Звездни Цивилизации

петък, 4 март 2016 г.

Марияна Везнева, посланията в житни кръгове.
В пиктограмите има предупреждение за нов ледников период. Подобни предупреждения има и в житните кръгове от предишни години. Но тук има нещо по-различно.

В пиктограмата съвсем явно се вижда вулкан. И това как един вулкан ще предизвика друг вулкан. И накрая ще се образува пръстен от вулкани. Което означава, че ще последва глобално затъмнение на земната повърхност от Слънцето. Ледников период винаги настъпва след вулканична дейност. Защото, като се затъмни Слънцето, изстива Земята.

От пиктограмите става ли ясно къде ще бъде този вулканичен пръстен?

Не, не. В пиктограмите принципно са показани нещата. Има 10-тина пиктограми, които аз не съм разчела. В които явно се вижда дата и място. Но Създателите още не дават отговор за тях. Още не мога да направя контакт за това. Т.е, още не е дошло времето. Ако направим международен форум тук, в България, може би някои от въпросите ще бъдат по-конкретни и ще получим отговор. Аз виждам отговорите на Създателите, но аз не мога да задам въпросите. Засега времето и мястото остават в тайна.

Другото основно послание в тазгодишните пиктограми е също много тревожно. Създателите на красивите житни кръгове искат да ни кажат, че не от вулканичната дейност ще загине светът. Загиването на нашата цивилизация би станало от удар от голямо космическо тяло. Ето я тази пиктограма:

В нея е показана цифрата 18, което значи край на света. Показват ни, че това тяло трябва да се разбие. Т.е, Създателите дават и насоки за действие. Трябва да се подготвим за разбиване на това тяло.

А то дали вече лети към Земята?

Това ще кажат учените. Посланието в пиктограмите е това, че когато дойде време и човечеството се обърне за помощ към Създателите на пиктограмите, те ще ни дадат насоки за действие. А ние сякаш точно това не искаме. Всяка цивилизация иска сама да решава. А Създателите на пиктограмите казват: “Ние искаме да ви помогнем!”.

В друга пиктограма от изминалото лято ни показват цифрата 12. Тя символизира времето. Посланието е, че денонощието ще има повече часове в тъмнина. Ако се стигне до затъмнение на Слънцето, неизбежно ще живеем в полусянка, ако не в тъмнина.

В тази пиктограма присъства стандартният знак на Давид и Соломон – два преплетени триъгълника, еврейската значка. Т.е, в живота са преплетени огънят и водата. Но този знак се преобразува в друг тип преплитане – много по-различно. За да ни покажат, че животът ще се промени изцяло. Посланието е такова: “Животът ви днес ще продължи, но не по такъв начин. Животът ви ще се промени.” В средата на пиктограмата обаче е очертан шестоъгълник. Той е символ на леда. И в този шестоъгълник едва се очертава символът на живота и то вече променен.

Т.е, животът едва ще мъждука?

Да, животът на Земята ще остане, но малко. Но няма да загине Земята.

И казват ли кога ще стане това?

Не, не казват. Създателите на пиктограмите искат да ни дадат по-рано информацията, за да можем да се подготвим. И най-важното – да направим международен симпозиум в България, за да може участниците в него да зададат въпроси на Създателите за съдбата на Земята. Защото въпросите от организации ще получат отговори от Създателите на пиктограмите и тези организации ще са заинтересовани да разпространят посланията в житните кръгове догодина.

В тази пиктограма показват триизмерен куб. Който се променя с четири – т.е., идва четвърто измерение. И когато настане ледниковият период, човекът вече ще бъде променен вече в четвърто измерение – мисълта, аурата, която обгражда човека. Т.е, ще оживеят хората, които владеят силата на мисълта и имат повече енергия. Защото, владеейки мисълта, със силата си аура, хората “светят”. И сега има такива. Така че и тъмно да стане, тези хора могат да “светят”, да излъчват светлина.

В пиктограмите не се посочва кога ще стане това. Но се създава впечатлението, че тези послания не се отнасят за далечен бъдещ период от живота на Земята. Така ли е?

Сигурно не е далечен, щом вече се появяват тези послания. За пръв път през това лято се появи в пиктограмите новият знак на живота. В предишни години имаше послания за ново измерение на живота, за удар от астероид, но в тазгодишните всичко е предупреждение, за да се подготви човечеството. Да ни предупредят за вулканичната дейност, която идва и защото сме си изсекли горите, причинили сме глобалното затопляне... Човечеството само си докарва проблемите със състоянието на Земята. От друга страна, има цикли. Очевидно се стига до период, в който една цивилизация трябва да се смени с друга.

В предишни години и пиктограми имаше постоянни предупреждения, че е нарушена формулата на живота...

Формулата на живота ми е дадена много по-рано – тогава, когато ме обучаваха в Тайната школа на Шамбала. Всяко гениално нещо е много просто. Формулата на живота е една дроб. Числителят, на която е дърво, а знаменателят е човек. И функцията от тази дроб непрекъснато намалява и клони към нула. Защото се увеличава населението. Намалява се площта на горите... Така че нашата цивилизация ще си отиде от една страна заради намаляване на горите, а от друга – заради пренаселеността на Земята. Унищожавайки природата, загиваме самите ние. Самоунищожаваме се. Още миналата година в Уникалния експеримент с няколко пиктограми дойде посланието, че Създателите са против ин-витро, против трансплантациите. Според тях, за да се спаси човешкият род, трябва да има ограничаване на раждаемостта.

Нека отново да кажем кои са Те?

Първо искам да кажа как осъществявам контакта със Създателите на пиктограмите. Няколко дена или нощи преди датата, на която се събираме с хората, които ми помагат, Те ме събуждат. Говорят ми, настояват какво да кажа. Те ме подготвят – аз не спя две нощи, за да имам сериозността, когато се съберем, да направя този контакт. След това разговаряме на някаква тема и в един момент започвам да се унасям. Това унасяне показва, че вече са започнали да спускат върху информация...

А как разговаряте с тях преди унеса?

Разговарям така, сякаш са до мен.

С мисълта ли разговаряте?

Контактът ми с тях става по три начина. Първият е смислов. В един момент все едно, че те съм аз. И аз знам за какво ще говорят. И предавам бързо и гладко това, което те ми предават. Сякаш добер си знам урока.

Другият начин е, когато усещам, че те стоят зад мен. Когато съм по-будна. Все едно ми нашепват какво да кажа. Това е ясночуване.

И третият начин е, когато искат нещо да ми покажат в картини, тогава виждам пред мен като на филмова лента различни картини. Бедствията не ми ги казват, а ги показват.

И трите начина са свързани с телепатията – изпращане на мисли и образи от тях и приемане от мен.

Какво съдържа посланието, което получихте в навечерието на есенното равноденствие?

Създателите на пиктограмите казаха следното: “Искаме да ви обясним, че имаме Космически закони, които задължават всяка информация да се огласи, но едновременно и да се запази в тайна. Затова си служим с езика на символите, който едновременно може да се разгласи от този, който ги е научил и едновременно да се запази в тайна. Словото не трябва да стига до профаните и до елементарните хора, които, оградени от своя егоизъм, мислят само за себе си. Вторият Космически закон, който също трябва да ви бъде ясен, е защо ние не се налагаме, защо не внушаваме своите идеи на хора, които са на държавни постове. Това е закон, който ни задължава да не използваме насилието и да даваме своите насоки единствено, ако сме помолени, ако сме запитани. Ние можем да отговорим на въпроси, свързани със запазване живота на Земята, само ако отговорен за съдбата на живота на Земята човек или организация ни зададе въпрос. Това е причината да не се намесваме пряко в живота на Земята.

Ние можем да се намесваме едва в края, когато всички молят за помощ. Ние искаме да дадем информация предварително, за да може вашата цивилизация в този преломен момент да се подготви, за да премине по-плавно в преходната епоха. Този преход не е безболезнен и е тревожен. Както видяхте от пиктограмите, които сме спуснали това лято, ние искаме да се направи диалог по въпроси от хора, принадлежащи към важни институции. Нещата са ускорени. Ние ще помогнем само с насоки на тези организации, които истински желаят помощта ни и на които ние протягаме нашата ръка. Тези организации са преди всичко екологичните. Защо избираме този начин? Причината е в това, че всеки човек вярва много по-лесно, ако той лично получи отговор на свой въпрос, отколкото ако прочете, че някой е задал въпрос и е получил отговор. А дали сме Божието слово, дали сме Космическите наставници, дали сме Земното войнство, дали сме вашите покровители – това няма никакво значение. Защото ние можем да се явяваме в различни лица, но винаги служим на доброто, справедливостта и морала.

До януари трябва да сте взели решение как да организирате международен форум. До март да сте го провели и след това ще отговаряме на въпроси, свързани с насоки за действие при кризисните ситуации за запазване живота на повече хора на Земята. Но не на кои да е, а хора, които са тръгнали по пътя на нравствеността, самоотвержеността и обичта към ближните. Това са хора, които осъзнали, че сам човек е прашинка в Космоса и сам нищо не може да направи за благото на света. Дори с цялото човечество на Земята нищо не би могло да се направи, ако няма до себе си своите Космически братя, които да помогнат при необходимост”.

Как се свързват с човечеството, как въздействат?

