Звездни Цивилизации

петък, 4 март 2016 г.

ПРЕДСКАЗАНИЯТА НА ДЯДО ГЕОРГИ ЗА ВОИНИТЕЕдинственото спасение ще бъде бягство в планината или гората. Горко на старите, на малките деца, на бременните и сакатите.
Но новите кръстоносци ще получат тежко и гибелно възмездие при стените на Констонтинопол.
В последните дни ще ЗАПОЧНЕ /ще бъде изкуствено предизвикана/ световна икономическа криза, в резултат на която ще рухне системата за кредитиране.
Натовците, поради това, че по Игнатиевия път ще се получат задръствания /старецът ми каза, че ще бъдат около 3 милиона човека/, ще изпратят някои свои части през Тасалия.
Ужасни бедствия очакват жителите на ония области, през които те ще преминат. Селата и долините ще бъдат унищожени, защото те нямат никаква естествена защита. Ще се спасят само селата в подножието на планината Олимп и Киссавос.
Войските, преминащи през Тесалия и по Игнативия път, ще се съединят след Тесалоник. Градът отново ще бъде превзет. Гнусни зверства очакват неговите жители, които за щастие, по това време ще останат малко.
По време на краткото /по време/ гръцко-турско стълкновение не ще загине НИТО ЕДИН гръцки войник.
Но някои ще бъдат ранени.
Войниците постоянно ще държат палци на спусъка. Ще има оръжейна и оръдейна престрелка /особено на островите/ но това ще бъдат неорганизирани атаки.
Турците ще планират завземането на много от големите гръцки острови. Едновременно с това, те ще огранизират размирици сред икономическите емигранти, и на своите ЕДИНОВЕРЦИ ще им предостави въоръжение, което ВЕЧЕ предварително ще бъде подготвено в определени места на нашата страна.
Задачите на метежниците ще бъдат вредителство /взривяване на мостове и пътища, палежи/. На Службата за безопостност на нашата страна обаче всичко ще бъде известно!
Най-опасните вредитества ще бъдат... отравянето на питейната вода във водопроводите.
От информацията, която ще получат турците, ще разберат, че опитът за завладяването на гръцките острови ще бъде разносилно на трагедия за тях.
Тогава те се опитат да действат внезапно, като нападнат материковата Гърция. Туците ще натоварят своите войски на кораби и ще се отправят към местата за разтоварване на войските от Кавала до Атина! Те ще си помислят, че ние сме хвърлили всички свои войски в защита на островите и сме оставили крайбрежието незащитено. Те ще бъдат на две крачки от целта. На шест морски мили от крайбрежието. Но тук ще ги настигне тяхната Гибел.
Виждайки, че завземането на островите е невъзможно, турците ще нападнат Кипър. Там ще станат ожесточени боеве и ще има големи загуби /както във войската, така и сред мирните жители/.
За щастие скоро настъплението на руските войски ще принуди турците да оттеглят ЦЯЛАТА си войска, за да защитят своята страна. Тогава гръцката армия ще освободи окопираните територии. /За съжаление ще има на места етнически чистки/.
Някои братя питаха какво ще стане с Америка.
За съжаление Америка я чака пълно унищожение. От 300 милиона население, което има днес, 90% ще загинат по различни причини свързани с войната.
Всичко това ще бъде по Божие допущение.
Когато попитах стареца как така Господ позволява един народ – руския – да напада ту насам, ту натам, той ми отговори, че всички войни, в които ще участват руснаците, ще бъдат следствие на провокации, на които руснаците ще отвръщат.
Същото ще бъде и с турците. За да не могат да се оправдават пред Господа, “Какво лошо сме направили, че Ти ни унищожи със Своето оръдие – руските войски?”
Господ ще им каже: “Вие сами без всякаква причина нападнахте гърците – това е вашето наказание.”
От този отговор на стареца, аз разбрах, че турците трябва да нападнат Гърция по собствено желание, за да влезе в сила закона на Божията справедливост.
СЪБУДЕТЕ СЕ!
Не си мислете, че това са просто намеци. Мисля, че е дошъл час за подготовка на нашите души. Чрез изповед и причастие.
Един велик СВЕТЕЦ на нашето време и пламенен ПАТРИОТ, малко преди смъртта си, написа три послания.
И благослови да се връчат на трима Главни Управителя.
Действително, след петнайсет години /в благословението било указано точен ден и час/ посланията били връчени на адресатите!
Две в лятото на миналата година, а третото – през есента.
Ето как тези адресати възприеха светите послания:
- Гръцкият Президент, макар в началото да е изпитвал някакви съмнения, нали не е толкова лесно да прочетеш, че след няколко месеца всичко ще рухне, в края на краищата и повече или по-малко действува според указанията в посланието.
- Ръководителят на Армията заплакал, прочитайки посланието. Той си спомнил думите, казани му от светия човек много години преди това. Незабавно изменил военния устав на страната /Тайно и Незабелязано/ по такъв начин, че да противостои на идващите опастности.
Поразително била това, че когато Ръководителят на Армията поискал незабавна среща с Президента, за да го информила, той му показал своето послание и го попитал: “Заради това ли си дошъл?”
- Третото послание било изпратено да Президента на най-голямата православна държава.

Няма коментари:

Публикуване на коментар