Звездни Цивилизации

четвъртък, 3 март 2016 г.

Зинер ван Ренсбург: Видения и пророчества за бъдещето
Николас Петер Йоханес ван Ренсбург (30.8.1862 – 11.3.1926 г.), наричан с прозвището Зинер, е бур – южноафрикански селянин от холандски произход. Сънародниците му от Южна Африка го смятали за пророк, заради което го наричат и Зинер – това е думата за «гадател» и «врач» на африканс.
Видения
В основата на неговите видения неизменно стои загрижеността за благоденствието на бурите и Германия. Той ги е получавал като картини, които се нуждаели от интерпретации. Например когато в едно от виденията си видял растението американска агава, той го разтълкувал като предвестник на една важна среща, събрание или парламент. Вярва се, че правил множество точни предсказания за локални събития, включително за датата на смъртта на Коос де ла Рей (генерал във Втората бурска война), и политическите промени в Южна Африка след собствената му смърт.
Понякога виденията му засягали международни събития, сред които и такива като началото на Първата световна война и възхода на комунизма. Ван Ренсбург понякога не е можел да тълкува виденията си. Тези, описани по-долу, все още са свободни за интерпретации, като мнозина вярват, че се отнасят за бъдещи събития.
Пророчества, направени от 1899-а до смъртта на Зинер през 1926 г.:
• Изходът от Бурската война
• Голямата грипна епидемия през 1918 г.
• Англия губи всичките си колонии
• Независимост за Ирландия
• Атомната катастрофа в Чернобил на 26 април 1986 г.
• Смъртта на Лейди Даяна. Разводът и трагичната кончина «при автомобилна катастрофа на една красива английска лейди, която ще бъде оплаквана от целия свят».
• Англия ще бъде поразена от седем ужасни беди (plagues – болести, наказания), когато наближи Третата световна война
• Гражданска война в Босна
• Д-р Хендрик Фервурд, бивш премиер, ще загине от ръката на близък приятел
• Освобождаването на Нелсън Мандела от бившия президент Фредерик Вилем де Клерк
• Т.нар. Necklace убийства на черни от черни в ЮАР
• Южна Африка управлявана от черно правителство
• Япония ще бъде унищожена от земетресения
• Етническо насилие в Русия и Европа
• Расовото насилие ще се разрази по целия свят, след като дойде новият век и започне Третата световна война, в която Германия и Америка ще воюват като съюзници
• Лазерни оръжия? Страховито е да четем предсказания, правени през 1920 г., в които се говори за Третата и Последна война в началото на 21 век, в която армиите на света ще ползват нещо, което ван Ренсбург описва като «ужасни електрически лъчи, които сеят смърт и унищожение отдолу и отгоре, като напояват земята с кръв».
Ван Ренсбург описва събитията на бойните полета по света с такива детайли, сякаш самият той е непосредствен свидетел. През 1918 казва:
«Виждам, че се задава време, когато целият свят ще бъде разтърсен. Това ще бъде началото на Третата, която ще бъде и последна световна война, и всичко ще бъде объркано. Тогава видях една змия да лежи на изораната (изтърбушената) земя. Не виждах главата или опашката й. Тогава видях и моята дъщеря – Анна, която седеше и пишеше, и осъзнах, че когато дойде това време, никой по света няма да може да разбере главата или опашката (да хване края – бел. Стопанина) на моите пророчества. След това помолих дъщеря ми да записва виденията ми, за да може всеки да разбере, когато онова време настъпи.»
СПИН
След едно видение през декември 1917 г. и друго през март 1918 г. бурският пророк казва, че развратът ще залее света. Той видял избухването на страшна болест като следствие от неморалните връзки. Предимно черните щели да умират от нея. Тя щяла да се разпространи по света, но белите щели да бъдат относително слабо засегнати. Във видението му един възрастен, дребен «кафир» (африкански туземец), облечен в женски дрехи, седял някъде в Европа и от него се отделяли изпражнения, които се търкаляли на запад – той бил напълно засегнат от болестта, а западните народи също щели да бъдат заразени. Пророкът предсказал още моралния упадък на света, разврата и порнографията, заради които щяла да се появи тази ужасяваща болест, предавана по полов път. По онова време все още никой не е подозирал за СПИН.
Разводът и смъртта на принцеса Даяна
Според професор А. Г. Раат от Университета на Ориндж Фрий Стейт, бурският пророк през 1919 г. предсказал развода на принц Чарлз и принцеса Даяна. Ван Ренсбург казал, че «развод ще надвисне над главата на много уважавана британска лейди с благородническо потекло. А когато тя умре, гответе се за избори». Той (проф. Раат) пояснява: «Когато той (ван Ренсбург) види зряла пшеница, значи (след предходните събития от видението) предстоят избори.»
Точно така и стана. Няколко дни, след като принцеса Даяна загина на 29 август 1997 г., Народната партия (NP) и Африканският национален конгрес (ANC) проведоха избори. След три важни видения от януари 1916 г. и септември 1920 г. пророкът описва как на принцеса Даяна ще й бъде отнето всичко след развода, а внезапната й смърт ще хвърли цяла Англия в траур. След това той уточнява, че тази «лейди» ще загине при автомобилна катастрофа, която ще бъде предизвикана с «подли измами». Скандалът – казва ван Ренсбург, – който тя ще предизвика в кралския дом, е причината за нейната смърт.
И досега се тиражират слуховете, че Даяна е очаквала дете от арабския си любовник, както и че е имала намерение да се омъжи за него.
Южна Африка
1960-1994 г. Южноафриканското правителство ще губи все повече от влиянието си върху събитията и обстоятелствата, тъй като е «забравило» за своя Господар и Бог, който преди всичко му е поверил страната. Утринната молитва в парламента се отменя през 1972 г., за да не се дразнят мюсюлманите и индусите.
1994 г. Господин ван Ренсбург правилно предрича освобождаването на г-н Мандела, политическите му връзки (комунизма) и неговия измамен и жесток «мир», «проповядван» както от самия него, така и от партията му.
От 1994 до смъртта на Нелсън Мандела ще е време, през което бурите ще изгубят силата си в парламента, ще бъдат репресирани, избивани и отчуждавани. Африканският национален конгрес е партия със 70% представителство, затова режимът трудно може да бъде определен като демокрация.
След смъртта на Нелсън Мандела ще дойде ново и много уравновесено правителство. Точно след смъртта на Мандела ще има големи брожения и прояви на гражданско неподчинение, последвани от локална гражданска война за земя и власт (в 3 от 7 провинции). Тези действия обаче ще бъдат краткотрайни. Бунтът ще бъде ограничен в един граничен град на име Приеска, а после организаторите на въстанието ще бъдат разпилени. Ван Ренсбург пророкува, че ще бъдат транспортирани оръжия по една железница до този град. (Тази железопътна линия беше завършена миналата година.)
По време на новото правителство (след това на Мандела) Господ ще се върне да установи хилядолетното си царство на Земята, но преди това ще има големи злини по света, в резултат на които много европейци ще потърсят убежище в Южна Африка. Второто пришествие на Господ, бидейки юбилейна година (петдесетгодишнина), ще доведе до разширяване на границите на ЮАР отвъд Зимбабве и Намибия.
Записани са изумителни подробности за тези видения и пророчества. Символите, явяващи се в съновиденията на Зинер, са последователни и логични, като могат сравнително лесно да бъдат интерпретирани.
Светът (особено Англия, Франция и САЩ)
Америка и Англия ще банкрутират и силно ще задлъжнеят.
Англия ще бъде напълно унищожена. Дори земята (на британците) ще се изпари след едно руско нападение на Европа през Турция, при което ще бъдат ползвани ужасни оръжия. (Вижте пророчествата на Алоис Ирлмайер – бел. Стопанина)
Нападението (на руснаците) ще бъде спряно във Франция от германо-американски сили. Ван Ренсбург уточнява, че Германия ще получи нова «невиждана по-рано» технология от Америка, която те (немците) ще ползват за спирането на руската инвазия. САЩ няма да могат да реагират веднага заради една жестока атака върху техните войски, земя и финанси.
Проблемите на Южна Африка – продължава ван Ренсбург – ще са много по-незначителни в сравнение с тези на други държави и няма да са толкова жестоки, тъй като Бог ще изпрати силата и благословията Си. ЮАР ще стане сигурно убежище за християните по цял свят.

Няма коментари:

Публикуване на коментар