Отговорът за това също се съдържа в цитираното вече послание. Ето какъв е той: “Основното оръжие, което ние използваме, това е силата на мисълта. Това е безкрайната огромна енергия, която може да направи такива чудеса, които вие даже не можете да схванете. Има закони в Космоса, които са свързани с мисълта и които вие малко познавате. Постепенно ще се наложи да ги узнаете, когато се наложи да се свързвате помежду си мисловно. Еволюцията е в ход. И трябва тази раса на самолюбието, високомерието и егоизма да отстъпи място на друга – благородна, обичаща, толерантна, но и непреклонна към грешките, които пораждат опасни последствия. Ние ви обичаме и пазим. Ние ви даваме една твърда защита от енергия. Религията не е нещо измислено. Божието слово не е измислено. Космическият разум е нещо, което е реално. Което е подчинено на хармонията, запазване на Живота. Но не в този вид, в който едни рушат и унищожават. А Живота на хармонията, справедливостта и любовта”.

И къде е ролята на религията, според Създателите на пиктограмите?

Религията в този си вид губи силата си. Но много хора започват да придобиват качества и сами да чуват и разбират гласа на Космическия разум. И тогава започват да четата като мен. Аз не съм религиозна, така че да ходя по църкви, да паля свещи. Когато започнах да правя контакти, да сънувам, да ми се явяват и Христос и други светци, започнах да чета и Библията и други книги. И във всичките ми книги, ако не знаех Библията, нямаше да разчета пиктограмите. Защото в тях са показани много неща от религията – и ковчега на Ной, и удара от космическо тяло, и седемте чаши на Божия гняв... За да бъдат разчетени пиктограмите, човек трябва да познава и религията, и теософията, и митологията, и Шамбала. Това са неща, които очевидно са спуснати от Тях.

Още през 2009 г. Създателите показаха кораб със седем знаци.

Седмицата е символ на сакралност и се дава за религия. Корабът символизира църквата.

Кръстът в пиктограмата също отвежда на това, че трябва да се направи диалог с човек, който представлява организацията на църквата. И така се стигна до въпроси от професора по богословие Димитър Киров.

Неговите въпроси бяха свързани с ролята на религията, така ли?

Да. Той зададе три въпроса и то по телефона ми ги каза. Зададе ги на 6 август т.г. На 7 и 8 август 2010-та отговорите бяха спуснати в пиктограми. Когато му ги показах, той нямаше съмнение, че е отговорено много точно.

Първият въпрос бе: Благославя ли Бог глобализирането на света в тези форми, в които се извършва?

Отговорът представлява нещо като гердан с наредени кръгове, които са отделните държави, които се обединяват. Има по-големи и по-малки държави. По-големите имат по две точки, което означава мисълта – т.е., те доброволно влизат в това глобализиране. А има една част малки, които нямат тези две точки, което означава, че влизат, без да ги питат. И окото, Космическият разум избира една по-голяма държава, която да управлява глобализирането. А държавата се ръководи от висши духовни сили.

А коя е тази държава?

Не се казва. Искат просто да ни кажат, че глобализирането е под контрол на висши сили и трябва да стане.

А другите два въпроса на професора-богослов?

Вторият въпрос бе:”Оценява ли се от небето заслугата на християнството за мир и човеколюбие в света?”.

Този отговор е много странен. В центъра на композицията има една триъгълна пирамида – символ на религията. Т.е,. моделът религия е спуснат на Земята. Не е важно само християнството. Съществуват и други религии. И всички те също са под покровителство на основния модел на религията. “Ние оценяваме заслугата на всички религии, които са за човеколюбие и мир в света. Ние не сме съгласни, ако някоя от религиите иска да изтласка друга, да се намеси и да развали хармонията. Трябва да има хармония между всички религии, а не една да доминира” – това гласи посланието.

Третият въпрос бе зададен така:”Ефективна ли е борбата ни със злото в широк мащаб?”.

Отговорът е:”Борбата със злото трябва да се води в сърцата на хората”. Пиктограмата показва сърдечната чакра. Тя се изобразява като цвете с 12 листенца. А по-долната – соларна чакра, има 10 листенца. Когато е отворена соларната чакра, човек се храни, мисли за ядене.... А когато е отворена сърдечата – мисли за любов. И пиктограмата показва, че именно в сърдечната чакра се е настанила змията на съблазните. И тази змия на съблазните е изяла двете листенца от 12-листното цвете и са останали 10. “Вашата борба трябва да се води за любовта между хората, за премахване и борба със съблазните. А не по този начин, по който вие водите борба със злото. Злото може да се появи като съблазън в самото сърце. Трябва там да се изчисти любовта. Трябва хората да се обичат”, гласи посланието в пиктограмата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар