Звездни Цивилизации

четвъртък, 30 ноември 2017 г.

ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ   ВЛИЯЯТ ВЪРХУ  ЕНЕРГЕТИКАТА НА НАШИЯ ДОМСпоред е древно китайско учение домашните любимци влияят върху енергетиката на нашия дом. Те уравновесяват отрицателната енергия Ша и стимулират заздравяването на семейните връзки.
Котката
Свободолюбивите котки очистват помещенията. Те безпроблемно откриват източниците на отрицателната енергия Ша, поемат я и я преработват в Ци. Котката лекува и съхранява спокойствието и реда вкъщи. Освен това тя е малко копие на тигър, който според китайското учение, символизира защитата от агресия.
Котката сама намира мястото си. Тя не бива да бъде принуждавана. Източниците на Ша могат да се местят и с тях ще се премества и котката.

Кучето
Преданият приятел на човека - кучето, внася хармония в живота ни и спасява от тревоги. Но то не трябва да бъде агресивно. Злото куче не може да стабилизира обстановката вкъщи. Върху положителната Ци влияят само добродушните кучета. Те пазят нашия сън и ни спасяват от кошмари; освен това привличат в живота ни любовта.

Рибките
Рибките могат да изпълняват желания; те привличат пари и защитават от уроки; дори могат да помогнат срещу безплодие. Хубаво е рибките в аквариума да бъдат девет или кратни на девет. Златните рибки носят щастие и пари. Една черна рибка може да запази семейството от магии. Аквариумът не бива да се разполага в помещение без прозорци, защото така ще прогони парите от къщата. Северният сектор отговаря за кариерата и служебното положение, а източният - за новите идеи, за раждането на деца, тяхното развитие и благополучие. Югоизточният сектор има енергетика за пари и бизнес.

Костенурка
Костенурката носи достатък и изобилие вкъщи, учи на мъдрост, стимулира движението на семейството напред и за умственото развитие на членовете му, тя помага да се запази семейството и да живее в любов и взаимноразбиране.
Костенурката може да се разположи в северния сектор на дома.

Птици
Птиците привличат полезна информация и помагат човек да се избави от самотата. Ако имаме вкъщи канарче, папагал или славейче, никога няма да пропуснем важна новина, която може да преобърне живота ни.

Гризачи
Гризачите - хамстери, зайчета, мишки, помагат на човек да се справи с домашното си стопанство; те пазят домашния уют и хубавата атмосфера в семейството. Освен това те отговарят за продължаването на рода.

Няма коментари:

Публикуване на коментар