Звездни Цивилизации

понеделник, 20 ноември 2017 г.

Сатанински план на илюминатите крои унищожаването на 90% от човечеството с био оръжиеИлюминатите са стартирали сатанинския си план за унищожаване на човечеството. Целта им е със страшно биологично оръжие да изтребят 90% от хората на Земята. На път са да успеят да постигнат това, защото новият щам чума, който се разпространява в Мадагаскар, убива хората за три дни и не се лекува с никакви лекарства, съобщава esoreiter.ru.

Експертът по биологични оръжия Стив Куейл твърди, че в разработката на съвременната чума са участвали видни учени. Изследванията продължили няколко десетилетия.

Експертите прогнозират, че чумата от Мадагаскар скоро ще достигне Европа и Америка, съобщава Daily Mail.

Болестта може да се окаже, че е неизличима.
Изданието припомня, че 50 млн. души през 14 век са си отишли от този свят заради чумата.

Медиците не разполагат с никакви средства срещу новата болест. Заразата става само при вдишване.

За осъществяването на плана си за изтребването на човечеството, илюминатите не се нуждаят от Трета световна война. Могат да го постигнат тихо с биологичното си оръжие, наречено „черна смърт“.

Всички очакват Третата световна война да се води с пушки,  автомати и бомби – не! Ще бъдат  използвани химически  и био оръжия  при което милиони ще загинат от една страшна смъртоностна епидемия обхванала целият свят
Няма да има оръжия и барут, а ще се случва стопяване на цели държави… с химически  и био оръжие, страшни чумни епидемии ще плъзнат по целият свят. Това е плана на илюминатският сатанински елит в сянка те подготвят също  и зомби вирус които да плъзне по света.

Няма коментари:

Публикуване на коментар