, тя помага за разчупването на слоя калций около епифизната жлеза и изчистването й, бавно и внимателно. Докато епифизната жлеза постепенно се изчиства, ще започнете да се наслаждавате на невероятен вкус на "нектар", отделян от епифизната жлеза, неприличащ на нищо друго, което е известно на вкусовите рецептори на човека. По време на седмицата за декалцифициране, също ще изпитате отварянето на вашето трето око.

Това е бавен процес и е много безопасен и възнаграждаващ, но изисква дисциплина и постоянство.

Някога питали ли сте се как да активирате епифизната жлеза (Третото око/Аджна чакра)? Тук е отговорът ...

След като започете пътуването за спиране на по-нататъчна калцификация от вашата епифизната жлеза и започнете процес на детоксикация, следващата стъпка е да активирате епифизата си и по този начин да развиете третото си око.

Активирането на вашата епифиза и по-нататъшното й развитие ще ви позволи да упражнявате третото си око и по този начин да засилите психическите си способности. Подобно на всяка част от тялото ви, след като разберете как работи, можете да я поддържа така, че да остане здрава. Точно по същия начин мозъците ни се развиват, ако ги използваме по-често, същото важи и за епифизата. Много експерти показаха, че тези, които работят върху развитието на епифизата, също й помагат да се увеличи в позитивен аспект. Както и при всички упражнения и развития, практиката е от ключово значение тук. Колкото повече развивате или активирате своята епифиза, толкова по-голям шанс имате за достигане на желаното крайно състояние на напълно функционираща и здрава епифизна жлеза.

По-долу е даден списък с дейностите, които можете да предприемете за да развиете своята епифизна жлеза:


Стъпка 1 - Подготовка на средата за активация на епифизната жлеза (Третото Око/Аджна чакра):

Епифизната жлеза се нуждае от чиста тъмнина за да отделя мелатонин, който произвежда серотонин. Тези химикали са от решаващо значение за психичната осъзнатост и от своя страна активират вашата епифиза. Ето защо, покрийте прозорците с пердета или щори и премахнете всяка електроника от стаята си, включително компютри, телефони и телевизори или други устрийства, които излъчват светлина, електромагнитни полета или отвличат вниманието ви от вашата медитация.

Както посочихме в предишната част, стимулирането епифизната жлеза за производството на мелатонин също трябва да доведе до прекъсване на калцирането й.

Пречистете въздуха в дома си, чрез закупуване на озонова машина или пречиствател на въздуха. Дишането ще стане много по-лесно, когато въздуха е чист, а дишането е много важно за активиране на епифизната жлеза. Препоръчително е медитацията или дихателните упражнения да се извършват на брега на морето, където въздухът е най-чист. Ако не живеете на брега на морето, тогава можете да докарате свежия морски въздух в дома си, като използвате пречиствател на въздуха/йонизатор.

Препоръчителен продукт: FIVE STAR FS8088 Ionic Air Purifier Pro Ionizer Cleaner with UV
Препоръчителен продукт: Heaven Fresh HF 200 Ionic Air Purifier

Стъпка 2 - Подгответе тялото си за активация на епифизната жлеза (Третото Око/Аджна чакра):

Основно, подготовката на тялото включва декалцификация на епифизата и премахване на източниците на калцирането. Също така означава да имате здраво тяло, да сте балансирани и във възможно най-доброто благосъстояние.

Това може да се постигне с дневни упражнения, здравословна диета, без преяждане и медитация. Всички те допринасят епифизата да произвежда по-високи концентрации на мелатонин и по този начин да се стимулира. Това също така означава, че ще имате по-добър и по-дълбок сън през нощта, което винаги е добре за общото ви благополучие.

Стъпки за активация - храни, които стимулират епифизата (Третото Око/Аджна чакра):

Както бе споменато в предишната част, следните храни са страхотни активатори за епифизата:

Суров шоколад:

Суровото какао е страхотен детоксикатор на епифизната жлеза във високи дози, заради високото си антиоксидантно съдържание. Също така е много добър симулант на епифизата, което може да ви помогне да активирате третото око.

Препоръчителен продукт: Certified Organic Raw Cacao Powder 1 Pound/16oz
Препоръчителен продукт: Raw Organic Peruvian Cacao Powder – 500g (Certified Organic)

Гъбата Чага:

Гъбата чага е най-хранително-богатата от всички дървесни израстъци и е известна на сибиряците като "дар от бога", японците я наричат ​диамантът на гората", а китайците я считат за "Кралят на растенията". Тя директно захранва и подхранва епифизната жлеза, като й позволява да функционира по-пълно. Определено гъбата чига е задължителна за тези, които искат да активират епифизната си жлеза като част от цялостен подход.

Препоръчителен продукт: Siberian Chaga Extract Powder 4oz
Препоръчителен продукт: Chaga Powder 50g
Препоръчителен продукт: Pure Chaga – 90 vegetarian capsules, 525 mg


Стъпки за активация - Медитация и йога практики, които стимулират епифизата (Третото Око/Аджна чакра):

Тох пеене (Thoh Chant)
Един добър начин да се стимулира епифизата е да пеете Тох (все едно казвате Тооох). Ако сте в състояние да изпеете това в нота средно До или Си, това ще ви помогне. Препоръчително е да изпеете Тох три пъти, след това да изчакате 24 часа и да го направите отново три пъти. Повтаряйте този процес и ще видите, че е много мощен стимулант на епифизата.

Йога визуализация

Друг добър метод е да направите някои йога визуализации, като например:

1. Леко затворете очи, гледайте към върха на носа си и бавно преместете поглед към моста на носа.
2. Седнете с изправен гръб или легнете напълно неподвижно по гръб. Дръжте дланите си към тавана (над главата или на коленете).
3. Оставете всички "мисли", които изглеждат кондиционирани да си отидат. Отразете ги, ако дойдат, но им позволете да си отидат. Съсредоточете се върху дишането си за да изчистите ума си от всички неподходящи мисли.
4. Визуализирайте, колкото е възможно по внимателно как духовното тяло избягва от физическото, през епифизната жлеза. Това е първата стъпка в насочването на енергиите, необходими за да активирате епифизата. В крайна сметка, ще се чувствате, че оставяте физическото си тяло, за да направите астрална проекция. Често, хората чуват "жужащ" звук докато духът излиза от физическото тяло.
5. Практикувайте тази медитация ежедневно. Отделете известно време всяка сутрин, за предпочитане между 4 и 6 часа сутринта, за медитация. Колкото повече практикувате, толкова по-лесно ще бъде да разработите и да упражнявате епифизата си.

Йога дишане

Както при всички йога практики, дишането в много важно за въздигане на вашата кундалини/Чи енергия. Човек трябва винаги да вдишва през носа и да издишва през устата, вдишвайки максималния възможен капацитет от кислород. Също така е наложително първо да изпълните корема и след това бавно да позволите на гърдите да се разширят, след което напълно да издишате, позволявайки на всички токсини в белите дробове/органи да бъдат освободени.


Гледане на Слънцето

Гледането на Слънцето е много мощен метод за активиране на вашата епифиза. Ако сте сериозни към практиката за гледане на Слънцето, тогава трябва да следвате определен режим. Има начин да гледате слънцето без да навредите на очите си, но ако не знаете този метод и просто гледате слънцето може да си създадете проблеми. Идеята зад гледането на слънцето е, че вие ​​буквално поглъщате енергията на слънцето, като по този начин енергизирате тялото си. Хира Ратан Манек е човекът, който е създаде тази практика за всички хора, и сега е в състояние да живее без храна за изключително дълъг период от време и все още да е силен и здрав. Неговата епифизната жлеза всъщност е нараснала през годините! Вие трябва да започнете, като гледате към слънцето през първите 15 минути на изгрева и последните 15 минути от залеза, само за няколко секунди в началото. Причината, поради която да го правите по време на изгрев/залез, е защото тогава слънцето има най-слабо въздействие върху очите. Идеята е да изградите способност да гледате слънцето по време на тези периоди. За повече информация, можете да посетите уеб сайта на Хира Ратан Манек: http://solarhealing.com/

Изцеление на сърцето

Изцелението на сърцето повишава цялостната вибрация на съществото и лекува страха. Това от своя страна стимулира епифизната жлеза и ни помага да видим други измерения. За повече информация относно това, може да посетите следния уебсайт: http://emotrance.com/healing_the_heart.htm

Стъпки за активация - духовни пътешествия, които ще развият вашата епифиза (Трето Око/Аджна чакра):


Ибога:

Ибога е храст и халюциноген в тропическите гори, който се среща в Западна и Централна Африка. Ибога стимулира централната нервна система, когато се приема в малки дози и предизвиква видения в по-големи дози. В някои части на Африка, където растението расте, кората и корена се дъвчат за различни фармакологични или ритуални цели. Използва се по подобен на Аяуаска начин, за да ви помогне да отворите вашата епифиза и по този начин вашата връзка към световете на духовете. За повече информация, моля посетете: http://www.ibogahouse.com/how-to-detox-your-pineal-gland-fluoride-mercury-consciousness/

Аяуаска:

Както вече говорихме, Аяуаска е южноамериканска шаманска отвара, която се използва от шаманите в продължение на много поколения като начин да влязат в света на духовете. Това е растение, което расте в амазонската джунгла, и което освен, че лекува, също така дава и способността за възприемане на други измерения. Идеята е, че с достатъчно практика и развитие, епифизната ви жлеза ще произвежда собствен ДМТ, който е в основата на Аяуаска преживяванията. Също така можете да приемете тази билкова медицина като участвате в шамански ритуал в Южна Америка, където участниците преминават през период на дълбоки преживявания, и където въпроси и проблеми могат да се осъзнаят, което им позволява да бъдат излекувани, чрез прозренията, които идват от шаманския опит. Всичко това помага да се отвори и стимулира епифизата.

Има много ползи от декалцифицирането/активирането на епифизата. Много често са ме питали "Как да разберем, че сме декалцифицирали/активирали своята епифиза?"

Най-просто, вашата епифиза е активирана, тъй като тя регулира цикъла на съня ви. Обаче, както споменах в тази поредица, нашия ежедневен начин на живот води до калцифициране на епифизата и затова тя не работи с пълния си потенциал, например да произвежда ДМТ и да ни свърже с другите светове.

Ако успешно сте декалцифицирали и активирали вашата епифизна жлеза/третото око, трябва да започнете да забелязвате много ползи. Тези ползи са изброени по-долу:


Предимства от декалцифицирането и активирането на епифизата:

Много хора вярват, че епифизата/третото око функционира като духовна врата, през която може да се види отвъд времето и пространството. Накратко, чрез активиране на вашата епифиза/трето око, вашите възприятия излизат извън този физически свят и умът ви се събужда и се свързва с нива на съществуване, където не съществува време. И това води до редица фантастични ползи:


По-голямо осъзнаване/Пробуждане

Активирането на епифизата/третото око метафизично отваря очите ни от дълбока духовна летаргия. Това ни позволява да започнем да възприемаме "истината", която ни заобикаля. Това означава, че вие ще започнете да виждате, че светът, в който живеем е пълен с контрол и неравенства и не е в хармония с останалата част от Вселената. Ще почувствате желание да бъдете свободни и да живеете в свят, изпълнен с любов, състрадание и истина. В крайна сметка ще почувствате връзката с всичко, което е около вас в природата и ще почувствате по-дълбока връзка с Вселената. Това е дълбоко чувство, което ви позволява да видите красотата във всички неща и да осъзнаете, че физическото аз не е истинската ви същност.


Психически сили/Съпричастие

Инстинктите ви са като добре настроен компас, който ви насочва в "правилната" посока за да постигнете това, което душата ви търси. С активирана епифиза/трето око, вие сте в състояние да четете тези инстинктивни сигнали далеч по-лесно, докато станат почти като още едно сетиво, оттам идва и термина шесто чувство. Това е почти като да знаете какво ще се случи и какви ще бъдат резултатите от определени събития. Ето защо някои хора смятат, че най-известните пророци на нашето време всички са имали активирана епифиза.
Усещането, че всички ние сме част от едно и също цяло също така става ясно и вие сте в състояние на съпричастност с другите, знаейки, че те са част от едно и също универсално съзнание.

Закони за привличането/Космически ред

В резултат на активираната епифиза, чакрата на третото око ще се активира, което от своя страна ще помоне за баланса на системата ви от чакри. Когато сте енергизирани и в хармония с Вселената, вие сте като гигантски магнит за събития, хора, ситуации и т.н. Чрез овладяване на силата на положителното намерение, благодарност и любов, можете да менифестирате много повече красота в живота си. Ще забележите, че броят на полезните "случайности" много ще се увеличи!

Ярки сънища/Осъзнато сънуване

Тъй като вашата епифиза регулира циклите на съня ви, ще откриете, че ​​спите много по-добре и че сънищата ви са по-ярки и сънувате осъзнато. Това означава, че ще се чувствате, че можете да контролирате сънищата си и ще бъдете в състояние да осъзнаете истинския ви безкраен аз и безкрайните възможности, които съществуват в състояние на сън. Освен това, ще осъзнаете, че този свят на сънищата е същият като "реалния свят", в който живеем, напр. факта, че ние имаме неограничени възможности и всички ние сме господари на собствената си вселена.


Астрално пътуване/Астрална проекция

Когато епифизата/третото око се свърже с това ниво на съществуване, където не съществува време и пространство, душата ни е в състояние да се издигне над физическото си тяло и да пътува астрално във времето и в пространството. Тя има способността да отиде навсякъде във вселената и във всяко време във вселената.
Много хора вярват, че когато сънуваме, ние всъщност пътуваме астрално, и с напълно активирана епифиза/събудено трето око ние сме в състояние да пътуваме астрално, докато сме в будно състояние, например когато медитираме.


Въображение/Креативност

С активирана епифиза/трето око, вие сте постоянно свързани с равнината на съществуване, където пребивават душите ни. В нея няма време или пространство, просто безкрайна любов и истина - всичко, което се е случвало и някога ще се случи, вече съществува в това ниво на съществуване. След свързване с него, вие ще откриете, че вашето въображение и креативност са супер заредени и сте в състояние да намирате решения на проблеми по-лесно, защото всички решения на всички проблеми вече съществуват на това място. Наред с възможността да имате ярки сънища и да сънувате осъзнато, това ще разпали въображението ви на съвсем ново ниво.

Благодаря ви! Нека Светлината бъде с Вас! Винаги!

източник -https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj8gaTjs7PUAhUHuBoKHSafAUEQjhwIBQ&url=http%3A%2F%2Fgpetrov.blogspot.com%2F2014%2F02%2F1.html&psig=AFQjCNEfEpJpTucE8te0R3KYIi0R_mogOQ&ust=1497188435575541

https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi2ivTmtrPUAhVExRQKHSLlAC8QjhwIBQ&url=http%3A%2F%2Fgpetrov.blogspot.com%2F2014%2F02%2F2.html&psig=AFQjCNH1FkJMVB4LrSvDoCdPLlqDoIJEuw&ust=1497189253410724

https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjxsOCTubPUAhVM7BQKHUV8BykQjhwIBQ&url=http%3A%2F%2Fgpetrov.blogspot.com%2F2014%2F02%2F3.html&psig=AFQjCNEGg9ixXURGHq7NAE1LF2QNYAWS9w&ust=1497189885632002

 https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjj8fqjsLPUAhXLuRQKHYI8Di0QjhwIBQ&url=http%3A%2F%2Fgpetrov.blogspot.com%2F2014%2F02%2F4.html&psig=AFQjCNHmxd_PxTBxGzebyoOBPmHkVNsG-Q&ust=1497187502643935

Няма коментари:

Публикуване на коментар