Звездни Цивилизации

вторник, 7 ноември 2017 г.

ЧАСТНИ ВЕЧЕРИ В ХОЛИВУД  СЕ ОРГАНИЗИРАТ КЪДЕТО ГОСТИТЕ ВЕЧЕРЯТ  "ЧОВЕШКА  ПЛЪТИзвестната певица Кати Пери, която привлича зрители и възрастни от цял свят, направи страшно изявление за радиото (KLOS в Лос Анджелис.

Катя казва, че консумацията на човешка плът е силно ценена сред холивудските знаменитости за добро здраве и съдържащи различни минерали. Певицата отиде още повече, като каза, че канибализмът е подложен на изкривявания.

Казвам ви това, защото мислех, че наистина оценявате добрата храна, най-добрата храна. Това е във вашата култура. Мислех, че разбираш. Храненето на човешката плът не е толкова шокиращо, ако за миг превиши моралния си кодекс на буржоазията за минута.

На въпроса какви ползи може да донесе консумацията на човешка плът на някого, Кейти Пери не се замисли  за  отговора.

Казвам, че тези хора живеят много повече от средното и тяхното здраве е по-добро, повярвайте ми ", каза Кати Пери

Според певицата в Холивуд всяка година, веднъж годишно, има традиционна партия, пропагандирана от високо общество и знаменитости, където ястието, което трябва да се сервира, произхожда от човешка плът. Всеки участник е привлечен да донесе на следващото място ястие, за да служи на гостите. Само кой влиза, е готов да похарчи.

Запитан за случващото се по време на вечерята, тя добави . Беше огромна и луксозна партия. Моят Бог (SIC) Ястието бе подчертано от това, което те наричат Foie Humaine.Бихте го оценили. Това е копие на foie gras, разбираш ли? Но вместо да нахраниш с лека закуска с достатъчно храна и после да ядеш черния дроб, това беше черният дроб на човек, който се хранеше с нездравословна храна.

Тя каза, че е имало човешка плът и го  сравнявала с вкуса на свинското месо, но е по- вкусно.

Те  са рептили  хранещи се с човешка  плът.

Канибалистката изповед на Кати Пери е само най-новото в дългата поредица от публични сметки, които певецът споделя.
След като започва кариерата си като християнка в страната, тя преоткрива имиджа си като дръзка поп звезда, популяризираща сатанинските жестове и "символизма на илюминатите, докато стигат до върха на кариерата си..2 коментара:

  1. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  2. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване